هجدهمین دوره بازیهای آسیایی از دیروز با برگزاری مراسم افتتاحیه به صورت رسمی آغاز شد و کاروان پر امید ایران هم با پرچمداری الهه احمدی رژه رفت. در میان کاروان ایران، تیم ملی ووشو با ترکیبی از ۹ ورزشکار، یکی از شانسهای کسب مدال طلا به حساب میآید. در تیم ملی ووشو یک ورزشکار پرافتخار حضور دارد و آن محسن محمدسیفی است که ۲ طلای بازیهای آسیایی ۲۰۱۰ گوانگژو و ۲۰۱۴ اینچئون را در کارنامه دارد و این ووشوکار کشورمان به دنبال کسب سومین طلای متوالی در بازیهای آسیایی است.
علاوه بر این تیم ملی قایقرانی هم یکی از شانسهای کسب مدال به حساب میآید و مهسا جاور بانوی قایقران کشورمان که در بازیهای آسیایی ۲۰۱۴ اینچئون موفق به کسب مدال برنز شد، این دوره هم شانس خوبی برای حضور روی سکو دارد. محسن محمدسیفی و مهسا جاور در بازیهای آسیایی۲۰۱۸ تنها زوج ورزشکار کاروان ایران هستند. به سراغ این دو ورزشکار رفته و گفتوگویی با این زوج انجام شده است؛ زوجی که امیدوارند با کسب مدال در دو رشته متفاوت در بازیهای آسیایی تاریخساز شوند.
شرایط اردوهای تیمهای ملی ووشو و قایقرانی پیش از اعزام چطور بود و این دو تیم برای آمادگی بیشتر چه اردوهایی را پشت سر گذاشتند؟
سیفی: از همان روز اول یعنی ۱۷ فروردین ماه سال جاری که اردوهایمان آغاز شد مبنای تمرینات ما براساس بازیهای آسیایی بود چرا که میدانستیم باید در مسابقات مهمی حضور یابیم به همین دلیل کادر فنی تمام تلاشش این بود تا ما بتوانیم به بهترین نحو ممکن تمرین کنیم و با آمادگی کامل در این مسابقات حضور یابیم. به همین دلیل در طی این مدت تمرینات پرفشاری را از نظر فنی و بدنسازی پشت سر گذاشتیم و خدا را شکر تا به امروز همه چیز به صورت ایدهآل پیش رفت، به همین دلیل از آقای علی نژاد، ریاست فدراسیون ووشو تشکر میکنم.
جاور: وضعیت خوبی داریم و اردوهای ما به بهترین نحو ممکن برگزار شد. ما هم همانند سایر تیمها سخت تمرین کردیم و به مدت یک سال در اردو بودیم و خودمان را برای حضور هر چه بهتر در این مسابقات آماده کردیم. خدا را شکر شرایط خوبی داریم و امیدواریم خیلی خوب مسابقاتمان را برگزار کنیم.
کاروان ایران در جاکارتا بزرگترین کاروان بازیهای آسیایی به حساب میآید، فکر میکنید که چه نتیجهای برای این کاروان رقم بخورد؟
سیفی: درخصوص تیم خودمان میدانم که همه بچهها کاملاً آماده هستند و وضعیت کلی تیم خوب است و ما در ووشو شرایط بسیار خوبی داریم. به امید خدا خبرهای خوبی از کاروان ووشو به گوش مردم عزیز کشورمان خواهد رسید. قطعاً سایر رشتههای ورزشی هم برای کسب نتیجه مطلوب در این رقابتها تلاش میکنند تا به بهترین نحو آماده شوند. امیدوارم شاهد بهترین نتیجه کاروان ورزشی در تاریخ بازیهای آسیایی باشیم و یک نتیجه تاریخی رقم بخورد.
جاور: این بزرگترین کاروان ایران است و قطعاً این کاروان میتواند یک نتیجه تاریخی رقم بزند. خوشحالم از اینکه در این دوره از بازیها بانوان بیشتری به مسابقات اعزام شدند و این موضوع نشان میدهد که مسئولان ورزش به ورزش بانوان اهمیت میدهند که این باعث خوشحالیمان است.
آقای سیفی شما با کسب ۲ مدال طلا جزو ورزشکاران پرافتخار کشورمان در بازیهای آسیایی هستید. فکر میکنید در این دوره به سومین مدال طلا هم دست مییابی؟ خانم جاور شما هم جزو مدالآوران دوره گذشته بودید و موفق به کسب مدال برنز شدید، فکر میکنید در این دوره میتوانید رنگ مدالتان را تغییر دهید؟
سیفی: من قول مدال نمیدهم ولی قطعاً با تمام وجودم تلاش میکنم تا به بهترین نتیجه دست یابم. قطعاً بیشترین تلاشم را میکنم تا بهتر از ۱۰ سال اخیر مسابقه دهم و انشاءالله با خوشرنگترین مدال از این مسابقات به کشور بازگردم. تا جایی که نفس داشته باشم، تا جایی که ذهن و جسمم اجازه بدهد با تمام وجود برای کسب سومین مدال طلای بازیهای آسیایی میجنگم.
جاور: در کل تیم ملی قایقرانی شانس خوبی برای کسب مدال دارد. من در این دوره از مسابقات در دو رشته تک نفره سنگین وزن و ۴ نفره سبک وزن حضور خواهم داشت و تلاشم بر این است تا در این دو رشته به خوشرنگترین مدال دستیابم.
آقای سیفی و خانم جاور حال و هوای منزلتان پیش از آغاز بازیهای آسیایی چطور بود؟
سیفی: حقیقتاً زندگی به این سبک بسیار سخت است، دو نفر که کنار همدیگر هستند و هر دو قهرمان هستند و به صورت حرفهای ورزش میکنند، شرایط بسیار سختی دارند. من و مهسا خیلی کم پیش آمده تا کنار همدیگر باشیم. در طی این دو سالی که با همدیگر ازدواج کردیم، ۲ ماه هم کنار همدیگر نبودیم. همیشه درگیر اردوهای تیم ملی بودیم و در طی این مدت تمام تلاشمان را کردیم تا به بهترین نحو خودمان را آماده حضور در مسابقات مختلف کنیم. امیدوارم که با ۲ مدال خوشرنگ همه دوریها، همه سختیها و همه روزهای سختی که پشت سر گذاشتیم را فراموش کنیم.
جاور: من و محسن در خانهمان در مورد ورزش صحبت میکنیم. ما بیشتر تعصبمان روی نتایج همدیگر است. البته زمان زیادی با هم نیستیم اما امیدواریم با کسب مدال در جاکارتا نتیجه همه سختیها و دوریهایمان را ببینیم.
چقدر به همدیگر کمک میکنید و روحیه میدهید؟
سیفی: ما دائماً با همدیگر در ارتباط هستیم، هم از نظر تمرینی و هم از نظر روحی به همدیگر کمک میکنیم، اگر غیر این باشد، زندگی برای دو زوج ورزشکار بسیار سختتر میشود.
جاور: من و محسن در این مسیر سخت کنار همدیگر هستیم و همیشه به همدیگر روحیه میدهیم. در جاکارتا که کنار همدیگر نیستیم اما قطعاً میتوانیم از نظر روحی و روانی به همدیگر کمک کنیم تا با یک آمادگی روانی صد درصد در مسابقات حضور یابیم.
از شرایط همدیگر بگویید و پیشبینیتان کسب چه مدالی است؟
سیفی: شرایط مهسا خوب است. او تمرینات پرفشاری را در طول این مدت انجام داده و امیدوارم که این تمرینات نتیجهبخش باشد و بتواند ۲ مدال خوشرنگ در این مسابقات کسب کند.
جاور: محسن در رشته خودش یکی از بهترین قهرمانان است، او امسال هم مانند سالهای قبل بخوبی تمرین کرد. من به محسن ایمان دارم که بهترین نتیجه را در جاکارتا کسب خواهد کرد. قطعاً محسن برای بهترین رنگ مدال میجنگد و میدانم که او توان کسب مدال طلای بازیهای آسیایی را دارد.
کسب مدال توسط یک زوج ورزشکار قطعاً استثنایی و لذتبخش است، شما میتوانید با کسب مدال تاریخساز شوید و اولین زوجی باشید که در بازیهای آسیایی موفق به کسب مدال میشوید؟
سیفی: همین طور است. فکر میکنم در تاریخ ورزش ایران چنین چیزی نداشتیم و میخواهیم اولین زوج مدالآور باشیم و تاریخساز شویم.
جاور: تمام تلاشمان را میکنیم و میتوانم بگویم که به احتمال بسیار زیاد هر دوی ما با مدال به کشور بازمیگردیم. امیدوارم این موضوع محقق شود، ما میتوانیم تاریخساز شویم.
محمد محمدی سدهی
- 14
- 2