جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۸:۵۰ - ۱۱ دي ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۰۰۲۹۳۷
حقوقی، قضایی و انتظامی

دادستان تهران: فقط یک نامه درباره دانشگاه آزاد به دادسرا رسیده است

عباس جعفری دولت آبادی,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی
دادستان عمومی و انقلاب تهران از دانشجویان خواست تا نامه ها و تذکرات مربوط به حادثه واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد را برای بازپرس پرونده ارسال کنند و اعلام کرد: تا امروز به جز یک مورد نامه ای در این مورد به دادسرای تهران نرسیده است.

به گزارش قوه قضاییه، عباس جعفری دولت آبادی روز سه شنبه درباره پرونده حادثه دانشگاه علوم و تحقیقات گفت: دو روز قبل به دانشگاه رفتیم و دانشجویان آنجا گفتند که اطلاعاتی مبنی بر اینکه نامه و طومار نوشتیم، دارند. من هم از آقای بازپرس خواستم که اگر واقعا نامه‌ای وجود دارد به آن رسیدگی شود.

 

وی افزود: من همین جا اعلام می‌کنم که دانشجویان و کسانی که نامه‌هایی نوشته اند و به دانشگاه تذکراتی داده اند آنها را به بازپرس و دادستانی تحویل دهند و مطمئن باشند که ما به تذکرات قبلی دانشجویان و نامه‌هایی که برای دانشگاه نوشته اند رسیدگی خواهیم کرد؛ لذا در جمع دانشجویان اعلام کردیم که این موارد را به دست ما برسانید. منتهی تا امروز به جز یک مورد چیزی به دست ما نرسیده است بنابراین تاکید داریم که اگر نامه‌ای یا تذکری قبلا داشته‌اند سوابق آن را به ما برسانند تا بررسی کنیم.

 

پرونده ۱۵۰ شرکت در دادسرای تهران است

جعفری دولت آبادی با تقسیم بندی پرونده‌هایی که در شعب ویژه دادسرا برای پرونده های اخیر اقتصادی مورد رسیدگی قرار می‌گیرد، گفت: پرونده ۱۵۰ شرکت در دادسرا که ارز دولتی دریافت کرده ولی آن را فروخته‌ یا هنوز کالایی وارد نکرده‌اند، باز شده و پرونده‌های دیگر مربوط به ثبت سفارش خودروهای خارجی است.

 

دادستان تهران افزود: این پرونده حدود ۳۰ متهم دارد که اکنون در بازداشت هستند. خوشبختانه این پرونده تحقیقاتش به خوبی پیش می‌رود و افراد زیادی شناسایی شده اند.

 

وی افزود: در این پرونده هم ضعف نظارت و هم عدم انجام وظیفه را دیده‌ایم و کسانی که می‌توانستند از رانت‌های اطلاعاتی استفاده کنند با سوءاستفاده از آن در جایی که محدودیت ثبت سفارش بود ورود کرده و این ماشین‌ها را وارد کشور کرده‌اند.

 

جعفری دولت آبادی با اشاره به آخرین وضعیت پرونده‌های اخیر اقتصادی گفت: ظرف چند ماه گذشته هزار و ۷۰۰ نفر احضار، ۴۲۰ نفر بازداشت، ۶۵ کیفرخواست صادر شد و ۴۸ نفر در راستای احکام صادره از دادگاه‌های ویژه اکنون در زندان تحمل کیفر می‌کنند.

 

جعفری دولت آبادی بیان کرد: پرونده مربوط به قاچاق کالا پرونده مهم دیگری است که در اینجا تشکیل شده است و پرونده‌ ای هم درباره پتروشیمی داریم.

 

این مقام قضایی بیان کرد: در پرونده‌های ارزی بخشی از آن منجر به حکم شد که محکومان آن اکنون در زندان در حال تحمل حبس هستند.

