چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۲:۱۹ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۵۰۸۲۲۰
سایر ورزشها

گفت و گوی با محسن محمد سیفی و مهسا جاور، تنها زوج ورزشکار در جاکارتا

محسن محمدسیفی و مهسا جاور,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

هجدهمین دوره بازی‌های آسیایی از دیروز با برگزاری مراسم افتتاحیه به صورت رسمی آغاز شد و کاروان پر امید ایران هم با پرچمداری الهه احمدی رژه رفت. در میان کاروان ایران، تیم ملی ووشو با ترکیبی از ۹ ورزشکار، یکی از شانس‌های کسب مدال طلا به حساب می‌آید. در تیم ملی ووشو یک ورزشکار پرافتخار حضور دارد و آن محسن محمدسیفی است که ۲ طلای بازی‌های آسیایی ۲۰۱۰ گوانگژو و ۲۰۱۴ اینچئون را در کارنامه دارد و این ووشوکار کشورمان به دنبال کسب سومین طلای متوالی در بازی‌های آسیایی است.

 

علاوه بر این تیم ملی قایقرانی هم یکی از شانس‌های کسب مدال به حساب می‌آید و مهسا جاور بانوی قایقران کشورمان که در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۴ اینچئون موفق به کسب مدال برنز شد، این دوره هم شانس خوبی برای حضور روی سکو دارد. محسن محمدسیفی و مهسا جاور در بازی‌های آسیایی۲۰۱۸ تنها زوج ورزشکار کاروان ایران هستند. به سراغ این دو ورزشکار رفته و گفت‌وگویی با این زوج انجام شده است؛ زوجی که امیدوارند با کسب مدال در دو رشته متفاوت در بازی‌های آسیایی تاریخ‌ساز شوند.

 

شرایط اردوهای تیم‌های ملی ووشو و قایقرانی پیش از اعزام چطور بود و این دو تیم برای آمادگی بیشتر چه اردوهایی را پشت سر گذاشتند؟

سیفی: از همان روز اول یعنی ۱۷ فروردین ماه سال جاری که اردوهایمان آغاز شد مبنای تمرینات ما براساس بازی‌های آسیایی بود چرا که می‌دانستیم باید در مسابقات مهمی حضور یابیم به همین دلیل کادر فنی تمام تلاشش این بود تا ما بتوانیم به بهترین نحو ممکن تمرین کنیم و با آمادگی کامل در این مسابقات حضور یابیم. به همین دلیل در طی این مدت تمرینات پرفشاری را از نظر فنی و بدنسازی  پشت سر گذاشتیم و خدا را شکر تا به امروز همه چیز به صورت ایده‌آل پیش رفت، به همین دلیل از آقای علی نژاد، ریاست فدراسیون ووشو تشکر می‌کنم.

 

جاور: وضعیت خوبی داریم و اردوهای ما به بهترین نحو ممکن برگزار شد. ما هم همانند سایر تیم‌ها سخت تمرین کردیم و به مدت یک سال در اردو بودیم و خودمان را برای حضور هر چه بهتر در این مسابقات آماده کردیم. خدا را شکر شرایط خوبی داریم و امیدواریم خیلی خوب مسابقات‌مان را برگزار کنیم.

 

کاروان ایران در جاکارتا بزرگ‌ترین کاروان بازی‌های آسیایی به حساب می‌آید، فکر می‌کنید که چه نتیجه‌ای برای این کاروان رقم بخورد؟

سیفی: درخصوص تیم خودمان می‌دانم که همه بچه‌ها کاملاً آماده هستند و وضعیت کلی تیم خوب است و ما در ووشو شرایط بسیار خوبی داریم. به امید خدا خبرهای خوبی از کاروان ووشو به گوش مردم عزیز کشورمان خواهد رسید. قطعاً سایر رشته‌های ورزشی هم برای کسب نتیجه مطلوب در این رقابت‌ها تلاش می‌کنند تا به بهترین نحو آماده شوند. امیدوارم شاهد بهترین نتیجه کاروان ورزشی در تاریخ بازی‌های آسیایی باشیم و یک نتیجه تاریخی رقم بخورد.

 

جاور: این بزرگ‌ترین کاروان ایران است و قطعاً این کاروان می‌تواند یک نتیجه تاریخی رقم بزند. خوشحالم از اینکه در این دوره از بازی‌ها بانوان بیشتری به مسابقات اعزام شدند و این موضوع نشان می‌دهد که مسئولان ورزش به ورزش بانوان اهمیت می‌دهند که این باعث خوشحالی‌مان است.

