به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار مهدی معصومبیگی اظهار کرد: کارآگاهان پلیس آگاهی استان اصفهان با اشرافیت بالای خود و در پی یک کار دقیق علمی و پلیسی از فعالیت شبکه بزرگ جعل مدارک تحصیلی در استان مطلع و بلافاصله تحقیقات در این زمینه را در دستور کار خود قرار دادند.
وی با بیان این که جاعلان در زمینه مدرک دیپلم، لیسانس، فوق لیسانس، دکترا، پزشکی، دندانپزشکی و طب سنتی فعال بودند، افزود: سرانجام با تلاش شبانهروزی کارآگاهان مخفیگاه این باند در یکی از مناطق شهر اصفهان شناسایی و طی یک عملیات ضربتی ۵ نفر از اعضای اصلی آن دستگیر شدند.
فرملانده انتظامی استان اصفهان خاطر نشان کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهمان ۹ دستگاه لپ تاپ، ۳ دستگاه رایانه، ۲ دستگاه پرینتر، ۲دستگاه اسکنر و یک دستگاه زیراکس رنگی بزرگ و مجهز، به همراه ۸۶ مدرک آماده تحویل و ۲۰۰ مدرک خام جعل شده کشف شد.
وی همچنین از شناسایی دفتر این جاعلان در ۲ نقطه از استان تهران و همچنین دفاتر آنان در استانهای اصفهان، مازندران، البرز، فارس و خوزستان خبر داد و گفت: با هماهنگی مقام قضائی اقدامات لازم نسبت به بسته شدن این دفاتر انجام گرفته است.
معصومبیگی تصریح کرد: تاکنون بیش از ۱۰ نفر از همدستان و دلالان مرتبط با این باند دستگیر شده و تلاشها برای دستگیری سایر افراد مرتبط با باند مذکور نیز همچنان در دستور کار کارآگاهان است.
وی از شناسایی و احضار ۱۰۰ نفری که مدارک تحصیلی، پزشکی و طب سنتی جعلی خود را از این باند دریافت کرده بودند، خبر داد و گفت: با بررسیهای به عمل آمده مشخص شد متهمان از این طریق توانسته بودند در مجموع ۲۴ میلیارد ریال درآمد کسب کنند.
فرمانده انتظامی استان اصفهان با هشدار به استفادهکنندگان از اسناد جعلی گفت: افرادی که از اسناد و مدارک جعلی استفاده میکنند برابر قانون مجرم بوده و تحت تعقیب کیفری قرار میگیرند.
وی با بیان این که قانون مجازات سختی را برای کسانی که از مدارک و اسناد جعلی استفاده میکنند در نظر گرفته است، اظهار داشت: ممکن است کسانی عنوان کنند که قادر هستند مدارک جعلی معتبر را تهیه کنند اما شهروندان باید هوشیار بوده و فریب این افراد را نخورند و سعی کنند مدارک خود را از مراجع ذیصلاح تهیه کرده و مطمئن باشند هیچ فرد واسطهگری نیز نمیتواند مدارک معتبر را برای آنها تهیه کند.
- 16
- 1