شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
۱۶:۳۸ - ۱۴ آذر ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۹۱۲۳۵
مدیریت ورزش

حمله دوباره عزیزی خادم به مخالفان | VARآوردیم و صد انگ زدند | در آستانه امضای یک قرارداد تاریخی هستیم

رییس فدراسیون فوتبال ایران,اظهارات جنجالی رییس فدراسیون فوتبال ایران
رییس فدراسیون فوتبال ایران در کانون مربیان صحبت‌های تند و تیزی را درباره مخالفان خود انجام داد.

به گزارش ورزش سه، شهاب الدین عزیزی خادم  ظهر امروز در کانون مربیان حضور یافت و در حالی که پشت میکروفن و روی استیج قرار داشت، صحبتهای نسبتا طولانی را انجام داد. وی در این سخنرانی به ماجرای وی ای آر اشاره می‌کند و می‌گوید که از بین ۱۵ شرکت که دارای لایسنس بودند، فقط یکی برای حضور در ایران اعلام تمایل کرد که به گفته او پس از امضای قرارداد «صد انگ زدند».

رییس فدراسیون فوتبال که از اواسط صحبت هایش با صدای بلند درباره مشکلات فدراسیون فوتبال صحبت می‌کرد، با کنایه نسبت به برخی موارد موضع گیری کرده و از تلاش برخی افراد برای تعطیلی اردوی بانوان گفت.

 وی ای آر آوردیم و صد انگ زدند

 اگر امروز اینفانتینو  به ایران می‌آید برای ایران است. همه باید به اسم ایران افتخار کنیم. فوتبالی که یک ساختمان از خودش نداشته و ندارد را همه برایش مدعی می‌شوند. ما باید یاد بگیریم که بتوانیم فضایی را ایجاد کنیم برای جام جهانی که کنارمان (نزدیکمان) است. ما قرارداد چهار ساله بسته‌ایم؛ از پرواز اختصاصی و... که البته وظیفه ام است. تخریب کردن و حرف زدن راحت است، به عمل کار برآید. هر کسی می‌خواهد با آمار و ارقام بیاید و من قانعش کن یا او ما را قانع می‌کند یا ما او را. بهترین گفتار، عملکرد است. الان در فضایی قرار گرفتیم که همه یاد بگیریم به ایران افتخار کنیم، کمک کنیم و فوتبال را برای آینده راه را باز کنیم. ما وظیفه داریم. عمر مثل برق و باد می‌گذرد. فدراسیون فوتبال چه کاری باید انجام می‌داد که نداده؟ VAR می‌آوری، می‌خواهند صد تا انگ بزنند. برای هزینه های VAR هر نفر باید چیزی حدود ۱۰ هزار یورو باید تیم داوری ما هزینه بدهند و بیانیه هم دادند. چهل داور ما الان باید بروند و اگر نروند حذفشان می‌کنند. مسئولیت این کار با چه کسی است؟ پاسخ بدهند.

فقط یک شرکت برای VAR می‌آمد

متاسفانه جامعه فوتبال هم بعضی جاها سکوت می‌کند. ۱۵ شرکت در استاندارهای فیفا بودند و گفتند غیر از ۱۵ تا نمی‌توانی برداری. ۱۴ تا از آنها نمی‌آمدند. برای چه این شرکت آمده؟ برای چهار بازی که بتوانیم داورها را آموزش بدهیم. بعد از آن هم بتوانیم این فضا را ایجاد کنیم که ببینیم خدمات آن درست است؟

شاید یک قرارداد تاریخی امضا کنیم

همه باید به اسم ایران افتخار کنیم. هر چه داریم به لطف الهی از ایران عزیز است. قطری ها بالای ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری کرده‌اند، ۲۰۰ میلیارد دلار در زیرساخت ها  و ۶۰-۷۰ میلیارد هم زیرساخت های غیر فوتبالی. به یکی از دوستان می‌گفتم، با تمام احترامی که قائل شدم و الحمدالله تفاهم‌ نامه ای امضا شد تیم بسیار سنگین و مجربی را گذاشتیم که برنامه ریزی می‌کنند و انشاالله ظرف دو ماه آینده و حتی شاید کمتر یک قرارداد تاریخی میبندیم. قراردادی در تمام حوزه ها و تمام امکانات. فقط ما بتوانیم خودمان را به دوحه برسانیم و اسکان و تغذیه و تیم ملی ما از همه چیز استفاده کند و اتفاقا یک بخشی از آن آموزش است که همه مربی های ما استفاده کنند. در حوزه داوران. فدارسیون باید چه کار می‌کرد؟ باید دیپلماسی می‌کرد که انجام داده. باید نتیجه می‌گرفت که گرفته. باید حفظ وضع موجود می‌کرد که کرده. باید فوتبال بانوان بانوان به سمتی می‌رفت که علیرغم مشکلاتی که از قبل بوده و همه هم آگاه هستند و خیلی ها لب باز نمی‌کردند و حاضر نبودند در این حوزه قدم بردارند. حتی بعضی از نقش مخربشان هم دست برنداشتند. فدراسیون باید چه کار می‌کرد؟

چرا میخواهید اردوی بانوان را تعطیل کنید؟

همه یاد گرفته‌اند یک لطمه به منافع ملی می‌زنند. متاسفانه یکی از آفت هایی که گریبانگیر است و یک جاهایی ما الگو هستیم و باید فضا بدهیم که رخت ببندد و این فضای حرص و حسادت است. حتی اگر ایراد هم باشد مگر ایراد را جار می‌زنند؟ ما که ۵۰۰ سال پیش نبودیم. این فوتبال اکنون آمده. در ۸-۹ ماه ۳-۴ ماه که تعطیلی بوده بخاطر کرونا و عید و ... فوتبالی که در ۴-۵ ماه به این وضعیت رسیده زدن ندارد. اینها قلیل هستند و بازندگان بزرگ این مسیرند. نتایج و رفتارها این را نشان داد.

دیشب من تا دیروقت در حال برنامه ریزی برای پرواز اختصاصی تیم ملی بانوان به هند بودم که الحمدالله رایگان هم انجام شد و با افتخار هم این کار را کردم و این را هم وظیفه خودم می‌دانم. اگر کسی مدعی است و مساله ای دارد بیاید حرف بزنند. یک عده به بهانه‌های مختلف می‌خواهند اردو را تعطیل کنند، بانوان نروند؛ به چه دلیلی نرود؟ اینها هم جزو این جامعه اند.

امروز حوزه کارهای فرهنگی را ببینید. ما کار بزرگی را دیروز و البته قبل تر هم با آقای دکتر قاضی زاده هاشمی حدود یک ماه پیش انجام دادیم. آن هم مسئولیت مستقیم اجتماعی برای فردا ما است. این چیزها افتخار ما و وجود ما هستند. امروز همه ما به برکت شهدا اینجا هستیم و دیروز هم یک جلسه ای با وزیر محترم ورزش داشتیم.

 فضا را برای باشگاه‌ها باز کردیم

ما جلسات متعددی داشتیم. همانطور که در برنامه های انتخاباتی ما بود، برای اینکه نگاه حرفه ای به فوتبال داشته باشیم برنامه ریزی کرده‌ایم و یک قدم بزرگ را در این زمینه برداشتیم و به این قدم افتخار هم می‌کنیم. بر عهدی که بستیم پایبندیم. فوتبال ملی از انحصار بری است و برای همه است. امروز بعد از دهه ها اولین بار است که بحث های حاشیه ای وجود داشته، ما امروز فضا را کاملا منطبق و برنامه ریزی شده، برای باشگاه ها فضا باز کرده‌ایم. شاید این اتفاق باید ۲۰ سال پیش می‌افتاد، این مساله اصلا به من مربوط نیست. ما نگاهی که وظیفه حرفه ای خودم است و مثل بعضی ها در تاریکی پشت مسائل شرعی و اعتقادی می‌روند نیستم. اعتقاد و مسائل شرعی سر جای خودش و مسائل حرفه ای سر جای خودش.

 با زیر دو میلیون دلار صعود کردیم

بعضی ها عادت کرده‌اند و بقایشان را در تخریب و بحران می‌دانند. در فوتبال ملی چه اتفاقی افتاده؟ تمام مربی هایی که از قبل آمده‌اند حداقل باید سالی ۲/۵ تا ۳ میلیون دلار باید پول داده می‌شد؛ یعنی ۱۲ میلیون دلار هزینه می‌شد که تیم به جام جهانی صعود کند. امروز با زیر ۲ میلیون دلار تیم ملی ما صعود کرده و آن هزینه باید صرف توسعه فوتبال ملی ایران شود و مناطق محرومی که در امکانات حداقلی مانده‌اند.

فوتبال ایران ۱۰۰ میلیون دلار پول می‌خواهد

آقایانی که اینهمه مدعی هستند ۳۰ استان داریم، ۳۰ تا ۵۰ میلیارد تومان بگذارند. چه ایرادی دارد؟ اینهمه موسسه ها فرهنگی پول می‌گذارند. کدام موسسه سرعت انتقال و کارکردش بیشتر از فوتبال است؟ سی تا ۱۰۰ میلیارد تومان می‌شود می‌شود ۱۰۰ میلیون دلار. فوتبال ملی ایران اگر بخواهد به سمت حرفه ای گری برود حداقل سالی ۱۰۰ میلیون دلار پول می‌خواهد که در مقابل عظمت فوتبال ایران، جمعیت ایران، علاقمندان به فوتبال و غرور ملی که ایجاد می‌کند پولی هم نیست. چه اشکالی دارد؟ این امکانات را ایجاد کنند. برای امکانات حداقلی که ما می‌گیریم باید پاسخگو هم شویم. در سفر اخیری که در قطر بودیم و با سکوت کار را انجام دادیم.

بیانات مقام معظم رهبری به جا و به موقع بود

از تمام شهدا در تمام بازی ها و در تمام رده ها با افتخار یاد می شود. بیانات مقام معظم رهبری را هم که در خصوص حادثه چوار داشتیم که بیانات بسیار بجا و به موقعی بود و نشان داد فوتبال اثر اجتماعی اش را دارد و فدراسیون فوتبال در همین زمینه هم یک کار فرهنگی قوی کرده است.

فدراسیون با افتخار این کار را انجام داد

باور کنید در این چند روز مساله ای که من بخاطر آن بسیار خوشحال و خرسندم بحث همین تبلیغات محیطی است که توانستیم قدم اول یک ساز و کار مناسب و متناسبی را برنامه ریزی کنیم و در این خصوص خودم را مکلف دیدم. قدم مهمی را برداشتیم و کار بزرگی شد. از برادر خودم آقای دکتر سجادی وزیر محترم ورزش واقعا تشکر می‌کنم، دوست خوب من است و همیشه کنار ماست. جلسات متعددی را ما داشتیم که فضایی را ایجاد کنیم که انشاالله قدم های بزرگ را برای باشگاه‌ها داشته باشیم و به همه باشگاه‌ها تبریک می‌گویم و انشاالله مبارکشان باشد. اولین قدم اقتصادی را برداشتیم و کار بسیار سختی بود و باید ساز و کار مالی و حقوقی و... می‌شد و شما اگر بخواهی کار اول را انجام بدهی سختی‌های خودش را دارد ولی فدراسیون فوتبال همانطور که تعهد کرده بود، این کار را با افتخار انجام دادیم که انشاالله این یک قدم بزرگ و بسیار مهم در عرصه حرفه ای کردن فوتبال خواهد بود.

  • 10
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۱۵ تیر
    جام ملت های اروپا
    پرتغال - فرانسه
    ۲۲:۳۰
  • شنبه ۱۶ تیر
    کوپا آمریکا
    ونزوئلا - کانادا
    ۰۴:۳۰
  • جی لیگ ژاپن
    گامبا اوزاکا - یوکوهاما مارینوس
    ۱۳:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    انگلیس - سوئیس
    ۱۹:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    هلند - ترکیه
    ۲۲:۳۰
  • یکشنبه ۱۷ تیر
    کوپا آمریکا
    کلمبیا - پاناما
    ۰۱:۳۰
  • کوپا آمریکا
    اروگوئه - برزیل
    ۰۴:۳۰
  • کوپا آمریکا
    -
    ۱۷:۳۰
  • دوشنبه ۱۸ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    هیوستون دینامو - لس آنجلس اف سی
    ۰۴:۰۰
  • لیگ MLS آمریکا
    لس آنجلس گلکسی - مینسوتا
    ۰۶:۰۰
ویژه سرپوش