دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۱۱ - ۰۱ آبان ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۸۰۰۱۸
شهری و روستایی

استخدام خواهرزاده یکی از معاونان شهردار با دستور زاکانی

علیرضا زاکانی,ماجرای استخدام خواهرزاده یکی از معاونان شهردار با دستور زاکانی
رئیس کمیته نظارت و حقوق شهروندی شورای شهر تهران گفت: خواهر زاده یکی از معاونان شهردار در شهرداری مشغول به کار شد وقتی از وی پرسیدم چگونه جذب شهرداری شده است اعلام کرد که با دستور شهردار استخدام شده است.

به گزارش شرق، مهدی اقراریان، رئیس کمیته نظارت و حقوق شهروندی شورا، در یکصد و هشتاد و پنجمین جلسه شورا در خصوص بررسی اساسنامه سازمان های وابسته شهرداری تهران گفت:   علت حساسیت این است که شهردار تهران در موضوع انتصابات مسیری را طی کرده و یک نفر را در ابتدای دوره به عنوان رئیس سازمانی مهم انتخاب کرده که شهردار یک روستا بوده است. بعضی از اعضای شورا هم گفتند که این فرد سابقه مدیریت در شهرداری ندارد. پیشنهاد من این است که چهار نفر از اعضای هیئت مدیره از مدیران داخلی شهرداری باشد.

وی ادامه داد: فردی که در یک شهر شهردار بوده می آورند و شهردار تهران دستور می دهد که در شهرداری با او قرارداد می‌بندند. ما می گوییم که آن فرد سابقه کار مدیریت شهری در یک شهر دیگر و یا روستا را دارد و آیا می توانیم در شهرداری تهران با این تعداد نیرو، چنین فردی را انتخاب کنیم؟. همچنین شهردار یکی از ناحیه‌های شهرداری تهران را به عنوان فرماندار انتخاب کردند و نمونه هایی وجود دارد که در شهرداری از آن ها استفاده نشد و دولت آنها را به کار گرفت و به عنوان فرماندار و معاون استاندار از آنها بهره گرفته شد. بنده پیشنهادات را می پذیرم اما این دغدغه و سوال هم وجود دارد.

وی در ادامه گفت: از یکی از مدیران شهرداری پرسیده شد که استخدام خواهر زاده وی در مدیریت شهری، چگونه انجام شده است؟ وی در پاسخ گفت که  شهردار دستور داده اند!  آیا همه این موقعیت را دارنده که خواهر زاده خود را جهت استخدام به شهردار تهران معرفی کنند.

اقراریان در ادامه پیشنهاد داد: در هیئت مدیره های سازمان‌ که در شهرداری تهران باید انتخاب شوند؛ نباید ظرفیت و توانمندی پرسنل شهرداری را نادیده بگیریم. اعضای شورا، نظارت کافی و وافی بر سازمان ها و شرکت‌ها ندارند؛ لذا وجود یک عضو ناظر می‌تواند کمک کندتا تصمیمات دقیق تری اتخاد گردد. پیشنهاد من این است که تعداد سه نفر کارشناس، به دونفر تقلیل پیداکند. یک نفر از درون شهرداری و یک نفر از بیرون از شهرداری و یک نفر هم از اعضای شورا به عنوان عضو ناظر حضور داشته باشد. در کلانشهر مشهد هم اینگونه است که یک عضو شورا در سازمان ها حضور دارد.

 ناصر امانی، رئیس کمیته منابع انسانی شورای شهر تهران هم در جریان بررسی لایحه اساسنامه سازمان‌های وابسته به شهرداری تهران که  در دوره پنجم شورای شهر تصویب و ابلاغ  شده اما پس از تشکیل شورای ششم، شهرداری در لایحه ای خواستار توقف اجرای این اساسنامه شده بود؛ به اصلاحاتی که مقرر بود در اساسنامه ها صورت بگیرد، اشاره کرد و گفت: دو ماه پیش جلساتی با همکاری وزارت کشور در کمیته منابع انسانی شورا برگزار شد و تغییراتی حداقلی اعمال شد. به غیر از این تغییرات، سایر مواد اساسنامه ها بر اساس مصوبه شورای پنجم خواهد بود. 

در ادامه این جلسه مواد اساسنامه سازمان‌های وابسته به شهرداری مورد بحث و بررسی  اعضا قرار گرفت و اصلاحات آن به تصویب رسید.

مهدی پیرهادی، رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا در خصوص بررسی ماده دوازدهم لایحه مذکور، با موضوع انتخاب هیئت مدیره ای مرکب از پنج عضو اصلی و یک عضو علی البدل، منوط به انتخاب شهردار تهران و تصویب شورای شهر، با شرط تخصص، تجربه و آشنایی با امور سازمان و همچنین بر اساس حداقل سه سال سابقه کار مرتبط با مدیریت شهری، گفت: انتخاب مدیران از بیرون مجموعه شهرداری تهران، گناهی نابخشودنی است. اگر به نیروهای درونی شهرداری اعتقاد داریم باید در تصویب این لایحه نشان دهیم. این لایحه، محل عمل است که بگوییم و معلوم شود به پرسنل داخلی سازمان، اعتقاد داریم یا خیر؟

محمد آخوندی، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران گفت: ما تأکید کردیم که دو نفر از اعضای هیئت مدیره سازمان ها باید بر اساس سه سال سابقه کار در مدیریت شهری انتخاب شوند. آیا در دوره های قبلی به شهردار تهران گفته می شد که تمام اعضای هیئت مدیره را بر اساس سه سال سابقه کار انتخاب کنند.

مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران گفت: از وزارت کشور و کمیته منابع انسانی خواستیم طی مدت دو هفته این لایحه به جمع بندی برسد. امروز سازمان های شهرداری تهران، اساسنامه دارند و اگر قرار باشد این تغییرات را اعمال کنیم؛ شش۶ ماه طول خواهد کشید.

نرگس معدنی پور، رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران درخصوص لزوم به کارگیری ظرفیت مدیران اجرایی شهرداری به عنوان اعضای هیات مدیره گفت: یکی از بخش هایی که می توان از ظرفیت مدیران اجرایی شهرداری که کنار گذاشته می شوند؛ استفاده کرد، عضویت آنها در هیئت مدیره سازمان ها است.

وی ضمن تاکید بر لزوم به کارگیری کارکنان رسمی و قراردادی شهرداری تهران در هیئت مدیره های سازمان ها گفت: می بایست از ظرفیت همه کارکنانی که سابقه کار در شهرداری تهران را دارند؛ به ویژه بانوان، به عنوان اعضای هیات مدیره ها نیز استفاده شود.

مجید باقری، معاون برنامه ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران، ضمن درخواست تصویب اساسنامه با حداقل تغییرات، به جلسات کمیسیون اشاره کرد و گفت: قرار شد در مواردی که شورا و شهرداری اجماع دارند؛ به نتیجه برسیم تا حساب ها باز شود. تقاضای بنده این است که با حداقل تغییرات این ماده به تصویب برسد تا امور تسریع شود.

مهدی پیرهادی، پیشنهادی درخصوص سابقه کاری لازم برای اعضای هیئت مدیره ارائه کرد که با ۱۰ رأی موافق، شرط سه سال سابقه کار در مدیریت شهری برای اعضای هیئت مدیره، به پنج سال افزایش یافت.

در بررسی مواد اساسنامه مصوب شد که یکی از اعضای شورای شهر در شورای سیاستگذاری به عنوان ناظر بدون حق رأی، گنجانده شود. همچنین شرط حداقل سه سال سابقه کار در شهرداری تهران برای عضویت در هیئت مدیره، به پنج سال افزایش یابد.

  • 18
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش