سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۱۴ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۱۰۰۳۴۱
حقوقی، قضایی و انتظامی

دادستان تهران:

هنوز نتوانسته‌ایم خاوری را برگردانیم/ سلطان سکه، سکه نداشت

عباس جعفری دولت آبادی,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی
دادستان تهران آخرین وضعیت پرونده‌های خاوری و معاون ارزی سابق بانک مرکزی و ... را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، عباس جعفری دولت آبادی در گفت‌وگویی رادیویی درباره خبر منتشر شده مبنی بر قتل خاوری گفت: خاوری محکوم شده ولی هنوز نتوانسته‌ایم از طریق پلیس بین الملل او را برگرداندیم.

 

وی افزود: درباره موضوعی که شما گفتید خبر دقیقی ندارم اما پرونده قضایی خاوری  را پیگیریم تا بتوانیم او را برگردانیم.

 

پرونده عراقچی به دادسرا بازگشت

دادستان تهران درباره پرونده معاون ارزی سابق بانک مرکزی گفت: شعبه دادگاه ویژه نقص‌هایی در پرونده گرفته و پرونده برگشته تا نقص‌ها برطرف شود. بعد از رفع نقص پرونده مجددا به دادگاه بر می‌گردد.

 

سلطان سکه، سکه نداشت

جعفری دولت آبادی درباره ضبط سکه‌های سلطان سکه و تکلیف سکه‌ها، گفت: زمانی که سلطان سکه دستگیر و اعدام شد، در زمان دستگیری سکه از او کشف نشد. او به دلیل اینکه در کار سکه بود به سلطان سکه شهرت داشت؛ اما اموال زیادی از او کشف شده و پلیس و دستگاه‌های امنیتی اموال را شناسایی کردند و یکی از معاونان ما که مسئول پیگیری پرونده است ماموریت دارد که اموال شناسایی شده را بررسی کند و دادگاه حکم به ضبط اموال داده و پلیس اموال زیادی در کیش و تهران شناسایی کردند و بعد از اینکه گزارش نهایی شود ما نسبت به ضبط اموال اقدام می کنیم.

 

عوامل داخلی مهر خروج از کشور را برای شهرام جزایری زده بودند

دادستان تهران درباره پرونده شهرام جزایری  گفت: او پس از آزادی از زندان وارد فعالیت های اقتصادی شد و  قصد خروج از کشور را داشت و  عوامل داخلی این فرد مهر خروج از کشور را هم برای او  زده بودند و با هوشیاری ماموران دستگیر شد. او همچنین پرونده های مفتوحی هم داشت. به حبس محکوم شد و الان پرونده او  در دادگاه تجدید نظر است و هر زمان دادگاه تجدبدنظر رسیدگی کرد و حکم قطعی شد جرایم مالی او را می‌گوییم.

 

دادستان تهران در پاسخ به سوالی در رابطه با بازداشت مرضیه هاشمی گفت: ما از این موضوع متاسفیم و انرا محکوم می کنیم. وقتی خبرنگاری در ایران احضار می شود، کل دنیا را پر می کنند اما می بینیم در مورد خانم هاشمی چه اتفاقی افتاده است و خودشان خانم محجبه‌ای را بازداشت کرده‌اند.  امریکا که مدعی پرچمداری حقوق بشر است می‌بینید چه تناقضی در رفتار دارد.

 

پرونده حمله سگ در لواسان مربوط به چند ماه پیش است

دادستان تهران در پاسخ به سوالی درباره  پرونده‌های لواسان و حمله سگ به دختری در پارکی از لواسان گفت: از رییس دادگاه لواسان سوال کردم و اعلام کردند که پرونده برای چند ماه پیش است و پیگیری دیه در حال انجام است. لذا از مطبوعات می‌خواهم  آدرس غلط ندهند. فساد در لواسان آدرس صحیحی نیست بلکه فساد جای دیگری است و فساد در باز بودن منافذ ورود است.

 

دادستان تهران در پاسخ به سوالی درباره اینکه در صورت حمله سگ به انسان‌ها آیا صرف پرداخت دیه کافی است؟ گفت: در قانون ایران در بحث آسیب رساندن  ضمانت نامه اش دیه است. اگر صاحب سگ ایجاد مزاحمت کند و مراقبت نکند بحث دیگری است. متاسفانه در تهران این مشکل را داریم‌ صاحب سگ حتما باید در نگهداری کوشش کند و  در رابطه با کیفری نیز باید عنوانی برایش پیدا کرد. اگر صاحب سگ مراقبت لازم را نداشته باشد باید پاسخگو باشد اما اگر صاحب سگ ایجاد مزاحمت کند این موضوع متفاوت از پرداخت دیه است. مزاحمت را باید دادستان احراز کند.

