مهمترین عناوین خبری
دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۴۴ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۳۰۳۳۸۴
سایر ورزشها

ملی پوش قايقرانی: مربی تیم‌ملی گفت اگر مدال می گرفتی هم به تو جایزه نمی‌دادند!

عادل مجللي,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

مربی تیم‌ملی گفت اگر مدال می گرفتی هم به تو جایزه نمی‌دادند!

 

با یک ارنج اشتباه، یک مدال را از تیم ملی ایران گرفتند.

 

مربی خارجی که به یورو حقوق می گیرد، چرا برنامه تخصصی ندارد؟

 

دست قایقران برجسته ایرانی در مسابقات کاپ جهانی از مدال کوتاه ماند. عادل مجللی که می‌توان گفت امید اول ایران برای کسب مدال در این رشته ورزشی است، دو بار در این تورنمنت به فینال رسید. یک بار در رشته کانوی یک نفره ۲۰۰ متر و یک بار در رشته کانوی دو نفره ۵۰۰ متر؛ به هرحال نتوانست روی سکو بایستد تا نگرانی‌هایی در خصوص نتیجه‌گیری او در مسابقات آسیایی که از اواخر مرداد آغاز می‌شود، به وجود بیاید. به همین‌دليل با این قهرمان پرتلاش ایرانی گفت‌وگو کردیم و او نیز که به نظر می‌رسيد، دل پُری از شرایط موجود دارد، مشکلات و نگرانی‌هایش را بي‌ريا بیان کرد. او حتی پیشنهاد حضور در تیم‌ملی لهستان را نیز پنهان نمی‌کند اما می‌گوید هیچ چیزی از پرچم سه رنگ کشورش مهم‌تر نیست.

 

مسابقات کاپ جهانی که در کشور آلمان برگزار شد، برای شماراضی کننده بود؟

پیش از این تورنمنت، یک اردوی ۱۰روزه در برلین داشتیم و سپس به دویسبورگ رفتیم و درآنجا مسابقه دادیم. این مسابقات بد نبود اما چیزی که خودم انتظار داشتم نشد. چون ۱۰ روز قبل از مسابقه قایق تخصصی خودم را نداشتم. در اردویی که بودیم و با آن شرایط تمرینی که داشتیم، نتیجه ای که گرفتم بد نبود اما هدف اصلی ما بازی های آسیایی است و ان شا ا... بتوانیم در جاکارتا نتیجه خوبی بگیریم.

 

فکر می کنید در بازی های آسیایی به مدال می رسید؟

تمام تلاشم را می‌کنم اما این ورزش، یک ورزش تایمی است و باید در رقابت قرار بگیرم تا رنک من مشخص شود اما به هر حال سعی می کنم نسبت به دوره قبل مدال بهتری بگیرم.

 

جدی‌ترین رقیبان شما درمسابقات آسیایی از کدام کشورها هستند؟

چین، قزاقستان و ازبکستان بسيار قوی و عنوان‌دار جهانی هستند.

 

از سطح آمادگی خودتان برای بازی‌های آسیایی راضی هستید؟

سال گذشته با اینکه خودم تمرین مي‌کردم، شرایط بهتر و از نظر آمادگی سطح خوبی داشتم. در بندر ترکمن شرایط خوبی برای تمرین مهیاست. سال گذشته پیش از مسابقات جهانی شاید در کل، سه ماه در اردو نبودم. خودم تمرین می‌کردم و توانستم مدال بگیرم. امسال با اینکه مربیان جدید آورند و به اردو رفتیم و با آن‌ها تمرین کردیم، هیچ چیزی مشخص نیست. نمی‌توانم بگویم در آینده چه می‌شود. خودم از نتیجه آلمان راضی نیستم و این مساله بدون شک عملکرد مربی را نشان می‌دهد.

 

یعنی مربیان جدید چیز جدیدی ندارند به شما یاد بدهند؟

مربی هرچه برنامه و تمرین می‌دهد، ما اجرا می کنیم؛ بنابراین اگر کسی نتیجه نگیرد، فکر نمی‌کنم اشکال از ورزشکار باشد. سال ۲۰۱۵ با مربی بزرگی کار کردم که ورزشکارانش مدال طلای دو دوره المپیک داشتند و از او توانستم چیزهای زیادی یاد بگیرم اما در حال حاضر نمی‌توانم چنین نظری داشته باشم.

 

شما یک قایقران شناخته شده در دنیا هستید؛سطح قایقرانی ایران را نسبت به دیگر کشورها چگونه می بینید؟

با وجود اینکه ازبکستان در مسابقات کاپ جهانی نبود وهمچنین تیم کایاک چین نیز در مسابقات شرکت نکرد، رنک خوبی به دست نیاوردیم؛ بنابراین اگر بخواهیم واقع‌بین و روراست باشیم، می‌توان گفت با این شرایط هیچ مدالی را نمی توانیم در بازی های آسیایی داشته باشیم. اگر قرار است یک مجموعه نتیجه بگیرد، باید ساختار درستی داشته باشد. اگر ساختار مشکل داشته باشد، بدون شک روی همه مجموعه تاثیر می گذارد. چهار سال پیش که مدال گرفتیم، نتیجه یک کارکرد و عملکرد خوب در گذشته بود.

 

ورزش ما ورزشی است که باید مدام در تمرین باشیم. اگر یک هفته تمرین نکنیم، دو ماه عقب می افتیم. من، عادل مجللی، مدال قهرمانی جهان دارم پس در مسابقات کاپ جهانی نباید بدون مدال بمانم. من که مدال جهانی دارم نباید به اردویی بروم که ۱۰ روز قایق نداشته باشم. هیچ کس ۱۰ روز قبل از مسابقه قایقش را عوض نمی کند. من در این اردو و در این تورنمنت قایق تخصصی خودم را نداشتم و مجبور شدم از قایق شرکتی استفاده کنم که فقط یک بار داخل آن نشسته بودم.

 

نگاه فدراسیون به شما چگونه است؟ آیا به دغدغه های شما اهمیت می دهد؟

ببینید یک مربی آورده اند که حتی نمی‌داند من مدال جهانی دارم. دید مربی خیلی مهم است و روی عملکرد ورزشکار خيلي تاثیر می‌گذارد. یک مربی هست مانند مربی قبلی ماکه وقتی با او تمرین می کردم، این اطمینان را داشتم که پیشرفت می کنم، این اطمینان را داشتم که مدال می گیرم. یک مربی هم هست که نمی داند شما کجا بودید و چه کار کرده‌اید! بعد از اینکه مسابقه من را می‌بیند و من چهارم می‌شوم، تازه می‌گوید تو یک نخبه بودی! پس از این همه سال تمرین و تلاش او تازه فهمیده من نخبه‌ام؟! صدتا مانند من می‌توانند در ایران نخبه باشند مهم این است که برای آن ها کار شود. به نظر من در حق بچه ها ظلم می‌شود.

 

این مربی رزومه ای دارد؟

من از رالف هربرت شناختی ندارم. لوتار شفر طلای کایاک بازی های آسیایی را گرفته است اما سطح قایقرانی آسیا در آن زمان کجا بوده و الان کجاست؟ به او می گویم چرا تمرینات تخصصی سرعت به ما نمی دهید؟ می گوید اکثریت تیم ما ۱۰۰۰متر است! اگر اکثریت تیم ۱۰۰۰ است، پس چرا ما را به اردو می برید؟ بهتر نیست به خانه مان برویم؟ آیا یک دونده ۱۰۰متر تمرینات دونده استقامت را انجام می دهد؟!

 

بحث من این نیست که بروند فلانی را بیاورند؛ من می‌گویم مربی خارجی که به کشور ما می آید و روزی ۲۰۰ یورو حقوق می‌گیرد، چرا برنامه تخصصی ندارد؟ او وظیفه دارد به هر نفر یک تمرین و برنامه تخصصی بدهد. اين مساله عجیب و غیرقابل قبولی نیست. باید برای بچه های سرعت و بچه های استقامت تمرین جداگانه داشته باشد. او پول مملکت ما را می گیرد و نباید تا این حد بی خیال باشد و بگوید اکثریت تیم ۱۰۰۰ است! دختران ما ۵۰۰ و ۲۰۰ دارند، کانوی ما ۲۰۰دارد، پسران کایاک ما ۲۰۰ دارند، در بخش دختران ۱۰۰۰ متر نداریم، فقط کایاک و کانوی ۱۰۰۰متر پسران داریم که در مجموعسه يا چهار نفر می شوند؛ با این حساب چگونه اکثریت تیم ۱۰۰۰زن هستند؟!

 

شانس شما که سرعتی کار می کنید، نسبت به قایقرانان استقامتی برای کسب مدال بیشتر است؟

نمی خواهم مقایسه کنم. ما همه یک تیم هستیم و به نظرم این درست نیست که بگوییم چه کسی مدال می گیرد و چه کسی مدال نمی گیرد.

 

تیمی که به جاکارتا اعزام می شود، چقدر شانس مدال دارد؟

ببینید، بقیه کشورها ننشسته اند که ما برویم آنجا و مدال بگیریم. تیم های دیگر خرج می کنند. شما اگر شب مسابقه به من ۱۰میلیارد بدهید، نمی توانم چیزی را عوض کنم اما شاید پنج ماه پیش از مسابقه با دو میلیارد بتوان سرمایه‌گذاری خوبی کرد و نتیجه خوبی گرفت. دو نفره ۲۰۰ متر ما وسط مانده است و نمی دانیم چه کار کنیم. ارنجی می‌دهند که مدال از گردن عادل مجللی در بیاید و به گردن دو آلمانی انداخته شود! یک سال تمام به سختی تمرین کردم چرا باید ارنجی بدهند که رزومه من زیر سوال برود؟ ما را برای ۵۰۰ متر ارنج کردند در صورتی‌که برای ما مهم ۲۰۰ متر است چون در بازی های آسیایی ۵۰۰ متر نداریم. جالب است که می گوید«درست است من اشتباه کردم اما اگر مدال می‌گرفتی هم به تو جایزه نمی دادند!».

 

مگر من برای پول پارو می‌زنم؟ لحظه ای که ورزشکار مدال می گیرد را با میلیاردها تومان نمی توانید عوض کنید. تمام تلاش‌مان این است که در بازی های آسیایی مدال بگیریم. برای عادل مجللی هیچ چیزی مهم‌تر از پرچم کشورش نیست. وقتی گوینده مسابقات جهانی می گوید عادل مجللی یک خطر جدی برای جهان است، یک خطر جدی برای سرعت جهان است، به خودم می بالم و وقتی روی سکو می روم به پرچم کشورم افتخار می کنم.

 

یک قایقران هست که شاید به دليل این شرایط از ایران رفت و در حال حاضر برای تیم ملی آلمان پارو می زند. آیا شما نیز چنین پیشنهادهايي داشته اید؟

بله. وقتی در لهستان تمرین می کردم، به من گفتند روی این فکر کن که بيایی و برای ما پارو بزنی. نمی خواهم از خودم تعریف کنم اما با توجه به رزومه ام، سطح خوبی دارم. ایران پتانسیل خوبی دارد و خیلی ها مانند من هستند که شب و روز تمرین می کنند و می توانند در این ورزش رشد کنند و موفق باشند. اما وقتی کوچک‌ترین چیزها را دریغ می‌کنیم، ورزشکار باید به چه چیزی دلخوش کند؟ شما ببینید با یک ارنج اشتباه و یک تصمیم احساسی، یک مدال را از تیم ملی ایران گرفتند!

 

امکانات و تجهیزات شما رضایت بخش و قابل قبول هست؟

بله. قایق و سایر تجهیزات‌مان خوب است. شرکت مکین دریا در این چندسال برای من سنگ تمام گذاشته است. چه در سختی ها و نتایج بد و چه در شرایط مساعد و نتایج خوب. جا دارد از مدیران این شرکت تشکر کنم که همیشه و در همه حال حامی من بوده اند. مشکل ما تمرینات‌مان است و این مساله باید درست شود. امیدوارم در مدت باقی مانده تا بازی‌های آسیایی، بتوانیم به آمادگی خوبی برسیم تا از جاکارتا دست خالی بازنگردیم.

 

محمد سجاد بهي

 

ghanoondaily.ir
  • 14
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش