دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۴:۳۳ - ۰۹ آبان ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۸۰۱۸۰۹
حقوقی، قضایی و انتظامی

رئیس قوه قضائیه:

نباید میدان مبارزه با فساد را با دو قطبی‌سازی و ایجاد فضای سیاسی و جناحی خالی کرد

ابراهیم رییسی,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی
رئیس قوه قضائیه با بیان این‌که نباید به هیچ عنوان با دو قطبی سازی، اتهام زدن و ملامت کردن میدان مبارزه با فساد را خالی کرد، گفت: هرگز نباید میدان مبارزه با فساد را با ملامت و با ایجاد فضای سیاسی و جناحی خالی کرد.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رییسی در دیدار با خانواده شهدا، علما و نخبگان آذربایجان شرقی اظهار کرد: جریان مبارزه با فساد را خواسته مردم، دلسوزان نظام و خواسته همه دلدادگان به نظام می دانیم و این خواسته به هیچ عنوان نه به تاخیر افتاده و نه تعطیل خواهد شد.

وی با بیان این‌که تمامی دستگاه‌های اجرایی و مدیران باید درد مبارزه با فساد را داشته باشند، افزود: مدیریت بدون نظارت و مبارزه با فساد معنی نمی‌شود و مبارزه با فساد بر عهده تمامی بخش‌های جامعه، رسانه‌ها و قوای سه گانه است و ما رسانه ها، دولت، مجلس و مسئولان را در مبارزه با فساد در کنار خود می‌بینیم.

رییسی در بخش دیگری از سخنانش با بیان این‌که شهدا، پرچم رشادت، شجاعت، ایستادگی در راه خدا هستند، افزود: دروصیت نامه همه شهدا این نکته وجود دارد که جهادشان در راه خدا و برای حفظ دین و ارزش های الهی بوده و همواره تاکید کرده‌اند که نگذاریم انقلاب و پیشوای انقلاب تنها بمانند.

وی با بیان این‌که حضرت سیدالشهدا خون خود را نثار کرد تا جامعه قدرت تفکر و تعقل پیدا کند و امروز به برکت خون شهدا در جامعه جهل زدایی شده است، گفت: امروز با جاهلیت مدرن مواجهیم که اولین خصوصیت آن داشتن ایسم در عنوان بوده و همچنین مجهز به علم و فناوری، قدرت و امپراطوری رسانه‌ای بوده و قدرت‌های بزرگ او را حمایت می‌کنند.

رئیس قوه قضائیه با بیان این‌که امروز نظام اسلامی در یک دوره چهل ساله اقدامات و گام‌های بلندی برداشته و تجربیات و اندوخته بسیاری دارد، گفت: در گام دوم انقلاب، آینده را بسیار روشن و امیدوارکننده می‌بینیم.

وی افزود: فساد اداری، تبعیض و بی عدالتی جریانی است که دلسوزان نظام و مردم را رنج می‌دهد و ما یقین داریم با دست توانای رهبری و پرچمی که برافراشته‌اند و همچنین با مجاهدت مسئولان و دلسوزان نظام و به لطف خداوند به این موضوع خاتمه داده خواهد شد.

رئیس قوه قضائیه با بیان این‌که جریان انقلاب، عدالتخواهی، حق خواهی و حفظ ارزش های انقلاب راه خود را با قوت تمام طی خواهد کرد، افزود: دانشمندان و فرهیختگان ما در دانشگاه ها تلاش کنند. امروز حرکت‌های دانش بنیان ماندگاری در کشور انجام شده که در راستای توسعه بسیار موثر بوده است.

رییسی با اشاره به سخنان مطرح شده در خصوص لزوم وجود دانشگاه‌های خصوصی در کشور، گفت: بیش از ۲۵۰ دانشگاه خصوصی در کشور داریم و جوانان با قوت کار خود را پیش ببرند و کار آنان قطعا مورد حمایت همگان خواهد بود.

وی افزود: مراکز تولیدی نیز باید کار خود را با قوت ادامه دهند، به گونه‌ای که کوچکترین وقفه‌ای در تولید کشور به وجود نیاید و چنانچه مسایلی چون خصوصی سازی مشکلاتی را ایجاد کرده باشد ما ورود کرده و با کوچکترین وقفه در جریان تولید، برخورد خواهیم کرد.

رئیس قوه قضائیه با بیان این‌که دشمن در مقابل جوانان مصمم و مومن ایران اسلامی نمی‌تواند کاری از پیش ببرند، گفت: امروز نیاز به یک تفکر انقلابی در تمامی بخش‌ها، ادارات‌ و مجموعه‌ها داریم، تفکری که با "نه" شروع نمی‌کند، بلکه با "می توانیم" آغاز می‌کند. البته برخی مشکلات وجود دارد که باید با همت و مجاهدت حل کنیم و توانمندی رفع مشکلات را نیز داریم و راهکار در دستان توانای مردان و زنان این کشور است. نگاه اینکه بیگانگان گره از مشکلات ما بگشایند نگاه غلطی است و طبق منویات مقام معظم رهبری گره گشایی از مشکلات در دست توانای ملت بزرگ ایران است.

رئیس قوه قضائیه با بیان این‌که فضای مقاومت و ایستادگی در کشور حاکم است، افزود: راهبرد جمهوری اسلامی ایران تعامل با تمامی ملت‌های جهان بوده و همچنین ایستادگی فعال و مقاومت نیز راهبرد ما در مقابل کسانی است که با مردم ما دشمنی کنند.

وی با تاکید بر این‌که جلوگیری از لانه کردن فساد در نقاط مختلف نظام، راهبرد ایران اسلامی است، افزود: در نظام جمهوری اسلامی ایران پاکی و طهارت برای مسئولان امری مسلم بوده و اجازه سو استفاده و فساد به کسی نباید داده شود؛ هرکس به هر دلیل دچار لغزش شد باید با قوت، عدالت و انصاف با او برخوردی عبرت‌آموز شود تا بدانند هزینه فساد، روابط ناسالم و درآمدهای نامشروع و دست اندازی به بیت المال هزینه سنگینی است.

  • 19
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش