یکشنبه ۰۷ مرداد ۱۴۰۳
۰۹:۵۲ - ۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۲۰۰۳۲۹
سایر ورزشها

نازنين شهركی: مشكل اصلی مان پخش تلويزيونی است

نازنين شهركی,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

دور برگشت مسابقات گلف بانوان كشور از فردا با حضور ۶ تيم از استان‌هاي اردبيل، تهران، خوزستان، لرستان و قم در ورزشگاه انقلاب آغاز مي‌شود و تا روز سه شنبه، چهارم ارديبهشت ادامه خواهد داشت. به همين دليل با نازنين شهركي، فردي كه سال‌ها روي پله اول گلف بانوان ايستاده است، گفت‌وگو كرديم تا اوضاع و شرايط اين رشته ورزشي را از زبان يك گلف‌باز با تجربه بشنويم.

 

در ابتدا از سوابق خودتان در گلف بگوييد.

حدود۱۳ سال است كه گلف بازي مي‌كنم. اين رشته را زير نظر پدرم يادگرفتم و در مدت كوتاهي توانستم عضو تيم‌ملي ايران شوم. از همان دوران تاكنون، هميشه يكي از عناوين اول تا سوم مسابقات كشوري را كه هرساله برگزار مي‌شود،‌به دست مي‌آوردم. پس از آن در مسابقات بين‌المللي قبرس در سال ۲۰۰۷، مقام سوم انفرادي و دوم تيمي را كسب كردم. در مسابقات دانشگاه‌هاي جهان هم كه در ميلان برگزار شد، به مقام سوم تيمي رسيديم و من نيز مقام پنجم انفرادي را كسب كردم. سال گذشته هم در مسابقات دانشگاه‌هاي جهان در بلژيك به مقام اول رسيدم. در مسابقات قهرماني كشور نيز سال‌هاست كه قهرمان مي‌شوم.

 

چند عنوان قهرماني در ايران داريد؟

در حقيقت تعدادش را نمي‌دانم و حساب آن از دستم خارج شده است! زيرا از زماني كه گلف را شروع كردم، در تمام مسابقات قهرماني كشور روي سكو بودم.

 

ورزش حرفه اي شما را از درس و تحصيل دور نكرد؟

خير؛ من فوق ليسانس مديريت ورزشي هستم و به اميد خدا مي‌خواهم براي دكتري اقدام كنم.

 

پس با اين حساب به زودي يكي از مديران ورزشي ايران خواهيد بود!

اميدوارم و يكي از اهداف من همين است كه بتوانم در بخش مديريت ورزش، نقش كوچكي داشته باشم.

 

گلف بانوان ايران را در چه سطحي مي بينيد؟

براي اينكه بتوانيم هميشه در مسابقات بين المللي نتايج خوب بگيريم، نياز داريم كه اردوهاي تداركاتي را خارج از كشور برگزار كنيم. در واقع نياز داريم در زميني تمرين كنيم كه از نظر كيفيت و استاندارد به زمين مسابقات بين‌المللي بسيار نزديك باشد؛ چراكه در ايران از نظر سخت افزاري مشكل داريم. به عنوان مثال زمين گلف باشگاه انقلاب كه بهترين زمين تهران است، كامل نيست. ۱۳زمين دارد كه پنج‌تاي آن‌ها تكرار مي‌شوند تا به عدد ۱۸ كه تعداد زمين‌هاي استاندارد براي يك مسابقه است، برسيم. اين را نيز بگويم كه به نظر من بانوان گلف خيلي بهتر از بخش مردان در مسابقات بين‌المللي ظاهر شده‌اند! عناويني كه بانوان كسب كرده‌اند، بيشتر از آقايان بوده است. البته در بخش آقايان، از لژيونرها استفاده مي‌شود. يعني بازيكنان ايراني هستند كه خارج از كشور فعاليت دارند و خداراشكر، توانسته‌اند رنكينگ ايران را در مسابقات آسيايي بالا ببرند.

 

مهم‌ترين تفاوت گلف ايران با سطح استاندارد آن در دنيا چيست؟

در ايران چون زمين استاندارد و با كيفيت وجود ندارد، وقتي براي مسابقه به خارج از كشور مي‌رويم به مشكل بر مي‌خوريم. براي مثال در زمين‌هاي خارج از كشور، محوطه گرين كه در آنجا آخرين ضربه براي انداختن توپ به حفره زده مي‌شود، مانند مخمل است. چمن اين محوطه بايد كوتاه و يكدست باشد. ما در مسابقات خارجي بيشتر ضربات را در اين محوطه از دست مي‌دهيم چون شرايطي كه در ايران داريم، متفاوت است و كيفيت زمين‌هاي خارجي را ندارد، چمن آن بلند است و خود زمين استاندارد نيست؛ براي همين چون به زمين صاف و صيقلي عادت نداريم، نمي‌توانيم آن‌گونه كه بايد نتيجه بگيريم. اگر بتوانيم قبل از آغاز مسابقات بين‌المللي اردويي خارج از كشور داشته باشيم، شرايط‌مان بهتر مي‌شود و عملكرد بهتري در آنجا خواهيم داشت.

