چهارشنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۳
۱۹:۵۹ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۲۰۲۳۵۵
شهری و روستایی

قالیباف:

۷۰۰۰۰ خانواده در تهران به نان شب نیاز دارند، مردم کمک‌شان می‌کنند و شهرداری فقط اطلاع‌رسانی دارد

اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا,شهردار تهران
شهردار تهران گفت: اتوبان امام علی سالیان سال رها شده بود و وقتی خواستم کار را شروع کنیم کسی باور نداشت شدنی باشد. در نظام‌آباد نیز وقتی آمدم می‌گفتند تکلیف اتوبان را مشخص کنید و اگر نمی‌خواهید خانه‌های‌مان را از طرح خارج کنید. 

به گزارش فارس، محمدباقر قالیباف در مراسم بهره‌برداری از ۲۹ پروژه عمرانی و اجتماعی منطقه ۸ تهران گفت: برای این پروژه‌ها ۹۰ میلیارد تومان هزینه شده است. 

 

وی افزود: از زمانی که توفیق خدمت در شهرداری را پیدا کرده‌ام چند نکته مدنظرمان بوده و باورمان بوده که شهرداری یک سازمان صرفاً خدماتی نیست بلکه یک نهاد اجتماعی است و طبق توصیه‌ای که مرحوم آیت‌الله مجتهد تهرانی کرد که در کنار همه وظایف در رابطه با تبلیغ و ترویج دین وظیفه داریم نباید از آن غفلت کنیم چرا که در مقابل دین مردم مسئولیت داریم. بنابراین سعی کرده‌ایم در ابعاد مختلف، شهرداری به سمت نهادی برود که بتواند درون زندگی مردم بدون دخالت در زندگی‌شان به کمک‌شان بیاید. 

 

قالیباف گفت: امروز شاهدیم ۳-۴ پروژه در شهرداری جایزه جهانی گرفته که ما آنها را کاندید نکرده‌ایم و مردم نیز آن را در زندگی روزمره خود می‌بینند. 

 

وی تصریح کرد: اتوبان امام علی سالیان سال رها شده بود و وقتی خواستم کار را شروع کنیم کسی باور نداشت شدنی باشد. در نظام‌آباد نیز وقتی آمدم می‌گفتند تکلیف اتوبان را مشخص کنید و اگر نمی‌خواهید خانه‌های‌مان را از طرح خارج کنید. 

 

شهردار تهران گفت:‌اکنون این اتوبان به طول ۳۸ کیلومتر ۵۷ پل بزرگ از روی آن می‌گذرد و حتی یک مسیر شرقی و غربی را قطع نکرده‌ایم. 

 

وی گفت: گاهی اوقات در بیان مطالب بعضی‌ها بی‌انصافی می‌کنند و منصفانه قضاوت نمی‌کنند. حرف‌شان این است که شهرداری ۱۰۰ جا را خراب کرده و حالا ۲ اتوبان ساخته است و به هیچ عنوان به نرم‌افزارهای اجتماعی و فرهنگی اعتنا ندارند و ما را به سخت‌افزاری متهم می‌کنند. 

 

قالیباف در پاسخ به ادعای این افراد گفت: سوال ما این است که کدام وقت را سراغ دارید و در چه زمانی در حوزه مسائل فرهنگی، هنری، مذهبی و موضوعات اجتماعی به اندازه این دوره به آن توجه شده باشد. 

 

وی گفت: بارها اقرار کرده‌ام در مقابل لیاقت و ظرفیت مردم هرگز نتوانسته‌ایم انجام وظیفه کنیم. خطاب من مردم نیستند هرچند که در خدمت به آنها کم گذاشته‌ایم و برای کسی که فرزندش را فدای انقلاب کرده یا در مقابل مردمی که برای دفاع از این انقلاب به خیابان‌ها می‌آیند کاری نکرده‌ایم. 

 

شهردار تهران ادامه داد: خطابم کسانی هستند که چند دهه بر این کشور و سازمان‌ها مدیریت کرده‌اند اما انجام وظیفه نکرده‌اند و حالا جای نشسته و انتقاد غیرمنصفانه می‌کنند. 

 

وی افزود: از این افراد می‌پرسم تعداد سالن‌های سینما و تئاتر در سال ۸۴ چه تعداد بوده، امروز به چند برابر رسیده است. این مدعیان می‌گویند بچه‌های انقلاب با هنر، سینما و تئاتر مخالفند ما مخالف این‌ها نیستیم. سینما آزادی سال‌های سال در کنار خیابان ماند و به بچه‌های حزب‌اللهی تهمت زدند که آنها سینما را آتش زده‌اند اما همین بچه‌های انقلابی با افتخار آن را ساختند. به گفته امام (ره)‌ با سینما مخالف نیستیم اما با فساد مخالفیم. 

 

قالیباف با اشاره به تپه‌های عباس‌آباد گفت: باغ موزه دفاع مقدس و باغ کتاب در این مجموعه از هر جهت مقیاس جهانی دارد. 

 

وی گفت: لحظه‌ای از فقرا غفلت نکرده‌ایم اساس کمک به این افراد مردم بوده‌اند نه شهرداری. البته شهرداری وظیفه انسانی و اسلامی دارد و اگر فردی گرسنه شب سر بر بالین بگذارد شرعاً مسئولیم ولی نگاه‌مان این بوده که مردم خودشان اهل خیر و کمک هستند. 

 

شهردار تهران اظهار کرد: به همین دلیل ۷۰ هزار خانواده‌ای که تحت پوشش هیچ سازمان و خیریه‌ای نیستند اما نیازمند به نان شب هستند مردم کمک‌شان می‌کنند و شهرداری فقط اطلاع‌رسانی دارد. 

 

وی با اشاره به آسیب‌های اجتماعی، گفت: در موضوع طلاق و اعتیاد قبول دارم کاری که می‌کنیم ریشه‌ای نیست چون فقر و بیکاری ریشه آن است. اما در حد توان خود در حوزه اجتماعی وظیفه داریم. 

 

قالیباف افزود: باید توزیع عادلانه امکانات را داشته باشیم. شمال و غرب تهران برخوردارند، شرق و جنوب کم‌برخوردارند. به همین دلیل در دهه‌ای که گذشت غفلت نکردیم و این به معنی آن نیست که شمال و غرب را رها کنیم بلکه سرعت رشد در شرق و جنوب را بالاتر برده‌ایم. 

 

 شهردار تهران خطاب به دوستانی که احساس وظیفه بیشتری نسبت به جامعه و انقلاب دارند، گفت: شاخصه انقلابی بودن کمک به مردم و خدمت به آنها و حل مشکلات امروز جامعه است. 

 

 وی ادامه داد: اگر بیکاری را کاهش دادیم، محرومیت‌زدایی کردیم و به معلولان خدمت کردیم انقلابی هستیم. این کاستی‌ها باعث دل‌شکستگی مردم و تضعیف انقلاب می‌شود و باید امروز سنگری را حفظ کنیم که نظام و انقلاب با آن تضعیف نشود. 

 

قالیباف در پایان گفت: منطقه ۸ تهران مشارکت‌پذیرترین مناطق است که در حوزه امورات اجتماعی و فرهنگی سرآمد بوده و باید تلاش کنیم رویکرد احسان و خدمت به مردم را تقویت کنیم و از حال و هوای هم باخبر باشیم.

 

 

 

 

  • 12
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش