عبدالرضا رحمانی فضلی، ظهر دوشنبه در حاشیه نشست مشترک قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا اظهار کرد: فرمانداران هر روز حداقل یک ساعت باید جلسه برگزار کنند و عملکرد روز را در آن جلسه برگزار کنند و پیشنهادات را برای روز بعد بررسی شود.
وی افزود: چک لیستهای جلسات باید روزانه کنترل شود و باید موضوع کرونا را با هدف و هدفمند پیگیری شود.
رحمانی فضلی ادامه داد: زمانی که در شهری وضعیت قرمز میشود نباید هیچ گونه تجمعی انجام شود، برخی از استانداران و فرمانداران رودربایستی دارند و نمیتوانند ترددها را کنترل کنند و استثنا قائل میشوند که این کار غلطی است.
وزیر کشور بیان کرد: به هیچ وجه آمار سازی و مخفی کاری نباید داشته باشیم، اصلاً نباید به این فکر باشیم که تعداد فوتیها و یا تعداد مبتلایان را کم اعلام کنیم و از زیاد شدن آمار نباید واهمهای داشته باشیم.
وی گفت: همه باید در حوزه مشارکتهای مردمی فعال باشند هم در زمینه پیشگیری و هم در دیگر زمینهها، دستورالعملها را باید جدی بگیریم و میز خدمت را در هرجایی که لازم است تشکیل دهند.
رحمانی فضلی تاکید کرد: مناطق حاشیهای و روستاها باید در اولویت باشد چرا که امکانات کم است و همه باید پای کار بیایند و نباید از روستاها غفلت کنیم، البته بحث روستاها برعهده بخشداران است و باید موضوع روستاها در اولویت باشد.
وزیر کشور گفت: مصوبات ستاد در حکم مصوبات شورای عالی امنیت ملی است و دقیقاً مانند قانون است و به هیچ عنوان نباید از مصوبات ستاد سرپیچی شود.
وی بیان کرد: برخی گلایه داشتند که دستگاههای اجرایی مصوبات را رعایت نمیکنند که این امر درست است، خود من به شخصه دیده ام که مسئولان دولتی برای افتتاحیهها برنامه رفتند و مراسم برگزار کردند که این امر غلط است، مردم وقتی میبینند مسئولان رعایت نمیکنند آنها هم نسبت به رعایت مصوبات ستاد بیخیال میشوند.
رحمانی فضلی گفت: چرا اعلام میشود که بانکها ۹۰ درصد پروتکلها را رعایت کرده اند؟ آلودگی به این ویروس از یکی دو درصد تخلف به وجود میآیند، باید به بانکها دستورالعمل داده شود و اگر تخلف کردند مانند واحدهای صنفی، بانکهای متخلف هم پلمب شود، میتوان برای عملکرد بهتر بانکها در این زمان به عنوان مثال ساعت کاری آنها را بیشتر کرد.
وی افزود: ممنوعیت ورود اتباع بیگانه را در دستور کار داریم، تلاش میکنیم ورود اتباع کاهش پیدا کند، آنهایی که بدون مجوز هستند در اسرع وقت عودت داده شوند و آنهایی که قانونی هستند میتوانند مانند دیگر مردم کشور خدمات را بگیرند.
روند کاهشی مرگ و میر کرونا در تهران
رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران با اشاره به روند کاهشی فوتی های کرونا در پایتخت طی یک هفته اخیر گفت: از ابتدای شیوع کرونا تا امروز ۱۹ هزار و ۲۳۹ نفر به دلیل ابتلا به ویروس کووید ـ ۱۹ جان خود را در تهران از دست داده اند.
ناهید خداکرمی رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران درباره آخرین وضعیت کرونا در پایتخت، اظهار داشت: از ابتدای شیوع کرونا تا امروز ۱۹ هزار و ۲۳۹ نفر به دلیل ابتلا به ویروس کووید ـ ۱۹ جان خود را تهران از دست دادند که از این آمار ۱۱ هزار و ۷۱۹ مورد مرد و ۷۵۲۰ مورد زن بودهاند.
وی با اشاره به اینکه اغلب جانباختگان کرونا سرپرست و نانآور خانوادهها بودهاند گفت: همچنین وضعیت اقتصادی اکثر متوفیان کرونا متوسط رو به پایین بوده است بنابر این دولت و نهادهای مربوطه مانند بهزیستی و کمیته امداد باید اقدامات و برنامههای لازم را جهت شناسایی وضعیت اقتصادی خانواده فوتشدگان انجام دهند.
رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران بیان داشت:حتی اخیراً پزشکی که کارمند دولت نبوده پس از فوت در اثر کرونا از لحاظ اقتصادی خانواده آن دچار مشکل شده و وقتی در میان پزشکان شرایط این چنین است قطعاً در خانوادههای دیگر متوفیان نیز وضعیت اقتصادی مناسبی نیست و باید حمایتهای دولتی هر چه سریعتر از این خانوادهها انجام گیرد.
خداکرمی تصریح کرد: یکشنبه ۱۸ آبان ۱۷۲ نفر به دلیل کرونا جان خود را از دست دادهاند که روز گذشته ۲۵ آبان و طی یک هفته این آمار به ۱۴۹ نفر رسیده که نشان میدهد همین محدودیتهای نصفه نیمه هم اثر داشته و امیدوارم با سختگیریهایی که از ابتدای آذر انجام میشود، از گسترش این بیماری به طور موثر جلوگیری به عمل آید.
- 9
- 7
کاربر مهمان
۱۳۹۹/۸/۲۶ - ۱۳:۵۰
Permalink