 

در حال حاضر اصلي‌ترين مشكل شما براي پيشرفت چيست؟

زماني كه بودجه نباشد، بدون شك چيزي در دسترس نخواهد بود. اگر بودجه خوبي در اختيار فدراسيون گلف قرار بگيرد، فدراسيون نيز بهترين‌ها را براي تيم‌هاي خود چه در بخش بانوان و چه در بخش آقايان فراهم مي‌كند.براي يك دستاورد بزرگ، خيلي چيزها بايد در كناريكديگر قرار بگيرند. براي مثال يك تيم اگر مي‌خواهد كامل بشود، بايد يك مربي روان‌شناس در كنارش باشد و همين‌طور يك مربي بدنساز لازم دارد. اگر گلف حامي مالي داشته باشد، رونق زيادي خواهد گرفت.

 

آيا در مورد حضور اسپانسر در گلف صحبتي شده است؟

اسپانسرها فقط براي مسابقات يا اعزام‌ها همكاري مي‌كنند. ما پخش تلويزيوني نداريم و در رسانه‌ها نيز ديده نمي‌شويم؛ براي همين از ما حمايت آنچناني نمي‌شود. من براي اين مسابقات با هيات استان اردبيل قرارداد بستم؛ اسپانسري كه اين تيم دارد را خود هيات جذب كرده است. در اعزام‌ها نيز بايد صبر كنيم اسپانسري پيدا شود اما اگر يك حامي مالي قوي داشته باشيم، مي‌توانيم اردوهاي تداركاتي برگزار كنيم يا در طول سال چند اعزام داشته باشيم. به اين ترتيب ما نيز شرايط بهتري خواهيم داشت و به‌روزتر مي‌شويم.

 

آيافدراسيون گلف توجهي به جذب اسپانسر دارد؟

فدراسيون تمام تلاشش را مي‌كند اما مساله اين است كه اسپانسر هزينه مي‌كند و در قبال آن انتظار دارد ديده شود؛ بنابراين فكر مي‌كنم مشكل اصلي ما پخش تلويزيوني است.

 

گاه در رشته‌هاي ديگر شاهد اين هستيم كه يك ورزشكار توانسته براي خودش اسپانسر شخصي پيدا كند و در مسابقات مختلف بين‌المللي حاضر شود؛ آياشما در اين مورد اقدامي داشته‌ايد؟

به اين موضوع خيلي فكر كرده‌ام اما هنوز اقدامي نكردم. خيلي دوست دارم با برندي مانند «نايك» كه ورزشي است، همكاري كنم. فكر مي‌كنم چون مقام‌هاي بين‌المللي دارم، به عنوان كاپيتان تيم ملي ايران فعاليت مي‌كنم و سال هاست كه نفر برتر كشور هستم، امتياز‌هايي در اختيار دارم كه مي‌تواند در جذب اسپانسر شخصي موثر باشد. اين مساله خيلي باعث رشد من مي‌شود. يك مربي چند سال پيش از يونان آمد و وقتي ضربه زدن من را ديد، گفت شما از مردها بهتريد و نيازي نيست براي‌تان وقت بگذارم. او حتي از چرخيدن من تعريف كرد و گفت استثنايي هستم و معدود بازيكناني در دنيا هستندكه مي‌توانند اين چرخش را داشته باشند. مي‌توانم بگويم تا حدودي تاييديه هر مربي خارجي كه به ايران آمده است را گرفته‌ام و به همين دليل فكر مي‌كنم لياقت مقام اولي، هميشه براي من بوده است.

 

به جز زمين باشگاه انقلاب، جاي ديگري براي تمرين شما وجود دارد؟

در تهران خير. در شهرستان‌ها نيز زمين خوب وجود ندارد. به عنوان مثال مسجد سليمان مهد گلف است اما زمين آن با اينكه كامل است اما بيشتر خاكي است و چمن ندارديا در همين اردبيل نيز زميني وجود ندارد و قرار است با صحبت‌هايي كه انجام شده، محوطه‌اي در حدود ۵۰ هكتار در اختيار هيات اين استان قرار بگيرد تا زمين گلف درآن راه اندازي شود.

