یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۱۳:۴۷ - ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۲۱۶۱۶
مدیریت ورزش

سعید آذری: با چلوکباب خوردن نمی‌شود کار فدراسیون فوتبال را پیش برد/ کفاشیان: مخالف عزل عزیزی‌خادم در هیأت رئیسه بودم

سعید آذری,صحبت های سعید آذری در مورد فدراسیون فوتبال
مدیرعامل پيشين باشگاه های فوتبال ذوب آهن و فولاد خوزستان گفت: با چلو کباب خوردن در دورهمی ها نمی شود امورات فدراسیون فوتبال را پیش برد.

به گزارش صدا و سیما، سعید آذری در برنامه ورزشگاه شبکه پنج سیما ضمن انتقاد از عملکرد اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال گفت: در هیات رئیسه ۲ مدیر باشگاه حضور دارند که عملکرد آنها در باشگاهشان مشخص است و به جز ۲ نفر فکر می کنم بقیه اعضای هیات رئیسه نمی توانند بار به این سنگینی را به دوش بکشند.

وی افزود: آیا می خواهند با دور هم نشستن و چلوکباب خوردن مشکلات را حل کنند؟ با همه احترام برای همکاران سابقم باید بگویم آنها نمی توانند کار به این سنگینی را پیش ببرند.

مدیرعامل سابق باشگاه فولاد خوزستان گفت: تا جایی که من شنیدم خبری از جلسات هیات رئیسه نبود و اختلافاتی که در هیات رئیسه بروز پیدا کرد به فدراسیون ضربه زد البته یکسری افشاگری هایی را می بینیم که اتفاق زیاد خوبی نیست.

وی در پایان گفت: اصلا چه ایرادی دارد که خود ماجدی رئیس فدراسیون فوتبال این مملکت شود؟ او فوتبالی است، یک بار هم به فوتبالی ها باید فرصت داد.

***

کفاشیان: مخالف عزل عزیزی‌خادم در هیأت رئیسه بودم

رئیس اسبق فدراسیون فوتبال گفت: عزیزی خادم باید توسط رکن قضایی فدراسیون عزل می‌شد نه هیأت رئیسه.

سعید آذری,صحبت های سعید آذری در مورد فدراسیون فوتبال

به گزارش فارس، علی کفاشیان درمورد عملکرد هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال اظهار داشت: اکنون چند ایراد داریم. پس از روی کار آمدن کمیته انتقالی اساسنامه فدراسیون فوتبال تغییراتی کرد‌. هرچند اساسنامه فعلی مورد تایید فیفا قرار گرفته اما نباید اینگونه باشد که هیأت رئیسه بخواهد رئیس فدراسیون را تغییر بدهد. من مخالف این موضوع هستم. فدراسیون رکن قضایی دارد. در خود فیفا هم این اتفاق افتاد و هیأت رئیسه فدراسیون جهانی سپ بلاتر را کنار نگذاشت. بلکه مدارک را به رکن قضایی اش داد و گفت آیا به عنوان قاضی تشخیص می‌دهید که بلاتر کنار رود که آنها چنین موضوعی را تایید کردند.

وی درمورد اینکه در حال حاضر ارکان قضایی فدراسیون فوتبال کشورمان طبق اساسنامه وجاهت قانونی ندارند، گفت: پس از اصلاح اساسنامه باید سریع مجمع را تشکیل داده و رکن قضایی که باید مستقل باشد، در مجمع مشخص می‌کردند. از این طریق باید کار را جلو می‌بردند. در رکن قضایی قاضی تصمیم می‌گیرد. در زمان خودم هم برخی اعضای هیأت رئیسه می‌گفتند باید فلان پست را به ما بدهید و وقتی مخالفت کردیم می‌خواستند علیه ما صحبت کنند. بحث معامله نیست و باید کار را جلو برد.

رئیس اسبق فدراسیون فوتبال تصریح کرد: اینکه ناگهان یک روز بیاییم و بگوییم شما(رئیس فدراسیون) نباش به کل کار را به هم می‌ریزد. فرض کنید مجمع به بازگشت رئیس فدراسیون رای بدهد. آیا هیأت رئیسه می‌تواند در این وضعیت با او کار کند؟

کفاشیان درباره اختلاف اعضای هیأت رئیسه پس از عزل موقت عزیزی خادم، توضیح داد: از این اتفاق فقط مردم و فوتبال ضرر می‌کنند. نباید حرکتی انجام بدهیم که فوتبال ضرر کند. زمانی دیگر برای ریاست فدراسیون فوتبال کاندید نشدم زیرا دیدم فوتبال با ماندن من ضرر می‌کند. فقط نباید خودمان را ببینیم.

وی درخصوص اینکه آیا انتشار اسناد مالی فدراسیون در دوره مدیریت عزیزی خادم سبب ایجاد شفافیت مالی شد، عنوان کرد: در فدراسیون و در کل فوتبال هیچ وقت ماه زیر ابر نمی‌ماند. اگر نخواهید هم خود به خود همه مسائل بیرون می‌آید زیرا همه چیز مشخص است. من در بانک مرکزی، برخی فدراسیون ها و جاهای دیگر کار کردم اما هیچ جا مثل فدراسیون فوتبال نیست و انگار در اتاقی شیشه ای کار می‌کنید که همه چیزش را می‌بینند.

رئیس اسبق فدراسیون فوتبال درمورد ملاک پرداخت پاداش در زمان ریاست خودش چه بود، گفت: در زمان ما اعضای هیأت رئیسه و مسئولان فدراسیون پاداش نمی‌گرفتند و به ندرت مثلا زمان صعود تیم ملی به جام جهانی طبق مصوبه هیأت رئیسه پاداش می‌گرفتیم یا مثلا مساوی یا برد در جام جهانی مقداری پاداش داشت. در قرارداد مربی هم آمده بود هر پاداشی بازیکنان می‌گیرند او دو یا یک و نیم برابر پاداش بگیرد. طبق همان مصوبه عمل می‌شد.

کفاشیان ادامه داد:  در داخل پاداش ریالی و در خارج از کشور ارز پرداخت می‌کردیم‌. مبالغ هم خیلی کم بود. البته نظر خودم همین مبلغ نبود اما می‌گفتند قبلی‌ها این مقدار پاداش داده اند و نمی‌توانی کمتر پرداخت کنی. پاداش ها خیلی معقول و مشخص بود. درمورد شفافیت مالی هم باید بگویم از سال ۸۶ تا ۹۴ که رئیس فدراسیون بودم هر سال مجمع فدراسیون تشکیل می‌شد. حسابرس رسمی مورد تایید دولت می‌آمد حدود یک ماه و نیم تا دو ماه تمام حساب ها را در فدراسیون و سازمان لیگ بررسی می کرد. تمام این اسناد اکنون وجود دارد. زمان ریاست دادکان و بعد از من هم این اتفاق افتاد‌‌.

وی اضافه کرد: صورت های مالی را باید در مجمع تصویب می‌کردند. شفافیت وجود داشت. مثلا درمورد مالیات قرارداد کی‌روش چنین اتفاقی افتاد. حتما باید هیأت رئیسه قبل از رفتن صورت‌های مالی به مجمع آنها را امضاء کند‌ اما شنیده ام در دوره عزیزی خادم این اتفاق نیفتاده است. حسابرس باید صورت‌های مالی سازمان لیگ را هم بررسی کرده و مجمع هم باید آنها را تأیید کند اما در کل درمورد وظایف هیأت رئیسه باید اصلاحاتی در اساسنامه فدراسیون انجام شود.

نایب رئیس سابق فدراسیون فوتبال درخصوص بلاتکلیفی تیم ملی در آستانه جام جهانی ۲۰۲۲ قطر گفت: غیر از تیم ملی بزرگسالان، ما تیم‌های دیگری مثل تیم امید، جوانان، نوجوانان هم باشیم. اگر از الان آنها را آماده نکنیم چشم روی هم بگذاریم دو سال دیگر می آید و ما هیچ چیز نداریم. تیم بزرگسالان ۹۰ درصد راهش را رفته اما سایر تیم‌ها در ابتدای راه هستند‌.