 

جعفری دولت‌آبادی در رابطه با ابلاغ آیین نامه‌ای مرتبط با احیای حقوق عامه نیز  گفت: به عنوان مثال کسی که در منطقه‌ای زمین خواری می‌کند، دادستان وظیفه دارد که منتظر دستگاه‌ها نباشد و در راستای احیای حقوق عامه و هر جا که جرمی رخ دهد بدون دخالت در حیطه دولت، دادستان‌ها ورود می‌کنند. همانگونه که قبلا هم گفتم در تهران دادسرای انفال و حقوق عامه فعالیت‌ خود را آغاز کرده است.

 

وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه دادستانی در خصوص اظهارات محمدرضا خاتمی که مدعی تقلب در انتخابات ۸۸ شده بودند، ورود کرده است؟ گفت: ما امروز در شرایط بسیار مهمی قرار داریم و امریکا با تشدید جنگ‌های اقتصادی علیه مردم ایران دنبال این است که به مردم ایران آسیب برساند؛ بنابراین شرایط کشور فوق العاده است. از طرفی هم ما در آستانه چهل سالگی انقلاب هستیم و مردم عزیزی که در این چهل سال گذشته سختی‌ها را تحمل کرده‌اند باید افتخار کنند که انقلابشان در ۴۰ سال سختی به بلوغ می‌رسد و باید مردم در صحنه و پای انقلاب بمانند.

 

چرا نظام اسلامی را شکنجه می‌کنید؟

دادستان تهران افزود: رسانه‌ها و صدا و سیما و فضای مجازی و همه باید در این امر مهم متذکر شوند. مردم را به آینده کشور و انقلاب امیدوار کنند و نباید اخبار و شایعاتی پخش کنند که آنها را مایوس کند. وقتی شما بعد از ۱۰ سال می‌گویید در انتخابات ۸۸ تقلب شده سوال می‌شود که چرا این اتفاق افتاده است. چرا این اخبار را منتشر می‌کنید؟ چه نیازی است که بعد از ۱۰ سال آن را کالبدشکافی کنیم و اخباری را بگوییم که به جای اینکه مردم را به آینده امیدوار کند آنها را به گذشته معطوف کند؟ چرا شایعات خلاف پخش می‌شود؟ چرا نظام اسلامی را شکنجه می‌کنید؟

 

وی تصریح کرد:  رسانه‌ها و مسئولانی که تریبون دارند در سه حوزه امیدوار کردن مردم، کارامدی نظام اسلامی  و اعتماد مردم به مسئولان  نقش دارند. مردمی که امروز با امریکا مبارزه می کنند نباید اعتمادشان سلب شود. کسانی که تریبون دارند اعم از مسئول و غیرمسئول و رسانه‌های جمعی و صدا و سیما و کانال‌های خبری و پست‌های اینستاگرامی و کسانی که می‌توانند پیام دهند باید توجه کنند که تخریب و توهین و سلب اعتماد مردم از مسئولین وانتشار اخبار دروغ و نشر اکاذیب و توهین به مسئولین اشکال دارد و نتیجه آن ورود دادستانی می‌شود.

 

اخیرا یکی از مشاوران دولت را در این زمینه تعقیب کردیم

وی افزود: در مورد سوال شما باید بگویم که خلاف واقع بود و ما آن را تعقیب کردیم ولی باید منتظر دادگاه باشیم. البته موارد دیگری هم بوده که ما اخیرا هم یکی از مشاوران دولت را در این زمینه تعقیب کردیم و پرونده‌اش را به دادگاه می‌فرستیم. انتقاد در کشور آزاد است و هیچ اشکالی ندارد ولی آنچه که اشکال دارد تحقیر و تخریب و توهین و شکستن مرزهای اعتماد مردم و مسئولین است. شما دیروز دیدید که کسی را دادستانی احضار کرده و رسانه‌ها هنوز این فرد به دادسرا نیامده را تحویل زندان دادند؟  چرا این اخبار را منتشر می‌کنید؟ لذا رسانه‌ها مقداری در آستانه چهل سالگی در این کارها تجدیدنظر کرده و آتش بس بدهند و جهت گیری‌ها را به سوی دشمن انجام دهند. امیدواریم مطبوعات ما هوشیار شوند زیرا امریکا حقیرتر از آن است که انقلاب ایران را تضعیف کند.

 

رییس سازمان خصوصی سازی ممنوع الخروج است؟

وی درباره ممنوع الخروجی رییس سازمان خصوصی سازی گفت: مطبوعات وقتی خبرهای قضایی را منتشر می کنند باید  از مجاری قضایی مطمئن شوند و تاییدیه بگیرند. ما در پرونده‌ها بسیاری از افراد را ممنوع الخروج و برای برخی قرار صادر و زندان و محاکمه می‌کنیم. ایا مکلفیم که همه را بیان کنیم؟ برای موضوع واگذاری خصوصی سازی بعد از اینکه مجلس تقاضا کرد که به این موضوع ورود کنیم، موضوع به دادستانی ارجاع شده و اصل واگذاری‌ها را بررسی می‌کنیم و باید از بازپرس پرونده بپرسم که چه اقداماتی کرده است. اصل پرونده واگذاری در شعبه بازپرسی دادستانی در حال رسیدگی است.

 

 

  • 18
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش