دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۰۷ - ۲۱ مهر ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۷۰۱۱۰۱
مدیریت ورزش

داستان عجیب پفک آبی و بیچاره استقلال!

احمد سعادتمند,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی, مدیریت ورزش

داستان ورود و خروج احمد سعادتمند به باشگاه استقلال بعنوان مدیرعامل، از آن دست اخباری است که به سختی فراموش می شود؛ مردی که روزگاری عنوان شده بود با حمایت مسعود سلطانی فر، وزیر ورزش، بر صندلی مدیریت باشگاه آبی تهران تکیه زده، پس از بوجود اوردن جنجال های ریزودرشت، با چراغ سبز همان وزیر، از کار برکنار شد تا یکی از عجيب ترين اتفاقات مدیریتی در باشگاه استقلال رقم بخورد. سعادتمند که درست در ساعات پایانی دریافت حکم اخراجش هم تلاش می کرد واژه« استقلال کهکشانی» از زبانش نیفتد از سوی هیئت مدیره باشگاه به دلیل مرتکب شدن هشت اشتباه عجیب وغریب از کار برکنار شد. البته سعادتمند، روزی که امضای مدیرعاملی باشگاه استقلال را پای نامه اش می دید هرگز تصور نمی کرد روز اخراجش، یکی از منفورترین مدیران باشگاه استقلال باشد؛ مدیری که نه تنها هواداران و سرمربی دل خوشی از آن نداشتند، بلکه رفقایش در هیئت مدیره نیز علیه او شدند تا با تلخی به کارش در باشگاه استقلال پایان دهد.

ورود بحث برانگیز به استقلال

همان قدر که رفتن سعادتمند از استقلال با حاشیه همراه شد، ورودش به این باشگاه هم بی سروصدا نبود. او قبل از آنکه مدیرعامل باشگاه استقلال شود یکی از افراد نزدیک به وزارتخانه محسوب می شد و هرجا، هر فدراسیونی در ورزش نیاز به سرپرست و رئیس داشت، نام سعادتمند به میان می آمد. همان روزها عنوان شد که رکورددار سرپرستی در فدراسیون های مختلف و البته نامزدشدن برای ریاست در فدراسیون هاست؛ از کاندیداشدن برای فدراسیون های تنیس روی میز ، وزنه برداری ، هندبال و اسکی گرفته تا حتی نجات غریق. عجیب اینکه او با وجود حمایت نسبی از سوی وزارت ورزش در هیچ کدام از فدراسیون های مربوطه نتوانسته بود رأی بیاورد و دستش از رسیدن به صندلی ریاست کوتاه مانده بود. اما سعادتمند قبل از مدیرعاملی باشگاه استقلال یک تجربه کوتاه و تلخ در پست مدیرعاملی در یکی از باشگاه های ورزشی هم داشت؛ او چندصباحی بعنوان مدیرعامل تیم والیبال بانک سرمایه، تیمی که قهرمانی جام باشگاه های آسیا را در کارنامه داشت، فعالیت کرد، ولی شرایط را به گونه ای پیش برد که این تیم منحل شد! هرچند انحلال این باشگاه را مرتبط با مشکلاتی که آن روزها گریبان گیر این بانک خصوصی بود، دانستند. با همان رزومه و هنگامی که حکم مدیرعاملی اش امضاء شد، بسیاری نگران شرایط باشگاه استقلال شدند و می گفتند او آدمی نیست که بتواند استقلال را از ورطه ای که در آن گیر افتاده نجات دهد. البته که آن زمان ، بیش از هر ورطه ای، نداشتن پول و نبودن سازوکار درست مالی، این باشگاه را آزرده کرده بود.

وعده های پوپولیستی سعادتمند

خودش می گوید از واژه پوپولیستی خوشش نمی آید و بهتر است منتقدانش از عبارت دیگری استفاده کنند ولی حقیقت امر این است که از روز اول تا زمان اخراج، سعادتمند با وعده های پوپولیستی سعی در بالابردن وجهه اش بین هواداران استقلال داشت. او آن قدر غرق در این وعده ها شد که هرگز به عواقبش فکر نکرد؛ شاید آن قدر وعده های جذابی داد که خودش هم رفته رفته باورش شد که میتواند آنها را عملی کند. فهرست وعده های عجیب وغریبی که سعادتمند به استقلالی ها داده کم نیست؛ او با حضور در برنامه فوتبال برتر خاطرنشان کرد کاری می کند باشگاه سالانه بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیارد تومان درآمدزایی کند!« ما کفش آهنی پوشیدیم که کار کنیم و برای کاهش حواشی تلاش می کنیم. باید سالی ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیارد از استقلال پول دربیاید». وعده جذاب تر سعادتمند اما دادن وام ازدواج به هواداران استقلال بود. او می گفت باشگاه به این بزرگی نباید از بدهکاری بنالد بلکه باید شرایط را برای تأمین نیازهای هوادارانش هم فراهم کند.« ما باکسی برای ایجاد خیریه برای باشگاه تعریف می کنیم، نه اینکه بگوییم باشگاه بدهکار است...

الان چشم یک هوادار ما تخلیه شده و جوانان برای ازدواج یا تحصیل با مشکل روبرو هستند که باید به آن ها کمک کنیم». جذاب ترین وعده او اما« پفک آبی» بود! او که عادت کرده بود با حضور در برنامه های تلویزیونی از وعده های دهن پرکن سخن بگوید، این بار به برنامه ورزش و مردم رفت و گفت قرار است به زودی پفک های آبی به بازار بیاید.« محصولات استقلال به زودی به بازار عرضه می شود و اگر به زودی پفک آبی دیدید تعجب نکنید». مردی که عادت کرده بود همه چیز را در حرف بیان کند و پشتوانه ای برای عملی کردنش نداشت، طرح های جذاب دیگری را هم در سر می پروراند؛ او می خواست کاشی های کمپ استقلال را دانه به دانه به هواداران باشگاه بفروشد تا آنها با پرداخت رقمی که کمک به باشگاه است، عکس و کدملی شان را روی آنها حک کنند. ساخت دو کمپ تمرینی مجهز در شمال و دیگری در همدان، علاوه بر کمپ باشگاه در تهران هم از دیگر وعده های جذاب مدیرعامل سابق باشگاه بود! البته سعادتمند از این هم گلایه داشت که هواداران نباید تصور کنند که این بحث ها فضایی و خیالی است و در نظر دارد که حتماً این امکانات را برای باشگاه استقلال ایجاد کند !

بیچاره استقلال

درآمد سالانه ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیارد تومان، دادن وام ازدواج به هواداران، ساختن استقلال کهکشانی، ساختن چندین کمپ مجهز در شهرهای دیگر، تولید پفک آبی و دیگر اقلام خوراکی و فروش باکس های هواداری، بخشی از وعده های سعادتمند بود. او اما با این همه وعده، یک جام که نه، یک نفر را هم نتوانست در استقلال راضی نگه دارد. سعادتمند که از روز نخست با فرهاد مجیدی، مربی وقت باشگاه، به لج ولجبازی پرداخت، سرانجام در حساس ترین موقع فصل پشت او را خالی کرد و با سفر به ایتالیا، در اندیشه بازگرداندن آندره آ استراماچونی بود. او جام حذفی را از هواداران استقلال با همین اقدامش گرفت ولی سرانجام با بازی دادن همین هواداران، هرگز نشانی ملموس از اینکه قرار است استراماچونی را به تیم بازگرداند، بروز نداد.

اگرچه او چندین برگه کاغذ را به نشانه مذاکرات با استراماچونی رو کرد ولی استوری استراماچونی در اینستاگرام همه چیز را عیان کرد؛ او تمامی صحبت های سعادتمند درباره مذاکره با خودش را واهی و خیالی توصیف کرد تا مشخص شود سعادتمند هرگز راه رسیدن به سعادت در استقلال را درست طی نکرده است. مردی که می خواست سالی ۲۰۰ میلیارد تومان درآمدزایی کند، به نقل از اعضای هیئت مدیره فقط خرج تراشید و به بدهی ها افزود. او که می گفت استقلال نباید از بدهکاری بنالد، از تهیه رقم نزدیک به ۱۶ میلیارد تومان بدهی وینفرد شفر، سرمربی سابق استقلال هم درمانده ماند تا پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه بسته شود و این تیم باز هم نتواند بموقع از خریدهای تازه اش که آنها هم به گونه عجیب وغریب و در هتلی مشخص(!) جذب باشگاه شده اند، استفاده کند. سعادتمند درست در ثانیه هایی که آخرین وعده های پوپولیستی اش را می داد و می گفت می خواهد الکس نوری را به باشگاه استقلال بیاورد، از کار برکنار شد؛ حالا پیش کسوتان استقلال هستند که به درستی یادآوری می کنند:آقای سعادتمند، پفک آبی ات کو؟

.sharghdaily.com
  • 13
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش