دوشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۳
۰۱:۳۶ - ۲۵ تير ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۴۰۷۱۲۷
سرپوش ورزشی

پاسخ گزارشگر جنجالی به شایعه دشمنی با کولاکوویچ!

جواد محتشمیان و کولاکوویچ,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,حواشی ورزش
گزارشگر قدیمی والیبال ایران که بازهم انتقادات تندی از کولاکوویچ داشت، می‌گوید هجمه‌های اخیر تاثیری روی کارش ندارد.

لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۱۹ هم به پایان رسید و ایران نتوانست به رویای خود یعنی رفتن روی سکوی این رقابت‌ها دست پیدا کند. با اینکه تیم کولاکوویچ در دور مقدماتی حسابی امیدوارمان کرد، اما در دور نهایی بدون حتی یک برد از دور مسابقات کنار رفت و با عنوان پنجمی به کار خود پایان داد.

در این میان برخی کولاکوویچ را مقصر باخت برابر لهستان و برزیل می دانند و در صدر آنها شاید گزارشگر جنجالی تلویزیون قرار داشته باشد. جواد محتشمیان که در سال های اخیر جزو منتقدان اصلی کولاکوویچ بوده، امسال سعی کرد کمتر به سرمربی تیم ملی انتقاد کند، اما در ست پنجم بازی با برزیل با کنایه های تند به کولاکوویچ او را به عنوان مقصر اصلی حذف تیم ملی معرفی کرد.

انتقادات این گزارشگر باتجربه با واکنش‌هایی در فضای مجازی همراه بود و حتی کار تا جایی پیش رفت که برخی محتشمیان را دشمن کولاکوویچ نامیدند!

با پایان لیگ ملت‌ها به سراغ جواد محتشمیان رفتیم تا درباره هجمه های اخیر علیه او در فضای مجازی و دلیل انتقاداتش از کولاکوویچ با این گزارشگر و کارشناس باتجربه همکلام شویم.

در ادامه مشروح گفت‌وگوی "ورزش سه" با جواد محتشمیان را می خوانید.

* لیگ ملت های ۲۰۱۹ هم به پایان رسید. در مجموع عملکرد تیم ملی را چطور ارزیابی می‌کنید؟

امسال تیم خیلی خوبی داشتیم و می‌توانستیم از پشتوانه‌های والیبال هم استفاده کنیم. فدراسیون جهانی این فرصت را به هر کشوری داده بود تا از ۲۵ بازیکن در طول مسابقات استفاده کند و این یک فرصت خوب برای ما بود، اما متاسفانه کولاکوویچ همان کاری را کرد که سال گذشته انجام داده بود. ما سال قبل هم گفتیم بهتر است به جوان ها فرصت داده شود و بازیکنانی که تا قبل از لیگ ملت ها در لیگ های اروپایی بازی می کردند، کمی استراحت کنند. بازیکنی را در تمرین می بینید که عالی است، اما وقتی سوت داور را می شنود، رعشه می گیرد. این فرصت باید به او داده شود تا اعتماد به نفس خوبی به دست آورد. این همان مشکلی است که کولاکوویچ همیشه با آن درگیر بوده و این معضل را حل نکرده است.

* پس شما معتقدید کولاکوویچ هیچ توجهی به پشتوانه ها نداشته است؟

نه تنها را او به آینده توجهی نداشته، بلکه فردا را هم ندیده است. در دور مقدماتی ۱۵ بازی انجام دادیم و چند سفر طولانی داشتیم. ۱۵ بازیکن همراه تیم ملی ایران بودند، اما برخی از آنها اصلا بازی نکردند. واقعا حیف است که یک بازیکن را این همه سفر می برید، اما یک دقیقه هم بازی نمی‌کند. من یک سوال دارم. شما فرض کنید همین امشب سعید معروف به هر دلیلی نخواهد دیگر برای تیم ملی بازی کند. آیا واقعا کسی را داریم که بتواند جانشین او شود؟ در سال‌های اخیر چند پاسور آمده‌اند و پشت معروف مانده‌اند. اینطور نیست که یک نفر فقط بخواهد پاسور دوم بماند و بدون سروصدا سفرهایش را برود!

* تیم‌های دیگری که به مرحله نهایی رسیدند، کاری خلاف ایران انجام دادند؟

روسیه‌ای قهرمان شد که بدون ستاره‌هایش به شیکاگو پای گذاشت. آیا آنها بازیکنی مثل میخایلوف یا موزرسکی نداشتند؟ می‌بینید که سال‌هاست برزیل، آمریکا و روسیه جزو برترین‌های دنیا هستند. آنها چطور در این سطح مانده‌اند؟ همیشه به جوان‌ها میدان می‌دهند و سطح بالای خود را حفظ می‌کنند. وقتی به کولاکوویچ این حرف ها را می زنیم، می گوید همین بازی امروز را در نظر بگیرید. حتما بازیکن تیم ملی باید صدمه بخورد و بیبرون برود تا یکی دیگر به زمین بیاید؟

* شما مشکل را فقط از کولاکوویچ می دانید؟

آنهایی که مسئولیت دارند و پای کار هستند، چرا نخواستند بفهمند؟ آن کسی که تصمیم می گیرد، تا به حال دور زمین والیبال هم راه نرفته است! شما وقتی ۲۵ بازیکن داری، باید به همه آنها فرصت بدهی. شما آمار را نگاه کنید. ما از همه تیم‌ها کمتر تعویض داشتیم. در ضمن برزیل و ایران تنها تیم‌هایی بودند که با بازیکنان اصلی خود در لیگ ملت‌ها حاضر شدند و در نهایت به رده چهارم و پنجم رسیدند. این مشکلات برای این است که فرد دیگری به جزو کولاکوویچ برای تیم ملی تصمیم می‌گیرد!

* منظورتان را واضح تر می گویید؟

چطور قرارداد کولاکوویچ تا سال ۲۰۲۰ تمدید شد، در حالی که سال قبل تیم ملی نتیجه خوبی نگرفت. سرمربی تیم ملی چه کاره است که برای سرپرست تیم ملی هم تعیین تکلیف می کند؟ زمان مدیریت ضیایی با خوش خبر قطع همکاری صورت گرفته بود، اما کولاکوویچ برگشت و گفت که خوش خبر باید بیاید. آن کسی که تصمیم می گیرد و پشت ماجراست، به کولاکوویچ می‌گوید تو برو حرف بزن و ما خوش خبر را برمی گردانیم! نمی خواهم بگویم باند، اما این ها گروهی هستند که می خواهند کار دست خودشان باشد. من که نه بچه ام والیبالیست است و نه فامیل والیبالیست دارم. چیزی که می بینم را می گویم.

* و برسیم به انتقادات شما روی آنتن زنده از کولاکوویچ!

انتقادی که من می کنم، انتقاد سازنده و مستند است. من وقتی می فهمم مشکل چیست‌، می گویم. سر بازی آرژانتین گفتم حتما باید برانکارد به زمین بیاورند و بازیکن مصدوم شود تا کولاکوویچ تعویض کند. به من تاختند که چرا انتقاد می کنی. نگاه کنید در بازی ایران و لهستان، ویتالی هینن داشت کنار زمین چه کار می کرد. او دقیقا می دانست چه اتفاقی را رقم می زند و حتی آگاهانه کارت قرمز گرفت. او با شلوغ کاری انگیزه را در تیمش نگه داشت و در نهایت هم برنده شد. یک مربی در طول بازی ۱۰، ۱۵ درصد بیشتر روی بازی نقش ندارد و بیشتر نقش او به قبل از بازی برمی گردد که هر کاری خواسته، کرده است. با این حال همین ۱۵ درصد در حین بازی می تواند یک تیم را توسط یک مربی به توان صددرصدی برساند.

* در امتیازات پایانی ست آخر مقابل برزیل هم حسابی از کولاکوویچ انتقاد کردید؟

وقتی بازی ۸-۵ برده را می بازیم، نباید انتقاد کنیم. از وقتی زمین ها عوض شد، برزیل ۱۰ امتیاز گرفت و ایران ۲ امتیاز! مربی وقتی می تواند به تیمش با گرفتن ویدیوچک یا گرفتن وقت استراحت کمک کند، چرا فقط تماشاگر است؟ کولاکوویچ که می‌بیند بازیکنانش عصبانی هستند، چرا کاری نمی کند؟ این مربی مدیریت ندارد و من هم خواستم به بیننده ها بگویم که بچه ها خودشان بازی را برگردانند. واقعا کولاکوویچ تماشاگر خوبی است! می خواستم روی آنتن زنده هم بگویم، آنهایی که به او دستور می دهند، بهتر بود برایش بلیت جایگاه می خریدند تا از بالا بازی را تماشا کند! کولاکوویچ که حقوقش را می گیرد و کنار تیم هم کارایی ندارد، پس بهتر است از بالا بازی را ببیند. قطعا آنالیزورهای ما هم مثل تیم های دیگر به کولاکوویچ اطلاعات می رسانند، اما او آنالیزها را در جیبش می گذارد.

* پس شما مقصر اصلی را کولاکوویچ می دانید و به بازیکنان انتقادی ندارید؟

بله. من این حرف ها را می زنم که مردم بدانند بچه های این مملکت زحمتشان را کشیدند و آن آقایی که باید کمک می کرد،‌ نکرد. من هیچ وقت نگفتم بازیکنان کم فروشی کردند و در حین بازی هم بارها از عملکرد آنها تعریف کردم.

* اما علیه شما بعد از این بازی هجمه شدیدی در فضای مجازی به وجود آمد؟

اصلا این هجمه ها برایم مهم نیست و آن ها را اصلا دنبال نمی کنم. مگر من به اشتباه حرفی را زدم؟ این حرف ها طبیعی است. آن گروهی که در این قضایا منافع دارند، قطعا علیه من می شوند.

* با این حال این طرز فکر به وجود آمده که شما با کولاکوویچ دشمنی دارید!

اصلا اینطور نیست. من هیچ دشمنی با کولاکوویچ ندارم. باور کنید او را یک بار هم از نزدیک ملاقات نکردم و نخواهم کرد.

* بعد از انتقادهایی که انجام می دهید، فشاری روی شما نیست؟

فدراسیون که سال هاست سعی می کند روی من فشار بیاورد. زمان داورزنی گفتند گزارشگر تلویزیون خواسته به آمریکا برود و ما برایش ویزا نگرفتیم. من هم گفتم اگر شهامت دارید اسم گزارشگر را بیاورید که خبر را از روی سایتشان حذف کردند.

  • 19
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۱۵ تیر
    جام ملت های اروپا
    پرتغال - فرانسه
    ۲۲:۳۰
  • شنبه ۱۶ تیر
    کوپا آمریکا
    ونزوئلا - کانادا
    ۰۴:۳۰
  • جی لیگ ژاپن
    گامبا اوزاکا - یوکوهاما مارینوس
    ۱۳:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    انگلیس - سوئیس
    ۱۹:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    هلند - ترکیه
    ۲۲:۳۰
  • یکشنبه ۱۷ تیر
    کوپا آمریکا
    کلمبیا - پاناما
    ۰۱:۳۰
  • کوپا آمریکا
    اروگوئه - برزیل
    ۰۴:۳۰
  • کوپا آمریکا
    -
    ۱۷:۳۰
  • دوشنبه ۱۸ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    هیوستون دینامو - لس آنجلس اف سی
    ۰۴:۰۰
  • لیگ MLS آمریکا
    لس آنجلس گلکسی - مینسوتا
    ۰۶:۰۰
ویژه سرپوش