مهمترین عناوین خبری
چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۱۶:۴۷ - ۱۷ فروردین ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۲۱۵۳
مدیریت ورزش

نگاهی به انتخاب‌های عزیزی خادم؛ فدراسیون فوتبال یا دورهمی رفاقتی؟

عزیزی خادم,ریاست فدراسیون فوتبال
رئیس فدراسیون فوتبال که از ۱۰ اسفند ۹۹ سکاندار این فدراسیون شده، در این مدت انتخاب‌های شائبه‌داری انجام داده که عجیب‌ترین آن روز گذشته اتفاق افتاد. 

به گزارش تسنیم، ۱۰ اسفندماه ۱۳۹۹ که انتخابات فدراسیون فوتبال به دور دوم رفت و شهاب‌الدین عزیزی خادم با ۴۹ رأی مقابل ۳۸ رأی کیومرث هاشمی به عنوان رئیس انتخاب شد، همه منتظر تغییر بودند. تغییرات بزرگ و حضور افراد خبره و موجه در مناصب کوچک و بزرگ فوتبال. وعده عزیزی خادم این بود که تصمیماتش با «خرد جمعی» خواهد بود و استفاده از «افراد خبره» را در دستور کار قرار خواهد داد.

«خودمان را ملزم و مکلف می‌دانیم به شفافیت، پاسخگویی و به کارگیری نیروهای متخصص و خبره که بتوانند به کارآمدی فوتبال کمک کنند.» این یکی از اولین جملات عزیزی خادم به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال ایران در کنفرانس خبری پس از انتخابات بود که برگزاری آن در برنامه مجمع فدراسیون فوتبال وجود داشت. با این حال عزیزی خادم در همان نشستی که خود را ملزم به پاسخگویی می‌دانست، از پاسخگویی به سؤالات خبرنگاران خودداری و اعلام کرد قرار نبوده در کنفرانس برنامه‌ریزی شده فدراسیون فوتبال حاضر شود و به متکلم وحده بودن بسنده کرد. شاید یکی از سؤالات مشخصی که عزیزی خادم در اولین نشست خبری‌اش با آن مواجه می‌شد، انتخاب حیدر بهاروند به عنوان سرپرست نایب رئیسی دوم فدراسیون فوتبال بود، آن هم برخلاف اساسنامه فدراسیون فوتبال که به صراحت اعلام کرده در صورت رأی نیاوردن در مجمع، هر گونه انتخاب در پست‌های نایب رئیسی باید با نظر هیئت رئیسه انجام شود.

رئیس جدید فدراسیون فوتبال پس از ماجرای اعطای میزبانی به بحرین قصد داشت نشست خبری برگزار کند، اما شب قبل از برگزاری کنفرانس، آن را به بهانه رعایت پروتکل‌های بهداشتی لغو کرد. با این حال عزیزی خادم در ابتدای سال ۱۴۰۰ در تمرین تیم ملی فوتبال مقابل خبرنگاران قرار گرفت اما باز هم به متکلم وحده بودن بسنده کرد و حاضر نشد پاسخگوی سؤالات خبرنگاران باشد. شاید باز هم یکی از سؤال‌ها درباره انتخاب‌های یکی پس از دیگری عزیزی خادم و احکامی بود که او تاکنون برای افراد مختلف صادر کرده، اما رئیس اجازه سؤال پرسیدن را به کسی نداد.

عزیزی خادم که به مدیریت گذشته فدراسیون نقدی جدی داشت و بنا را بر شفاف‌سازی گذاشته بود نه تنها حاضر نشد درباره پروسه انتخاب بهاروند صحبت کند، بلکه در ادامه و در حالی که در اولین جلسه هیئت رئیسه حرفی از انتخاب سرپرست نایب رئیسی اول زده نشده و چنین موضوعی به تصویب نرسیده بود، حکم این مسئولیت را به نام حمیدرضا مهرعلی، رئیس پیشین فدراسیون اتومبیلرانی و موتورسواری زد.

نکته جالب اینکه این خبر به صورت رسمی در سایت فدراسیون فوتبال منتشر نشد و حتی اکنون نیز در بخش معرفی اعضای هیئت رئیسه در سایت فدراسیون، نام مهرعلی دیده نمی‌شود و مشخص نیست چگونه وقتی در جلسه هیئت رئیسه چنین موضوعی مصوب نشده این انتخاب صورت گرفته و اگر این کار قانونی است چرا در سایت فدراسیون به صورت رسمی خبر انتصاب مهرعلی منتشر نشده و نام او در بین اعضای هیئت رئیسه قرار نگرفته است؟ مهرعلی در انتخابات فدراسیون فوتبال برای حضور در هیئت رئیسه نامزد شده بود، اما تنها دو رأی آورد. بسیاری انتخاب او را به نوعی دهن‌کجی به مجمع می‌دانند که این مسئله نگاهی دیگر به انتخاب بحث برانگیز عزیزی خادم است.

اگر از انتخاب علی جوادی به عنوان مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال بگذریم که می‌توان گفت جزو بهترین تصمیمات رئیس فدراسیون بوده و نقدی به آن وارد نیست و کاری به انتخاب مدیر رسانه‌ای تیم ملی هم نداشته باشیم - که برخلاف روابط عمومی به این موضوع نقدهایی وارد است-  عزیزی خادم عجیب‌ترین انتخاب خود را روز گذشته انجام داد، جایی که مجتبی خورشیدی را به عنوان سرپرست تیم ملی فوتبال بزرگسالان منصوب کرد. انتخابی که انتقادهای زیادی را به دنبال داشت و جامعه فوتبال تا این لحظه این انتخاب را پس زده است. انتخابی که مشخص نیست بر چه اساس و مبنایی صورت گرفته است، آن هم در شرایطی که وضعیت تیم ملی در گروه C مسابقات انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ چندان مناسب نیست و تیم نیاز به آرامش دارد، اما این انتخاب می‌تواند به تنهایی آرامش را از تیم ملی بگیرد.

سرپرست تیم ملی باید از کاریزمای بالایی برخوردار بوده و از سوی بازیکنان پذیرفته شود و سؤال این است که آیا خورشیدی چنین خصوصیتی دارد؟ او با کدام کارنامه برای چنین مسئولیت بزرگی انتخاب شده  است؟ رئیس فدراسیون در حکم خورشیدی همانند سایر احکامی که صادر کرده نوشته «نظر به تعهد و تخصص به این مسئولیت انتخاب می‌شوید.» عزیزی خادم که با شعار شفافیت وارد ساختمان خیابان سئول جنوبی شده حداقل باید درباره متر و معیارهای انتخاب افراد بیشتر توضیح دهد تا این شائبه به وجود نیاید که فدراسیون فوتبال، محل دورهمی دوستان و رفقای اقتصادی و جایی شبیه گعده خانوادگی شده است. آن چیزی که انتخاب‌های عزیزی خادم نشان می‌دهد، خورشیدی است که طلوع نکرده؛ غروب کرده و اگر رئیس فدراسیون فوتبال همچنان بخواهد به این انتخاب‌ها ادامه دهد، مشخص نیست چه سرنوشتی در انتظار فوتبال ایران خواهد بود.

عزیزی خادم,ریاست فدراسیون فوتبال

بازگشت امامی‌فر با پست مدیریت مرکز ملی فوتبال

مدافع چپ سابق پرسپولیس و تیم ملی در بازگشت دوباره به فوتبال از سوی عزیزی خادم حکم ریاست مرکز ملی فوتبال را دریافت کرد.

به گزارش  ورزش سه، علیرضا امامی‌فر، مدافع چپ سابق پرسپولیس و تیم ملی که سابقه سرمربیگری تیم‌های پارسه و سپیدرود رشت را در کارنامه دارد، بعد از همکاری نیمه تمام با علی کریمی در سپیدرود رشت، مدتی از فوتبال دور بود.

او اکنون در شرایطی به فوتبال بازخواهد گشت که با حکم شهاب الدین عزیزی خادم به ریاست مرکز ملی فوتبال ایران دست یافته و کار خود را در این بخش دنبال خواهد کرد.

در خبری که خروجی فدراسیون فوتبال به عنوان حکم ریاست علیرضا امامی‌فر در ریاست مرکز ملی فوتبال ایران قرار گرفته، آمده است:

نظر به تعهد وتجربیات ارزشمند جنابعالی و به موجب این ابلاغ به عنوان رییس مرکز ملی فوتبال ایران  منصوب می شوید.

موفقیت وبهروزی روز افزونتان را در انجام وظایف محوله از خداوند منان خواستارم.

  • 13
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۲۱ خرداد
    دوستانه
    جمهوری چک - مقدونیه
    ۱۹:۳۰
  • لیگ آزادگان
    مس سونگون - مس کرمان
    ۱۹:۴۵
  • لیگ آزادگان
    آریو اسلامشهر - استقلال آبی پوش ملاثانی
    ۱۹:۴۵
  • لیگ آزادگان
    چادرملو اردکان - دریا بابل
    ۲۰:۰۰
  • لیگ آزادگان
    داماش گیلان - سایپا
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    هلند - ایسلند
    ۲۲:۱۵
  • دوستانه
    لهستان - ترکیه
    ۲۲:۱۵
  • سه شنبه ۲۲ خرداد
    مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    ژاپن - سوریه
    ۱۳:۴۴
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    کره جنوبی - چین
    ۱۴:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    استرالیا - فلسطین
    ۱۵:۴۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    قطر - هند
    ۱۹:۱۵
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    کویت - افغانستان
    ۱۹:۱۵
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    ایران - ازبکستان
    ۲۰:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    امارات - بحرین
    ۲۰:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    عربستان - اردن
    ۲۱:۳۰
  • دوستانه
    پرتغال - جمهوری ایرلند
    ۲۲:۱۵
ویژه سرپوش