پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۱۸:۲۱ - ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۲۰۳۷۳۰
مدیریت ورزش

سجاد انوشیروانی:

مرادی برای حل مشکلات وزنه‌برداری تلاش زیادی نکرد

سجاد انوشیروانی,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی, مدیریت ورزش
سجاد انوشیروانی کاندیدای انتخابات فدراسیون وزنه‌برداری گفت: الان زمان این رسیده تا یک پوست اندازی در وزنه‌برداری ایجاد شود و به نوعی تغییر مدیریتی را شاهد باشیم.

سجاد انوشیروانی در گفت‌وگو با میزان، در خصوص مشکلاتی که در فدراسیون وزنه‌برداری وجود دارد، اظهار داشت: مشکلات فراوانی در تمام استان‌های کشورمان چه به لحاظ زیر ساختی، امکانات، کمبود فضای ورزشی و ... وجود دارد و از همه بدتر اینکه در بحث امکانات تیم ملی هم اشکالات زیادی دیده می‌شود.

 

وی ادامه داد: در بحث اجرای مناسب تمرینات هم در کشورمان با مشکلات عدیده‌ای مواجه هستیم به طوری که در حفظ ارزش‌ها و توجه به پیشکسوتان رشته وزنه‌برداری هم باید بهتر از این عمل کنیم. در حوزه توجه به پتانسیل مربیان استان‌ها هم می‌توانیم نگاه بهتر و وسیع‌تری به آنها داشته باشیم. معتقدم حضور مستمر مسئولان فدراسیون در استان‌ها منجر به این خواهد شد که شاهد پیشرفت بهتر وزنه‌برداری در تمام نقاط کشور باشیم. فکر می‌کنم در بحث آموزش مشکلات ریشه‌ای زیادی داریم که حتما باید آنها برطرف شود. در لیگ هم ایرادهای زیادی دیده می‌شود و تمام سعی ما بر این است تا با رفع و رجوع کردن آنها در آینده یک لیگ پویا را ایجاد کنیم.

 

انوشیروانی در ادامه گفت: صددرصد باید علم را به سمت تجربه بیاوریم و آنها را با هم تلفیق کنیم تا بتوانیم شرایط مدرن و به روزی را در سیستم آموزش وزنه‌برداری به وجود بیاوریم. عمده مشکلات در خود استان‌ها دیده می‌شود. من برای حضور در انتخابات فدراسیون وزنه‌برداری اعلام آمادگی کردم چون تنها هدفم این بوده که بتوانم مشکلات این رشته را کاهش دهم. چه زمانی که ورزشکار و چه زمانی که سرمربی تیم ملی بودم از نزدیک این مشکلات را لمس کرده‌ام و به خوبی آگاهی دارم که تمام استان‌های ما از لحاظ امکانات در وضعیت بدی قرار دارند و باید تلاش کرد از پتانسیل‌ استان‌های سراسر کشور استفاده کرد تا شاهد به روزشدن وزنه‌برداری کشورمان باشیم. رشته وزنه‌برداری یک رشته المپیکی به حساب می‌آید و تمام مردم از این رشته انتظار دارند تا در تمام مسابقاتی که حضور می‌یابد نتیجه خوبی کسب کند.

 

سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری در خصوص اینکه گفته می‌شود‌ وی تجربه چندانی در مدیریت ندارد و گفت: شاید من سن و سال زیادی نداشته باشم، ولی از لحاظ مدیریتی عضو هیئت علمی دانشگاه محقق اردبیل هستم و کنار آن هم چهارسال رئیس انجمن وزنه‌برداری دانش آموزی بودم و الان هم نزدیک به چهار سالی می‌شود که رئیس انجمن وزنه‌برداری دانشجویان هستم. مدیر کل امور مجلس سازمان نظام روانشناسی و مدیریت مرکز سلامت و تندرستی دانشگاه محقق از دیگر سمت‌های مدیریتی من محسوب می‌شوند، ولی با تمام این تفاسیر حتما در سجاد انوشیروانی قطعا توانایی‌هایی وجود داشته که متقاعد شده‌ در انتخابات فدراسیون وزنه‌برداری شرکت کند. من از نزدیک تمام این مشکلات را لمس کرده‌ام و می‌دانم نحوه حل این مشکلات در ورزش به چه صورت است. مطمئن باشید اگر شرایطی پیش بیاید که بتوانم خدمتگزار جامعه وزنه‌برداری باشم تلاش می‌کنم که نگاه‌ها را به این رشته تغییر دهم. با توجه به توانمندی و پشتکاری که در من وجود دارد شک ندارم که در این انتخابات شرمنده این جامعه فهیم و بزرگ وزنه‌برداری نخواهم شد.

 

کاندیدا انتخابات فدراسیون وزنه‌برداری در خصوص عملکرد مدیریتی علی مرادی گفت: دوست ندارم عملکرد علی مرادی را نقد کنم، ولی هر کسی سلیقه خاص خودش را دارد و قطعأ به سیستم مدیریت مرادی هم نقد‌هایی وارد است. البته او در این مدت گام‌های موثری را در راستای پیشرفت وزنه‌برداری انجام داده و من منکر این موضوع نیستم، هر چند که کم و کاستی‌هایی هم وجود داشته که ممکن است در هر سیستمی وجود داشته باشد. متاسفانه در دوران مدیریتی مرادی تلاش کمی صورت گرفت تا مشکلات کاهش پیدا کند و همین موضوع مقداری جامعه وزنه‌برداری را آزرده خاطر کرده است.

 

وی در مورد اینکه اینکه خانواده وزنه‌برداری با حضور او در انتخابات فدراسیون موافق بودند یا خیر، تصریح کرد: پیش از اینکه در انتخابات نام‌نویسی کنم سعی کردم از تمام بزرگان این رشته مشورت بگیرم و پس از آن ثبت‌نام کردم که خوشبختانه نظر تمام پیشکسوتان این بود که در انتخابات وارد شوم. من به احترام پیشکسوتان وارد فضای انتخاباتی شدم.

 

انوشیروانی در خصوص اینکه آیا ادامه حضور مرادی در فدراسیون وزنه‌برداری به سود این رشته است یا خیر است یا خیر، اظهار داشت: فکر می‌کنم بستر برای رشد وزنه‌برداری زیاد است و شرایط خیلی خوبی وجود دارد تا این رشته پیشرفت بیشتری داشته باشد. الان زمان این رسیده تا یک پوست اندازی در وزنه‌برداری ایجاد شود و به نوعی تغییر مدیریتی را شاهد باشیم. بحث مدیریت وزنه‌برداری باید از بحث شعار و حرف زدن خارج شود و به سمت عملیاتی‌شدن پیش برود. امروز نیاز وزنه‌برداری برای خروج از این چالش‌ها این است تا یک شرایط نوین در آن ایجاد شود.

 

سرمربی اسبق تیم ملی در ادامه اظهاراتش خاطرنشان کرد: در بحث مراودات بین‌المللی هم با مشکلات زیادی مواجه هستیم و می‌توان با یک نگاه همسو و نزدیک‌گرا با فدراسیون جهانی وزنه‌برداری خیلی از مشکلات را برطرف کرد. اعتقادم بر این است که تاماش آیان رئیس فدراسیون جهانی وزنه‌برداری نگاه ویژه‌ای به وزنه‌برداری ایران دارد و اتفاقأ آن را هم دوست دارد. آیان خواهان این است تا یک تعامل نزدیکی را با فدراسیون ایران داشته باشد و مطمئنا نگاه ما هم این است که در بحث بین‌المللی به بهترین شکل ممکن با مسئولان فدراسیون جهانی ارتباط برقرار کنیم.

 

انوشیروانی در پایان در واکنش به لجبازی مسئولان فدراسیون وزنه‌برداری با مسئولان فدراسیون جهانی گفت: همین لجبازی امروزه باعث شده ضربات بسیار سنگینی را مشاهده کنیم و وزنه‌برداری ایران از این موضوع ضرر کرد. تمام این موارد با یک نگاه تعامل‌گرا قابل برطرف شدن است. آیان با هیچ فردی مشکل ندارد و اتفاقا خیلی دوست دارد تا امتیازات ویژه‌ای را به وزنه‌برداری ایران بدهد، به شرطی که اتحاد و همدلی بین طرفین وجود داشته باشد. حتی آیان خواستار این است که ایرانی‌ها در فدراسیون جهانی سمت‌هایی را داشته باشند.

 

 

  • 12
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۱۵ تیر
    کوپا آمریکا
    آرژانتین - اکوادور
    ۰۴:۳۰
  • جی لیگ ژاپن
    سانفرسه هیروشیما - ویسل کوبه
    ۱۳:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    اسپانیا - آلمان
    ۱۹:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    پرتغال - فرانسه
    ۲۲:۳۰
  • شنبه ۱۶ تیر
    کوپا آمریکا
    ونزوئلا - کانادا
    ۰۴:۳۰
  • جی لیگ ژاپن
    گامبا اوزاکا - یوکوهاما مارینوس
    ۱۳:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    انگلیس - سوئیس
    ۱۹:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    هلند - ترکیه
    ۲۲:۳۰
  • یکشنبه ۱۷ تیر
    کوپا آمریکا
    کلمبیا - پاناما
    ۰۱:۳۰
  • کوپا آمریکا
    اروگوئه - برزیل
    ۰۴:۳۰
  • دوشنبه ۱۸ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    هیوستون دینامو - لس آنجلس اف سی
    ۰۴:۰۰
  • لیگ MLS آمریکا
    لس آنجلس گلکسی - مینسوتا
    ۰۶:۰۰
ویژه سرپوش