دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۱۸ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۵۰۶۸۱
مدیریت ورزش

عالیجناب تاج مچکریم!

ویلموتس وتاج,فدراسیون فوتبال

مهدی تاج پدیده جالبی است. فکرش را بکنید که فاجعه‌های زیادی را رقم بزنید تا حدی که اهل فوتبال و رسانه و نماینده مجلس و... خواستار محاکمه شما شوند و بعد برگردید که دوباره رئیس فوتبال شوید و بدون اینکه خنده‌تان بگیرد هدف از بازگشت را نجات فوتبال مطرح کنید! بی‌تردید یکی از بدترین قراردادهای تاریخ فوتبال ما مربوط به قراردادی است که همین آقای تاج با ویلموتس بلژیکی بست و هنوز هم تبعاتش دامن فوتبال ما را رها نکرده ولی استاد همچنان می‌گوید که آن قرارداد مشکلی نداشته و فسادی هم در کار نبوده و اگر کسی مدعی فساد است برود شکایت کند و تاکید کرده که حیا به خرج داده که در این مدت درباره این قرارداد و اتهامات مربوط به آن صحبت نکرده است!

قراردادی که حدود ۲۰۰ میلیارد تومان برای فوتبال ما هزینه داشته، آن هم به‌خاطر فعالیت کمتر از ۵ ماه یک مربی بلژیکی که ماحصلش دو شکست برابر عراق و بحرین در مرحله نخست مقدماتی جام‌جهانی بود. بد نیست نگاهی بیندازیم به اظهارات اخیر آقای باحیا و ببینیم چقدر به حقیقت نزدیک است: «ویلموتس آن زمان که با ما قرارداد بست، مربی نهم دنیا بود.»  استاد البته نگفته منبع این خبر کجا بوده؛ چراکه بررسی رنکینگ برترین مربیان جهان خلاف این گفته را نشان می‌دهد و جالب است بدانید در لیست ۵۰ مربی برتر فوتبال سال ۲۰۱۹-۲۰۱۸ اثری از نام ویلموتس نیست!

«او در سال ۲۰۱۶، ۱.۲ میلیون یورو از بلژیک گرفت. ما سال ۲۰۱۹ با او قرارداد بستیم به ارزش ۲.۲ میلیون یورو.» معلوم نیست استاد ما را چه فرض کرده، چون این مربی بلژیکی قبل از عقد قرارداد ترکمانچای با فدراسیون ایران، سرمربی ساحل‌عاج بود آن هم با یک قرارداد ۷۲۰ هزار یورویی که به‌دلیل کسب نتایج ضعیف از این تیم اخراج شد. حالا باید از تاج پرسید چرا برای توجیه قرارداد سنگین با ویلموتس به قراردادش با بلژیک اشاره کرده و حرفی از ساحل‌عاج نزده؟

«اگر قرار به محاکمه است باید کسی محاکمه بشود که ویلموتس را به ما معرفی کرده است.» اینکه تاج در همین مصاحبه تاکید کرده که هیات‌رئیسه فدراسیون فوتبال کاملا در جریان قرارداد ویلموتس بوده و حتی بعد از اینکه پرونده به دادگاه رفت، باز هم اعضای هیات‌رئیسه اعلام کرده‌اند با علم این قرارداد را امضا کردند و همزمان سعی دارد توپ را به زمین دولت بیندازد و وزیر وقت ورزش را مقصر قلمداد کند به‌جای خود. سوال اینجاست که چرا همان زمان به این نکته اشاره نکرد؟ اگر واقعا ایشان نقشی در این قرارداد نداشته و بله‌قربان‌گو بوده، چرا دوباره آمده و مدعی نجات فوتبال شده؟ چه تضمینی هست که دوباره قراردادی با فشار از بالا را امضا نکند؟

«پول اضافه به ویلموتس ندادیم. طبق قرارداد دادیم.» استاد در پاسخ به این بحث که ویلموتس بیش از ۵ میلیون یورو گرفته که اضافه است، این جواب را داده. مبلغی که بیش از ۳ میلیون یورو از آن مربوط به غرامت قرارداد است، اما تاج قبلا در این‌باره چه گفته بود؟ بد نیست به عقب برگردیم: «اصلا غرامتی تعلق نمی‌گیرد و غرامت سه‌ماه است. اگر ما فسخ کنیم باید سه ماه پرداخت کنیم و اگر طرف‌مان هم فسخ کند، باید سه ماه پرداخت شود. ما فسخ نکردیم و بحث اینکه سه میلیون غرامت بدهیم، اصلا نیست.» لازم است درباره این تناقض چیز بیشتری بگوییم؟ چقدر باید یک نفر باحیا باشد که با این حجم از تناقض بگوید: «وکلای ما کار عجیب‌وغریبی کردند که رای را شکستند! باید ۱۰ میلیون می‌دادیم اگر رای شکسته نمی‌شد!»

تاج طوری می‌گوید که پول غرامت را فیفا می‌دهد و جای نگرانی نیست انگار که این پول از جیب فیفا قرار است هزینه شود و البته به این سوال هم پاسخ نداده که اگر می‌توان از پول‌های بلوکه‌شده استفاده کرد، چرا تا الان تیم‌های ملی و باشگاهی این کار را نکرده‌اند و هزینه‌های گزافی داده‌اند. حالا خالق شاهکار قرارداد ویلموتس برگشته و می‌گوید برای نجات فوتبال آمده؛ فوتبالی که البته غرق در بحران است اما قطعا ناجی آن نمی‌تواند مشخصاتی شبیه به مهدی تاج داشته باشد.

farhikhtegandaily.com
  • 13
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش