دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۰:۴۵ - ۲۴ دي ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۱۰۰۱۳۸۱
اختراعات و پژوهش های علمی

سامسونگ از ربات Bot Handy و جاروبرقی رباتیک JetBot 90 AI رونمایی کرد

ربات های جدید سامسونگ,ربات های خانگی سامسونگ در CES 2021
ربات هندی(Bot Handy) ربات نوآورانه ی سامسونگ است که با چند دوربین و یک بازو و دو چشم دیجیتالی همراه شده است و ازپسِ انجام کارهای زیادی برمی آید.

سامسونگ در نمایشگاه CES 2021 اعلام‌کرد روی ربات جدیدی با انواع کارکردها کار می کند. این ربات توانایی برداشتن لباس، پرکردن ماشین ظرف شویی، چیدن میز و ریختن نوشیدنی داخل لیوان را دارد و حتی می تواند نوشیدنی را برایتان بیاورد. ربات جدید سامسونگ با نام بات هندی (Samsung Bot Handy) شناخته می شود و شرکت کره ای می گوید با استفاده از یک دوربین و سیستم هوش مصنوعی می تواند اشیای مختلف را از یکدیگر تشخیص دهد.

براساس گزارش خبرگزاری ورج، سباستین سئونگ، رئیس بخش تحقیقات سامسونگ، در کنفرانس مطبوعاتی این شرکت در CES 2021 روی صحنه حاضر شد و گفت ربات سامسونگ قرار است در نقش همیاری برای شما در آشپزخانه و اتاق نشیمن و هر جای دیگری در خانه ظاهر شود که ممکن است به کمک نیاز داشته باشید.

Bot Handy در فرم فعلی، رباتی بلند و باریک است که روی بدنه اش رنگ های سفید و مشکی به چشم می خورند. این ربات دو چشم دیجیتالی دارد که هنگام حرکت ربات در جاهای مختلف، فرم و احساس آنها تغییر می کند. ربات سامسونگ یک بازو با سه نقطه لولا دارد تا در عمل دستی نظیر دست انسان با شانه و آرنج و مچ را شاهد باشیم. در انتهای این بازو، دستی گیره مانند به چشم می خورد تا Bot Handy بتواند اشیای مختلف را بردارد. در بخش بالایی بدنه ی ربات و روی دست، دوربین هایی تعبیه شده اند تا Bot Handy توانایی تشخیص اشیای مختلف را داشته باشد.

ربات سامسونگ با اتکاء بر پایه ای غلتک مانند به حرکت درمی آید و در نقاط مختلف خانه جابجا می شود. این ربات میتواند از یک طرف به طرفی دیگر بچرخد و خودش را بالا ببرد تا به اشیائی دسترسی پیدا کند که در ارتفاعات بلندتر هستند. سامسونگ می گوید ربات Bot Handy میتواند مواداولیه ای را تعیین و ارزیابی کند که اشیای مختلف از آنها ساخته شده اند تا بتواند این اشیا را با واردکردن مقدار مناسبی از نیرو در دست بگیرد. سامسونگ ربات یادشده را بگونه ای ساخته است تا بتواند اشیای مختلف دارای انواع اندازه و وزن و فرم را از جایشان بلند کند.

ربات های جدید سامسونگ,ربات های خانگی سامسونگ در CES 2021

سامسونگ افزون بر Bot Handy نسخه ی به روزشده ی Bot Care را نیز به نمایش گذاشت. به گفته ی سامسونگ، Bot Care «دستیار و همراهی رباتیک» است که اولین بار در سال ۲۰۱۹ به نمایش درآمده بود. ربات Bot Care سامسونگ تا حد زيادي همچون دستیاری شخصی عمل می کند و کارهای مختلفی انجام می دهد. برای مثال ، Bot Care یادآوری می کند در وسط کارکردن استراحت کنید یا قرار است به زودی جلسه ی کاری داشته باشید.

دو رباتی که از آنها گفتیم، احتمالا قرار نیست در آینده ی نزدیک در قالب محصولی واقعی به دست مردم برسند؛ ولی گزارشات می گویند سامسونگ رباتی دارد که به احتمال زیاد در سال جاری میلادی عرضه خواهد شد. ربات یادشده با نام+ JetBot 90 AI شناخته می شود و درواقع نوعی جاروبرقی رباتیک است که از اسکنر فراشکافت لایدار (LiDAR) و یک حسگر سه بعدی و هوش مصنوعی (Artificial Intelligence) استفاده می کند تا اشیای مختلف را بتواند شناسایی و به خوبی از کنار موانع مختلف در خانه عبور کند.

سامسونگ می گوید+ JetBot 90 AI به حدی هوشمند است که میتواند از اشیای شکننده همچون گلدان فاصله بگیرد و به اشیائی نظیر اسباب بازی های کودکان نزدیکتر شود که عموما شکننده نیستند. جاروبرقی رباتیک سامسونگ به دوربینی داخلی مجهز است که امکان می دهد زمانی که در خانه نیستید، حواستان به حیوانات خانگی باشد.+ JetBot 90 AI در نیمه ی نخست سال ۲۰۲۱ روانه ی بازار ایالات متحده ی آمریکا می شود.

***

سامسونگ جاروبرقی رباتیک JetBot 90 AI را در CES 2021 معرفی کرد

جاروبرقی رباتیک JetBot 90 AI سامسونگ از اسکنر لایدار و دوربین بهره می گیرد تا در حین تمیز کردن خانه، به موانع برخورد نکند. این جاروبرقی رباتیک فعلا قیمت و تاریخ عرضه ندارد.

جاروبرقی های رباتیک امروزی پیچیدگی زیادی دارند و از سیستم های پیشرفته استفاده می کنند. سامسونگ روز گذشته در جریان برگزاری کنفرانس مطبوعاتی CES 2021 از جاروبرقی رباتیک Samsung JetBot 90 AI پرده برداری کرد.

بر اساس گزارش CNet، جاروبرقی رباتیک سامسونگ میتواند به صورت خودکار کیسه ی زباله ی خود را خالی کند. سامسونگ می گوید این جاروبرقی برای جابه جایی در خانه به مجموعه ی پیچیده ای از حسگرها متکی می شود. جاروبرقی JetBot از اسکنر فراشکافت لایدار (LiDAR) به منظور بررسی کامل محیط استفاده می کند و افزون بر حسگر لایدار، دوربینی ویدئویی دارد.

JetBot از طریق این سیستم، در حین انجام کار، اشیائی که باید از آن ها دور بماند شناسایی می کند؛ از کابل کوچک گوشی های هوشمند گرفته تا مبلمان بزرگ خانه. این نخستین باری نیست که در جاروبرقی های رباتیک از سیستمی این چنینی استفاده می شود. برای مثال جاروبرقی های Ecovacs Deebot Ozmo T8 و Electrolux Pure i9 از ترکیب حسگرهای لیزری و اپتیکال استفاده می کنند تا بفهمند در محیط اطراف چه اشیائی وجود دارد.

ربات های جدید سامسونگ,ربات های خانگی سامسونگ در CES 2021

برخی محصولات نظیر خانواده ی Roomba شرکت iRobot سراغ استفاده از حسگرهای اپتیکال میروند تا بتوانند در محیط خانه به خوبی جابه جا شوند، اما این محصولات حسگر لیزری ندارند. دیگر ربات ها نظیر جاروبرقی های Neato به منظور جابه جایی ، به سیستم لایدار لیزری مبتنی بر برجک چرخان متکی هستند.

یکی دیگر از قابلیت های جالب JetBot 90 AI، توانایی این جاروبرقی برای خالی کردن محتویات کیسه ی زباله اش است. همچون iRobot Roomba S9 Plus و Shark IQ 1001AE، جاروبرقی JetBot سامسونگ دارای داک شارژ است که می تواند کثیفی ها را از ربات بگیرد و وارد کیسه ای مخصوص کند که بعدا می توان آن را در سطل زباله قرار داد.

در صورت تمایل می توانید از طریق گوشی هوشمند به JetBot 90 AI فرمان دهید. اپلیکیشن SmartThings به شما امکان می دهد مناطقی را در خانه علامت گذاری کنید که جاروبرقی اجازه ی ورود به آنها را ندارد؛ سامسونگ از این مناطق با عبارت «مناطق ممنوعه» یاد می کند.

شرکت کره ای تاکنون نگفته است جاروبرقی رباتیک JetBot در چه زمانی و با چه قیمتی به بازار عرضه می شود. جاروبرقی رباتیکی که این همه قابلیت داشته باشد قطعاً قیمت پایینی ندارد. به عنوان مثال جاروبرقی Deebot شرکت Ecovacs Robotics با قیمت ۸۰۰ دلار در دسترس قرار دارد؛ از طرفی جاروبرقی Roomba S9 Plus با توانایی خالی کردن خودکار محتویات کیسه ی زباله ی خود، با قیمت بالاتر از ۱۰۰۰ دلار عرضه شده است.

  • 14
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش