جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۷:۰۵ - ۱۷ دي ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۰۰۴۴۳۹
سایر ورزشها

سرمربی تیم ملی تکواندو:

بهترین‌ها را به جهانی اعزام می‌کنیم/ یعقوبی جایی در تیم ملی نخواهد داشت

فریبرز عسکری,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش
سرمربی تیم ملی تکواندوی ایران گفت: بهترین نفرات را برای حضور در رقابت‌های جهانی اعزام می‌کنیم و تیم ملی برای کسب عنوان قهرمانی می‌جنگد.

فریبرز عسکری در گفت و گو با ایسنا، در خصوص رقابت‌های انتخابی تیم ملی جهت دعوت تکواندوکاران به دور جدید اردوها، توضیح داد: این دوره از رقابت‌های تکواندوی قهرمانی کشور مسابقات ورود به دور جدید اردوهای تیم ملی بود، یعنی هر چیزی که تا به امروز بود تمام شده و قرار است فصل جدیدی را برای تیم ملی تکواندو شروع کنیم. قهرمانان ما چهار روز پر تلاش را پشت سر گذاشته و همه کسانی که در این رقابت‌ها حضور دارند پتانسل تکواندوی ایران هستند. ۷۶۳ هوگوپوش در این رقابت‌ها حاضر شدند که بسیار قابل توجه بود و طبق صحبتی که مطرح کرده‌ایم، نفرات اول و دوم مستقیما به اردو دعوت شدند. برخی چهره‌ها هم با دعوت و صلاح‌دید کادرفنی دعوت می‌شوند که اسامی آن‌ها را اعلام کردیم.

 

او همچنین در خصوص برنامه‌های کادرفنی برای نفرات دعوت شده گفت: پس از این رقابت‌ها برنامه‌های هوازی دو هفته‌ای را به دعوت شده‌ها می‌دهیم تا در شهرهای خود کارهای عمومی را انجام دهند و از تاریخ ۲۹ دی ماه ۱۳۹۷ اردوهای تیم ملی را با گذراندن تست آمادگی کمیته ملی المپیک شروع می‌کنیم. ۴۰ روز بعد از آغاز اردو تورنمنت بین‌المللی جام فجر، رقابت‌های جام باشگاه‌های آسیا و جام ریاست فدراسیون جهانی را در جزیره زیبای کیش خواهیم داشت که خود را برای آنجا آماده می‌کنیم تا ۴۰ امتیازی که در کشور خودمان وجود دارد را جمع کنیم. بعد از این رقابت‌ها اردوهای خود را ادامه می‌دهیم که احتمالا در این مقطع در تعداد اردونشنینان ریزش خواهیم داشت و با ۱۶ نفر به تمرینات خود ادامه می‌دهیم.

 

سرمربی تیم‌ملی تکواندو در خصوص برنامه‌های تیم ملی تکواندو ادامه داد: اوایل سال ۹۸ تورنمنت تدارکاتی را پیش بینی کرده‌ایم که فعلا اعزام شدن تیم به این تورنمنت مشخص نیست و در صورتی که با تلاش‌های فدراسیون شرایط لازم فراهم شود، به این تورنمنت می‌رویم تا خود را برای ۲۵ اریبهشت ماه و حضور در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۹ آماده کنیم. مسابقات قهرمانی جهان پیش رو به دلیل نزدیک بودن به المپیک شرایط خاصی در امتیاز دهی‌ها دارد و همین مسئله باعث شده نسبت به دوره‌های قبل سخت‌تر شود اما، سعی می‌کنیم تیم خوبی را آماده کنیم تا قدرت رویارویی با هر تیمی را داشته باشد.

 

عسکری در پاسخ به این سوال که آیا به دلیل شرایط متفاوت قهرمانی جهان پیش رو برنامه ویژه‌ای در دستور کار کادرفنی تیم ملی تکواندو خواهد بود؟ توضیح داد: قطعا برنامه ویژه ما سخت کوشی و تلاش بیشتر نسبت به زمان‌های دیگر است چون می‌دانیم به چه میدان سختی می‌رویم. شرایط مسابقات از لحاظ امتیاردهی متفاوت است و به همین دلیل اگر تیمی طلا نگیرد نمی‌تواند قهرمان شود. برای این رقابت‌ها با یک رویکرد متفاوت شروع به تمرین می‌کنیم و از الآن به همه ملی‌پوشان می‌گویم که باید مثل یک سرباز به اردوهای تیم ملی بیایند چون شرایط سختی است. سعی می‌کنیم با تلاشی مضاعف نسبت به دوره‌های قبل در این رقابت‌ها موفق باشیم و از نام ایران و تکواندوی ایران دفاع کنیم.

 

او همچنین در خصوص کنار گذاشته شدن برخی ملی‌پوشان نام آشنا از اردوهای تیم ملی، گفت: رقابت‌های کشوری میدانی بود که همه قهرمانان آمدند تا برای پوشیدن لباس تیم ملی تلاش کنند اما فردی مثل ابوالفضل یعقوبی کلا در این رقابت‌ها حاضر نشد که بتوانم او را دعوت کنم. حالا شاید قهرمانی آمده و در جریان مسابقه آسیب دیده که من موظفم سابقه‌اش را در نظر گرفته و پس از استراحت او را به تیم ملی دعوت کنم. ولی قهرمانی که حالا به هر دلیلی در انتخابی‌ها حاضر نمی‌شود، شاید خودش را درحد و اندازه تیم ملی نمی‌بیند و یا برای تیم ملی ارزشی قائل نیست، که نمی‌تواند جایی در تیم ملی داشته باشد. ما تا رقابت‌های جهانی پنج ماه فرصت داریم و سعی می‌کنیم در این مدت بهترین‌ها را برای اعزام انتخاب کنیم.

 

سرمربی تیم ملی تکواندو در پاسخ به این سوال که آیا امیدی برای کسب بیش از سه سهمیه المپیک ۲۰۲۰ دارد؟ اظهار کرد: قطعا امیدوار هستیم ولی دلیلی هم نمی‌بینم که بخواهم به مردم کشورم دروغ بگویم. برای سهمیه المپیک بحث رنکینگ وجود دارد و حساب دو دو تا چهار تا مطرح است، این رنکینگ برای المپیک از سال ۲۰۱۴ شروع شده و قهرمانی که از آن موقع امتیاز جمع کرده جلوتر است. برای مثال کسی که در قزوین قرار دارد نسبت به فردی که در تهران قرار دارد، ‌به تبریز نزدیک‌تر است. حالا اگر فردی که در تهران است بخواهد همزمان با فردی که در قزوین است به تبریز برسد، نیاز به یکسری اما و اگرها مانند خراب شدن ماشین فرد قزوینی و سرعت بالای خود دارد. ما نیز تلاش می‌کنیم در آن قسمتی که به خودمان مربوط است مشکلی نباشد و حرکتمان به سمت هدف رضایت بخش باشد. ابتدا برای کسب تعداد سهمیه‌های بالا و سپس برای مدال المپیک تلاش می‌کنیم.

 

او در پاسخ به این سوال که با توجه به روند فعلی تکواندو و مدال‌هایی که تکواندوکاران در گرنداسلم و گرندپری کسب کرده‌اند، می‌توان به قهرمانی در رقابت‌های جهانی امیدوار بود؟ اظهار کرد: این یکی از اهداف ما است، قطعا هدف کادرفنی و بچه‌های تیم ملی کسب سومین ستاره برای تکواندوی ایران است. برای رسیدن به این هدف همه توان خود را به کار می‌بریم تا در اردوهای تیم ملی به همدلی و همبستگی برسیم. با اتحاد می‌توان هر سدی را از پیش رو برداشت، با تمام توان برای ایران می‌جنگیم.

 

عسکری در پاسخ به این سوال، چه زمانی احساس کردید که کادرفنی تیم ملی نیاز به تقویت دارد؟ توضیح داد: ما در مقطعی گرندپری‌ها را پیش رو داشتیم که با سه تا پنج هوگوپوش کار می‌کردیم، به همین دلیل در این موضوع خیلی احساس نیاز نمی‌شد و با دو نفر(سرمربی و یک مربی) هم می‌توانستیم کار را پیش ببریم. من دوست دارم تعداد نفرات بیشتری در کادرفنی باشند چون بازوهای اجرایی بیشتر باعث پیش بردن بهتر برنامه‌ها و همفکری بیشتر در کادرفنی می‌شود. با این حال ما محدودیت‌هایی را در مباحث اسکان، امکانات و اعزام‌ها داریم که دوست ندارم کسی را به اردو بیاورم و نشود که او را به مسابقات اعزام کنیم، زمانی که مطمئن شدیم اعزام مربی دیگری هم ممکن است، در این مورد تصمیم گیری شد.

 

او ادامه داد: در زمان مسابقات گرندپری به مربی دیگری نیاز نبود اما شرایط برای مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۱۹ بسیار متفاوت است و باید نیرو و زمان بیشتری را صرف کرد. به همین دلیل نیرویی می‌خواستیم تا در همه جوانب به درد تیم بخورد. خوشبختانه وحید عبداللهی هم یک قهرمان است، هم در رده‌های پایه و تیم ملی نوجوانان کار کرده، جوانانی را هم که از این مسابقات انتخابی انتخاب می‌شوند را خوب می‌شناسد و  با قوانین جدید هم آشنایی کامل دارد. همه این موارد دست به دست هم داد تا او را به کادرفنی اضافه کنیم چون معتقدیم عبداللهی در پیش برد اهداف و هماهنگی‌های بیشتر تیم ملی می‌تواند کمک کننده باشد.

 

 

  • 7
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۲ آذر
    جام حذفی ایران
    تراکتور - گل گهرسیرجان
    ۱۵:۰۰
  • جام حذفی ایران
    فرد البرز - خیبر خرم آباد
    ۱۶:۱۵
  • جام حذفی ایران
    شناورسازی قشم - مس رفسنجان
    ۱۷:۳۰
  • جام حذفی ایران
    پارس جنوبی جم - سپاهان
    ۱۷:۴۵
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الفیحا - الاهلی عربستان
    ۱۸:۲۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    النصر - القادسیه
    ۲۰:۳۰
  • بوندسلیگا آلمان
    بایرن مونیخ - آگزبورگ
    ۲۳:۰۰
  • لیگ یک فرانسه
    پاری سن ژرمن - تولوز
    ۲۳:۳۰
  • شنبه ۳ آذر
    لیگ برتر انگلیس
    لسترسیتی - چلسی
    ۱۶:۰۰
  • جام حذفی ایران
    استقلال خوزستان - پیکان
    ۱۶:۴۵
  • سری آ ایتالیا
    هلاس ورونا - اینتر
    ۱۷:۳۰
  • بوندسلیگا آلمان
    بایرلورکوزن - هایدنهایم
    ۱۸:۰۰
  • بوندسلیگا آلمان
    دورتموند - فرایبورگ
    ۱۸:۰۰
  • لیگ برتر انگلیس
    آرسنال - ناتینگهام فارست
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    استون ویلا - کریستال پالاس
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    فولام - ولورهمپتون
    ۱۸:۳۰
  • سری آ ایتالیا
    آث میلان - یوونتوس
    ۲۰:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    منچسترسیتی - تاتنهام
    ۲۱:۰۰
  • لالیگا اسپانیا
    سلتاویگو - بارسلونا
    ۲۳:۳۰
ویژه سرپوش