 

آقای سیفی شما با کسب ۲ مدال طلا جزو ورزشکاران پرافتخار کشورمان در بازی‌های آسیایی هستید. فکر می‌کنید در این دوره به سومین مدال طلا هم دست می‌یابی؟ خانم جاور شما هم جزو مدال‌آوران دوره گذشته بودید و موفق به کسب مدال برنز شدید، فکر می‌کنید در این دوره می‌توانید رنگ مدال‌تان را تغییر دهید؟

سیفی: من قول مدال نمی‌دهم ولی قطعاً با تمام وجودم تلاش می‌کنم تا به بهترین نتیجه دست یابم. قطعاً بیشترین تلاشم را می‌کنم تا بهتر از ۱۰ سال اخیر مسابقه دهم و ان‌شاءالله با خوشرنگ‌ترین مدال از این مسابقات به کشور بازگردم. تا جایی که نفس داشته باشم، تا جایی که ذهن و جسمم اجازه بدهد با تمام وجود برای کسب سومین مدال طلای بازی‌های آسیایی می‌جنگم.

 

جاور: در کل تیم ملی قایقرانی شانس خوبی برای کسب مدال دارد. من در این دوره از مسابقات در دو رشته تک نفره سنگین وزن و ۴ نفره سبک وزن حضور خواهم داشت و تلاشم بر این است تا در این دو رشته به خوشرنگ‌ترین مدال دستیابم.

 

آقای سیفی و خانم جاور حال و هوای منزل‌تان پیش از آغاز بازی‌های آسیایی چطور بود؟

سیفی: حقیقتاً زندگی به این سبک بسیار سخت است، دو نفر که کنار همدیگر هستند و هر دو قهرمان هستند و به صورت حرفه‌ای ورزش می‌کنند، شرایط بسیار سختی دارند. من و مهسا خیلی کم پیش آمده تا کنار همدیگر باشیم. در طی این دو سالی که با همدیگر ازدواج کردیم، ۲ ماه هم کنار همدیگر نبودیم. همیشه درگیر اردوهای تیم ملی بودیم و در طی این مدت تمام تلاش‌مان را کردیم تا به بهترین نحو خودمان را آماده حضور در مسابقات مختلف کنیم. امیدوارم که با ۲ مدال خوشرنگ همه دوری‌ها، همه سختی‌ها و همه روزهای سختی که پشت سر گذاشتیم را فراموش کنیم.

 

جاور: من و محسن در خانه‌مان در مورد ورزش صحبت می‌کنیم. ما بیشتر تعصب‌مان روی نتایج همدیگر است. البته زمان زیادی با هم نیستیم اما امیدواریم با کسب مدال در جاکارتا نتیجه همه سختی‌ها و دوری‌هایمان را ببینیم.

 

چقدر به همدیگر کمک می‌کنید و روحیه می‌دهید؟

سیفی: ما دائماً با همدیگر در ارتباط هستیم، هم از نظر تمرینی و هم از نظر روحی به همدیگر کمک می‌کنیم، اگر غیر این باشد، زندگی برای دو زوج ورزشکار بسیار سخت‌تر می‌شود.

 

جاور: من و محسن در این مسیر سخت کنار همدیگر هستیم و همیشه به همدیگر روحیه می‌دهیم. در جاکارتا که کنار همدیگر نیستیم اما قطعاً می‌توانیم از نظر روحی و روانی به همدیگر کمک کنیم تا با یک آمادگی روانی صد درصد در مسابقات حضور یابیم.

 

از شرایط همدیگر بگویید و پیش‌بینی‌تان کسب چه مدالی است؟

سیفی: شرایط مهسا خوب است. او تمرینات پرفشاری را در طول این مدت انجام داده و امیدوارم که این تمرینات نتیجه‌بخش باشد و بتواند ۲ مدال خوشرنگ در این مسابقات کسب کند.

 

جاور: محسن در رشته خودش یکی از بهترین قهرمانان است، او امسال هم مانند سال‌های قبل بخوبی تمرین کرد. من به محسن ایمان دارم که بهترین نتیجه را در جاکارتا کسب خواهد کرد. قطعاً محسن برای بهترین رنگ مدال می‌جنگد و می‌دانم که او توان کسب مدال طلای بازی‌های آسیایی را دارد.

 

کسب مدال توسط یک زوج ورزشکار قطعاً استثنایی و لذتبخش است، شما می‌توانید با کسب مدال تاریخ‌ساز شوید و اولین زوجی باشید که در بازی‌های آسیایی موفق به کسب مدال می‌شوید؟

سیفی: همین طور است. فکر می‌کنم در تاریخ ورزش ایران چنین چیزی نداشتیم و می‌خواهیم اولین زوج مدال‌آور باشیم و تاریخ‌ساز شویم.

 

جاور: تمام تلاش‌مان را می‌کنیم و می‌توانم بگویم که به احتمال بسیار زیاد هر دوی ما با مدال به کشور بازمی‌گردیم. امیدوارم این موضوع محقق شود، ما می‌توانیم تاریخ‌ساز شویم.

 

محمد محمدی سدهی

 

iran-newspaper.com
  • 14
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • پنج شنبه ۱۴ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    شارلوت - اینتر میامی
    ۰۳:۰۰
  • جمعه ۱۵ تیر
    کوپا آمریکا
    آرژانتین - اکوادور
    ۰۴:۳۰
ویژه سرپوش