به گزارش تسنیم، فدراسیون جهانی مدتی است که در موضوع اتفاقات فدراسیون تیراندازی ورود کرده و با وجود عدم اعلام گزارش از سوی سید مهدی هاشمی، رئیس برکنار شده، مراجع جهانی پیگیر این اتفاقات است.
پس از اعلام آخرین رای دیوان عدالت اداری در دادگاه تجدید نظر و ماده ۷۹، نتایج آرا به فدراسیون جهانی اطلاع رسانی شد و کمیته ملی المپیک مراجع جهانی را در جریان اتفاقات ایران قرار داد. آن چه که بر اساس تاکید دیوان عدالت اداری در موضوع فدراسیون تیراندازی دیده شد این است که این دیوان اعلام کرده که در امور فدراسیونها دخالت نداریم و حکم قبلی نیز اصلاح شده است و تاکید شده که انتخابات سال ۹۳ صحیح و به قوت خود باقی مانده است.
*نامه فدراسیون جهانی بدون پاسخ در کمیته ملی المپیک/ سکوت کمیته مجامع جهانی را حساس کرد
ماجرای فدراسیون تیراندازی ایران و فدراسیون جهانی از این قرار است که فدراسیون جهانی در چند نوبت پیگیر اتفاقات فدراسیون تیراندازی شده و اعلام کرده که مسئله مهم برای آنها ثبت نام شخصی غیر از سید مهدی هاشمی، یعنی علی دادگر به عنوان رئیس در سایت فدراسیون تیراندازی ایران است.
فدراسیون جهانی طی نامهای به کمیته ملی المپیک که رونوشت آن در اختیار سید مهدی هاشمی است، از کمیته ملی المپیک ایران خواسته تا ابهامات را برطرف کند و توضیح دهد که چرا طی ۱۰ روزی که قول داده بودند این مسئله حل نشده است.
برخی معتقدند که فشارهای خارجی به کمیته ملی المپیک به خصوص از سوی وزارت ورزش باعث شده تا کمیته از پاسخ به این نامه خودداری کند و همین سکوت کمیته ملی المپیک و طفره رفتن از پاسخگویی به فدراسیون جهانی بیش از پیش مراجع جهانی را حساس کرده و برای آنها ایجاد شبهه کرده است. مطمئنا برای فدراسیون جهانی عدم پایبندی کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش به رای صادره از سوی دیوان عدالت اداری و عدم اجرای آن با وجود تائید آن از سوی کمیته ملی المپیک، جای سوال دارد.
نامه مذکور در حالی بدون پاسخ مانده که فدراسیون جهانی پیرو آن با ارسال فرمی به کمیته ملی المپیک خواسته اسامی رئیس، نایب رئیس و دبیر فدراسیون ایران به فدراسیون جهانی اعلام شود که باز بدون پاسخ ماند.
حذف ایمیل فدراسیون تیراندازی از سایت جهانی
فدراسیون جهانی پس از رو به رو شدن با ابهامات فراوان و عدم پاسخگوی کمیته ملی المپیک ایران به شائبهها در نخستین گام سه ماه پیش ایمیل فدراسیون تیراندازی ایران را از روی سایت خود حذف و ایمیل مورد تائید سید مهدی هاشمی را در این سایت ثبت کرد.
سید مهدی هاشمی در این باره گفت: «ظاهرا سوء استفاده از ایمیل فدراسیون توسط فردی در بخش بین الملل وزارت ورزش باعث این تصمیم شده است. یکی از مسئولان بخش بین المللی وزارت ورزش بدون اینکه سمتی در فدراسیون تیراندازی ایران داشته باشد توسط ایمیل فدراسیون با فدراسیون جهانی مکاتبه کرده و همین امر باعث شد تا ایمیل فدراسیون ایران از سایت فدراسیون جهانی حذف و ایمیل من در سایت قرار گیرد.»
بعد از این اتفاقات بعضی مکاتبات ایران در بحث حضور در مجمع جهانی و مسابقات و تمدید احکام داوران و مربیان با ایمیل جدید فدراسیون ایران انجام و طی مکاتبهای به فدراسیون اعلام شد که ثبت نام آنلاین ایران حذف شده و باید ثبت نامها با ایمیل سید مهدی هاشمی انجام و مورد تائید وی باشد.
بعد از این اتفاقات فدراسیون بدون توجه به بستن ثبت نام آنلاین برای تمدید احکام مربیان و داوران ایران، اقدام به ثبت نام کرد که فدراسیون جهانی اعلام میکند این اسامی باید به تائید و امضای سید مهدی هاشمی برسد و به این ترتیب خط و نشانهای فدراسیون جهانی برای ایران آغاز شد.
در ادامه نیز در بحث دورههای آموزشی و مسابقات اهداف پروازی و مسابقات مکزیک هم فدراسیون با هاشمی مکاتبه و خواستار تائید اسامی شد اما فدراسیون ایران حتی برای آموزش رایگان یک مربی و دو تیرانداز در کویت هم اسامی را به هاشمی اعلام نکرد و این فرصتها از دست رفت.
به این ترتیب به دلیل عدم تعامل فدراسیون با سید مهدی هاشمی در بحث آموزش و تمدید احکام مربیان و داوران فرصتهای خوبی برای تیراندازی ایران از دست رفت.
با وجود پافشاری فدراسیون جهانی برای مکاتبه با سید مهدی هاشمی، فدراسیون تیراندازی همچنان در تلاش بود تا خود را به عنوان مرجع رسمی تیراندازی ایران با جهان معرفی کند اما با ارسال ایمیل فدراسیون جهانی به هاشمی برای ارسال و تائید اسامی و اطلاعات تیراندازان اعزامی به مسابقات ژاپن و عدم توجه فدراسیون به این موضوع مشکل جدیدی را پیش روی تیراندازی قرار داد و عدم ارسال این اطلاعات باعث شد تا فدراسیون جهانی اعلام کند که احتمال حذف سهمیههای کسب شده ایران برای المپیک نوجوانان وجود دارد.
همه چیز تحت الشعاع انتخابات کمیته ملی المپیک
با وجود ضرب العجل ۱۰ روزه به وزیر ورزش برای اجرای حکم دیوان عدالت اداری، شنیده میشود وزارت ورزش فعلا از دیوان درخواست فرصت بیشتری برای حل این مشکل کرده است. همین امر سبب شده تا با توجه به نزدیکی انتخابات کمیته ملی المپیک این شائبه ایجاد شود که وزارت ورزش به دنبال خرید زمان بیشتری است تا رئیس مورد تائید خودش در انتخابات به عنوان عضو مجمع رای دهد و همه تصمیمات در خصوص فدراسیون تیراندازی را به زمانی دورتر موکول کند.
این سناریو چه درست باشد و چه غلط و از بابت سهمیههای ایران چه جای نگرانی باشد و چه نباشد، مطئنا هیچ کس و هیچ چیزی به جز خانواده تیراندازی ضرر نمیکند و لازم است تا وزیر ورزش هر چه سریعتر ماجرای این فدراسیون را پایان دهد.
- 10
- 5