 

وضعیت پرونده های قاچاق و فروش ارز

دادستان تهران گفت: برخی پرونده‌ها هم مربوط به قاچاق ارز یا فروش ارز در بازار آزاد است. مثلا فردی که کارخانه تبریز را خریده است از دولت ارز گرفته تا کالا وارد کند، اما ارز‌ها را در بازار آزاد فروخته و با مابه التفاوت هزار تومانی که روی هر دلار گرفته است توانسته بود کارخانه تبریز را خریداری کند.

 

وی گفت: البته حتما دولت نمی‌خواسته است که این اتفاق بیفتد و اینجا همان جایی است که می‌گویند فساد می‌تواند شکل بگیرد. یعنی به فردی ارز داده ایم که برود کالا وارد کند، اما او رفته و این ارز را در بازار آزاد فروخته است. بنابراین این پرونده با همه ابعاد مهمی که دارد روند رسیدگی اش خوب پیش می‌رود. همچنین درباره پرونده هفت تپه نیشکر هم مسائلی وجود دارد.

 

جعفری دولت آبادی افزود: در پرونده‌هایی که وجود دارد نکته‌ای که باید تاکید کنم این است که در این موضوع ها ما در عین حال که با فساد مبارزه کرده‌ایم تلاش کرده‌ایم مراکز اشتغال، تعطیل نشود، چون اگر مراکز اشتغال تعطیل شود مبارزه با فساد تحت الشعاع قرار می‌گیرد، بنابراین سعی کرده ایم مراکز اشتغال و کارخانه‌ها تعطیل نشود.

 

رسانه ها در مطالبه گری مبارزه با مفاسد اقتصادی فعالیت جدی داشته باشند

وی افزود: موضوع دیگری که به آن توجه کرده ایم این است که سعی شده مبارزه با فساد مستمر باشد؛ یعنی طوری نباشد که امروز پرونده‌ای تشکیل شود و دیگر ادامه نداشته باشد، چون مردم باید امیدوار باشند که مبارزه با فساد ادامه دارد.

 

جعفری دولت آبادی افزود: نکته سوم همکاری مردم و رسانه‌ها در امر مبارزه با فساد است. یعنی باید دستگاه‌ها، رسانه‌ها و مردم در امر مبارزه با فساد همکاری داشته باشند. مردم در دادن اطلاعات و رسانه‌ها هم در مطالبه گری و هم در انعکاس این مبارزه باید فعالیت جدی داشته باشند؛ لذا بنده همین جا اعلام می‌کنم که مبارزه با فساد مستمرا ادامه دارد.

 

دادستان تهران افزود: نکته بعدی این است که مبارزه با فساد تعطیل نخواهد شد و با همه کسانی که وارد میدان فساد شوند مبارزه خواهد شد، مردم نسبت به این موضوع اطمینان داشته باشند.

 

وی بیان کرد: ممکن است دستگاه قضایی در امر مبارزه با فساد با موانعی برخورد کند، اما این موانع را با تدبیر و با حوصله پشت سر خواهد گذاشت، کما اینکه شما دیدید اخیرا با افراد مهم و تاثیر گذاری که در میدان فساد بودند برخورد شد.

 

ورود دادستانی به موضوع خصوصی سازی

جعفری دولت آبادی در پاسخ به سوالی درباره اینکه گفته شده است رئیس سازمان خصوصی سازی یک شرکت را خودشان خصوصی کرده و آن را خریده‌اند گفت: در همین جا باید اعلام کنم که در رابطه با خصوصی سازی‌ دستگاه قضایی به زودی ورود خواهد کرد.

 

وی درباره پرونده بابک زنجانی اظهار کرد: در پرونده بابک زنجانی دستگاه قضایی در حال تلاش است که وجوه برگردد. این اموالی که موجود است فروخته می‌شود، اما اموالی که مشمول حکم است بیش از ۲ میلیارد یورو است که عدد زیادی است و ما تلاش داریم که این اموال برگردد. البته اموالی که در اختیار ما بود را بر طبق قانون به مزایده گذاشته ایم.

 

 

  • 17
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش