یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۱۸:۰۸ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۱۰۳۵۳۷
حقوقی، قضایی و انتظامی

دادستان تهران با تاکید بر مدیریت سهمیه‌های گوشت فروشگاه‌ها:

در شمال شهر تهران کمتر به گوشت‌ نیاز است

عباس جعفری دولت آبادی,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی
دادستان تهران در خصوص ضروت مدیریت سهمیه‌های گوشت اختصاص یافته به فروشگاه‌ها گفت: در شمال شهر تهران کمتر به این گوشت‌ها نیاز است، اما شاهد توزیع بیشتر گوشت در این مناطق نسبت به فروشگاه‌های مستقر در جنوب شهر هستیم.

به گزارش ایسنا، دومین نشست کمیته مقابله با گران‌فروشی در دادستانی تهران، روز چهارشنبه دهم بهمن ماه با حضور انصاری رئیس سازمان تعزیرات، سردار رحیمی رئیس پلیس پایتخت، اسفنانی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران، برخی معاونان دادستان، معاونان وزرای جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت و نمایندگان دستگاه‌های متولی به ریاست دادستان تهران برگزار شد.

 

جعفری دولت آبادی در این نشست با تبریک فرا رسیدن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با اشاره به ارکان انقلاب اسلامی شامل اسلام، رهبری، وحدت و مشارکت مردم، از این چهار رکن به عنوان راه‌های نجات بخش یاد کرد و اظهار داشت: هر زمان این چهار رکن در کنار هم قرار گیرند، مشکلات مردم حل شده است و انقلاب اسلامی نیز با تکیه بر این چهار رکن پیروز گردید.

 

وی با تاکید بر اینکه در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی نیز اتکا به اسلام، رهبری، وحدت و مشارکت مردم می‌تواند مشکلات کنونی را مرتفع نماید، راهکار تداوم انقلاب و حل مشکلات را بازگشت به این چهار علت موجده دانست.

 

دادستان تهران تصریح کرد: مشکلاتی که در کشور رخ داده، قابل رفع است و اگر دشمنان دنیا را هم بسیج کنند، در صورت هماهنگی این چهار محور، روز به روز ایمان به پیروزی افزایش می‌یابد و گزندی از ناحیه دشمنان به انقلاب اسلامی نخواهد رسید.

 

جعفری دولت آبادی با اشاره به تجربه پیامبر اسلام (ص) در تحمل سختی‌ها و مشکلات گفت: در زمان پیامبر اکرم (ص) ایمان به خدا، اطاعت از رسول خدا، وحدت، ایثار و فداکاری مسلمان منجر به پیروزی اسلام شد و در دوران فعلی نیز مشکلات با تکیه بر این چهار محور برطرف می‌شود.

 

وی در رابطه با فلسفه ورود دادستانی‌ها به مقابله با گران‌فروشی، برخی مواد قانونی را مورد اشاره قرار داد و افزود: با توجه اظهارات ریاست قوه قضائیه دایر بر ضرورت برخورد قاطع با گران‌فروشی و جرایمی مانند قاچاق کالاهای اساسی، اگر عده‌ای بخواهند از طریق گران‌فروشی کلان، احتکار، قاچاق کالا و فساد در امر توزیع کالاها اخلال ایجاد کنند، به صورت جدی برخورد خواهد شد.

 

دادستان تهران سیاست و هدف دادستانی از تشکیل کمیته مقابله با گران‌فروشی را همکاری با دولت و استفاده از ظرفیت دستگاه‌های دولتی و مردم اعلام کرد و با هشدار به اخلالگران در توزیع اقلام اساسی گفت: عده‌ای که فکر می‌کنند می‌توانند در این فضای آشفته، کار خود را پیش ببرند، و باید بدانند که دادستانی مقصران اصلی این آشفتگی را در هر رده‌ای که باشند تحت تعقیب قرار می‌دهد.

 

وی اعلام کرد راهبردهای اصلی دادستانی تهران شامل حمایت، نظارت و مقابله با جرایم مرتبط با گران‌فروشی خواهد بود.

 

عدم عرضه کالا به رغم اعلام دولت، احتکار است

جعفری دولت‌آبادی با اشاره به تعریف احتکار در ماده ۴ قانون تعزیرات، افزود: نگه‌داری کالا به صورت عمده با تشخیص مرجع ذی‌صلاح و امتناع از عرضه آن به قصد گران‌فروشی یا اضرار به جامعه پس از اعلام ضرورت عرضه توسط دولت، احتکار به شمار می‌رود. بنابراین در صورتی که دولت در محل‌های مخصوص اعلام عرضه کند ولی کالا عرضه نشود، احتکار است و دادستانی می‌تواند به این موضوع ورود نماید.

 

وی با اشاره به بند ب ماده یک قانون مبارزه با اخلالگران در نظام اقتصادی، گفت: اخلال در امر توزیع مایحتاج عمومی از طریق گران‌فروشی کلان ارزاق یا دیگر نیازمندی‌های عمومی، احتکار عمده ارزاق و نیازمندی‌های مزبور، پیش‌خرید فراوان تولیدات کشاورزی و سایر تولیدات مورد نیاز عامه و امثال آن‌ها به منظور ایجاد انحصار یا کمبود در عرضه، اخلال در نظام اقتصادی محسوب می‌شود.

 

دادستان تهران گزارش‌هایی که اخیراً به دادسرای تهران واصل شده است را موید این دانست که عده‌ای درصدد ایجاد انحصار یا کمبود عمدی عرضه گوشت قرمز هستند، خطاب به اخلالگران در عرضه و توزیع کالاهای اساسی مردم، اظهار داشت: اگر احراز شود که عده‌ای قصد انحصار یا کمبود عرضه گوشت و سایر اقلام ضروری را دارند، از موارد اخلال در نظام اقتصادی محسوب شده و برخورد می‌شود.

