علی کفاشیان شایعه حضورش در سمت سرپرستی ریاست فدراسیون فوتبال را رد کرد.
به گزارش ایسنا، علی کفاشیان، نایب رئیس فدراسیون فوتبال درباره ضعف ورزش ایران در تصدی کرسیهای بین المللی گفت: یکی از ضعیفترین بخشهای ورزش در ایران مربوط به امور بینالملل است و بعد از گذشت چندین سال همچنان ضعیف هستیم.
نایب رئیس فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: کسی که قصد عضویت در یک نهاد بینالمللی را دارد، باید توانایی های لازم را داشته باشد. تسلط بر زبان انگلیسی، دانش فنی، نفوذ در دستگاه های مربوطه و ... از ویژگیهای لازم است. بسیاری از کشورهای حاشیه خلیج فارس از نمایندگان خود حمایت زیادی انجام می دهند.
رییس سابق فدراسیون فوتبال در گفت و گو با برنامه «ورزش و مردم» تصریح کرد: به عنوان کسی که در کمیته المپیک دبیرکل بوده میگویم این حمایتها کافی نیست. متأسفانه خیلی از پستها تشریفاتی است اما باید بدانیم در جایگاههای مهم چطور باید رفتار کنیم. تصمیمات باید در کمیتههای کارشناسی بررسی شود.
کفاشیان در واکنش به اینکه گفته می شود او در دوران حضور در هیات اجرایی AFC به خوبی از فوتبال ایران حمایت نکرده است گفت: نباید انتظار داشت در هیات رییسهای که ١۶ نفر حضور دارند حرف ما نهایی باشد. این تصمیمات ابتدا که در هیات رییسه مطرح نمیشود، بلکه قبل از آن لابی میشود. به عنوان مثال کشورهای حاشیه خلیج فارس قبل از جلسه لابی میکنند و تصمیم نهایی را بین خودشان جمعبندی میکنند و در نهایت به جلسه میآورند. در همین آسیا شاید پنج، شش عضو تاثیرگذار باشند و بقیه نگاه میکنند که آنها چه میگویند.
وی در خصوص اینکه گفته میشود قرار است تا زمان برگزاری انتخابات فدراسیون فوتبال به عنوان سرپرست فدراسیون برای برگزاری مجمع انتخاب شود، گفت: شایعه است.
رییس سابق فدراسیون فوتبال درباره تبرئه شدنش در کمیته استیناف خاطرنشان کرد: به حکمی که برای ما صادر شده است اعتراض کردیم اما شنیدهام که گفتهاند پرونده را رسیدگی میکنند.
کنایه نماینده مجلس به مهدی تاج/ اساسنامه فدراسیون فوتبال به کجا رسید؟
ک عضو فراکسیون ورزش با تاکید بر اهمیت تسلط نمایندگان ایرانی کمیتههای بین المللی در ورزش بر مسائل فنی، حقوقی و همینطور زبان انگلیسی، به مهدی تاج کنایه زد.
به گزارش ایسنا، احسان قاضی زاده هاشمی، عضو فراکسیون ورزش در مجلس شورای اسلامی در برنامه «ورزش و مردم»، درباره سیر اصلاح اساس نامه فدراسیون فوتبال گفت: هیات رئیسه فدراسیون فوتبال جلسه ای طولانی درباره اساس نامه داشت. ملاک ما بند و ماده یک این اساس نامه بود که فدراسیون فوتبال نهاد عمومی غیردولتی است. برخی تعریف کردند که فدراسیون فدراسیون نهاد مستقل غیردولتی است که ما چیزی به این نام در قانون نداریم. ما نهادهای عمومی مانند کمیته ملی المپیک، صلیب سرخ، هلال احمر و ... را داریم که خدمات عمومی را زیر نظر دولت ارائه می دهند. فدراسیون فوتبال هم در اساس نامه جدید به عنوان نهاد عمومی غیردولتی تعریف شده است.
وی ادامه داد: از طرفی نهادهای قضایی این فدراسیون توسط مجمع انتخاب خواهد شد. البته یک انتقادی از سوی اعضای مجمع فدراسیون به هیات رئیسه فعلی وجود دارد که اخیرا مشکلاتی را برای روسای هیات های استانی در پی ارائه نظراتشان به وجود آمده است. فدراسیون فوتبال نمی تواند توسط هیات های استانی شکل بگیرد و نهادهای ذی ربط پاسخ نگوید و از طرفی به هیات ها فشار بیاورد.
قاضی زاده هاشمی به لزوم وجود برخی از بندها در این اساس نامه اشاره کرد و افزود: یکی از نکاتی که برای ما خیلی مهم است و در اساس نامه فیفا هم وجود دارد، عبارتی به نام شایسته گزینی وجود دارد که در اساس نامه ما وجود ندارد یعنی افراد پرونده ای در نهادهای قضایی فوتبالی و غیرفوتبالی نداشته باشد. این مساله باید در اساس نامه فدراسیون فوتبال ما برای انتخاب رئیس، هیات رئیسه، دبیرکل و خزانه دار لحاظ شود. یک اتفاق دیگر هم این است که برای از بین بردن انحصار، باید اعضای مجمع فدراسیون فوتبال افزایش یابد. ما در فوتبال ساحلی، فوتسال، فوتبال بانوان و ... خیلی پیشرفت کردیم و باید نمایندگان آنها هم افزایش یابد.
او درباره تایید این اساس نامه در دولت و مجلس اظهار کرد: امیدواریم تاییدیه فیفا اخذ شود که در راستای سلامت فوتبال است و در ادامه این اساس نامه سیر دولت، هیات تطبیق مصوبات مجلس و دولت را طی می کند. من با نمایندگان دستگاه ها صحبت کردم و جا دارد از آقای علی نژاد هم تشکر کنم که به عنوان یک مدیر پاک دست فعالیت می کند.
این نماینده مجلس افزود: امیدوارم دوستان مشکلات ایجاد نکنند و حرکات خارج از چارچوب را انجام ندهند. برخی از اقدامات در فوتبال برای بقا در این رشته است اما این مسئولان باید از منافع شخصی خود به نفع مردم عبور کنند.
قاضی زاده هاشمی درباره کارایی نداشتن نمایندگان ایران در کرسی های بین المللی ورزش گفت: افرادی که برای رسیدن به سمت های بین المللی حمایت میشوند، باید تخصص لازم را داشته باشند. این افراد باید به حقوق بین الملل آشنا باشند و به زبان انگلیسی تسلط داشته باشند. من نمی خواهم اشاره کنم که کرسی خیلی مهمی داشتیم که در بین ۳۰ عضو آن کنفدراسیون، فقط این عضو ایرانی ما گوشی مترجم داشت و طبیعتا از سایرین عقب بود و در مذاکرات چند جانبه نتوانست از حق ورزش کشورمان دفاع بکند.
اشاره قاضی زاده هاشمی به انتشار تصویری از جلسه هیات اجرایی AFC است که مهدی تاج به عنوان نماینده منطقه آسیای مرکزی در این جلسه حضور دارد و او تنها کسی است که از گوشی برای ترجمه همزمان انگلیسی به فارسی استفاده می کند.
- 14
- 1