خسارت سیار
دریافت خسارت از شرکت بیمه، از مهم ترین معیارهای خرید بیمه نامه به شمار میرود ، به این صورت که بیمه شده ترغیب میشود که اعتماد بیشتری نسبت به شرکت بیمه پیدا کند و بیمه اش را سالانه تمدید کند. اگر می خواهید بیمه اتومبیل بخرید، باید بدانید که خسارت بیشتری را به علت خطرات جاده ای متحمل خواهید شد. پس توصیه میشود که شرکتهای بیمه ای را انتخاب کنید که پرداخت خسارت سیار داشته باشند.
امکان پرداخت خسارت به صورت سیار، یکی از خدمات ارائه شده توسط شرکتهای بیمه در بیمه نامه خودرو است. در صورت وجود واحد خسارت سیار، کارشناسان ارزیاب خسارت بیمه در زمان وقوع حادثه، به محل تصادف مراجعه می کنند و به بررسی حادثه می پردازند. به بیان دیگر، برای دریافت خسارت از شرکت بیمه باید تعداد مراکز پرداخت خسارت بیشتر باشد. همچنین اگر شرکت بیمه در این راستا یاری رسان باشد و تعللی در پرداخت خسارت نداشته باشد، موجب جلب نظر بیمه گزاران میشود. یکی از معیارهای مهم در انتخاب بهترین بیمه ماشین از شرکتهای بیمه اینست که بیمه گزار، قادر به دریافت خسارت از شرکت بیمه در کم ترین زمان ممکن باشد. این اتفاق با داشتن واحد خسارت سیار خواهد افتاد.
مدارک مورد نیاز برای پرداخت خسارت سیار
طرفین حادثه برای دریافت خسارت سیار باید در محل معینی حاضر شوند و مدارک زیر را بهمراه داشته باشند:
* گزارش افسر پلیس یا مامور راهنمایی و رانندگی
* کروکی ترسیم شده از تصادف توسط افسر
* کارت خودرو هر دو طرف حادثه
* گواهینامه هر دو راننده زیان دیده و مقصر
* ارائه بیمه شخص ثالث معتبر توسط هر دو طرف حادثه
درصورتی که این مدارک را به واحد پرداخت خسارت سیار، ارائه دهید؛ می توانید در همان لحظه خسارت وارده را بگیرید تا وقتتان تلف نشود و از دردسرهای و خستگی های ناشی از رفت و آمدها برای محاسبه و دریافت خسارت رهایی یابید. برای دریافت خسارت از واحدهای سیار، نیازی نیست که با حضور در محل حادثه منتظر بمانید بلکه کافیست که با آنها تماس بگیرید و پس از مشخص کردن یک مکان معین، با طرف دیگر تصادف در آن جا حاضر شوید.
درصورت کم بودن خسارت وارده، نیازی نیست که کروکی تصادف را رسم کنید ولی می توانید درخواست رسم کروکی را برای اطمینان لازم بدهید.
شرایط دریافت غرامت فوری بدون کروکی از خسارت سیار
قیمت بیمه ی شخص ثالث برطبق عقیده ی اکثر افراد براساس خدمات آن، ارزش پرداخت دارد؛ به این دلیل که می توانند غرامت های وارده را پس از بروز تصادف دریافت کنند. بنابراین خسارت سیار به منظور اسان تر شدن و کوتاه تر شدن زمان دریافت خسارت از بیمه، وارد عمل میشود. سپس بیمه شخص ثالث، تحت شرایطی خاص به شرح زیر، بدون انجام کروکی پرداخت می شود:
> فوت و یا جراحتی در این تصادف، اتفاق نیافتاده باشد.
> هر دو خودرو از بیمه شخص ثالث برخوردار باشند.
> گواهینامه ی هر دو راننده معتبر باشند.
> بین دو راننده هیچ اختلاف نظری وجود نداشته باشد.
> کارشناسان بیمه، هر دو خودرو را بررسی کنند.
رانندگان در این شرایط میتوانند از واحدهای سیار اعزام شده توسط شرکت بیمه، نسبت به دریافت غرامت خود اقدام کنند و چنین کاری نیاز به اطلاع و حضور پلیس ندارد.
