مهمترین عناوین خبری
دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۴۳ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۱۰۳۷۱۰
سایر ورزشها

کاپیتان تیم ملی راگبی ایران در لیگ فرانسه

لژیونر راگبی ایران,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش
وقتی نام‌های چون جواد نکونام، سعید معروف، سوگند نیکخواه بهرامی و مسعود شجاعی را می‌شنویم نا خودآگاه ذهنمان کاپیتانی آنها در تیم‌های ملی را تجسم می‌کند، اما نام راگبی، هنوز برای بسیاری از ایرانیان آشنا نیست چه رسد به نام خادمی اردکانی.

به گزارش ایسنا، میثم خادمی اردکانی، جوان ایرانی اهل استان فارس که شاید نامش برای بسیاری از مخاطبان نا آشنا باشد، از چهارسال قبل بازوبند کاپیتانی تیم ملی را بر بازو بست تا به همه یادآوری کند که ایران و خصوصاً فارس در تمام رشته‌های ورزشی، استعدادهای خوبی دارد. او اکنون اولین لژیونر راگبی ایران محسوب می‌شود و در معتبرترین لیگ بین المللی این رشته فعال است.

 

میثم خادمی اردکانی که حالا ۳۶ سال سن دارد در این باره می‌گوید: از نه سالگی ورزش را با رشته کشتی آغاز کردم و تا حد قهرمانی کشور در این رشته به فعالیت و تمرین و مسابقه ادامه دادم.

 

این ورزشکار که علاوه بر رشته کشتی در ۱۰ رشته ورزشی نظیر جودو، فوتسال، هندبال، پرتاب وزنه، پرش سه گام و دومیدانی، سابقه قهرمانی را در کارنامه دارد، ادامه داد: در رشته کشتی آزاد، ۲ دوره قهرمانی دانشجویان منطقه یک شدم و قهرمانی کشتی پهلوانی، جودوی منطقه یک و … از دیگر عناوین مهمی است که کسب کردم.

 

خادمی در مورد چگونگی روی آوردن به راگبی افزود: آقای محمدی راگبی را به ما معرفی کرد و من از سال ۸۵_۸۶ به این رشته روی آوردم و در حال حاضر دوازده سال است عضو تیم ملی راگبی هستم و چهارسال اخیر وظیفه کاپیتانی را برعهده دارم.

 

کاپیتان تیم ملی راگبی، جایگاه فارس در این رشته ورزشی را خوب ارزیابی و اضافه می‌کند که اکثر ملی پوشان راگبی از استان فارس هستند و فارس قهرمان همیشگی مسابقات کشوری است.

 

خادمی در مورد جایگاه ایران در آسیا نیز می‌گوید: راگبی ۱۷ یا ۱۸ سال است که وارد ایران شده اما در حال حاضر از قدرت‌های آسیا محسوب می‌شود، رئیس فدراسیون جهانی راگبی هم گفته ایران به راحتی قدرت‌های چهل ساله راگبی را پشت سر گذاشت.

 

کاپیتان تیم ملی راگبی، ژاپن را یکی از تیم‌های خوب راگبی آسیا می‌داند و می‌گوید: ژاپن، هنگ کنگ و کره جنوبی در کنار ایران چهار قطب رشته راگبی در آسیا محسوب می‌شوند.

 

خادمی اضافه می‌کند که در جهان، استرالیا قهرمان است و ایرلند، انگلیس، آفریقا جنوبی و فیجی از دیگر کشورهای قدرتمند راگبی محسوب می‌شوند.

 

وی با یادآوری اینکه از المپیک لندن، راگبی به شکل آزمایشی به رشته‌های المپیکی اضافه شد، می‌افزاید: در المپیک ریو، راگبی از رشته‌های اصلی بود که در آن دوره فیجی قهرمان شد.

 

خادمی با تصریح اینکه راگبی پر تماشاگرترین رشته ورزشی جهان به شمار می‌رود، اضافه می‌کند: ایران در انتخابی المپیک حاضر بود و در غرب آسیا در دور اول قهرمان شد و در مرحله دوم انتخابی در آسیای میانه به مقام اول دست یافت اما در مرحله آخر که به میزبانی هنگ کنگ بود، ژاپن اول و ایران پنجم شد.

 

کاپیتان تیم ملی راگبی خاطرنشان می‌کند: در آن دوره از بازی‌ها، سه مسابقه را با برد پشت سر گذاشتیم اما بازی را به تیم‌های ژاپن و هنگ کنگ واگذار کردیم تا آن دو تیم فینالیست شوند.

 

خادمی در پاسخ به این سوال که علت قدرتمندی تیم ژاپن در راگبی چیست؟ می‌گوید: راگبی در ژاپن قدمتی هشتاد ساله و بازیکنان زیاد و خوبی در ترکیب دارد، از طرفی لیگ ژاپن بعد از فرانسه دومین لیگ راگبی معتبر دنیاست.

 

کاپیتان تیم ملی راگبی ایران یادآور می‌شود که ایران از ابتدای فعال شدن راگبی مقام‌های خوبی را کسب کرده است، عناوینی نظیر قهرمانی مسابقات سید ۴ آسیا قزاقستان ۲۰۱۸، قهرمانی مسابقات بین المللی ۲۰۰۸، ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰ کیش، قخ مانی سید ۳ آسیا اندونزی ۲۰۱۰، نایب قهرمانی سید ۲ تایلند ۲۰۱۱، نایب قهرمان seven هندوستان ۲۰۱۲، سوم سید بندی ۲۰۱۴ قطر، سه مانی لیگ برتر ایران ۸۷،۸۹،۹۰،۹۱،۹۲،۹۳ با تیم فارس، قهرمانی لیگ برتر هفت نفره با اوتانا فارس چهار دوره، قهرمان لیگ برتر ساحلی، سه دوره، قهرمان آسیایی هندوستان، آسیای میانه ۲۰۱۵، قهرمانی غرب آسیا ۲۰۱۴ امارات و...

 

خادمی که تاکنون ۴ بار عنوان آقای ترای (گل) و ۴ بار عنوان بهترین بازیکن ایران را در کارنامه دارد، می‌گوید: من یک آتش‌نشان هستم، اگرچه یک نیروی شرکتی محسوب می‌شوم و حتی قراردادی هم نشده‌ام.

 

کاپیتان تیم ملی راگبی ایران که روزانه حداقل ۴ ساعت تمرین ورزشی دارد، ساکن شهر اردکان (سپیدان) است و ادعا می‌کند که این شهرستان قطب راگبی ایران محسوب می‌شود زیرا در این شهر ۶ ملی پوش راگبی داریم که یکی از آنها جزو بهترینهای تیم ملی هست.

 

خادمی در مورد لژیونر شدنش هم می‌گوید: من تنها راگبی باز ایرانم که امسال به عنوان لژیونر به تیم المپیو پاریس پیوستم، قراداد یکساله دارم و در بندهای قراردادم ذکر شده که علاوه بر بازی، در دوره‌های مربیگری هم شرکت کنم؛ البته لیگ فرانسه از معتبرترین لیگ‌های جهانی محسوب می‌شود.

 

کاپیتان تیم ملی راگبی ایران در خصوص مشکلات این رشته ورزشی در ایران می‌گوید: با توجه به نوپا بودن این رشته همه فکر می‌کنند راگبی همان فوتبال آمریکایی است، اما اینگونه نیست، سبک بازی آنها تفاوت دارد، در فوتبال آمریکایی محدودیت خطا وجود ندارد اما در راگبی پاس‌ها رو به جلو و تکل هم از شانه به پایین است.

 

خادمی در پاسخ به این پرسش که چرا علیرغم آنکه چهار سال کاپیتانی تیم ملی راگبی و کسب این افتخارات، کمتر شناخته شده هستید؟ می‌گوید: راگبی پخش تلویزیونی ندارد، بازی‌های بین‌المللی تیم ملی ایران و سایر تیم‌ها را کمتر کسی دیده و… این در حالیست که تنها چند روز بعد از انعقاد قراردادم در پاریس، احساس کردم مردم طور دیگری مرا نگاه می‌کنند، بعد متوجه شدم که باشگاه عکس مرا منتشر کرده و توضیحاتی در مورد قراردادم داده و همه جا از این قرارداد صحبت می‌شود که یک ایرانی به لیگ راگبی فرانسه وارد شده است؛ این در حالی بود که حتی در وطن خودم و حتی شهری که در آن به دنیا آمده و زندگی می‌کنم، خیلی‌ها مرا نمی‌شناسند.

 

اولین لژیونر راگبی ایران در مورد برگزاری لیگ برتر راگبی کشور با یادآوری اینکه هشت تیم در این لیگ حاضر است و بازی‌ها متمرکز برگزار می‌شود، می‌گوید: لیگ یک هم در ایران برگزار می‌شود.

 

خادمی، با بیان اینکه در ایران علاوه بر استادیوم آزادی، شیراز هم یک زمین راگبی دارد، سقف قرارداد در ایران را ۵ میلیون تومان اعلام و اضافه می‌کند که خیلی‌ها در این رشته پرداختی و دریافتی ندارند.

 

کاپیتان تیم ملی راگبی با تصریح اینکه تنها یک بار آن هم سال ۸۷ و بعد از کسب مقام آسیایی، در سطح فارس مورد تجلیل قرار گرفته است، می‌گوید: آن زمان دوره مدیرکلی آقای خدابخش بود که قرار شد زمینی به ما بدهند، حتی هزینه سند نویسی هم دریافت کردند اما تا امروز خبری نشده است.

 

خادمی در نهایت از نماینده مردم اردکان فارس در مجلس، رئیس اداره ورزش سپیدان، شهردار و فرمانده آتش نشانی این شهر، مؤسس راگبی فارس و مدیر تیم اوتانا و … خیلی‌های دیگر که در مسیرهای مختلف او و ورزشکاران تیم راگبی را حمایت و همراهی کرده و می‌کنند، قدردانی کرد.

 

 

  • 16
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش