دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۹:۰۰ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۲۰۴۲۵۸
سایر ورزشها

گزارش تحلیلی؛

تکواندو روی مدار تغییرات و امیدواری/ راه سخت سرمربی کاربلد

تکواندو,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش
کمیته فنی فدراسیون تکواندو درحالی سرمربی جدید تیم ملی را معرفی کرد که دست به ریسک نزد و به مهدی بی باک فرصتی دوباره نداد و سکان هدایت این تیم را به عسگری سپرد.

به گزارش مهر، بحث انتخاب سرمربی تیم ملی سرانجام صبح یکشنبه به پایان رسید و روابط عمومی فدراسیون با اعلام نظر کمیته فنی، به فعالیت مهدی بی باک در تیم ملی خاتمه داد و قرار است به زودی برنامه های تیم ملی با تفکرات فریبرز عسگری آغاز شود. برنامه های که تا المپیک ۲۰۲۰ ادامه خواهد داشت.

 

اینکه چرا مهدی بی باک بعد از یکسال تلاش در تیم ملی حمایت فدراسیون را از دست می دهد خود جای سئوال دارد؟ خیلی از کارشناسان به حفظ مهدی بی باک و تغییر در بخش های دیگر معتقد بودند و شاید بهتر بود به مردی که در سخت ترین شرایط، ریسک کرد و هدایت تیم ملی را برعهده گرفت، فرصتی دوباره داده می شد.

 

زمستان ۹۵ و زمانی که رئیس سازمان تیم های ملی و سرمربی تیم ملی بعد از ناکامی در المپیک و حذف از جام جهانی استعفا دادند، وظیفه هدایت تیم ملی به مهدی بی باک سپرده شد و در همین مدت نیز با وجود برخی اشکالات و نتایج کسب شده که چندان قابل دفاع نبود، انصافا خیلی تلاش کرد و در نهایت نیز کنار گذاشته شد تا چند روز بعد به عنوان مشاور فنی پولادگر منصوب شود. 

 

به نظر می رسد پولادگر برای راضی نگاه داشتن بی باک این سمت را برای وی در نظر گرفته است که صدور چنین حکمی برای خیلی از اهالی تکواندو جای تعجب داشت! چرا که رئیس فدراسیون خود فنی و آشنا با چم و خم تکواندوست و به نظر نمی رسد نیاز به مشاور فنی داشته باشد. 

 

پیش از این هم در چند مورد اعلام کردیم که روند تصمیم گیری کلان در تکواندو ایراد دارد و باید تصحیح شود. وجود شورای فنی و یا کمیته فنی برای تکواندو ضروری است ولی شرح وظایف هر دو کمیته باید مورد بازنگری قرار گیرد چرا که روند فعلی باعث تداخل کاری است و شائبه اجرایی سناریوی انتخاب های از پیش تعیین شده را موجب می شود!

 

اگر سرمربیان تیم های نوجوانان و بزرگسالان را از ترکیب شورای فنی خارج کرده و به جای آنها از نفراتی چون مقانلو، بی باک و ... استفاده می شد هم روند کار بهبود پیدا می کرد و هم وزن فنی این شورا بالا می رفت. ضمن اینکه دیگر نیازی نبود به بی باک حکم مشاوره فنی دهیم. در ترکیب کمیته فنی هم که مرجعی تصمیم گیرنده است باید تغییراتی ایجاد شود چرا که تکواندو مردان فنی و تاثیرگذار کم ندارد که توانایی حضور در کمیته فنی را دارند. 

 

از سوی دیگر شاید بتوان انتخاب سرمربی جدید تیم ملی  را سرآغاز تغییرات جدید و بنیادین در تکواندو ایران عنوان کرد. تغییراتی که پولادگر بعد از انتخابات دوم آذرماه به آن اشاره کرد و اکنون رسما کلید خورده است و باید ادامه پیدا کند. اهالی تکواندو از رئیس فدراسیون انتظار دارند که با تداوم این تغییرات ضعف های آشکار فدراسیون را دوره چهارم مدیریت خود بر تکواندو  پوشش داده و مسیری طی شود که دیگر شاهد نتایج ضعیف در میادین بین المللی بخصوص رقابتهای جهانی و المپیک نباشیم.

 

مسیری که تکواندو که با این مربی با تجربه آغاز کرده می تواند به تحقق این هدف ختم شود. مردی که زمستان ۹۰ بعد از اختلاف مهماندوست با فدراسیون، سکان هدایت تیم ملی را در سخت ترین شرایط قبل از المپیک ۲۰۱۲ لندن برعهده گرفت و با وجود کسب مدال نقره المپیک و نقره جام جهانی «آروبا» برکنار شد. نزدیکان به تیم ملی می دانند در همین ۱۱ ماه چه در حوالی تیم ملی گذشت که موجبات خروج عسگری از چرخه کادر فنی را رقم زد. ولی این بار عسگری با تجربه تر وارد شد و نیک می داند که جای اشتباه ندارد و باید از تمام ابزار و مردان تاثیرگذار و البته قابل اعتماد بهترین بهره را ببرد.

 

عسگری این شرایط را یکبار تجربه کرده و به نوعی بعد از آنکه قرار به تغییر در راس تیم ملی شد، او بهترین گزینه بود که می توانست انتخاب شود، مردی که در شش ماه گذشته و در شرایطی که تیم ملی نتیجه نمی گرفت با جوانان جویای نام و با آتیه بهترین نتایج را دو تورنمنت کشورهای اسلامی و داخل سالن آسیا کسب کرد و قطعا می داند باید گام ها را شمرده بردارد و در انتخاب دستیارانش هم بیش از پیش دقت کند تا سناریوهای قبلی تکرار نشود. 

 

اما این مربی به تنهایی نمی تواند کاری از پیش ببرد. در کنار حمایت بزرگان و پیشکسوتان از کادر فنی، تیم ملی بزرگتر می خواهد و باید فردی با تجربه و البته تاثیرگذار در کنار او قرار داد. تیم ملی تکواندو با تغییر سرمربی حتما روش کار خود را نیز را تغییر خواهد داد و باید تغییرات به راس سازمان تیم های ملی هم رسیده و فردی انتخاب شود که به لحاظ تجربی، فنی و مدیریتی توانایی کمک داشته باشد.

 

کلام آخر اینکه تکواندو دنیا بعد از المپیک ۲۰۱۶ پیشرفت شگرفی داشته و با تغییرات زیادی دنبال می شود و همه می دانند که تکواندو ایران از سطح اول دنیا فاصله گرفته است. هر چند کار بسیار سخت است ولی کادر فنی جدید تیم ملی می تواند این فاصله را خیلی زود جبران کند به شرط آنکه برنامه های عسگری و خواسته های او اجرایی شود، از کادر فنی همه اهالی تکواندو حمایت کنند و با تصمیمات اشتباه  فضا را برعلیه او تغییر ندهیم. 

 

 

  • 9
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش