یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۱۴:۱۷ - ۰۴ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۱۰۲۴
سایر ورزشها

حواشی و پشت‌پرده‌های انتخابات فدراسيون تكواندو

محمد پولادگر,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

برخي‌ها مدعي هستند ردپاي وزارت ورزش در انتخابات به چشم مي‌خورد.

 

حواشي برگزاري انتخابات فدراسيون‌هاي مختلف، موجب بروز برخي شايبه‌ها شده است.

 

مختار كلانتري بعد از انصراف از انتخابات فدراسيون تكواندو گفت: «در انتخابات فرمايشي شركت نمي‌كنم».

 

اين روزها فدراسيون‌هاي زيادي در انتظار انتخاب روساي جديد خود هستند و هر چند روز يك بار شاهد برگزاري يك مجمع انتخاباتي هستيم. مجمع‌هايي كه هر كدام به نوع خود حاشيه‌هايي به همراه داشته است.

 

اما در اين بين انتخابات فدراسيون تكواندو و شايبه‌هاي مهندسي شدن اين انتخابات و همچنين زمزمه‌هاي حضور رد پاي معاون وزير، سر و صداي زيادي به پا كرد تا جايي كه در همان زمان برگزاري «مختار كلانتري» كه كانديداي شركت در اين انتخابات بود، انصراف داد و بيان كرد كه اين انتخابات فرمايشي است و در آن شركت نخواهد كرد؛ به گفته وي: «مجمعی که رای آن مشخص است و از سوی مسئولان وزارت ورزش و جوانان به پولادگر اعلام کرده‌اند در این انتخابات شرکت کند، تصور نمی‌کنم که حضور در چنین انتخاباتی ضرورت داشته باشد.

 

من فکر می‌کردم که تغییراتی صورت بگیرد و حتی قول تغییرات نیز در این فدراسیون داده بودند که محمد پولادگر از شرکت در این انتخابات کناره‌گیری خواهد کرد اما متاسفانه نمی‌دانم چطور صبح رای تغییر کرد و داورزنی ، معاون ورزش حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان به من گفت‌ تصمیم بر این شده که پولادگر در انتخابات فدراسیون تکواندو حضور داشته باشد. مشخص خواهد شد که در پایان مجمع انتخابات فدراسیون تکواندو چه کسی رییس این فدراسیون مي‌شود». در ادامه جمشید سهرابی، یکی دیگر از کاندیداها اعلام کرد به دلیل اينکه در انتخابات عدالت نمی بیند، انصراف می دهد. لقمان کشاورز نیز دیگر کاندیدای انصرافی انتخابات بود. در نهایت هر سه کاندیدای معترض یعنی مختار کلانتری، جمشید سهرابی و لقمان کشاورز به نشانه اعتراض، مجمع انتخاباتی تکواندو را ترک کردند. در نهایت انتخابات بین سه کاندیدا به نام های سیروس رضایی، مسعود امینی باغبادرانی و سیدمحمد پولادگر برگزار شد.

 

در مجمع، ۴۳ نفر حق رای داشتند که در پایان رای‌گیری، محمد پولادگر با کسب ۴۱ رای به عنوان ريیس فدراسیون تکواندو برای چهار سال آينده انتخاب شد. سیروس رضایی نیز یک رای آورد، مسعود امینی باغبادرانی رای نیاورد و یک رای نیز باطله بود. به این ترتیب پولادگر وارد پنجمین دوره متوالی ریاست خود در فدراسیون تکواندو شد. آن هم در شرايطي كه در انتخابات این دوره از ریاست فدراسیون تکواندو، قرار بود پولادگر پس از ۲۰ سال با تکواندو خداحافظی کند.

 

این اتفاقی بود که گفته می‌شد از سوی وزارت ورزش تصمیم گرفته شده است اما هر بار داور زنی در این مورد خاص گفت که پولادگر منعی برای حضور در انتخابات ندارد و در نهايت نتيجه اين شد كه باز هم پولادگر بر صندلي رياست فدراسيون تكواندو تكيه بزند.

 

انتخاب مجدد پولادگر به عنوان رياست فدراسيون تكواندو، پايان ماجراي انتخابات نبود و تازه حرف و حديث‌ها آغاز شد. در مجمعي كه صحبت از مهندسي شدن آن به طور واضح از سوي برخي كانديدا به ميان آمده بود، اين شايبه را پررنگ كرد كه آيا وزارت ورزش و به‌ويژه معاون ورزش قهرماني اين وزارتخانه در انتخابات و نتيجه آن تاثير گذارند و دست‌هايي در پشت پرده انتخابات است؟

 

داورزني: تنها مجري انتخابات بودم

محمدرضا داورزني، معاون ورزش حرفه‌اي و قهرماني وزارت ورزش كه نماينده اين وزارتخانه در انتخابات تكواندو بود و به نوعي نفر اول اتهام مهندسي‌ كردن انتخابات به شمار مي‌رود، ادعاهاي مختار كلانتري را رد كرد:‌ «خیلی از دوستانی که می‌خواهند در انتخابات ثبت نام کنند، از وزارتخانه برای این کار نظرخواهی می‌کنند. کلانتری نیز یکی از این نفرات بود که با درخواست اهالی تکواندو مصمم به حضور در انتخابات شده بود. کلانتری ۱۸ سال قبل نيز ریاست فدراسیون تکواندو را برعهده داشته و با درخواست اهالی تکواندو که ایشان را می‌شناختند، قرار بر شرکت در انتخابات داشت. ایشان از وزارتخانه نظر ما را نیز جویا شدند و طبیعی است که ما نظر منفی اعلام نکنیم همان‌گونه که در حال حاضر ۲۲ نفر برای انتخابات فدراسیون بسکتبال ثبت نام کردند و بيشتر آن‌ها نیز مدعی شدند وزارت ورزش از آنان خواسته که کاندیدا شوند. طبیعی است وقتی وزارت مشاهده کند گزینه‌ها توانایی انجام اقدامات مثبت را دارند، نظر مثبت خود را اعلام کند. کلانتری بعد از درخواست اهالی تکواندو از سلطانی‌فر ،‌وزیر ورزش در خصوص ورود خود به این حوزه سوال کرده بود که وزیر نیز تنها گفته بود اگر توانایی کمک را دارد،‌ ورود کند.

 

نکته‌ای که وجود دارد، تلاش ما برای تعامل بین مجموعه خانواده تکواندو بود تا دیگر شاهد اقداماتی در فضای مجازی نباشیم. همان‌گونه که می‌دانید، پولادگر و کلانتری در گذشته سابقه همکاری با یکدیگر داشتند و کلانتری ريیس فدراسیون و پولادگر نایب ريیس او بوده است؛ برای انتخابات امروز نیز جلسات مشترکی برگزار کردم و با یکدیگر به مشورت پرداختيم که فضای مجمع امروز فدراسیون تکواندو و هیات‌های استان در نهایت به نفع پولادگر رقم خورد. همان‌طور که پولادگر امروز اعلام کرد، وی قصد ثبت‌نام در انتخابات را نداشت و در آخرین روز به دلیل درخواست‌های خانواده تکواندو برای ریاست این رشته کاندیدا شد. در وزارتخانه نیز دستوری مبنی بر اینکه کاری برای این انتخابات انجام شود یا فردی برگزیده شود، صورت نگرفت و تنها به عنوان مجری برگزاری انتخابات تلاش کردیم بی‌طرفی خود را اعلام کنیم.