 

برنامه اعزام به مسابقات بين المللي در سال جديد مشخص است؟

سال گشته دوبار اعزام داشتيم اما امسال هنوز صحبتي در اين مورد نشده است. در بيشتر مواقع اعزام‌هاي ما از اواخر تابستان خواهد بود. مسئولان مسابقات به فدراسيون نامه مي‌زنند و فدراسيون نيز بر حسب بودجه و زمان، برنامه‌ريزي‌هاي لازم را انجام مي‌دهد. پس از پايان مسابقات ليگ، نشستي با فدراسيون خواهيم داشت و در آنجا در مورد تعداد و چگونگي اعزام ها گفت‌وگو و تصميم‌گيري مي‌كنيم.

 

سطح گلف بانوان ايران را چگونه مي بينيد؟

ما هنوز تجربه اي از مسابقات جهاني نداريم. فقط چند تورنمنت بين المللي و مسابقات بين دانشگاهي بوده كه در آن ها توانستيم خيلي خوب ظاهر شويم. هر چيزي به تلاش نياز دارد. در گلف، يك پله بالا رفتن نيز كار بزرگي است. بايد همه چيز برنامه ريزي و هدفمند شود. اين رشته در خال حاضر المپيكي شده است و اگر بتوانيم براي المپيك سهميه بگيريم، كار ارزشمندي كرده‌ايم. براي كسب سهميه نيز بايد در مسابقات مختلف شركت كنيم تا امتيازات لازم آن را به دست بياوريم. رييس قبلي فدراسيون بيان كرده بود كه گلف ما پتانسيل المپيكي شدن را دارد.

 

حالا بايد صبر كنيم تا رييس جديد انتخاب شود و او در مورد كسب سهميه المپيك برنامه ريزي و كارهاي لازم را انجام دهد. چون اولين دوره حضور گلف در المپيك است، اميدواريم بتوانيم سهميه را به دست آوريم. در كل به نظر من گلف بانوان ايران پيشرفت خوبي را در سال هاي اخير داشته و مي توانيم با برنامه ريزي‌هاي دقيق تر، به موفقيت هاي بيشتر و بهتري در جهان برسيم.

 

نگاه وزارت ورزش به شما چگونه است؟

خيلي خوشحال شديم كه آقاي سلطاني‌فر وزير ورزش شد. او گلف را نجات داد و خيلي از اين ورزش حمايت كرد.نگاه او به اين رشته خيلي مثبت است. زماني كه براي خصوصي شدن زمين گلف صحبت‌هايي شد، براي وزير ورزش نامه نوشتيم و او با پيگيري‌هايي كه انجام داد، جلوي اين كار را گرفت كه به نظرم يكي از بهترين اتفاقاتي بود كه براي‌مان افتاد. فدراسيون نيز در اين مورد تلاش زيادي كرد.

 

آينده گلف بانوان را چگونه مي بينيد؟

اگر هيات گلف تهران و فدراسيون با هم متحد بشوند و زمينه هاي لازم را براي جذب اسپانسر فراهم كنند، ما پيشرفت زيادي خواهيم كرد. اميدوارم اين اتفاق هر چه زودتر بيفتد؛ البته منظورم اين نيست كه اين دو بخش با هم مشكل دارند. حرفم اين است كه تمام دغدغه هيات تهران و فدراسيون جذب اسپانسر باشد تا سرمايه گذاري خوبي در گلف انجام شود و پيشرفت هاي زيادي در بخش بانوان و همچنين آقايان به دست بيايد.

 

روز سه شنبه شاهد قهرماني شما خواهيم بود؟

صد درصد!

 

محمد سجاد بهي

 

 

ghanoondaily.ir
  • 14
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • یکشنبه ۷ مرداد
    والیبال قهرمانی زیر ۲۰ سال آسیا ۲۰۲۴
    ایران - کره جنوبی
    ۰۷:۰۰
  • بسکتبال المپیک
    سودان جنوبی - پورتوریکو
    ۱۲:۳۰
  • دوستانه
    دورن - بایرن مونیخ
    ۱۷:۰۰
  • والیبال المپیک
    فرانسه - صربستان
    ۱۸:۳۰
  • بسکتبال المپیک
    صربستان - آمریکا
    ۱۸:۴۵
  • دوستانه
    پورتو - النصر
    ۲۱:۰۰
  • والیبال المپیک
    اسلوونی - کانادا
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش