دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۹:۴۵ - ۰۶ تير ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۴۰۴۰۸
مدیریت ورزش

اداره استقلال به سبـــک ۳۰ سال پیش !/ استقلال به حساب شخصی مجیدی چه کار دارد؟

فرهادمجیدی,باشگاه استقلال

سال های پیش( شاید قریب به سه دهه) وقتی می گفتند منصور پورحیدری- یا مربیانی از جنس او- بخاطر استقلال حاضر به فروش خانه یا مغازه اش شده، یک ورزشگاه به احترامش تمام قد می ایستادند و رفتار سرمربی خود را می ستودند. هرچند منصور پورحیدری در دوران حیات خود هرگاه با سؤالاتی درباره ماجراهای هزینه های شخصی اش برای استقلال مواجه شد، از پاسخ دادن به آن طفره رفت و حتی از پرسشگران نیز می خواست پی این ماجرا را نگیرند، ولی این قبیل رفتارها در دوران خود حامیان زیادی داشت و بسیاری چنین ابتکاراتی را ناشی از حس عمیق تیم دوستی مربیان به تیم های خود می دانستند و رسانه ها نیز صفحات زیادی را در مدح این تصمیم سیاه می کردند.

در شیوه نوین مدیریت باشگاه ها( دوران کنونی) که باشگاه های بزرگ داخلی از لحاظ سبک مدیریت تغییراتی نسبت به گذشته داشته اند و مهمتر اینکه از راه تبلیغات و حق پخش هزینه های جاری خود را تأمین می کنند، چنین اقداماتی هرگز با حمایت یا تأیید افکار عمومی مواجه نمی شود و هرقدر هم در ظاهر اقدامی که اخیراً فرهاد مجیدی انجام داده و مبالغی را از حساب شخصی اش بعنوان پاداش به بازیکنان پرداخت کرده جذاب باشد، ولی این ماجرا منتج به آسیب هایی جدی به شخصیت یک باشگاه مردمی و با عیار بالایی از ظرفیت درآمدزایی می شود و مهم تر اینکه جایگاه سست و بی اثر مدیران این باشگاه را به رخ می کشد و بازخوردهایی منفی به دنبال دارد.

شاید طیفی از هواداران باشگاه استقلال به جهت علاقه ای که به سرمربی خود دارند، تصمیم او را اقدامی نشانه تیم دوستی و عمق علاقه به باشگاه مطبوع خود بدانند- که غیر از این هم نیست- ولی از همین طیف هم گروه قابل توجهی هستند که از اصل ماجرا انتقاد می کنند و همچون منتقدان که با دید کارشناسی به ماجرا می نگرند، بر این باورند که مدیریت باشگاه استقلال باید آنقدر توانمند باشد که بتواند از پس پرداخت های اینچنینی برآید و رأساً در راستای چنین پرداختی هایی اقدام کند.

انتظار عجیب و غیرقابل اجرایی نیست اگر مدیران باشگاه استقلال نمی توانند در زمان مقرر پرداختی حقوق بازیکنان را به روز کنند، اما در پرداخت پاداش ها منظم عمل کنند، اما بی توجهی های سریالی و اثرات مخرب آن بر روح و روان بازیکنان، فرهاد مجیدی را به نقطه ای رسانده که از حساب شخصی اش اعتبار خرج می کند تا شاید روند پیروزی های استقلال در فصل جاری پاره نشود و این تیم بتواند به طی طریق ادامه داده و احتمالاً جامی را در پایان این فصل به دست آورد.

فرهاد مجیدی می داند اهمیت بالا بودن روحیه بازیکنانش در بازی مهم جام حذفی مقابل رقیب سنتی( پرسپولیس) تا چه اندازه مهم و تأثیرگذار است. او به همین علت در تلاش است روحیه بازیکنانش را تا فرا رسیدن آن بازی مهم حفظ کند اما پرسش این است که چرا مدیران و تصمیم گیران در سطوح بالاتر اساساً اجازه می دهند سرمربی از حسابش خرج کند و آیا آنها بازخوردهای منفی این ماجرا را درک نمی کنند که چنین اجازه ای به سرمربی خود می دهند که وظایفی که به دوش آنهاست را سرمربی تیم انجام دهد؟ آیا حس بی تفاوتی میان مدیران باشگاه استقلال تا این اندازه رشد کرده! که آنها به سادگی از کنار چنین تصمیم هایی می گذرند و خیال می کنند شاید مجیدی در حال انجام وظایفش است؟!

فرهاد مجیدی در این ایام که استقلال بازی های مهمی در لیگ دارد و پیامدش با پرسپولیس در جام حذفی مواجه می شود باید تمام فکر خود را معطوف به برنامه ریزی های تاکتیکی و تمرینی کند تا تیمی آماده را به آن پیکار بفرستد، اما به نظر می رسد ذهن سرمربی استقلال درگیر مسائل مالی تیم هم هست و او به نوعی مسئولیت هایی که بر عهده مدیران باشگاه استقلال محول شده را به دوش می کشد.

این ماجرا از هرجا که شروع شده باید به سرعت خاتمه یابد و تصمیم گیران و سیاست گذاران باشگاه استقلال باید به سرعت افسار پرداختی به بازیکنان بخصوص در بخش پاداش ها را خود در درست بگیرند و اجازه ندهند سرمربی از حساب شخصی اش برای بازیکنان هزینه کند تا اعتبار مجموعه نیز بیش از این خدشه دار نشود.

مدیران استقلال حتی باید به سرعت در راستای بازگرداندن تمام هزینه هایی که فرهاد مجیدی تا امروز انجام داده اقدام کنند تا این ماجرا بیش از این به جایگاه استقلال در جامعه لطمه وارد نکند و استقلال در ظاهر هم که شده مانند باشگاهی به نظر برسد که همه ارکان آن در جایگاه خود به وظایف شان عمل می کنند و همه در اوج مسئولیت پذیری قرار دارند.

newspaper.inn.ir
  • 19
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش