چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
۰۱:۱۵ - ۱۰ مهر ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۷۰۲۴۳۸
شهری و روستایی

نگرانی خاصی در مناطق سیل زده کشور وجود ندارد

معاون وزیر کشور: ۲۷ شعبه فاضلاب به کارون ریخته می‌شود

معاون وزیر کشور,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور با اشاره به نشست‌های مختلف هیات دولت پیرامون رسیدگی به مناطق سیل زده کشور گفت: با وجود همه کمبودهای مالی که کشور با آن مواجه است اما تامین منابع مورد نیاز برای مناطق سیل زده کشور صورت گرفته است و نگرانی خاصی وجود ندارد.

به گزارش ایرنا، بابک دین‌پرست شامگاه سه شنبه در یازدهمین نشست قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده خوزستان در استانداری خوزستان اظهار داشت: بسیج مدیران دولتی، غیردولتی، نیروهای مسلح، خیران، گروه‌های مردم نهاد و صبوری مردم باعث شد تا مشکلات ناشی از سیلاب اخیر در کشور برزرف شوند.

وی افزود:همچنین ورود هوشمندانه و به موقع مقام معظم رهبری و مدیریت رییس جمهوری و همراهی هیات دولت و مدیریت راهبردی و میدانی وزیر کشور به عنوان رییس قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده کشور موجب شد کارنامه خوبی در مناطق سیل زده کشور بر جای بماند.

وی تشکیل قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده کشور با هفت کارگروه را اتفاقی خوب در راستای وحدت فرماندهی برای پیگیری و رفع مشکلات مناطق سیل زده خوزستان دانست و عنوان کرد: بزرگترین لطف پروردگار کاهش تلفات جانی در سیل اخیر بود هر چند درگذشت یک نفر هم برای ما زیاد است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور بیان کرد: در سیل اخیر نقاط مختلفی از کشور درگیر بودند و اقدامات خوبی نیز صورت گرفت که اگر بخواهیم از اقداماتی مانند امداد، نجات، اسکان و... فاکتور بگیریم باید بگوییم اتصال فوری همه شبکه‌های آب، برق، گاز و تلفن یک تا ۲ روز پس از سیلاب در اغلب روستاها و شهرهای سیل زده کشور کاری ارزنده بود که البته کمتر هم به آن اشاره شد اما با وجود این که چندین هزار روستا در سیل اخیر درگیر شدند و زیرساختهای آنها دچار آسیب جدی شده بود تلاش جدی برای برقراری این زیرساخت‌های صورت گرفت.

تعمیر ۷۰ هزار مسکن مناطق سیل زده به پایان رسید

وی با اشاره به اقداماتی که در حوزه تخلیه آب از سطح شهرها و روستاها صورت گرفت بیان کرد: استان خوزستان بیشترین سطح آبگرفتگی را در سیل اخیر به خود اختصاص داده بود که با اقدامات سریع آبگرفتی‌ها تخلیه شد همچین دولت با مصوبات خوبی که در روزهای اولیه پس از سیلاب گذراند بخش اعظمی از خسارت‌های بخش کشاورزی و روستایی را پرداخت کرد و از سوی دیگر در حوزه مسکن تقریبا کار ۷۰ هزار مسکن تعمیری در سطح کشور به پایان رسید.

دین‌پرست با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری برای حل مشکلات مسکن مناطق سیل زده بیان کرد: رییس جمهوری در ماه رمضان امسال در دیداری با کارگزاران دولت اعلام کرد که عید نوروز تمامی مردم مناطق سیل زده باید در خانه‌های خودشان باشند و با اقداماتی که هم اینک در دست انجام است و وعده بنیاد مسکن به نظر می‌رسد همه مسکن‌های مناطق آسیب دیده از سیل فروردین تا پایان سال با توجه به اهتمام همه مدیران و همدلی میان همه نیروها تمام می‌شود.

وی بیان کرد: ۷۸ مدارس تعمییری در استان خوزستان به صورت کامل تعمیر شده و از ۴۰ مدرسه احداثی نیز ۲۰ مدرسه مانده که تا پایان آبان به اتمام می رسد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور اولویت دیگر قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده را احداث و بازسازی زیرساخت‌ها در حوزه راه‌، آب، برق و ...اعلام کرد و گفت: در حوزه صنعت برای اولین بار در طول تاریخ پس از این که خسارت‌های ناشی از سیل در حوزه کشاورزی پرداخت شد، خسارت‌های صنعت را نیز پرداخت می‌کنیم.

غافلگیری از نزولات جوی دیگر قابل پذیرش نیست

وی با تاکید بر پیشگیری از وقوع حوادث مشابه بیان کرد: اگر باز هم اتفاق مشابهی مانند سیل اخیر رخ بدهد دیگر قابل پذیرش برای هیچ کس نیست و نمی‌توان اعلام کرد به این دلایل سیل آمده و خسارت وارد کرده است.

وی گفت: غافلگیری در مقابل بارش‌ها و نزولات آسمانی قابل پذیرش نیست لذا یکی از مصوبات جدی این نشست شناساییی نقاط آسیب پذیر تمامی شهرها و روستا در مقابل سیلاب است.

دین‌پرست با اشاره به ابلاغیه مقام معظم رهبری بر نامه ارسالی وزیر کشور در خصوص عملکرد جبران خسارت و روند پیگیری مصوبات در مناطق سیل زده کشور گفت: مقام معظم رهبری در این ابلاغیه فرمودند به وزیر کشور بگویید، وعده ها به طور دقیق تحقق پیدا کند، لذا ما مکلفیم که وظاف همه دستگاه‌ها را در سیل بررسی و پیگیری کنیم هر دستگاهی که خوب عمل کند مورد تشویق قرار می‌گیرد و با هر دستگاهی که بد عمل کند برخورد جدی می‌شود و در این رابطه تعارفی نداریم.

وی با اشاره به وضعیت فاضلاب شهر اهواز و تاکید مقام معظم رهبری برای تامین منابع مالی این موضوع گفت: طرح جامع فاضلاب اهواز که از ۱۴ سال پیش بنا بوده اجرایی شود تاکنون ۴۱ درصد پیشرفت داشته است البته برنامه زمانبندی خوبی برای آن در نظرگرفته شده که امیدواریم در زمان مقرر انجام شود، همچنین اعلام شده که چهار هزار میلیارد ریال برای تکمیل آن نیاز است که فرصت خوبی است تا با همکاری سازمان برنامه بودجه راهکاری برای تامین این منبع پیدا کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور با اشاره به وضعیت آب‌های سطحی شهر اهواز به عنوان یک مساله بسیار مهم گفت: باید برنامه زمان بندی برای نصب پمپ‌ها ارایه شود، آب نباید در سطح شهر اهواز جاری شود و این برای ما یک اصل مهم است، این که پس از هفت ماه بگوییم پمپ‌های تخلیه آب خراب هستند یا نیاز به تعمیر دارند یا پمپ نداریم قانع کننده نیست، اعلام این گونه موارد برای ما نامشروع است و اگر مشکلی در پمپ‌ها است باید هر چه سریع‌تر برطرف شود.

فاضلابی که با افتخار به کارون ریخته می‌شود!

وی با تاکید بر رسیدگی به طرح جامع ساماندهی روخانه کارون خاطرنشان کرد: باید به فکر نجات این رودخانه باشید، با رودخانه ای به این زیبایی که موهبتی الهی است چه می‌کنیم؟ متاسفانه ۲۷ شعبه فاضلاب با افتخار به کارون ریخته می‌شود. امروز از استاندار خوزستان درخواست کردم طرح جامع ساماندهی کارون با مسئولیت استانداری و حضور آب و فاضلاب اهواز، بهداشت و درمان، محیط زیست و همه دستگاه ها متولی نوشته شود تا هم سلامت کارون به آن بازگردد و هم بهداشت و زیبایی سابق خود را داشته باشد تا به عنوان امانت‌دار نسل‌های آینده یک رودخانه سالم را به آیندگان و مردم بدهیم.

دین‌پرست با اشاره به تصرفاتی که در حاشیه دریای خزر صورت می‌گیرد گفت: در اولین مکاتبه‌ام درخواست کردم لیست همه متصرفات غیر قانونی را در اختیار من قرار دهند و اعلام کردیم صدور هر گونه مجوز تغییر کاربری در فاصله ۶۰ متر ساحل غیر قانونی است و دیگر هیچ‌گونه مجوز تغییر کاربری در حریم خزر نداریم.

ارسال لیست تمامی متعرضان به حریم دریای خزر به رییس جمهوری

وی افزود: دیروز برای اولین بار لیست دقیق تمامی تخلفات ساحل جنوبی دریای خزر مشخص شد و اکنون می‌دانیم چه میزانی از طوب دریای خزر توسط دستگاه‌های دولتی، نهادها، شهرداری‌ها، تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی و... تصرف شده است و در حال حاضر این لیست به رییس جمهور ارسال شده است که به طور کامل پیگیری می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور ادامه داد: رودخانه کارون نیز یک شورای حفاظت دارد که سال‌هاست این شورا برقرار است من با این شورا کاری ندارم و تنها هدفم نجات کارون است و به دنبال این هستم که طرح مشخصی برای کارون بدهیم و به کارون کمک کنیم و جلوی خسارت جبران ناپذیر به این رودخانه را بگیریم.

در پی طغیان رودخانه های کرخه، دز و کارون در سیلاب فروردین امسال ۲۱ شهرستان خوزستان از سیلاب متاثر شدند. ۱۳۳ روستا به زیر آب رفت و ۳۷۴ روستا به صورت جزیی و کلی تخلیه شدند.

بر اساس این گزارش، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور روز گذشته از پروژه متروی اهواز، طرح های آب و فاضلاب دیدن و در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید خوزستان با موضوع بررسی مسایل و مشکلات تولید گروه ملی صنعتی فولاد ایران، نشست تخصصی آب و فاضلاب و نشست تخصصی مترو کلانشهر اهواز حضور پیدا کرد.

  • 18
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش