دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۷:۲۳ - ۲۹ مهر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۷۰۶۵۸۲
سایر ورزشها

جنجال دستفروشی با یک گونی مدال!

دستفروشی,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

عکس منتشر شده از قهرمان سابق دوچرخه‌سواری زنان بازتاب‌های بسیار داشت رئیس فدراسیون دوچرخه سواری اعلام کرد که همسر آتوسا عباسی قصد داشته با جوسازی از فدراسیون انتقام بگیرد.

 

 بارها تصاویری با این مضمون در رسانه‌ها منتشر شده تا ورزشکارانی را نشان دهند که با وجود افتخارات و مدال‌هایشان برای گذران زندگی خود به شغل‌های نه چندان متعارف روی می‌آورند. طی چند روز گذشته هم عکسی از قهرمان سابق دوچرخه‌سواری در حین دستفروشی منتشر شد که واکنش‌های زیادی را به دنبال داشته است. ظاهرا این ماجرا سر دراز دارد و هرازچندگاهی باید منتظر چنین تصاویر دردناکی باشیم.

 

فدراسیون‌های بی‌پول و ورزشکاران دستفروش!

در ورزش ایران یک ورزشکار باید خیلی مهارت داشته و خوش‌اقبال باشد تا بتواند مدالی در المپیک بگیرد که بلکه طبق قانون شغلی دولتی برای او در نظر گرفته شود یا پاداشی چند‌میلیونی دریافت کند؛ البته اما همین وعده‌های ناچیزی هم که به ورزشکاران مدال‌آور داده می‌شود یا انجام‌شدنی نیست یا سال‌ها طول می‌کشد که پرداخت شود. بقیه ورزشکاران هم اگر فوتبالیست یا والیبالیست نشده باشند، حتی در دریافت حقوق ماهیانه از فدراسیون‌ها هم مشکل دارند؛ چه برسد به دریافت پاداش‌ها و قراردادها.

 

درمجموع ورزشکاران ایرانی همواره با مشکلات زیادی روبه‌رو هستند و از مشکلات مالی گله می‌کنند. شرایط مالی ورزش ایران در سال‌های اخیر آن‌قدر بغرنج شده که حتی قهرمانان و ورزشکارانی که باید برای مسابقاتی مثل المپیک خودشان را آماده کنند، مشکل مالی دارند و مجبور به استفاده از اسپانسرهای شخصی هستند چه برسد به آنها که یا بازنشسته شده‌اند یا چندان هم سرشناس نیستند. اینها را گفتیم تا برسیم به تصویر ناراحت‌کننده‌ای که در روزهای اخیر از یک بانوی ورزشکار منتشر شده است. بانوی دوچرخه‌سواری که کودک کم سن‌ و‌ سال خود را کنار دستش نشانده و برای امرار معاش به دستفروشی روی آورده و این روزها تبدیل به تیتر یک رسانه‌ها شده است.

 

دستفروشی با یک گونی مدال

می‌گویند یک گونی مدال دارد(!) مدال‌های رنگارنگ از مسابقات مختلف برون‌مرزی که قطعا ارزش زیادی دارند اما نه در خیابان‌ها و کوچه‌های شیراز. آتوسا عباسی یکی از معدود بانوانی است که توانسته در سال‌های اخیر در بخش بانوان مدال کسب کند. خصوصا در رشته‌ای مثل دوچرخه‌سواری که هم هزینه‌های زیادی دارد؛ هم حضور موفق در آن کار دشواری برای بانوان ایرانی است. عباسی نخستین مدال‌آور برون‌مرزی بانوان بزرگسال به صورت انفرادی و رکورددار سرعت بانوان است.

 

او در سال‌های اخیر به دلیل مشکلاتی که برای همسرش ایجاد شده، نمی‌تواند در رشته ورزشی خود فعالیت کند. سختی روزگار این ورزشکار مدال‌آور را به پیاده‌روهای تهران تبعید کرده تا برای گذران زندگی دستفروشی کند. دستفروشی این بانوی دوچرخه‌سوار وقتی دردناک‌تر می‌شود که خبردار می‌شویم او همسر یکی از مربیان سابق دوچرخه‌سواری است. روح‌الله احمدی، همسر آتوسا عباسی درگیر مشکلاتی شد که دیگر نمی‌تواند در دوچرخه‌سواری فعالیت کند. مشکلات او روی فعالیت‌های ورزشی همسرش هم تأثیر گذاشته و باعث شده او برای کسب درآمد حداقلی به دستفروشی پناه ببرد.

 

فدراسیون زیر تیغ انتقاد

همسر آتوسا عباسی دل پری از فدراسیون دوچرخه‌سواری دارد. این مربی قدیمی دوچرخه‌سواری می‌گوید كه فدراسیون به ‌خاطر اختلافاتی که با او داشته، فعالیت‌های همسرش را هم مسدود کرده است. احمدی درباره شرایط این روزهای خودش و همسرش می‌گوید: «از‌ سال ۹۳ به دلیل مشکلاتی که فدراسیون برای ما ایجاد کرد و محرومیت ناخواسته‌ای که برایم رقم زد، زندگی‌مان دچار مشکل شد و حتی به خاطر من، همسرم را با این‌که رکورددار سرعت ایران است، به تیم‌ملی دعوت نمی‌کنند و اجازه باشگاه‌داری هم به ما نمی‌دهند و جلوی تمام فعالیت‌های ورزشی‌مان را بسته‌اند. این روزها به دلیل شرایط بد اقتصادی، همسرم دستفروشی می‌کند و خودم هم با موتور و ماشین مسافرکشی می‌کنم. همسرم یک گونی مدال دارد، اما حالا گوشه خیابان دستفروشی می‌کند. فدراسیون اگر با من مشکل دارد، چرا مانع فعالیت همسرم می‌شود.»

 

سابقه قبلی

تصویر ناراحت‌کننده آتوسا عباسی در حال دستفروشی، سروصداهای زیادی به پا کرده است. این عکس در فضای مجازی منتشر شد و انتقادات زیادی را از فدراسیون دوچرخه‌سواری به دنبال داشت. پیش از این هم عکس‌هایی از قهرمانان برخی رشته‌ها منتشر شد که نشان‌دهنده کارکردن آنها در رستوران‌ها و تالارها برای امرار معاش بود. مدتی پیش دارنده مدال طلای جودو در المپیک ٢٠١٤ نوجوانان که پس از کسب این عنوان ارزشمند با بی‌اهمیتی مسئولان فدراسیون جودو روبه‌رو شد، برای امرار معاش به ظرفشویی در رستوران روی آورده بود. رامین صفویه با مدال طلای المپیک در یک رستوران مشغول شده بود؛ چون کار دیگری جز جودو بلد نبود و فدراسیون هم هیچ اهمیتی به وضع او نمی‌داد. تکرار این اتفاقات تلخ در ورزش ایران که این‌بار برای یک بانوی مدال‌آور رخ داده باعث شد خیلی‌ها فدراسیون دوچرخه‌سواری را به دلیل این بی‌توجهی متهم کرده و مدیریت آن را مورد انتقاد قرار دهند.

 

فدراسیون: درخواستی برای کمک نداشتیم

جو   بدی که این روزها علیه فدراسیون دوچرخه‌سواری به وجود آمده، باعث شد رئیس این فدراسیون در مقام پاسخگویی بربیاید و ماجرا را جور دیگری تعریف کند. خسرو قمری در‌ این‌باره می‌گوید: «وضعیت عباسی اینطور که مطرح‌شده نیست. همسر او که یکی از مربیان خاطی و محروم دوچرخه‌سواری بوده، از سوی فدراسیون جهانی محروم شده است. او به دلیل تزریق داروی ممنوعه به یک ورزشکار باعث محرومیت خود و آن ورزشکار شده است. این مربی ٤‌سال از طرف فدراسیون جهانی محروم شده و این موضوع هیچ ارتباطی با فدراسیون ندارد.»

 

رئیس فدراسیون درباره کنار گذاشته‌شدن عباسی از تیم‌ملی می‌گوید: «عباسی یکی از قهرمانان خوب کشور است و حتی تا همین اواخر جزو تیم انتخابی فدراسیون بوده ولی چون شرایطش خوب نبود، در لیست نهایی بازی‌های داخل سالن قرار نگرفت. ضمن این‌که تاکنون ما درخواست کمک از طرف آتوسا عباسی نداشته‌ایم و جو  بدی که علیه فدراسیون به راه افتاده، منصفانه نیست. ما می‌توانیم به دلیل تهمت‌های واهی از این زوج شکایت کنیم و اجازه پایمال‌شدن حق فدراسیون را ندهیم.»

 

تهمت‌زدن و محکوم‌کردن فدراسیون دوچرخه‌سواری ایران کار غیر اخلاقی و قابل پیگیری است. عباسی و همسرش با انتشار این عکس برنامه‌ریزی کرده‌اند تا با فرافکنی از این موضوع سود ببرند؛ اما ما این اجازه را نمی‌دهیم.» این‌که ادعاهای رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری صحت دارد یا مشکلات عباسی و همسرش قطعا اصل موضوع نیست. هر فدراسیونی موظف به حمایت از قهرمانان خود است چون روی‌آوردن به شغل‌های این‌چنینی توسط ورزشکاران مدال‌آور زیبنده ورزش ایران نیست.

 

 

 

shahrvand-newspaper.ir
  • 17
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش