چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۵:۱۳ - ۰۲ شهریور ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۶۰۰۳۶۳
سایر ورزشها

از زهرا نعمتی تا فوتبال امید/ همه جا باید ببازی!

زهرا نعمتی,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش
کاروان ایران در این دوره نمره خوبی نمی‌گیرد. تیم ملی فوتبال امید به عمد مقابل میانمار شکست خورد تا اخلاق را ببازد و زهرا نعمتی به راحتی آب خوردن از دور مسابقات کنار رفت تا مشخص شود همراهان کاروان ورزشی ایران از بدیهی‌ترین اصول مدیریت ورزشی هم سر در نمی‌آورند.

به گزارش رویداد۲۴، بعد از اتفاقات عجیب بازی تیم ملی فوتبال امید ایران مقابل میانمار که یک باید ببازی عمدی اتفاق افتاد تا تیم ملی امید به کره جنوبی برخورد نکند، روز گذشته دومین شاهکار کاروان ورزشی ایران رقم خورد تا زهرا نعمتی به دلیل دیر حاضر شدن در میدان مسابقه به راحتی آب خوردن حذف شود؛ حذفی ناباورانه و عجیب که ورزشکار ایرانی را از حضور در مراحل بالاتر محروم کرد. اما عجیب‌تر از این حذف مضحک، تناقض‌گویی مسئولان همراه زهرا نعمتی بود و گویا در نهایت قرار بر این شد تا ورزشکار و سرمربی تیم ملی مسئولیت‌ها را به عهده بگیرند تا مقامات بالاتر محل پرسش قرار نگیرند.

 

نعمتی چگونه حذف شد؟

زهرا نعمتی مرحله یک شانزدهم نهایی مسابقات در بخش ریکور را به راحتی پشت سر گذاشت و به مرحله بعدی مسابقات راه پیدا کرد در اتفاقی نادر از دور مسابقات کنار رفت و حذف شد. ظاهراً مسئولان به زهرا نعمتی گفته بودند دور بعدی مسابقات ساعت ۱۴ برگزار می‌شود و به همین خاطر زهرا نعمتی با خیالی آسوده محل مسابقات را ترک می‌کند و برای صرف نهار و استراحت آماده می‌شود که یکی از ورزشکاران همراه زهرا نعمتی به محل استراحت نعمتی مراجعه می‌کند و به او می‌گوید ورزشکاران در حال رقابت هستند. مسئولان بلافاصله زهرا نعمتی را در محل مسابقه حاضر می‌کنند، اما کار از کار گذشته و زهرا نعمتی حذف شده است. نعمتی با چشمانی اشک‌بار محل برگزاری مسابقات را ترک می‌کند. نعمتی به همین راحتی حذف شد!

 

صحبت‌های متناقض مسئولان

بعد از حذف نعمتی همه منتظر بودند ببینند چه کسی مسئول این اتفاق است و کاروان همراه نعمتی چه واکنشی به این حذف عجیب نشان خواهند داد. اولین اقدامی که توسط مسئولان فدراسیون صورت پذیرفت این بود که اجازه ندهند زهرا نعمتی در همان لحظات ابتدایی مصاحبه کند. این اتفاقات در حالی رخ می‌داد که شعبانی بهار رییس فدراسیون تیراندازی با کمان از مخابره سریع خبر حذف نعمتی به شدت عصبانی بود به خبرنگاران گفته بود: «اول بگویید زهرا نعمتی چه گفت؟ هر چیزی را که او گفت: از قول من هم بزنید! من که نباید صحبت کنم، خود نعمتی و مربی تیم باید در این مورد حرف بزنند.»

 

شعبانی بهار وقتی با اصرار خبرنگاران برای پاسخگویی مواجه می‌شود، می‌گوید: «هر چیزی که نعمتی می‌گوید من هم همان را می‌گویم. نعمتی را اذیت نکنید.»

 

شعبانی بهار که به خاطر مخابره سریع اخبار توسط خبرنگاران عصبانی شده بود به خبرنگاران گفت: «مگر به شما جایزه می‌دهند که اینقدر سریع دنبال حرف زدن هستید!»

 

کافیست این واکنش را بگذاریم در کنار واکنش مریم دباغ نایب رئیس فدراسیون تیر و کمان تا متوجه شویم به احتمال زیاد مقصران اصلی حذف زهرا نعمتی مسئولان فدراسیون هستند نه خود ورزشکار و سرمربی تیم ملی.

 

مریم دباغ به خبرنگاران گفته است: «پیش می‌آید! در تایم اشتباه کردیم. به ما گفتند وقت استراحت است، اما به نظر می‌رسد در اعلام تایم اشتباه کردند. از این اتفاقات پیش می‌آید.» دباغ با همین خونسردی به این ماجرا واکنش نشان داد. انگار نه انگار که زحمت چند ساله یک ورزشکار ایرانی که برای کسب مدال در بازی‌های آسیایی زحمت کشیده است به باد رفته است. مسئولان ورزش کشور قبل از اعزام کاروان ایران به مسابقات جاکارتا اعلام کرده بودند کاروانی کیفی را به مسابقات اعزام می‌کنند. خروجی این کاروان کیفی فعلاً یک باخت عمدی به میانمار در فوتبال و حذف بچگانه زهرا نعمتی بوده است. مثل سناریو‌های تکراری قبلی که در هنگام بروز چنین فجایعی توسط مسئولان نوشته می‌شود

 

در نهایت تمامی تقصیرات ورزشکار مربوطه و سرمربی تیم ملی به عهده گرفتند و سرمربی کره‌ای تیم ملی اعلام کرد «قبل از آن براى ناهار رفته بودیم؛ اما آن لحظه نعمتى به سرویس بهداشتى رفت. در کل مسئولیت با من است و مقصر من هستم. همه چیز خوب بود؛ اما براى اولین بار این اتفاق رخ داد و من سوپرایز شدم. مهم این است که من قبول کردم تقصیر با من است.»

 

زهرا نعمتی هم در مصاحبه خود عنوان کرد: «متاسفانه به بدشانسی خوردیم. به خاطر یکسرى مشکلات فنی و اینکه باید استراحت می‌کردم ۳۰ ثانیه دیر رسیدم. وقتی به خط رسیدم داور اجازه نداد به خط وارد شوم. حریف من تنها یک تیر زده بود، اما به من اجازه مسابقه ندادند. ما اعتراض کردیم، ولی به ان رسیدگی نشد. چون حریفم اندونزیایی و میزبان بود به اعتراض من توجه نشد امما هیچ کس مقصر نیست. اتفاقی بود که افتاد. من خودم به باید حواسم را جمع می‌کردم و برنامه را چک می‌کردم.»

 

سوالی که بعد از شنیدن صحبت‌های نعمتی پیش می‌آید این است که چرا مسئولان ما اجازه ندادند نعمتی همین صحبت‌ها را در همان لحظات اول بعد بروز اتفاق عنوان کند؟ آیا مسئولان ما خواستند زمان بگذرد تا مصاحبه نعمتی را هماهنگ کنند؟ این سوال، سوال مهمی است چرا که اگر بناست همه کار‌های دیگر مربوط به مسابقه را هم ورزشکار انجام دهد چه نیازی است که همراه تیم سرپرست و مسئول اعزام کنیم؟ سرپرست همراه تیم اعزام می‌شود تا چنین کار‌های به ظاهر پیش پا افتاده‌ای را انجام دهد. اگر سرپرستی توانایی اداره موضوعی به این سادگی را ندارد چرا در محل مسابقات حضور پیدا می‌کند؟ آیا بناست ورزشکاری که دارد در بالاترین سطح مسابقه می‌دهد و استرس فراوانی هم دارد حواسش به این مسائل هم باشد؟ حذف زهرا نعمتی مستقیم به مسئولان همراه نعمتی مربوط می‌شود. حتی اگر نعمتی از پذیرش این موضوع امتناع کند و بخواهد خودش مسئولیت ماجرا را به عهده بگیرد.

 

واکنش به حذف زهرا نعمتی در فضای مجازی

بعد از حذف عجیب زهرا نعمتی یک انفجار توئیتری رخ داد و همه با شوخی و کنایه می‌پرسیدند چرا باید کاروان ایران دچار چنین مشکلات بدیهی شود؟ علت حذف زهرا نعمتی انقدر واضح و بدیهی بود که همه از خودشان بپرسند سرپرست تیم کجاست و چه می‌کند که یک ورزشکار نباید از ساعت برگزاری مسابقه خود مطلع باشد؟

 

سوال دیگری که پیش می‌آید این است که سرپرست‌ها و تیم همراه بازیکنان بر چه اساسی انتخاب می‌شوند؟ اگر اصول حرفه‌ای ملاک بود علی‌القاعده چنین مشکلاتی به وجود نمی‌آمد؟ پس مشخص است نظارت کافی برای انتخاب اعضای همراه ورزشکاران صورت نمی‌گیرد که چنین مشکلاتی رخ می‌دهد و زحمات چندین ساله یک ورزشکار به همین راحتی به باد می‌رود.

 

کاروان ایران در این دوره نمره خوبی نمی‌گیرد. تیم ملی فوتبال امید به عمد مقابل میانمار شکست خورد تا اخلاق را ببازد و زهرا نعمتی به راحتی آب خوردن از دور مسابقات کنار رفت تا مشخص شود همراهان کاروان ورزشی ایران از بدیهی‌ترین اصول مدیریت ورزشی هم سر در نمی‌آورند.

 

وقتی چنین اشتباهات و بی‌اخلاقی‌هایی در یک کاروان رخ می‌دهد باید کلیت مدیریت ورزشی کشور مورد مواخذه قرار بگیرد. شاید لازم است نمایندگان ملت در مجلس درباره باخت عمدی تیم ملی امید و این حذف ناباورانه از سلطانی‌فر سوال کنند. چون چنین اتفاقاتی (مثل اتفاق زهرا نعمتی) فقط در کاروان ورزشی کشور ما رخ می‌دهد و دیگر کشور‌ها با کمترین مشکل در مسابقات حضور پیدا می‌کنند.

 

  • 16
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • پنج شنبه ۱۴ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    شارلوت - اینتر میامی
    ۰۳:۰۰
  • جمعه ۱۵ تیر
    کوپا آمریکا
    آرژانتین - اکوادور
    ۰۴:۳۰
ویژه سرپوش