کفاشیان درباره درخواست میرشاد ماجدی برای ترک تشریفات در راستای جذب حامیان مالی و تجربه خودش از این اقدام گفت: یکی از دوستان مثال می‌زد که تشکیلات تبلیغاتی فدراسیون مانند گلوله یخ در آتش است. یعنی زود آب می‌شود و از بین می‌رود. امروز مشخص می‌شود طبق مصوبه باید ۷-۸ روز یا ۲ هفته دیگر پول بیاورید. اگر کار را رها نکنید، پولی دست‌تان را نمی‌گیرد. در غیر این صورت باید سریع قرارداد بسته و کار را انجام بدهید. فدراسیون فوتبال مستقل غیردولتی است. خودم بازنشسته بودم که به این فدراسیون آمدم. اگر هیأت رئیسه تصمیم بگیرد کار باید کامل انجام شود.

وی ادامه داد: آنجا دیگر نباید فکر کنید یک نفر پول بیشتر می‌دهد یا کارشناس مشخص کند قیمت چیست؟ این مسائل تمام شد و رفت. دیگر نمی‌توانید ارزیابی کنید. الان می‌بینم همه تیم‌ها می‌خواهند با هم بازی کنند و کره جنوبی با برزیل و دو تیم دیگر از آمریکای جنوبی بازی می‌کند. مردم انتظار دارند تیم ملی سریع بازی دوستانه انجام بدهد. ترک تشریفات جزو اختیارات هیأت رئیسه است و اگر قرار باشد در همین حالت فعلی کار انجام شود، دیگر هیچ اتفاقی نمی‌افتد.

رئیس اسبق فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: بعد از ۸ سال و نیم ریاست و چهار سال نایب رئیسی فدراسیون می‌گویم فدراسیون فوتبال نیازی به بودجه دولت ندارد زیرا خودش درآمدزا است. برای همین جام جهانی ۱۴-۱۵ میلیون دلار از فیفا می‌گیرد‌. از AFC، تبلیغات محیطی و حق پخش که ان‌شاءالله به سرانجام برسد، می‌توان پول گرفت.

کفاشیان عنوان کرد: درباره کمک دولت به فدراسیون در زمان خودم یک مطلب را باید بگویم. در آن زمان دولت به آن صورت کمکی نمی‌کرد و حتی در مقطع وزارت گودرزی صفر ریال دریافتی از دولت نداشتیم. البته برخی مواقع هدفمند کمک می‌کرد‌. مثلا وقتی تیم ملی می‌خواست به جام جهانی برود، می‌گفت فلان مقدار پاداش می‌دهم یا مقداری پول را برای تیم امید می‌دهم.

وی ادامه داد: وقتی چنین پول‌هایی می‌داد می‌گفت باید در این مسیر هزینه شود و اینگونه نبود که پول را بدهند و بگویند بروید ماشین بخرید یا به فلانی پاداش بدهید‌. نمی‌دانم پولی که در دوره فعلی به فدراسیون داده شد هدفمند بوده یا به چه منظوری داده شده است‌. در زمان ریاست خودمان به پول دولت نیاز خاصی نداشتیم زیرا تیم ملی و تیم‌های دیگر، پول خودش را درمی‌آورد اما پولی که دولت می‌داد مثلا برای تیم بانوان، تیم‌های دیگر، اعزام تیم ملی یا پاداش بود.

رئیس اسبق فدراسیون فوتبال درمورد اینکه اگر کمیته اخلاق علیه عزیزی خادم قبل از تاریخ ۱۰ خرداد رای بدهد آیا وی می‌تواند به مجمع فدراسیون بیاید یا حکم خود را به کمیته استیناف ببرد و اگر استیناف هم علیه ریس معزول رای بدهد، مجمع چه قدرتی دارد، گفت: کمیته اخلاق و سایر ارکان رکن قضایی فدراسیون فوتبال هستند و رای آنها قانونی است. به هر حال در مقطعی هیأت رئیسه اعضای این کمیته ها را تایید کرده و اکنون نمی‌توانیم این سه رکن مهم را از اساسنامه حذف کنیم. زیرا در این حالت خیلی از ارکان دیگر هم حذف می‌شوند.

کفاشیان افزود: از نظر من حکم کمیته اخلاق درمورد عزیزی خادم قانونی است و می‌توان تا زمان برگزاری مجمع کار را به همین طریق جلو برد. اگر مجمع هم این موضوع را تایید کند، مشکلی وجود نخواهد داشت‌. حتی اعضای مجمع بارها اعلام کرده اند می‌توانند قبل از برگزاری جلسه، حکم کمیته اخلاق را تایید کنند. به نظر من فعالیت رکن قضایی فدراسیون مثل سایر ارکان قانونی است و هیچ مشکلی وجود ندارد.

  • 13
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • یکشنبه ۲ دی
    لیگ برتر استرالیا
    وسترن سیدنی - ولینگتون فونیکس
    ۰۹:۳۰
  • اردیویسه هلند
    اسپارتا روتردام - آژاکس
    ۱۴:۴۵
  • سری آ ایتالیا
    آاس رم - پارما
    ۱۵:۰۰
  • لیگ برتر والیبال
    صنعتگران امید - پیکان تهران
    ۱۵:۰۰
  • لیگ برتر والیبال
    مس رفسنجان - طبیعت
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر والیبال
    پاس گرگان - چادرملو اردکان
    ۱۶:۰۰
  • لالیگا اسپانیا
    والنسیا - آلاوس
    ۱۶:۳۰
  • اردیویسه هلند
    پی اس وی آیندهوون - فاینورد
    ۱۷:۰۰
  • لیگ برتر انگلیس
    منچستر یونایتد - بورنموث
    ۱۷:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    اورتون - چلسی
    ۱۷:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    فولام - ساوتهمپتون
    ۱۷:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    لسترسیتی - ولورهمپتون
    ۱۷:۳۰
  • لالیگا اسپانیا
    رئال مادرید - سویا
    ۱۸:۴۵
  • لیگ برتر انگلیس
    تاتنهام - لیورپول
    ۲۰:۰۰
  • بوندسلیگا آلمان
    ولفسبورگ - دورتموند
    ۲۰:۰۰
  • سری آ ایتالیا
    آتالانتا - امپولی
    ۲۰:۳۰
  • لالیگا اسپانیا
    لگانس - ویارئال
    ۲۱:۰۰
  • سری آ ایتالیا
    مونزا - یوونتوس
    ۲۳:۱۵
  • جام حذفی فرانسه
    لانس - پاری سن ژرمن
    ۲۳:۳۰
  • لالیگا اسپانیا
    رئال بتیس - رایو وایه کانو
    ۲۳:۳۰
  • دوشنبه ۳ دی
    بسکتبال حرفه‌ای NBA
    ساکرامنتو کینگز - ایندیانا پیسرز
    ۰۲:۳۰
  • لیگ برتر استرالیا
    مک آرتور - سنترال مارینرز
    ۱۱:۳۰
  • لیگ برتر استرالیا
    -
    ۱۴:۰۰
  • لیگ برتر بسکتبال
    پایش پارت شاهرود - آینده سازان تهران
    ۱۵:۰۰
  • لیگ برتر بسکتبال
    ذوب آهن - پترو نوین ماهشهر
    ۱۵:۰۰
  • لیگ برتر بسکتبال
    پالایش نفت آبادان - کاله
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر بسکتبال
    شهرداری گرگان - آسمان ولایت مشهد
    ۱۶:۱۰
  • لیگ برتر بسکتبال
    مهگل البرز - گلنور اصفهان
    ۱۷:۰۰
  • سری آ ایتالیا
    فیورنتینا - اودینزه
    ۲۱:۰۰
  • لیگ برتر پرتغال
    بنفیکا - استوریل
    ۲۲:۱۵
  • سری آ ایتالیا
    اینتر - کومو
    ۲۳:۱۵
ویژه سرپوش