به گزارش مهر، محمد عیدی پیش از ظهر سه شنبه، در نشست خبری که به منظور پاسخگویی به حواشی که از انتشار تصاویری از شتر و الاغ در بستر زاینده رود و اطراف پل خواجو شکل گرفته بود، اظهار داشت: بازنمایی بخش کوچکی از عهد صفوی، نقش و فلسفه تاریخی پل خواجو که در آن زمان ها محل عبور شتر و الاغ بود، طی برنامه ای به منظور فرهنگ سازی در حاشیه پل خواجو برگزار شد.
وی در پاسخ به این سوال خبرنگار مهر که وجود شتران در بستر زاینده رود حتی بعد از اتمام برنامه ناشی از ضعف نظارتی شهرداری است و در این زمینه پاسخ شما چیست، سکوت را بهترین پاسخ دانست و ادامه داد: اجرای این نمایش و بازسازی بخش کوچکی از عهد صفوی یکی از ۷۰ برنامه ای بوده است که در ایام نوروز به اجرا گذاشته شد.
معاون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان که برگزاری این برنامه در کنار پل خواجو و حتی روی پل را مسئله ای عجیب و غریبی نمی دانست و واکنش رسانه ها را قابل تامل می دانست، اعلام کرد: نمایش شترها و الاغ در کنار پل خواجو که در قدیم، محل باراندازی کاروان های تجاری بود، می توانست ذهن ها را بیشتر به واقعیت نزدیک کند.
وی تصریح کرد: این برنامه در بستر زاینده رود و روی پل خواجو اجرایی نشد که اگر هم روی پل خواجو بود مشکلی نداشت و اتفاقا چون پل خواجو در قدیم محور مواصلاتی بسیاری از کاروان های تجاری بوده است، بیشتر به واقعیت نزدیک میشد.
اگر آب در زاینده رود جاری بود این برنامه در کنار زاینده رود به اجرا گذاشته می شد
عیدی انتقاد به این برنامه را مایه خوشحالی دانست که میزان حساسیت و احساس مسئولیت مردم به مسئله زاینده رود را نشان می دهد و در ادامه گفت: زاینده رود برای ما نیز حیاتی است و خشکسالی و بحران زاینده رود برای جهانیان آسیب رسان است.
وی با اشاره به اینکه حتی اگر آب در زاینده رود جاری بود باز هم این برنامه در کنار زاینده رود و حاشیه پل خواجو که محل عبور کاروان های تجاری بود به صورت نمادین برگزار میشد، اضافه کرد: اجرای این برنامه قابل مقایسه با سال های گذشته و استفاده از بستر زاینده رود به عنوان پارکینگ و غیره نبوده و سال گذشته حجم وسیعی از خودروها به خاطر فضای کم پارکینگ به داخل زاینده رود هدایت شدند.
سکوت؛ تنها پاسخ معاون فرهنگی شهرداری به دریافت مجوزهای لازم!
معاون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان در این خصوص که آیا شما از میراث فرهنگی مجوز برگزاری این نمایش روی پل خواجو را داشته اید یا خیر، هر چند مدیر کل میراث فرهنگی استان برگزاری هر نوع برنامه ای در روی آثار باستانی و پل های تاریخی را قابل پیگیری دانست، سکوت کرد و بیان داشت: روی پل تنها نمایی از تجار و بازارچه آن زمان به صورت نمایشی اجرا و برنامه با استقبال ۹۰ درصدی مردم مواجه شده است.
وی در این خصوص هم که اگر هم بستر زاینده رود محل استراحت شترها و الاغ در طول روزهای اجرایی برنامه بوده است باید مجوز از انجمن صنفی کشاورزان دریافت می شد، آیا این مجوزها دریافت شده است، گفت: این برنامه در راستای «گردشگری رویداد» که بخشی از گردشگری پایدار است، به اجرا گذاشته شد.
عیدی گفت: لازم است که به سمت اجرای برنامه های عرصه محور برویم.
وی تصریح کرد: اگر احیای زاینده رود برای ما مهم است به دلیل اینکه ایجاد بسیاری از مشاغل در اصفهان از آب زایند رود نشات می گیرد و ما بدنبال معرفی این مشاغل هستیم اما به طور قطع اگر این اقدام هم انجام دهیم هجمه ای از انتقادها به ما وارد خواهد شد.
- 15
- 6