 

وی اعلام کرد: عدم عرضه عمدی و احتکار عمده ارزاق، جرم و اخلال در نظام اقتصادی تلقی می‌شود و مطابق ماده ۲ قانون مبارزه با اخلالگران اقتصادی، اگر مرتکب قصد مقابله با نظام را داشته باشد، مجازات آن، افساد فی‌الارض خواهد بود.

 

جعفری دولت آبادی تعریف ارائه شده در ماده ۶۰ قانون نظام صنفی از احتکار را مشابه تعریف مندرج در قانون تعزیرات دانست که ورود سازمان تعزیرات و دادستانی را ایجاب می‌نماید و خاطر نشان کرد برای ورود دادستانی و سازمان تعزیرات مبانی قانونی وجود دارد. وی اظهار امیدواری کرد دادسرا با تشدید نظارت‌ها وارد مرحله بعدی نشود.

 

وی با اشاره به شکل‌گیری همکاری مطلوب بین دستگاه‌های اجرایی افزود: دادستانی تهران با همه ظرفیت به میدان آمده است لذا برخلاف ادعاهای مطروحه، گشت‌های مشترک که در تهران تشکیل شده، امنیتی و انتظامی نیست بلکه با حضور نمایندگان اصلی دستگاه‌ها تشکیل می‌شود و هدف از برگزاری این گشت‌ها، دادن اطمینان و آرامش به مردم است تا بدانند کالاهای اساسی وجود دارد و مشکلات توزیع و عرضه قابل رفع و مدیریت است.

 

جعفری دولت آبادی خواستار همکاری بیشتر دستگاه‌های دولتی در این زمینه شد و افزود: این بزرگ‌ترین فرصت برای دستگاه‌های دولتی است که از ظرفیت و حمایت دادستانی برای رفع مشکلات مردم استفاده کند.

 

جعفری دولت آبادی، با تاکید بر این‌که به جای انتقال نگرانی، باید به مردم آرامش داد؛ خاطرنشان کرد: در این چهل سال مشکلات بزرگی را پشت سر گذاشته‌ایم و مشکلات جزئی قطعاً حل شدنی است.

 

وی با اشاره به اینکه دادستانی از تصمیمات دولتی مناسب و صحیح حمایت و در نظارت‌ها مشارکت می‌کند، اظهار داشت: قدرت و اختیارات دادستانی در اعمال نظارت موجب می‌شود درهای بسته بر روی مسؤولان باز شود و برای نمونه، اگر برای ورود به انبار کالاهای احتکار ضروری باشد، با حضور نماینده دادستانی این کار به سرعت انجام می‌شود.

 

جعفری دولت آبادی با اشاره به اینکه، به منظور صیانت از حقوق عمومی، معاونان دادستان را از پشت میز به کف خیابان آورده‌ایم تا مشکلات مردم حل شود، تاکید نمود که دادستانی تهران به هیچ وجه قصد دخالت در کارهای دولت و دستگاه‌های اجرایی را ندارد.

 

دادستان تهران از رئیس پلیس تهران خواست که مأمورین پلیس در مقابل فروشگاه‌ها و مراکز بزرگ عرضه کالاهای اساسی استقرار بیشتری داشته باشد و با دلالانی که فساد ایجاد می‌کنند برخورد جدی‌تر انجام گیرد.

 

وی تأکید کرد کسانی که با سکوت، عدم نظارت و یا مشارکت در جرم، برای مردم ایجاد مشکل می‌کنند، قابل تعقیب قضائی خواهند بود.

 

دادستان تهران با اشاره به اظهارات یکی از مسؤولان که علت اصلی گرانی گوشت را به قاچاق دام زنده ربط داده بود، از مسئولین دستگاه‌های دولتی خواست با بیان اظهارات غیر کارشناسانه، موجب نگرانی افراد جامعه نشوند.

 

وی دستگاه‌های اجرایی را از پاس‌کاری مشکلات به یکدیگر و فرافکنی بر حذر داشت و افزود: در بخش توزیع باید از ظرفیت اصناف نیز استفاده شود.

 

دادستان تهران در خصوص ضروت مدیریت سهمیه‌های گوشت اختصاص یافته به فروشگاه‌ها گفت: در شمال شهر تهران کمتر به این گوشت‌ها نیاز است، اما شاهد توزیع بیشتر گوشت در این مناطق نسبت به فروشگاه‌های مستقر در جنوب شهر هستیم.

 

جعفری دولت آبادی ضمن انتقاد از عرضه کالا به قیمت‌های مختلف در فروشگاه‌های مختلف افزود: با این عارضه باید برخورد شود و تمرکز اصلی بر کالاهای اساسی مانند گوشت، مرغ، لبنیات و میوه خواهد بود.

 

دادستان تهران با تاکید بر استفاده از ظرفیت مردم، افزود: مردم هرجا تخلفی در عرضه و توزیع مشاهده کنند به پلیس، دادستانی، سازمان تعزیرات و مراکز دولتی مرتبط اعلام نمایند و با اراده خوبی که در کشور شکل گرفته است قطعاً مشکلات برطرف خواهد شد.

 

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی، فرمانده پلیس پایتخت و نمایندگان دستگاه‌ها به بیان نقطه نظرات خود پرداختند و معاونان دادستان گزارش گشت‌های اخیر را ارائه نمودند.

 

 

  • 13
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش