جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۵:۳۸ - ۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۲۰۰۸۸۲
شهری و روستایی

بازگشایی اماکن مذهبی در مناطق سفید کرونا

طرح استفاده اجباری از ماسک در مترو ابلاغ رسمی نشده است/معتادان متجاهر قرنطینه می‌شوند 

طرح استفاده اجباری از ماسک در مترو,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا
مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران گفت: طرح استفاده اجباری از ماسک در مترو ابلاغ رسمی نشده است.

فرنوش نوبخت مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران در گفت‌وگو با فارس، درباره اینکه گفته می‌شود ستاد مقابله با کرونا استفاده از ماسک در مترو را اجبار اعلام کرده است، گفت: هنوز این موضوع به شرکت مترو ابلاغ رسمی نشده است.

وی افزود: در صورت ابلاغ این موضوع به شرکت بهره‌برداری مترو کارگروه کارشناسی ویژه تشکیل می‌شود تا نحوه اجرای این مساله مورد بررسی قرار گیرد.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران با بیان اینکه شرکت مترو تهران تابع قوانین و مصوبات ستاد مقابله با کرونا است، گفت:‌ پس از بررسی گروه ویژه و اتخاذ سیاست‌گذاری‌ها استفاده اجباری از ماسک در مترو اجرا می‌شود.

به گزارش فارس، آمار مسافران مترو علیرغم لغو طرح ترافیک در پایتخت طی روزهای گذشته افزایش یافته و به بیش از ۵۰۰ هزار نفر در طول روز رسیده است. بر همین اساس ایرج حریرچی، معاون کل وزیر بهداشت از الزامی شدن استفاده از ماسک در حمل و نقل عمومی بر اساس مصوبه امروز ستاد ملی مبارزه با کرونا خبر داده است.

جمع آوری معتادان متجاهر، از فردا

استاندار تهران: از فردا جمع آوری معتادان متجاهر برای قرنطینه و تست بیماری کرونا در شهر تهران شروع می‌شود.

جمع آوری معتادان متجاهر، از فردابه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، انوشیروان محسنی بندپی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران، افزود: در بحث مقابله با بیماری کرونا وضعیت ما به ویژه در بحث بهبود یافتگان مناسب است، هر چند در بحث ابتلا در رتبه هشتم هستیم، اما در بحث بهبود یافته‌ها در رتبه پنجم قرار داریم و این نتیجه تلاش تیم پزشکی و پرستاری است.

وی گفت: با تلاش تیم پزشکی در تهران پوشش ۷۰ درصدی غربالگری و در شهرستان‌های تهران بالای ۹۶ درصد انجام شده و اکنون طرح غربالگری مرحله دوم شروع می‌شود.

استاندار تهران افزود: همچنین از فردا بحث جمع آوری معتادان متجاهر از سطح شهر به منظور قرنطینه و کنترل تست کرونا شروع می‌شود که قرار بود روزانه ۵۰ نفر باشد، اما در جلسه امروز مصوب شد که روزانه با جمع آوری صد معتاد متجاهر شروع کنیم و در هفته بعد اگر ضرورت داشت که بیشتر جمع آوری شوند طی جلسه‌ای آن را افزایش بدهیم.

آقای محسنی بندپی گفت: البته جمع آوری معتادان را باید از امروز آغاز می‌کردیم، اما بحث نگهداری مراکز قرنطینه معتادان نیاز به تصویب نهایی داشت که اکنون مرکز فشافویه با توجه به شرایط و ویژگی‌هایی که دارد به عنوان مرکز قرنطینه این معتادان مصوب شد ضمن اینکه جا به جایی معتادان جمع آوری شده با پلیس و با همکاری شهرداری تهران خواهد بود و​ تشخیص بیماری کووید ۱۹ با دانشگاه شهید بهشتی و تشخیص اعتیاد نیز با سازمان بهزیستی است.

 معتادان متجاهر قرنطینه می‌شوند 

استاندار تهران گفت: از فردا معتادان متجاهر جمع آوری و ساماندهی و قرنطینه می‌شوند.

انوشیروان محسنی بندپی در حاشیه جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر استان تهران درباره جمع آوری و ساماندهی معتادین متجاهر در شرایط کرونا، افزود: با توجه به اینکه مهلت نگهداری معتادان متجاهر بر اساس مصوبات قبلی بین سه تا شش ماه بود و امکان تمدید نگهداری آن‌ها نبود، بعضی از مراکز نگهداری برای رهاسازی معتادین متجاهر اقدام کردند.

وی گفت: از سوی دیگر در اسفندماه سال گذشته با شیوع بیماری کرونا، جمع‌آوری و پذیرش معتادان متجاهر متوقف و موجب شد با خیل زیادی از معتادان متجاهر در سطح شهر تهران و شهرستان‌ها مواجه شویم.

استاندار تهران افزود: به ستاد ملی کرونا پیشنهاد دادیم که مهلت نگهداری معتادان در مراکز نگهداری تمدید شود که با موافقت ستاد ملی مبارزه با کرونا، ۳ تا ۶ ماه دیگر این مهلت قابل تمدید شد.

وی ادامه داد: از سوی دیگر کمیته درمان مقابله با کرونا را متقاعد کردیم نسبت به جمع‌آوری و نگهداری معتادین رها شده اقدام کنند.

محسنی بندپی گفت: در نهایت با برگزاری چندین جلسه پیرامون این موضوع، امروز تقسیم کاری صورت گرفت که بر اساس آن جمع آوری معتادان متجاهر به عهده نیروی انتظامی قرار گرفت، اما انتقال معتادان به مراکز نگهداری با همکاری شهرداری انجام شود که در واقع مینی بوس و اتوبوس مورد نیاز را باید در اختیار نیروی انتظامی قرار دهد.

وی افزود: در جلسه امروز قرار شد مرکزی برای قرنطینه معتادان متجاهر به منظور گرفتن تست در نظر گرفته شود که اگر تست این افراد مثبت بود به مراکز دیگری منتقل می‌شوند و کسانی که تست شان منفی شد ۱۴ روز (دو هفته) در مرکز فشافویه قرنطینه شوند که سازمان امور زندان‌ها مسئولیت قرنطینه را به عهده دارد.

استاندار تهران ادامه داد: در این مرکز قرنطینه نیز دو اقدام صورت می‌گیرد، نخست تست اعتیاد که به عهده بهزیستی است و دیگری تست کووید ۱۹ که مسئولیت این کار نیز بر عهده دانشگاه علوم پزشکی است که با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران این کار را انجام می‌دهد.

وی گفت: از آنجا که تصمیم قبلی مبنی بر جمع آوری روزانه ۵۰ معتاد متجاهر بود در جلسه امروز مصوب شد که به روزانه ۱۰۰ نفر افزایش پیدا کند تا در مدت کمتری نسبت به جمع آوری افراد آسیب‌پذیر اقدام و چرخه انتقال بیماری کرونا توسط این افراد قطع شود.

فرماندار تهران: بازگشایی اماکن مذهبی در مناطق سفید کرونا
فرماندار تهران گفت: طبق مصوبه ستاد مقابله و مبارزه با کرونا، مناطق و نواحی براساس میزان بهبودی ها و آمار افرادی که در روز دچار بیماری می‌شوند به رنگ های سفید زرد و قرمز تقسیم بندی خواهند شد و مناطقی که سفید اعلام شوند مجامع مذهبی و بقاع متبرکه در آن مناطق بازگشایی خواهند شد.

عیسی فرهادی در تشریح روند بازگشایی اماکن مذهبی گفت: تعطیل شدن تجمعات مذهبی در ماه رمضان خلاف خواسته مسئولین است اما به منظور کنترل این بیماری موظف به رعایت پروتکل های بهداشتی ابلاغی از سوی ستاد مقابله و مبارزه با کرونا هستیم.

وی افزود: طبق مصوبه ستاد مقابله و مبارزه با کرونا، مناطق و نواحی براساس میزان بهبودی ها و آمار افرادی که در روز دچار بیماری می‌شوند به رنگ های سفید زرد و قرمز تقسیم بندی خواهند شد و مناطقی که سفید اعلام شوند مجامع مذهبی و بقاع متبرکه در آن مناطق بازگشایی خواهند شد.

فرهادی تاکید کرد ساعات بازگشایی پاساژهای تهران پس از بررسی لازم به اطلاع شهروندان تهرانی خواهد رسید و معنای بازگشایی کسب و کار ها، عدم رعایت نکات بهداشتی نیست و الزام رعایت اصول بهداشتی همچنان مورد تاکید است.

بر اساس گزارش روابط عمومی فرمانداری تهران، فرهادی از شهروندان خواست تا در این ماه مبارک با نشاط و دور از هرگونه نگرانی و اضطراب و رعایت پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند.

  • 20
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش