دوشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۳
۰۹:۰۰ - ۱۳ تير ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۴۱۴۹۳
مدیریت ورزش

درویش با افزایش تعداد رای وارد چالش می‌شود؟

درویش,مدیرعامل پرسپولیس

بعد از روی کار آمدن حمید سجادی در وزارت ورزش و به‌دست گرفتن سکان هدایت این وزارتخانه خیلی‌ها منتظر بودند اعضای جدید هیات‌مدیره باشگاه پرسپولیس به‌سرعت توسط این وزیر معرفی شوند اما از چهارم شهریور و زمان روی کار آمدن سجادی نزدیک به ۱۳۹روز طول کشید تا بالاخره ر مورد انتخاب اعضای هیات‌مدیره این باشگاه تصمیم‌گیری تازه‌ای صورت بگیرد. ۲۲ دی ماه ۱۴۰۰ بود که مجمع این باشگاه نام پنج عضو جدید این هیات‌مدیره را انتخاب و معرفی کرد. از آن روز اتفاقات مختلفی رخ داد ازجمله استعفا و جدایی دو عضو. حالا صحبت از انتخاب جانشین‌های آن دو عضو مستعفی است.

«فرهیختگان» به همه این وقایع و جایگاهی که افراد در این هیات‌مدیره داشته و دارند، نگاهی انداخته که در ادامه از نظرتان می‌گذرد.

 سریع‌ترین استعفای تاریخ

باید سریع‌ترین استعفای تاریخ هیات‌مدیره پرسپولیس را به بیژن ذوالفقارنسب رئیس هیات‌مدیره منتخب سجادی نسبت دهیم؛ مردی که چهره‌ای ورزشی داشت و به‌عنوان مشاور وزیر خیلی‌ها با او در تماس بودند تا بدانند بالاخره کدام تغییرات در هیات‌مدیره پرسپولیس رخ خواهد داد. او که سابقه پوشیدن پیراهن سرخ پرسپولیس را دارد و در مقطعی نیز به‌عنوان سرمربی هدایت تیم استقلال را برعهده گرفته بود علی‌رغم اینکه چندین‌بار گفته بود به هیات‌مدیره پرسپولیس نمی‌آید درنهایت نامش به‌عنوان رئیس هیات‌مدیره منتشر شد. اما او خیلی زود انتخابش را اشتباه دید و بدون اینکه منتظر پذیرش استعفایش ازسوی وزارت ورزش باشد از سمت خود کنار رفت. مشکل از آنجا شروع شد که رسانه‌ها با او به‌عنوان رئیس هیات‌مدیره وارد گفت‌وگو شدند اما پاسخ‌های او نشان داد که اطلاعاتش از مسائل داخلی باشگاه بسیار کم است. همین موضوع باعث شد او به‌سرعت از سمت خود استعفا دهد! جالب است بعد از استعفا هم با دلخوری پاسخ اهالی رسانه را می‌داد و فقط می‌گفت از سمتش استعفا داده و برایش هم مهم نیست با استعفایش موافقت شود و البته دیگر حاضر نیست به پرسپولیس بازگردد. به این ترتیب عمر ریاست هیات‌مدیره پرسپولیس در این پست بسیار کوتاه بود.

بهانه‌ای عجیب برای جدایی

نفر دومی که از سمت خود در هیات‌مدیره باشگاه پرسپولیس استعفا داد غلامعلی محمدعلیپور بود، مردی که دلایل استعفایش را چنین عنوان کرد: «قانون اجازه نمی‌دهد همزمان رئیس فدراسیون و عضو هیات‌مدیره شرکت‌های دولتی باشم و همچنین به‌دلیل تعارض منافع استعفا دادم.» این دلیل درحالی عنوان شد که او پیش از آن هم به شکل همزمان ریاست انجمن‌های ورزشی و عضویت در هیات‌مدیره پرسپولیس را برعهده داشت!

با آنکه او هنگام استعفا اعلام کرد تعامل خوبی با سایر اعضای هیات‌مدیره و مدیرعامل داشته و هیچ مشکلی بین آنها نبوده، شنیدیم یکی از دلایل استعفا اختلافاتی بوده که او با عملکرد درویش داشته است. ظاهرا درویش سعی می‌کرده با استفاده تعداد کمتر اعضا و با دریافت سریع رای موافق از همراهان خودش برنامه‌های موردنظرش را اجرایی کند و این موضوع با ناراحتی و دلخوری علیپور همراه بوده تا اینکه علیپور از سمت خود کنار رفته است. البته «فرهیختگان» ترجیح می‌دهد خود علیپور در این مورد اظهارنظر کند و این حق را برای او قائل است.

 از نقش پوراحمدی در یک قرارداد تا بی‌خبری از مسجدی

در این مدت هیات‌مدیره باشگاه پرسپولیس غیر از رضا درویش دو عضو دیگر داشت که به جرات می‌توان گفت در هیچ‌کدام از اتفاقات باشگاه پرسپولیس نامی از آنها برده نمی‌شود. محمداسد مسجدی و سیدمجید پوراحمدی مدت‌هاست که عضو هیات‌مدیره باشگاه پرسپولیس هستند، البته مسجدی از دوره قبل در هیات‌مدیره پرسپولیس حضور دارد و پوراحمدی جزء نفراتی است که در آخرین انتخاب وزارت ورزش به‌عنوان عضو جدید هیات‌مدیره انتخاب شد.

پوراحمدی که همزمان مشاور وزیر ارشاد و ریاست صندوق اعتباری هنر را دراختیار دارد از ابتدای ورودش به هیات‌مدیره از اقداماتی خبر داد که قرار بوده در حوزه اقتصادی رخ دهد. گفته می‌شود او در تفاهمنامه اخیری که بین باشگاه پرسپولیس و بانک‌شهر برسر سرمایه‌گذاری پول حاصل از فروش ۱۰درصد سهام این باشگاه در فرابورس امضا شد نقش پررنگی داشته است با این حال آنچه از یک مدیر اقتصادی توقع می‌رود فعالیت‌های بیشتری است که درباره پوراحمدی این مساله دیده نشده. جالب اینکه می‌گویند او تمایل زیادی هم به مصاحبه ندارد چون اطلاعاتش از فوتبال کم و نگران است که اشتباه کند! درباره محمداسد مسجدی و عملکرد او در هیات‌مدیره اما کلا هیچ خبری منتشر نشده است. او که سابقه سرپرستی فدراسیون پزشکی‌ورزشی و البته استقلال خوزستان را در کارنامه‌اش داشته فعلا به‌عنوان عضوی از هیات‌مدیره پرسپولیس درکنار سرخپوشان حضور دارد و مشخص نیست چه اقداماتی در این سال‌ها به‌نفع پرسپولیس انجام داده است.

 شهریاری برای نظارت می‌آید

ظاهرا انتخاب حسین شهریاری برای حضور در هیات‌مدیره بیشتر به نیت نظارت بر اقدامات اقتصادی مدیریت باشگاه پرسپولیس صورت گرفته است. شهریاری در صنعت خودروسازی و کارخانه سایپا حضور داشته و فعالیت ورزشی نیز در فوتبال، موتورسواری و اتومبیلرانی داشته است. او ریاست هیات‌مدیره باشگاه نفت تهران و البته عضویت در هیات‌مدیره باشگاه سایپا را برعهده داشته است. با توجه به حضور او در حوزه مدیریت صنعت خودروسازی و وابستگی این حوزه به امور اقتصادی عاملی شد تا سجادی او را به‌عنوان عضو جدید هیات‌مدیره باشگاه پرسپولیس انتخاب کند. گفته می‌شود به احتمال زیاد او ریاست هیات‌مدیره باشگاه سرخ پایتخت را برعهده گرفته و رسما جایگزین بیژن ذوالفقارنسب مستعفی خواهد شد.

درکنار شهریاری، حسین خبیری نیز به جمع اعضای هیات‌مدیره اضافه خواهد شد، کسی که سابقه مدیرعاملی باشگاه آلومینیوم اراک و عضویت در هیات‌مدیره باشگاه سایپا را در کارنامه‌اش دارد و سمت‌های اجرایی مختلفی در باشگاه پرسپولیس را برعهده داشته و گاهی نقش‌هایی در جذب بازیکن برای پرسپولیس را برعهده گرفته که آخرینش مربوط به جذب مهدی ترابی بوده است.

 درویش وارد چالش می‌شود؟

گفته می‌شود رضا درویش برای پیشبرد برنامه‌هایش به‌همراهی مسجدی و پوراحمدی نیاز داشته و این دو نفر هم همراهی خود را از او دریغ نکردند. واضح‌تر باید گفت در این مدت که دو عضو هیات‌مدیره صحنه را ترک کردند درویش بدون هیچ مشکلی از جانب هیات‌مدیره برنامه‌هایش را دنبال کرده است. حال باید دید این دو عضو جدید شرایط کار را برای درویش چالشی خواهند کرد یا آنها هم میدان را برای عملکرد درویش به‌راحتی باز می‌گذارند. حالا با حضور این دو عضو جدید تعداد رای‌ها به عدد ۵ رسیده و البته باید دید رای دو عضو قدیمی به درویش نزدیک است یا به دو عضو جدید. معادلات در این همکاری مدیریتی در آینده‌ای نزدیک روشن‌تر خواهد بود.

  • 13
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • سه شنبه ۱۹ تیر
    کی لیگ کره جنوبی
    تگو - اینچئون
    ۱۴:۰۰
  • جام ملت های اروپا
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۲:۳۰
  • چهارشنبه ۲۰ تیر
    کوپا آمریکا
    آرژانتین - کانادا
    ۰۳:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    هلند - انگلیس
    ۲۲:۳۰
  • پنج شنبه ۲۱ تیر
    کوپا آمریکا
    اروگوئه - کلمبیا
    ۰۳:۳۰
ویژه سرپوش