مدارک دریافت خسارت بدون کروکی در بیمه شخص ثالث
برای دریافت خسارات بدون کروکی در بیمه شخص ثالث باید مدارک زیر را بهمراه داشته باشید:
>> شماره بیمه شخص ثالث طرفین حادثه
>> اصل و کپی گواهی نامه رانندگی طرفین حادثه
>> کپی و اصل کارت ملی طرفین حادثه
>> اصل و کپی کارت خودرو طرفین حادثه
>> سند مالکیت وسیله نقلیه زیان دیده
>> شماره حساب بانکی( شماره شبا) زیان دیده جهت واریز خسارت
خسارت های تحت پوشش واحدهای سیار
این بیمه ها پس از وقوع تصادف و سوانح رانندگی، خسارت وارد شده را می پردازند. چناچه با وسیله نقلیه خود هیچ تصادفی نکرده باشید، میتوانید در هنگام تمدید بیمه از درصد تخفیف بیمه شخص ثالث بهره مند شوید ولی درصورت بروز سانحه رانندگی برای خودروی شما، نگران نباشید؛ به این دلیل که می توانید خسارت خودرو را پس از تماس با واحدهای سیار بیمه در کم ترین زمان بگیرید. این نکته را در نظر داشته باشید که هدف از خسارت سیار، جبران غرامت های مالی است. لذا خسارت های جانی مانند جراحت و فوت، شامل این خدمت شرکت بیمه نمیشود.
میزان سقف خسارت سیار
سقف پرداخت خسارت سیار با سقف تعهدات بیمه نامه خریداری شده، برابری میکند؛ به این معنی که هر مبلغ قید شده در بیمه نامه بعنوان سقف تعهدات پرداختی، در دریافت خسارت سیار هم قابل استفاده می باشد.
روش های دریافت خسارت از بیمه
شما می توانید به روش های مختلفی خسارت را از بیمه دریافت کنید که مراجعه مقصر و زیان دیده به مراکز پرداخت خسارت شرکت های بیمه در مراکز استان ها و شهرهای مختلف، از متداول ترین روش های دریافت خسارت به شمار میرود و پروسه ای زمان بر میباشد که احتمالا دارای مشکلات زیادی نظیر عدم امکان هماهنگی طرفین، عدم مراجعه مقصر به مرکز پرداخت و … است.
از این رو توصیه میشود که برای رفع چنین مشکلاتی از روش پرداخت خسارت سیار استفاده کنید. البته فراموش کنید که کاربرد پرداخت خسارت سیار، صرفا برای خسارات مالی می باشد.
شرکت های ارائه دهنده خدمات پرداخت خسارت سیار بیمه
شرکت های محدودی، شرایط پرداخت خسارت سیار بیمه را ارائه می کنند؛ مثلا یکی از روش های پرداخت خسارت بیمه ایران به صورت سیار میباشد و شما مجوز استفاده از چنین خدمتی را دارید. در ادامه با شرکت های ارائه دهنده این خدمت اشنا شوید:
- بیمه ایران:
در نظر داشته باشید که پرداخت خسارت بیمه ایران به صورت سیار، تنها درصورتی قابل استفاده است که برای بیمه شخص ثالث و در شهر تهران باشد. اگر در ساعت کاری شما تصادفی رخ داد؛ می توانید پس از تماس با این شرکت بیمه، درخواست کارشناس نمایید ولی اگر این تصادف در خارج از ساعت کاری رخ دهد، شما ملزم به دریافت گزارش و کروکی پلیس هستید. همچنین باید در روز بعد با مرکز پرداخت خسارت سیار بیمه ایران تماس بگیرید و هر دو طرف حادثه با حضور در محلی مشخص، منتظر بمانید تا کارشناس مربوطه خسارتتان را بپردازد.
- بیمه آسیا :
شرکت بیمه اسیا به صورت سیار و تنها در شهر تهران، مسئولیت پرداخت خسارات ناشی از بیمه شخص ثالث و بیمه بدنه را بر عهده دارد.
- بیمه البرز:
شرکت بیمه البرز برای بیمه نامه های بدنه و شخص ثالث، خدمت پرداخت خسارت سیار بیمه را در سراسر ایران ارائه کرده است.
- بیمه پاسارگاد:
بیمه پاسارگاد برای هر دو بیمه نامه بدنه و شخص ثالث، خسارت سیار را می پردازد.
- بیمه رازی:
امکان پرداخت خسارات بیمه شخص ثالث و بیمه بدنه در سرتاسر ایران به صورت سیار توسط شرکت بیمه رازی فراهم شده است.
- بیمه سرمد:
شرکت بیمه سرمد در سرتاسر ایران، خدمت پرداخت خسارت سیار را ارائه نموده و شما میتوانید به بهترین شکل از این خدمت بهره مند شوید.
گردآوری: بخش جامعه سرپوش
- 10
- 4