شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
۱۵:۲۳ - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۲۰۶۵۶۳
شهری و روستایی

راه عجیب شهرداری تهران برای درآمد زایی!/ صفر شدن ناگهانی شمارشگر چراغ‌های راهنمایی/ تایید راهور، تکذیب شهرداری

چراغ راهنمایی و رانندگی تهران,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا
در حالیکه پلیس راهور تهران بزرگ، وجود اختلال در برخی از چراغ‌های راهنمایی و رانندگی در سطح شهر را پذیرفته که به‌صورت ناگهانی عدد شمارشگر آن 'صفر' و منجر به جریمه شدن رانندگان می‌شود، شهرداری تهران مدعی شده به‌هیچ عنوان چنین مسئله‌ای صحت ندارد! رانندگان می گویند برخی چراغ های راهنمایی در تهران دچار اختلال هستند آنها بر این باورند که چراغ‌های راهنمایی از ۱۵ ثانیه بهسرعت به صفر تبدیل می‌شود! و فرصت تعییر یه جابه جایی مسیر را از آنها می گیرند

به گزارش دیده بان ایران، در حالیکه پلیس راهور تهران بزرگ، وجود اختلال در برخی از چراغ‌های راهنمایی و رانندگی در سطح شهر را پذیرفته که به‌صورت ناگهانی عدد شمارشگر آن "صفر" و منجر به جریمه شدن رانندگان می‌شود، شهرداری تهران مدعی شده به‌هیچ عنوان چنین مسئله‌ای صحت ندارد!

 

نوشین سرور؛ مدیر مرکز کنترل نظارت و کنترل ترافیک شهرداری تهران در پاسخ به این سؤال گفت: چراغ راهنمایی رانندگی یک پیام رمز در تقاطع است؛ رنگ زرد به معنای این است که سرعت خودت را کاهش بده و آماده توقف باش؛ در چراغ زرد حق عبور دارید به شرط آنکه مراقب باشید وقتی به تقاطع وارد می‌شوید تا قبل از چراغ قرمز خودتان و سبز جهت مخالف از تقاطع خارج شده باشید.

 

وی ادامه داد: در آیین نامه راهنمایی رانندگی آمده است راننده باید در عبور از یک تقاطع به سه چیز توجه کند، اول علائم حق تقدم عبور در تقاطع‌هایی که چراغ راهنمایی ندارند، دوم چراغ راهنمایی و سوم فرمان پلیس که بر هر دو آنها ارجح است.

 

مدیر مرکز کنترل نظارت و کنترل ترافیک شهرداری تهران تصریح کرد: در تمامی چراغ‌های راهنمایی هوشمند، زمان زرد ٣ ثانیه است و ١ تا ٢ ثانیه برای تخلیه سطح تقاطع برای تمام بازوها قرمز لحاظ می‌شود و هم‌اکنون تابلوی شمارنده معکوس در صورت کاهش زمان سبز بر روی ٣ ثانیه تنظیم شده است.

 

وی ادامه داد: پس رانندگانی که در تقاطع هوشمند جریمه می‌شوند با دیدن چراغ زرد سرعت خود را کم نکرده‌اند (٣ثانیه) و هنگامی که وارد تقاطع شده‌اند این سه ثانیه گذشته، چراغ قرمز شده و ٣ ثانیه دیگر هم بعد از زمان قرمز  که سیستم ثبت تخلف عکس او را انداخته هنوز در تقاطع بوده است بنابراین با احتساب ٢ ثانیه تمام قرمز و ٣ ثانیه‌ای که در زمان سبز  به او نشان داده شده است ما به هر راننده از ١ تا ١١ ثانیه قبل هشدار داده بودیم و او توجه نکرده و به عنوان متخلف ثبت شده است!

 

سرور خاطرنشان کرد: بنابراین کسانی که جریمه می‌شوند از دو حالت خارج نیست؛ اول آنکه در زمان زرد بودن چراغ وارد تقاطعی شده‌اند که به‌دلیل ترافیک قادر به عبور و خارج شدن از آن نبوده‌اند که این مصداق عدم توجه به آیین‌نامه و حقوق دیگر شهروندان است که می‌خواهند از طرف دیگر تقاطع در زمان سبز خودشان رد شوند و این خودرو متخلف جلوی حرکت آنها را گرفته است و حالت دوم آنکه خودروی متخلف با سرعت زیاد از تقاطع عبور کرده است.

 

مدیر مرکز کنترل نظارت و کنترل ترافیک شهرداری تهران گفت: تمامی تجهیزات هوشمند ترافیکی که تخلف ثبت می‌کنند ابتدا توسط کارشناسان پلیس بررسی شده،  تمام نکات آیین‌نامه و صحت داده‌ای آن تطبیق داده شده، سپس عملیاتی شده و جریمه صادر می‌کنند؛ اصطلاحاً داخلی پلیس و شهرداری "کد پلیس" گرفته است بنابراین مغایرتی با قوانین راهنمایی رانندگی ندارد.

 

وی تاکید کرد: با نصب سیستم ثبت تخلف عبور از چراغ قرمز در تقاطع‌ها، ٩ درصد از تخلفات رانندگان کاهش پیدا کرده است که این موفقیت بی‌نظیر رانندگان  تهرانی و پذیرفتن و رعایت آنهاست که به تقاطع‌های بدون سیستم هوشمند هم تسری پیدا کرده و کاملا رفتار مناسب رانندگان مشهود است.

 

سرور گفت: از رانندگان شهر تهران تقاضا داریم رفتار ترافیکی خود را بر اساس آیین‌نامه مورد بررسی و اصلاح قرار دهند و آرامش را هنگام رانندگی به خود و دیگران بازگردانند.

 

وی در ادامه ضمن رد کردن وجود اختلال در سیستم چراغ‌های راهنمایی تهران گفت: به هیچ عنوان چراغ‌های راهنمایی از ۱۵ ثانیه به صفر تبدیل نمی‌شود! با توجه به کاهش ۹۰ درصدی تخلفات عبور از چراغ قرمز، افرادی که این موضوع را اعلام می‌کنند یا متخلف هستند یا به تازگی  رانندگی را شروع کرده‌اند و با این روند آشنا نیستند.

 

  • 19
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش