پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۰۸:۰۵ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۳۳۸۷
سایر ورزشها

احسان حدادی همچنان در حسرت افتخار جهانی است؛

چه بر سر نابغه آمد؟

اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش
فدراسیون نتوانسته امکانات خوبی در اختیار حدادی قرار دهد

احسان حدادی به ناکامی‌های جهانی‌اش ادامه می‌دهد تا ثابت کند روزهای خوب او به پایان رسیده است. حدادی که روزی می‌خواست مدال نقره المپیکش را به طلا تبدیل کند، حالا در خط پایان ایستاده و با این‌که نمی‌خواهد تمام‌شدن خود را باور کند، اما نتایج و رکوردهایش دیگر فراتر از آسیا نمی‌رود.

 

از قهرمانی آسیا تا رویای جدید

کسب قهرمانی آسیا در پرتاب دیسک نشان داد كه احسان حدادی عزم خود را برای بازگشت به روزهای خوبش جزم کرده است. او که بعد از المپیک ریو روزهای سختی را پشت سر گذاشت، بعد از چند ماه به ایران برگشت و با بسته‌شدن پرونده‌اش خود را برای مسابقات بعدی آماده کرد. رکوردهای حدادی بعد از المپیک هم تعریف چندانی نداشت و ناکامی‌های او در مسابقات به‌ویژه در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی نشان داد حدادی از مرز آمادگی دور است.

 

با وجود این او توانست در مسابقات قهرمانی آسیا مدال طلا را از آن خود کند تا همه امیدوار شوند او در رقابت‌های جهانی هم بتواند مدال بگیرد. در این مسابقات حدادی در مرحله مقدماتی پرتاب دیسک با رکورد ٦٣,٠٣ در گروه خود نهم شد تا از رسیدن به فینال باز ماند و حذف شود. حدادی در هفته‌های اخیر به خواست خود راهی بلاروس شده بود و زیر نظر حسین توکلی، قهرمان وزنه‌برداری به‌عنوان مربی کار می‌کرد.

 

بهانه‌های ادامه‌دار حدادی

حدادی در سال‌های اخیر برای توجیه ناکامی‌هایش بهانه‌جویی‌های زیادی داشته است. او بعد از نقره المپیک سیر نزولی خود را ادامه داد و با این‌که همیشه تافته جدا بافته فدراسیون بود و خواسته‌هایش برآورده می‌شد، نتوانست به توقعاتی که از او وجود داشت، پاسخ مناسب دهد. حدادی برای ناکامی در المپیک مصدومیت شدید را بهانه کرد و با این جمله که به زور آمپول سر پا ایستاده بود، به دنبال بازیابی محبوبیتش بود.

 

اما از کنار مهمترین بازی‌های تاریخ به ‌راحتی عبور کرد. حدادی در مسابقات همبستگی کشورهای اسلامی هم عملکرد ضعیفی داشت و بهانه عجیبش برای این ناکامی ندانستن زمان مسابقات بوده است. با وجود ناکامی‌های ادامه‌دار، فدراسیون هم از حدادی حمایت می‌کرد تا او توانست در مسابقات قهرمانی آسیا طلا بگیرد. امیدها برای حدادی کم‌کم داشت جان می‌گرفت که او در مسابقات جهانی عملکردی دور از انتظار داشت تا خیلی‌ها منتظر خداحافظی او از پرتاب دیسک باشند.

 

حدادی در ماه‌های اخیر با حسین توکلی، قهرمان وزنه‌برداری تمرین کرده بود و برخی دلیل ناکامی‌های او را انتخاب این مربی می‌دانند. با وجود این خیلی‌ها معتقدند حدادی همیشه به تنهایی برای خودش تصمیم‌گیری کرده و اگر هم اشتباهی رخ داده، به خاطر انتخاب‌های خود او بوده است. در واقع در فدراسیون دو و میدانی، این احسان حدادی است که حرف اول و آخر را می‌زند و خواسته‌هایش برآورده می‌شود  البته حدادی بارها از عملکرد فدراسیون ابراز نارضایتی کرده و آنها را بدقول دانسته است.

 

سفر پرماجرای تیم‌ملی به لندن

اهمال فدراسیون دو و میدانی برای دریافت ویزای لندن باعث شد كه کاروان ایران با تأخیر زیادی وارد این مسابقات شود. در حالی که یک روز مانده به مسابقات اعضای تیم ایران هنوز مجوز سفر به لندن را نداشتند تا با پادرمیانی وزارت امور خارجه بالاخره شرایط سفر تیم‌ملی مهیا شود. احسان حدادی هم که قرار بود از بلاروس خود را به انگلیس برساند یک روز قبل از مسابقات جهانی در لندن مستقر شد تا اعضای تیم‌ملی سفر پر ماجرایی داشته باشند و با خستگی در مسابقات حاضر شوند. سفر تیم‌ملی به لندن در حالی اتفاق افتاد که سه ورزشکار ایرانی شرایط سختی را تجربه کردند و رئیس فدراسیون هم دیررسیدن به لندن را در نتایج ضعیف کاروان ایران تاثیرگذار اعلام کرد.

 

حصیبی: نباید فقط حدادی را مقصر بدانیم

ایرج حصیبی، پیشکسوت دو و میدانی در گفت‌وگو با خبرنگار «شهروند» درباره ناکامی احسان حدادی می‌گوید: «حدادی در المپیک لندن وضع جسمانی خوب، مربی قوی و محرک‌های انگیزشی داشت تا توانست مدال نقره را کسب کند. بعد از المپیک حدادی مربی خود را از دست داد و وقتی دید که موفقیت او به پای فدراسیون و وزیر ورزش وقت نوشته شد، انگیزه‌هایش را هم از دست داد. وقتی همه در باد مدال نقره حدادی خوابیدند، خود او هم با مصدومیت در کتف راستش مواجه شد که باعث شد او از رکوردهایش عقب بماند.

 

حدادی در ریو هم ناکام ماند تا بیشتر از همیشه تحت فشار باشد و نه خودش و نه فدراسیون تصمیمات خوبی بگیرند.» حصیبی ادامه می‌دهد: «انتخاب حسین توکلی به‌عنوان مربی حدادی چه از طرف خود او چه با تصمیم فدراسیون اشتباه بزرگی بود. حتی اگر خود حدادی هم خواستار حضور توکلی شده بود، فدراسیون نباید عقلش را به دست او می‌سپرد؛ چون توکلی حتی اگر بهترین بدنساز دنیا هم باشد، ریزه‌کاری‌های پرتاب را نمی‌داند و کمکی به حدادی نمی‌کند. حتی مربی قبلی هم که برای حدادی انتخاب شد، در حد او نبود که سابقه کسب مدال نقره المپیک را داشت.

 

به اعتقاد من نباید در بحث ناکامی حدادی فقط خود او را مقصر بدانیم. حدادی مثل یک خودرو است که برای حرکت به سوخت نیاز دارد. فدراسیون نتوانست سوخت  لازم را برای حدادی فراهم کند تا او نتواند رکوردهای خودش را هم تکرار کند. البته حدادی هم نباید دست روی دست می‌گذاشت تا شرایط بر وفق مراد او شود؛ چون حتی ورزشکاری مثل بولت هم همیشه در بهترین شرایط تمرین نکرده است. با این وجود حدادی هنوز می‌تواند بهترین پرتاب‌ها را داشته باشد، اگر سوخت مورد نظر برای او تأمین شود.»

 

 

  • 10
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۱۴
جدیدترین
قدیمی ترین
نابغه؟!!!!!!!؟؟؟؟؟!!!!!! ول كن ديگه يه خداحافظي سوري بكن به اين همه ابروريزي خاتمه بده
اگررشته دو ومیدانی حمایت های لازم بشود قطعا مدال میگیرن بازیکنان تیم ملی
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • پنج شنبه ۱۴ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    شارلوت - اینتر میامی
    ۰۳:۰۰
  • جمعه ۱۵ تیر
    کوپا آمریکا
    آرژانتین - اکوادور
    ۰۴:۳۰
ویژه سرپوش