 

ماجراهاي نا تمام انتخابات و ردپاي وزارتي‌ها

محمدرضا داورزني نزديك به يك سال است كه حضور در معاونت وزارت ورزش و جوانان را تجربه مي‌كند و به نوعي دست راست ِ مسعود سلطاني‌فر به شمار مي رود. اين حضور ۱۱ماهه از همان ابتدا با حرف و حديث‌هاي بسياري همراه شد. در اين بين بارها از سوي رسانه‌ها و برخي مديران و مسئولان ورزشي ادعاهايي مطرح شد كه نشان از رد پاي پررنگ وزارت ورزش در نتايج انتخابات و برخي لابي‌ها داشت. ادعاهايي كه البته هيچ‌گاه نه به طور كامل اثبات نه به‌طور كامل نفي و تكذيب شدند. اين روزها نيز در آستانه برگزاري انتخابات فدراسيون‌هاي مختلف نظير تكواندو، بوكس، جودو، واليبال، فوتبال، تيراندازي ، چوگان و ... اتفاقاتي رخ داد كه بار ديگر به پررنگ شدن اين ادعاها دامن زد. صحبت‌هاي زيادي مطرح مي‌شود مبني بر اينكه داورزني اين مدت اخير تلاش كرده است تا نفرات نزديك به خود را مهندسي‌شده وارد فدراسيون‌ها كند تا نظارت وزارت ورزش و تسلط اين وزارتخانه روي فدراسيون‌ها بيشتر از قبل شود. درباره اين كه ادعاي مطرح شده در مورد اين موضوعات تا چه حد صحت دارد، نمي‌توان به‌طور دقيق و قطعي اظهار نظر كرد. از طرفي نگاه به رخدادهاي اين روزها در فدراسيون‌هاي مختلف نشان مي‌دهد كه اين قِسم صحبت‌ها چندان هم نمي‌تواند دور از واقعيت باشد و ازطرفي سئول‌نشينان بارها بيان مي‌كنند كه هرگز دخالتي در انتخابات نداشته و ندارند. هرچه كه هست رخ داد حواشي اينچنيني نتيجه‌‌اي جز ضربه زدن به بدنه ورزش ندارد. اينكه به‌جاي برنامه‌ريزي و هدف‌گذاري و اقدامات اجرايي در راه بهبود اوضاع ورزش، انرژي وزراتي‌ها صرف تكذيب و تاييد و مصاحبه و جار و جنجال شود ، به‌طور حتم نتيجه خوبي به همراه نخواهد داشت و در نهايت چوب اين جريانات را خانواده ورزش خواهند خورد.

 

نهادهاي نظارتي چه مي‌كنند؟

هر روز به ابهامات درباره مهندسي شدن انتخابات افزوده مي‌شود و با برگزاري مجامع انتخاباتي فدراسيون‌هاي مختلف ، هر بار ورزش ايران درگير حاشيه‌هايي از جنس مشابه مي‌شود. براي مثال همين چند روز قبل بود كه بهنام محمودی، ملی‌پوش سابق والیبال ایران صلاحيتش براي حضور در انتخابات اين فدراسيون تاييد نشد.

 

البته این اقدام دور از انتظار با واکنش شدید وی که تهدیداتی را متوجه برخی‌ها کرد ، روبه‌رو شد. محموی در واکنش به این موضوع اظهار کرد: «یکی از افراد تايید صلاحیت شده، پرونده کلانی دارد که در زمان خودش ارائه خواهم داد. البته من در جایگاهی نیستم که این مسائل را تشریح کنم ولی اگر با آبروی یک سرباز نظام بازی شود، آن‌ها را به چالش می کشم».

 

از سوی دیگر افشین داوری که پس از کناره‌گیری ناطق نوری به عنوان سرپرست فدراسیون بوکس در حال‌ فعالیت بود و برای حضور در این انتخابات نام‌نویسی کرده بود، انصراف خود را از مجمع انتخاباتی این فدراسیون اعلام کرد تا به اعتقاد بسیاری از کارشناسان راه برای انتخاب گزینه پشت پرده برای ریاست این فدراسیون هموار شود. اين قبيل اخبار هر روز به گوش مي‌رسد و اين‌گونه به نظر مي‌آيد كه داستان‌هاي سريالي از اين دست همچنان ادامه دارد. در اين بين روي صحبت ما نهادهاي نظارتي هستند كه آيا به درستي روي برگزاري انتخابات فدراسيون‌ها نظار ت مي‌كنند يا خير؟ نهادهاي نظارتي بايد اين روزها بيشتر از قبل روي اين انتخابات و پشت‌پرده‌هاي آن تفحص كنند و تحقیقات خود را درباره تخلفات احتمالي آغاز كرده تا اگر تصمیمی خارج از چارچوب و به‌صورت ناعادلانه توسط برخی افراد تاثیرگذار گرفته شده است با آن برخورد شود و به نوعي پيشگيري براي ادامه اين روند به شمار برود.

 

 

 

ghanoondaily.ir
  • 18
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • یکشنبه ۲ دی
    لیگ برتر استرالیا
    وسترن سیدنی - ولینگتون فونیکس
    ۰۹:۳۰
  • اردیویسه هلند
    اسپارتا روتردام - آژاکس
    ۱۴:۴۵
  • سری آ ایتالیا
    آاس رم - پارما
    ۱۵:۰۰
  • لیگ برتر والیبال
    صنعتگران امید - پیکان تهران
    ۱۵:۰۰
  • لیگ برتر والیبال
    مس رفسنجان - طبیعت
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر والیبال
    پاس گرگان - چادرملو اردکان
    ۱۶:۰۰
  • لالیگا اسپانیا
    والنسیا - آلاوس
    ۱۶:۳۰
  • اردیویسه هلند
    پی اس وی آیندهوون - فاینورد
    ۱۷:۰۰
  • لیگ برتر انگلیس
    منچستر یونایتد - بورنموث
    ۱۷:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    اورتون - چلسی
    ۱۷:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    فولام - ساوتهمپتون
    ۱۷:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    لسترسیتی - ولورهمپتون
    ۱۷:۳۰
  • لالیگا اسپانیا
    رئال مادرید - سویا
    ۱۸:۴۵
  • لیگ برتر انگلیس
    تاتنهام - لیورپول
    ۲۰:۰۰
  • بوندسلیگا آلمان
    ولفسبورگ - دورتموند
    ۲۰:۰۰
  • سری آ ایتالیا
    آتالانتا - امپولی
    ۲۰:۳۰
  • لالیگا اسپانیا
    لگانس - ویارئال
    ۲۱:۰۰
  • سری آ ایتالیا
    مونزا - یوونتوس
    ۲۳:۱۵
  • جام حذفی فرانسه
    لانس - پاری سن ژرمن
    ۲۳:۳۰
  • لالیگا اسپانیا
    رئال بتیس - رایو وایه کانو
    ۲۳:۳۰
  • دوشنبه ۳ دی
    بسکتبال حرفه‌ای NBA
    ساکرامنتو کینگز - ایندیانا پیسرز
    ۰۲:۳۰
  • لیگ برتر استرالیا
    مک آرتور - سنترال مارینرز
    ۱۱:۳۰
  • لیگ برتر استرالیا
    -
    ۱۴:۰۰
  • لیگ برتر بسکتبال
    پایش پارت شاهرود - آینده سازان تهران
    ۱۵:۰۰
  • لیگ برتر بسکتبال
    ذوب آهن - پترو نوین ماهشهر
    ۱۵:۰۰
  • لیگ برتر بسکتبال
    پالایش نفت آبادان - کاله
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر بسکتبال
    شهرداری گرگان - آسمان ولایت مشهد
    ۱۶:۱۰
  • لیگ برتر بسکتبال
    مهگل البرز - گلنور اصفهان
    ۱۷:۰۰
  • سری آ ایتالیا
    فیورنتینا - اودینزه
    ۲۱:۰۰
  • لیگ برتر پرتغال
    بنفیکا - استوریل
    ۲۲:۱۵
  • سری آ ایتالیا
    اینتر - کومو
    ۲۳:۱۵
ویژه سرپوش