چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۱۴:۴۸ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۲۰۳۲۹۱
شهری و روستایی

شهردار اصفهان در دیدار با مدیر و نماینده دفتر منطقه‌ای یونسکو؛

اصفهان قطب توریسم درمانی منطقه می‌شود

اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا,شهردار اصفهان و نماینده یونسکو
مدیر و نماینده دفتر منطقه‌ای یونسکو در تهران به همراه هیاتی بلندپایه از برخی سفارتخانه‌های کشورهای خارجی با مهدی جمالی‌ن‍ژاد شهردار اصفهان دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش ایلنا، جمعی از سفیران و نایب سفیران کشورهای صربستان، افغانستان، هلند و غنا به همراه مدیر و نماینده دفتر منطقه‌ای یونسکو در تهران با مهدی جمالی‌ن‍ژاد شهردار اصفهان دیدار و گفتگو کردند.

 

بررسی راه‌های همکاری یونسکو با شهرداری اصفهان در زمینه‌های مختلف مانند فرهنگ، شهرهای خلاق، حفظ میراث فرهنگی، طرح پیاده‌سازی دوچرخه‌سواری در شهرهای دیگر به کمک شهردار اصفهان، بررسی راه‌های همکاری شهرداری اصفهان با نمایندگان و  سفیران سفارتخانه‌های حاضر در نشست و بازدید از شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان از جمله موارد و اهدافی بود که در این نشست مطرح شد.

 

اصفهان در راس توسعه ایران قرار دارد

خانم استرکیش لاروش مدیر و نماینده دفتر منطقه‌ای یونسکو در تهران در این نشست با بیان اینکه یونسکو همواره ارتباط ویژه و نزدیکی با شهر اصفهان داشته، اظهار کرد: شهر اصفهان با قرار داشتن در راس توسعه کشور نقش مهمی در میان شهرهای ایران دارد و جا دارد از شهردار محترم اصفهان و همچنین استاندار این استان بابت حفظ میراث تاریخی این شهر کمال تشکر را داشته باشم.

 

وی تصریح کرد: اصفهان کانون تمدن و فرهنگ، پایتخت فرهنگ و تمدن ایران و شهر مساجد و کلیساها است. این شهر علاوه بر اینکه دارای مناظر بسیار زیبایی است دارای صنایع دستی بسیار معروفی نیز می‌باشد.

 

اصفهان به قطب صنعت گردشگری منطقه در زمینه توریسم درمانی تبدیل می‌شود.

 

شهردار اصفهان نیز در این نشست ضمن معرفی کاملی از شهر اصفهان اظهار کرد: رویکرد شهرداری در برنامه ۱۴۰۰ معرفی اصفهان به عنوان شهر دانش دوست و دانش محور است تا بازگشتی به هویت، شکوه و عظمت گذشته خود داشته باشد.

 

وی با بیان اینکه ما نه تنها توسعه کمی بلکه توسعه کیفی شهر اصفهان را نیز مدنظر داریم، تصریح کرد: هدف شهرداری ارتقای شاخص‌های زندگی شهروندی است که در همین راستا تلاش شده با ارتقاء دیپلماسی شهری از تجارب کشورهای دیگر نیز استفاده کنیم.

 

جمالی نژاد ارتقاء دیپلماسی شهری را جزو برنامه‌های شهرداری دانست و افزود: در سال‌های اخیر ارتباط اصفهان با شهرهای خواهر خوانده بسیار زیاد شده و تفاهمنامه‌هایی در قالب موضوعات مختلف اقتصادی، اجتماعی و شهری با برخی از این شهرها و کشورها به امضا رسانده‌ایم.

 

وی با بیان اینکه اخیرا اصفهان ثبت جهانی در حوزه صنایع دستی شده و علاوه بر پیوستن به شبکه شهرهای خلاق به عنوان پایلوت شهردوستدار کودک در منطقه نیز توانسته خود را مطرح کند، ادامه داد: راه‌اندازی دو مرکز مدیریت فناوری های نوین شهری و مدیریت خلاقیت و نوآوری در شهرداری اصفهان می‌تواند راهبردهای تبدیل اصفهان به شهرهای خلاق جهان را تسریع و تسهیل کند.

 

شهردار اصفهان اضافه کرد: امیدواریم ارتباط اصفهان با شهرها و کشورهای دیگر بیشتر شده و بتوانیم با استفاده از تجارب آنها در زمینه‌های گوناگون استفاده کنیم.

 

وی با بیان اینکه برنامه‌های بسیار خوبی در آینده نزدیک برای شهر اصفهان پیش‌بینی شده گفت: همایش فناوری‌های نوین شهری در سال آینده برگزار می‌شود و نیاز است یونسکو با افتتاح دفتر در اصفهان فرصتی برای معرفی هرچه بهتر اصفهان به شهرها و کشورهای دیگر فراهم کند.

 

جمالی‌نژاد در ادامه با اشاره به پروژه شهرک سلامت اصفهان تاکید کرد: با راه‌اندازی این مرکز در آینده‌ای نزدیک که از بهترین پزشکان ایرانی و پیشرفته ترین تجیهزات پزشکی در آن استفاده خواهد شد، اصفهان به قطب صنعت گردشگری در زمینه توریسم درمانی در کشور و منطقه تبدیل خواهد شد.

 

وی ابراز داشت: قدیمی‌ترین دانشگاه پزشکی جهان شاید در اصفهان و ایران نبوده اما قدیمی‌ترین دانشگاه پزشکی موجود جهان به نام مدرس ابن سینا هم اکنون در اصفهان قرار دارد و شهرداری اصفهان با احیا این مکان تصمیم دارد طب سنتی ایران را به طور مجدد احیا کند.

 

شهردار اصفهان همچنین در این نشست پیشنهاد شهرداران دوچرخه‌سوار را مطرح کرد که با استقبال نماینده یونسکو همراه شد.

 

 

  • 18
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
ویژه سرپوش