مهمترین عناوین خبری
دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۲۰:۱۰ - ۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۲۰۶۸۰
مدیریت ورزش

دبیر: بودجه ۶۰ میلیاردی کشتی را شب آخر بین چند فدراسیون تقسیم کردند/ دنبال دبیرکلی جدیدی بودیم

رئیس فدراسیون کشتی,علیرضا دبیر
رئیس فدراسیون کشتی تاکید کرد که بودجه مصوب کشتی از سوی مجلس ۶۰ میلیارد تومان بود که نمی‌داند چه اتفاقی افتاد و شب آخر بین چند فدراسیون تقسیم شد.

به گزارش تسنیم، علیرضا دبیر بعد از مراسم افتتاحیه خانه کشتی شهید صدرزاده، ابتدا با اشاره به حضور همسر مرحوم فریدون قنبری در مراسم افتتاح بزرگترین کمپ تمرینی جهان اظهار داشت: من یک سال زودتر از فریدون عضو تیم ملی شدم، با هم رفیق بودیم. عکس‌های‌مان از بچگی هست اما سرنوشت‌مان متفاوت شد. فریدون بعد از ازدواجش یک آدم دیگر شد، خدا این بچه را یک عبد صالح کرد و آن موقع که دوست داشت او را برد. عکس فریدون را در خانه کشتی کنار شهدا قرار می‌دهیم و بعد رونمایی خواهیم کرد، عاقبت به خیری همین است.

رئیس فدراسیون کشتی در پاسخ به این سوال که آیا بودجه ۲۰ میلیاردی مصوب مجلس به کشتی هر ساله به این فدراسیون اختصاص خواهد یافت، تاکید کرد: بودجه مصوب کشتی از سوی مجلس ۶۰ میلیارد تومان بود که نمی‌دانم چه اتفاقی افتاد و شب آخر بین چند فدراسیون تقسیم شد. اینکه آنها گرفتند نوش جان‌شان. یک فدراسیونی گفته بود اعزام ما از کشتی بیشتر است؛ شما را روشن کنم، کشتی ۲ رشته آزاد و فرنگی است. کمیته، وزارت و مجلس باید این موضوع را بدانند.

دبیر درباره افتتاح خانه کشتی شهیدصدرزاده، عنوان کرد: از خدا و اهل بیت تشکر می‌کنیم که با تلاش یک تیم، زیرساخت‌های فدراسیون در یک سال افتتاح شد. دو سه رئیس فدراسیون هم بعد از ما بیایند راحت هستند و باری بر دوش آنها نمی‌گذاریم.

رئیس فدراسیون کشتی افزود: زیرساخت کار فراهم باشد، تمرینات بهتر انجام می‌شود. سالن‌های دیگر هم افتتاح شده است. این سالن نمی‌گویم تک اما کم‌نظیر و جزو بهترین‌هاست. سالن مجهز به فیزیوتراپی، استخر برای آب درمانی، اتاق ماساژ، دستگاه‌های مجهز بدنسازی، خوابگاه و ... است.

دبیر همچنین با اشاره به کمک به دیگر فدراسیون‌ها، گفت: ما به سیزم و کشتی ناشنوایان کمک کردیم. خوابگاه‌های ما مانند هتل ۵ ستاره شده و کسی نمی‌تواند ایراد بگیرد.

وی در پاسخ به این سوال که شما گفته‌اید کسی از کشتی در المپیک انتظار مدال نداشته باشد در حالی که گفته شده شما بودجه زیادی دریافت کرده‌اید، خاطرنشان کرد: من اسم از کسی نمی‌آورم اما توقع نداشته باشید غیر کارشناسی حرف بزنم. آیا تیم ما مانند المپیک سیدنی یا لندن است؟ اینها را نمی‌گویم بچه‌ها انگیزه خود را از دست بدهند. دبیر نه دروغ گفته، نه می‌تواند دروغ بگوید. من با ۳ کشتی‌گیری که نتیجه خوبی نداشتند دعوا کردم و به غلام محمدی گفتم آنها را دعوت نکند. کسانی که کم فروشی کنند را می‌فهمم اما بچه‌های ما کم فروشی نکرده‌اند. زیر ساخت ما فراهم شده اما شما تضمین می‌دهید کشتی‌گیر در یک سال و ۲ ماه مدال بگیرد. هر کسی نقد می‌کند وزن به وزن بررسی کند، بنده حرف غیر کارشناسی نزدم، حرفی نمی‌زنم که بی‌دلیل دل مردم را خوشحال کنم.

دبیر افزود: من یک سال پیش گفتم بودجه مشکل دارد،  هیچ نفعی در فدراسیون ندارم، با بچه مریض به قزاقستان رفتم و هر کسی هر چیزی دوست داشت گفت، مشکلی نیست برای کشتی انجام دادم. در فضای مجازی تهمت زدند اما بحث بودجه کشتی مهم است. ۵۱ نفر را به قزاقستان بردم، هزینه بلیت را خودم دادم که ۲ میلیارد تومان شد. شبی ۱۸۰ یورو هزینه هر نفر بوده که شما حساب کنید چقدر می‌شود. روزی ۵۰ میلیون هزینه بچه‌ها در اردوست. ۶۰ میلیارد بدهکار بودیم که به غیر از ۴۵۰ میلیون بدهی برای تشک که شکایت کرده، همه بدهی‌ها را دادیم. بهترین کاری که کردیم، سند توسعه کشتی است. ۷۰۰ مربی را بیمه درمان کردیم. من با کسی دعوا ندارم و به کسی بی ادبی نمی‌کنم اما حق را می‌گویم. ما قبل از المپیک نیاز به آرامش داریم اما دلیل نمی‌شود سکوت کنم.

قهرمان پیشین المپیک ادامه داد: من به وزیر هم گفتم اگر حرف نزنم شرعا به کشتی خیانت نکرده‌ام؟ ما نه با وزارت و نه کمیته المپیک، مشکلی نداریم اما بودجه دو دو تا چهارتاست. هر کسی خواست مرا درباره المپیک نقد کند، آنهایی که کشتی را می‌فهمند نه آنهایی که می‌بینند اسم کشتی‌گیران ما را با حریفان بنویسند، بعد ببینند من چه می‌گویم.

رئیس فدراسیون کشتی,علیرضا دبیر

دبیر با اشاره به نتایج کشتی در سیدنی، عنوان کرد: ما در سیدنی ۵ شانس طلا بودیم اما یک مدال به زور گرفتیم. اگر زمانی علی حیدری، عباس جدیدی، رسول خادم، کمیل قاسمی، امید نوروزی بگویند ما چهار پنج تا طلا می‌گیریم شما روی حرف آنها حساب کنید اما آنها چنین حرفی نمی‌زنند. اینها حرف ناامیدکننده نیست. کمیته امسال ۲ میلیارد داد، ۲۵۰ میلیون گذاشتیم روی آن و پول یک سفر ما شد.

رئیس فدراسیون کشتی درباره اینکه از عباس جدیدی برای شورای کشتی آسیا حمایت نکردید، گفت: جدیدی قطعا رای می‌آورد، رای‌گیری ۲ مرحله بود. من فهمیدم تورلیخانوف بازی در می‌آورد. او گفت جدیدی را بین ۷ نفر می‌آوریم اما نمی‌توانیم او را دبیرکل کنیم. بحث ما برای دبیرکلی عباس بود، فکر می‌کنید من چرا به قزاقستان رفتم؟ من پیام لالوویچ را دارم که گفته بود عباس پسر خوبی است اما به خاطر اتفاقات سال ۹۳ برایش بازی درآوردند. من قبول نکردم او دوپینگ کرده است. او عفو خورد و سال ۹۵ برگشت.

دبیر ادامه داد: تورلیخانوف ۷ صبح مرا کنار کشید و گفت به جدیدی بگو کنار بکشد. من گفتم نمی‌توانیم باید حداقل ۲۰ روز قبل می‌گفتند. نگذاشتم عباس اینها را بفهمد. نماینده تاجیکستان هم پیامی را نشان داد که جدیدی دوپینگی است. این شب‌نامه‌ای است که در آلماتی پخش شد. رای‌ها طراحی شده بود. حتی توریلخانوف گفته بود اگر جدیدی رای بیاورد او را کنار می‌گذاریم. نمی‌دانم کدام قانون این را می‌گوید.

وی درباره حمایت از سوریان، خاطرنشان کرد: درباره سوریان هم بخشی به ما و بخشی به خودش برمی‌گردد. عباس خودش زحمت کشید، سوریان هم باید فعال شود. به او گفتم حتما بلغارستان برود. لالوویچ گفت افرادی که رای می‌دهند از روی رفاقت است نه سیاست. سوریان قهرمان ۷ مداله ماست و دنیا او را می‌شناسد. خیلی مهم است که دنیا او را ببیند. عباس جدیدی از ۲ جا ضربه خورد، اگر او دوپینگی بود باید ۴ سال محروم می‌شد اما در آلماتی این حرف‌ها را زدند. یک عده از خدا بی‌خبر می‌گویند ما در قزاقستان دعوا کردیم!

رئیس فدراسیون کشتی گفت: چند کشتی‌گیر بودند که کام نگرفتند. مانند غلامرضا تختی که نه مربی شد نه رئیس فدراسیون. دومین نفر عبدالله موحد بود. قبل از انقلاب به آمریکا رفت اما ما کام او را در کشتی ندادیم. سومی و چهارمی، من و عباس بودیم. من هم آمدم اما کسی حال عباس را نپرسید، او قهرمان جهان و المپیک است پس چه زمانی باید کامش را از کشتی بگیرد؟ خیلی‌ها می‌گفتند عباس نیاید اما تشخیص من این نبود. سوریان شانس کسب کرسی دارد.

  • 10
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش