مهمترین عناوین خبری
دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۹:۰۹ - ۲۷ فروردین ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۱۰۴۲۶۹
سایر ورزشها

وحيد عبداللهی: يك ركورد تاريخی را ثبت كرديم

وحيد عبداللهی,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

پسران ايراني در تونس كاري كردند كارستان و حالا به عنوان يك مدعي بزرگ به المپيك ۲۰۱۸ كه مهرماه در آرژانتين برگزار خواهد شد، پا مي گذارند. مدت‌ها بود كه تكواندوي ايران نتوانسته بود عنوان مهمي را در جهان كسب كند و روند كسب مدال در المپيك نيز نزولي بود اما كسب يك عنوان قهرماني در نوجوانان، بسياري را اميدوار كرده كه نسل جديدي از تكواندوكاران در راه هستند. تيم ايران با  تركيب حسین لطفی، محمد رستم نژاد، امیر ولی‌پور، امیرسینا بختیاری، حامد اصغری، عرفان مرادی، محمد مهدی عمادی، علی اشکوریان، محمدعلی خسروی و نیما مهرعلی، در اين مسابقات حاضر شد و توانست بالاتر از كره جنوبي و تركيه، نام خودش را به عنوان قهرمان جهان مطرح كند. به همين خاطر با وحيد عبدالهي، سرمربي اين تيم كه عنوان برترين مربي جهان را نيز به خود اختصاص داد گفت‌وگو كرديم تا از كيفيت مسابقات بپرسيم.

 

تجربه قهرماني در رده نوجوانان جهان و افتخار آفريني براي تكواندو ايران پس از هشت سال چطور بود؟

تجربه بسيار شيريني بود. كسب ۷ مدال طلا ‌و دو برنز در بين ۱۱۸ كشور جهان و كسب ۱۱۰ امتياز و اختلاف ۵۶ امتيازي با تيم دوم افتخار بزرگي بود. اگر امتياز تيم هاي اول و دوم را با يكديگر جمع كنيد به امتياز تيم ما نمي رسد و خوشحالم كه سهم كوچكي در اين افتخار آفريني داشتم.

 

در پايان اين رقابت ها، شما به عنوان بهترين مربي جهان معرفي شديد. احساس شما از كسب اين افتخار فردي چيست؟

توانستم دل مردم عزيز را با همت و غيرت بچه ها شاد كنم. بهترين مربي جهان شدم اما اين عنوان تنها به من تعلق ندارد و افراد بسياري دراين موفقيت نقش داشتند. بايد از تمام افرادي كه براي كسب اين عنوان و همچنين قهرماني جهان به من كمك كردند تشكر كنم. استاد زوار به عنوان مدير فني تيم زحمات زيادي كشيد و تجربه ۱۵-۱۶ ساله خودش را در اختيار ما گذاشت. وحيد ناصري و رشيد فتاحي در طول اردو به عنوان مربي و مربي بدنساز تلاش زيادي داشتند. همينطور بايد از مربيان پايه اين بچه ها كه آن ها را پرورش دادند و معرفي كردند، تشكر كنم.

 

مورد ديگري كه بسيار مهم است، باشگاه‌ها هستند كه اين بچه ها را در تيم هاي خودشان به كار گرفته اند و بدون كمك آن ها به اين موفقيت دست پيدا نمي كرديم. همچنين سازمان ليگ كه ليگ هاي منظمي را براي تكواندوكاران در رده هاي مختلف برنامه ريزي و برگزار مي كند كه در بالا رفتن سطح آمادگي ورزشكاران، تاثير زيادي دارد. سازمان تيم هاي ملي قبل از برپايي اردو و در مدت برگزاري آن، براي برنامه ريزي به ما خيلي كمك كرد و فدراسيون تكواندو نيز به خوبي همه چيز را هدايت و مديريت كرد و باعث شد اين مجموعه خوب يك نتيجه تاريخي را رقم بزند.

 

ممكن است به خاطر اختلاف امتياز زياد با تيم دوم برخي بگويند كه تيم ايران در آزمون سختي شركت نكرده است.

در مسابقات قهرماني جهان شركت كرديم و همانطور كه از نامش پيداست، هيچ كشوري ورزشكاران درجه دو و سه خودش را به اين مسابقات نمي فرستد. هميشه بهترين‌ها در اين مسابقات شركت مي‌كنند. در دور قبلي مسابقات، كره جنوبي در كشور كانادا چهار مدال طلا گرفت. نبايد اينطور باشد كه وقتي ما نتيجه نمي گيريم بگويند ما ضعيف بويم و تيم هاي ديگر قوي بودند و وقتي ما نتيجه مي گيريم، گفته شود ما ضعيف بوديم و تيم هاي ديگر نيز ضعيف بودند!

 

عملکرد ملی پوشان را چطور ارزیابی می‌کنید و آيا این‌ نفرات تضمین مطمئنی برای آینده تکواندو ایران‌هستند؟

بچه هاي ما از نظر فني عالي بودند. خيلي خوب كار كردند. ما در وزن اول لطفي تمام حريفانش را در دو راند شكست داد و فني ترين بازيكن اين تورنمنت شد. در وزن پنجم، حامد اصغري را داشتيم كه طلا گرفت و كسب سهميه كرد. او در عرض چهار روز ۱۱ - ۱۲ بازي سنگين برگزار كرد و تمام حريفانش را با اقتدار شكست داد. مربيان تيم هاي ديگر در مورد او از ما خيلي سوال كردند و او واقعا اعجوبه اي است. در وزن ششم عمادي را داشتيم كه در مسابقات قهرماني كشور خودش را نشان داد و او را به اردوي تيم ملي دعوت كرديم و جزونفرات اصلي ما بود.

 

او با جهشي كه در خلال اردوها داشت توانست نمايش بسيار قدرتمندانه اي در مسابقات جهاني داشته باشد و تمام حريفانش را شكست بدهد و در فينال نيز حريف بسيار خوبي را از آمريكا را شكست داد. در وزن هشتم اشكوريان مدال نقره و سهميه المپيك گرفت. در وزن نهم نيز خسروي را داشتيم كه توانست حريفانش را با قدرت پشت سر بگذارد و به مدال طلا برسد. ما دراين مسابقات و در مجموع ۴۹ مسابقه اي كه داشتيم، كلا ۳ شكست داشتيم و توانستيم با پيروزهايي كه داشتيم يك ركورد تاريخي و نتيجه‌اي غيرقابل تصور را رقم بزنيم. من فكر مي كنم از اين تيمي كه در مسابقات قهرماني جهان شركت كرد، حداقل ۴ يا ۵ نفر در سال هاي آينده، حرف هاي زيادي براي گفتن خواهند داشت.

 

آيا فدراسيون تكواندو در راه اين قهرماني حمايت لازم را از شما و تيمتان داشت؟

برنامه اي كه به فدراسيون تكواندو داده بوديم، مسابقات آزاد كشوري بود كه در قم برگزار شد. مسابقات انتخابي ورود به اردو بود كه در استان البرز برگزار شد. از ۲۳ دي ماه استارت مسابقات و اردوهاي ما خورده شد. درخواست يك تورنمنت بين المللي داشتيم كه براي ما بسيار مهم بود چرا كه مي خواستيم نقاط ضعف و قوت بچه ها را شناسايي كنيم كه انجام شد و بچه ها در تورنمنت بين المللي تركيه كه يكي از سنگين ترين تورنمنت هاي اروپا است، شركت كردند و خدا را شكر نتيجه خيره كننده اي را با ۸ مدال طلا ثبت كردند. با اينكه گفته شد برخي كشورها نبودند و برخي ضعيف بودند و... اما سطح آن مسابقات نيز بالا بود و در آنجا بچه‌هاي ما به اين خودباوري رسيدند كه از تمام حريفان بهتر هستند. فدراسيون تمام درخواست هاي ما را انجام داد. هيچ مشكلي بابت اعزام و ساير موارد نداشتيم و چيزهايي كه مي خواستيم برآورده شد.

 

صد درصد سهمیه المپیک آرژانتین را کسب کردید، پيش بيني شما از آن مسابقات چيست؟

با توجه به زماني كه تا آغاز المپيك داريم، به نظرم مي توان تيم خوبي را آماده كرد و نتيجه مطلوب را در آنجا گرفت.اميدوارم در آن مسابقات نيز بچه ها مدال هاي زيادي به دست بياورند تا افتخار ديگري براي ايران ثبت شود وهموطنانمان را شاد كنيم.

 

محمد سجاد بهي

 

 

ghanoondaily.ir
  • 13
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش