صادق ضیاییان در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: طی دو روز آینده در ساعات بعد ازظهر و اوایل شب در برخی نقاط استانهای کرمان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و جنوب فارس رگبار و رعد و برق همراه با وزش باد شدید موقت پیشبینی میشود.
وی با اشاره به اینکه طی روز جمعه (۷ شهریور) بارش پراکنده در این مناطق دور از انتظار نیست، گفت: روزهای شنبه و یکشنبه (۸ و ۹ شهریور) نیز در ارتفاعات شمال غرب و سواحل دریای خزر بارش پراکنده پیشبینی میشود.
به گفته مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی طی پنج روز آینده در شرق کشور به ویژه شمال سیستان و بلوچستان وزش باد شدید و گاهی خیزش گرد و خاک پدیده غالب است.
ضیاییان در پایان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده تصریح کرد: آسمان تهران فردا (۶ شهریور) صاف با حداقل دمای ۱۸ و حداکثر دمای ۳۱ درجه سانتیگراد و روز جمعه (۷ شهریور) نیز صاف با حداقل دمای ۱۹ حداکثر دمای ۳۲ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود.
تاثیر مستقیم سفرها بر افزایش آمارهای کرونا/سفر نروید!
رییس سازمان راهداری و حملونقل جادهای گفت: بر اساس آمارهای رسمی موجود رابطه مستقیم و معناداری بین سفرهای بینشهری و بین استانی مردم با میزان شیوع ویروس کرونا در کشور وجود دارد و از همین رو از مردم میخواهیم که در ایام تعطیلات پیشرو به مسافرت نروند.
بر اساس اطلاعات سازمان راهداری از تردد وسایل نقلیه مختلف در محورهای برون شهری، سرنوشت شیوع ویروس کرونا با میزان سفرهای مردم گره خورده و هر وقت مردم در خانه ماندن را فراموش کردهاند و برای چند روز به مسافرت رفتهاند، به فاصله چند روز و چند هفته پس از آن آمارهای ابتلا به کرونا در کشور نیز رشد پیدا کرده است و جالب تر اینکه از نظر زمانی، بسیاری از پیکهای تردد همین وسایل نقلیه مختلف با پیک های شیوع ویروس کرونا دقیقا مطابقت دارد.
بر همین اساس هم ستاد ملی مقابله با کرونا در اطلاعیهای از مردم درخواست کرد تا در این ایام به مسافرت نروند و باعث ابتلای خود و دیگران به ویروس کرونا نشوند.
عبدالهاشم حسننیا -رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای - در این باره به ایسنا گفت: سازمان راهداری و مرکز مدیریت راههای کشور آمارهای خود را به صورت روزانه، هفتگی و ماهانه از تردد انواع وسایل نقلیه مختلف در محورهای مواصلاتی اصلی و فرعی را استحصال و منتشر میکند و همواره در طول سالیان این آمارها برای تصمیمگیری در حوزههای مختلف مورد استفاده مسئولان قرار میگیرد.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با توجه به پیشبینیهای صورت گرفته که حاکی از تردد حدود دو میلیون دستگاه وسیله نقلیه مختلف در جادههای کشور طی تعطیلات چهار روزه پیشرو است، آیا تصمیمی برای ممنوعیت تردد و جلوگیری از سفرهای مردم اتخاذ شده است؟ گفت: ما تنها مسئول بررسی آمارها و ثبت و ظبط آنها هستیم و تصمیمگیری در این زمینه در حوزه وظایف دیگر مسئولان ذیصلاح است.
رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای ادامه داد: دادههای اطلاعاتی و تردد شمارها، با افزایش شیوع ویروس کرونا رابطه مستقیمی دارد و مشخصا تاثیر بسزایی روی یکدیگر دارند و به همین دلیل که در همه آمارهای اخذ شده هر گاه تردد مردم از جادههای کشور افزایش مییابد، شیوع ویروس کرونا نیز بیشتر میشود، از مردم میخواهیم در تعطیلات پیشرو از انجام سفرهای غیر ضرور خودداری کنند و با رعایت پروتکلهای اعلام شده به بهبود آمار ابتلاء در کشور کمک کنند.
لغو طرح ترافیک تنها ۵ درصد به مسافران مترو اضافه کرد
- رئیس مرکز اطلاعات و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: عدم اجرای طرح ترافیک به مدت ۳ هفته در تهران تنها ۵ درصد به مسافران مترو اضافه کرد در صورتی که ۶۰ درصد افزایش ترافیک داشتیم.
حدود سه هفته طرح ترافیک در تهران اجرا نشد، آیا لغو یا اجرای مجدد طرح ترافیک تأثیری بر روی ترافیک داشت؟
رازقی، رئیس مرکز اطلاعات و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور تهران: از هفته دوم مرداد طرح ترافیک با هدف فاصله گذاری اجتماعی که ستاد ملی کرونا تصویب کرده بود، اجرا نشد تا مردم کمتر از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنند و بیشتر وسایل شخصی را مورد استفاده قرار دهند. برای بررسی تأثیر این سه هفته بر میزان بار ترافیکی نیاز به شاخص ترافیک داریم؛ ما شاخص سه هفته قبل از اجرای طرح را در نظر گرفتیم یعنی میانگین ترافیک شنبههای سه هفته قبل از اجرای طرح را استخراج کردیم و برای همه ایام هفته این روند را ادامه دادیم تا بتوانیم این موضوع را بررسی کنیم و ببینیم در سه هفتهای که طرح اجرا نشد شاخص در چه وضعیتی است.
بعد از بررسیهای انجام شده در هفته اول، شاخص ترافیک شهر تهران ۲۶ درصد بود در واقع هفته اول مرداد ۲۶ درصد افزایش ترافیک داشتیم، هفته دوم ۳۴ درصد و هفته سوم ۶۰ درصد ترافیک افزایش یافت و در بین روزهای هفته بیشترین افزایش ترافیک مربوط به روزهای سه شنبه و چهارشنبه است که شاهد بیشترین افزایش ترافیک در سطح شهر بودیم.
اگر این آمار را فقط برای مرکز تهران در نظر بگیریم، خیابانهای محدوده مرکزی شهر تهران برای ترافیک صبح تغییری نداشت، سنگینی ترافیک هم به همان صورت بود اما برای محدوده مرکزی بعد از ظهرها ترافیک سنگین شد.
در هفته اول ۳۶ درصد افزایش بار ترافیکی را شاهد بودیم، برای هفته دوم و سوم ۷۰ درصد ترافیک بعدازظهر محدوده مرکزی را عدم اجرای طرح ترافیک افزایش داد، در ماه فروردین و اردیبهشت هم که طرح ترافیک اجرا نشد افزایش میزان تصادفات محدوده مرکزی را داشتیم.
- 18
- 5