پنجشنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳
۱۶:۰۱ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۱۰۴۰۵۰
سایر ورزشها

احسان حدادی: تنها فوتبال مردم را به خیابان ها می کشاند

احسان حدادی,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

احسان حدادی نایب قهرمان المپیک ۲۰۱۲ لندن و قهرمان پرتاب دیسک ایران و آسیا، یکی از ورزشکارانی است که همیشه با اشتیاق و علاقه فراوانی درباره فوتبال صحبت کرده و خیلی‌ها هم از علاقه شدید او به دروازه‌بانی فوتبال اطلاع دارند. با این حال، او هم هر از گاهی از شرایط خود ابراز نارضایتی می‌کند. صحبت‌های اخیر بهداد سلیمی و واکنش جمعی که بازیکنان تیم ملی فوتبال به او داشتند، به یکی از موضوعات پرحاشیه ورزش ایران در چند روز اخیر تبدیل شده است.

 

حدادی درباره صحبت‌های سلیمی و واکنش فوتبالیست‌ها به خبرنگار «ایران» گفت: «فکر می‌کنم بهداد یک مقدار ناراحت بود و حرف‌هایی را مطرح کرد. بالاخره ما ورزشکاران هم مثل همه مردم شرایطی در زندگی روزمره‌مان به وجود می‌آید و گاهی حرف‌هایی می‌زنیم که نباید بزنیم و خود بهداد هم گفته بود که بعضی از حرف‌هایش اشتباه بوده و عذرخواهی هم کرد. اما همه می‌دانند که فوتبال جایگاه ویژه‌ای در سراسر دنیا دارد و هیچ کسی خودش را با فوتبالیست مقایسه نمی‌کند. هر پاداشی هم که داده می‌شود، به حق و ناحقش کاری ندارم ولی در همه جای دنیا داده می‌شود. البته در کشورهای دیگر به رشته‌های دیگر هم توجه می‌شود و اسپانسرها می‌آیند ولی متأسفانه در کشور ما، توجه همه به سمت فوتبال رفته است. رسانه، پول، صدا و سیما و در کل همه چیز و ورزشکاری که مدال المپیک دارد، تحت تأثیر قرار می‌گیرد. موقعی که می‌بینید ۵، ۴ ماه از بازی‌های آسیایی گذشته و پاداش‌ها پرداخت نشده و شنیده می‌شود می‌خواهند آن را کم و زیاد کنند یا اینکه پارسال قول سکه داده بودند ولی بعد تصمیم گرفته شد به صورت ریالی و نصف آن مبلغ پرداخت شود، ورزشکاران را یک مقدار ناراحت می‌کند. بالاخره آنها رفته‌اند و مدال کسب کرده‌اند و پرچم ایران را بالا برده‌اند ولی قطعاً نمی‌توانیم به کسی تهمت بی غیرت بزنیم. اگر هم بهداد حرفی زده، منظورش چیز دیگری بوده است و قطعاً نمی‌خواسته به کسی توهین کند.»

 

این پرتابگر دارنده مدال طلای بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ ادامه داد: «بالاخره فوتبالیست‌های ما هم زحمت کشیده‌اند و مردم ما هم چه تیم ملی فوتبال ببرد یا ببازد، آن را دوست دارند. در حالی این روزها از فوتبال انتقاد می‌شود که با بازی استقلال و پرسپولیس، باز هم می‌بینیم که ۱۰۰ هزار نفر به استادیوم آزادی می‌روند و میلیون‌ها نفر هم از خانه‌های خود این بازی را نگاه می‌کنند. حالا اگر مسابقات دوومیدانی یا همین پرتاب دیسک و وزنه‌برداری المپیک را در ورزشگاه آزادی برگزار کنند، قطعاً بیشتر از ۳، ۲ هزار نفر آدم نمی‌رود. من دوومیدانی را گفتم که پرطرفدارترین رشته المپیک است و در هر مسابقه المپیک ۱۰۰ هزار نفر می‌نشینند و نگاه می‌کنند ولی باز هم می‌گویم منظور بهداد، فوتبالیست‌های باغیرت ما نبوده است.»

 

حدادی صحبت‌های خود را اینگونه تکمیل کرد: «همه ما داریم زحمت می‌کشیم. هیچ ورزشکاری دوست ندارد ببازد. ما دوست نداریم از المپیک یا بازی‌های آسیایی بدون مدال برگردیم و فوتبالیست‌ها هم قطعاً دوست ندارند در جام ملت‌ها یا لیگ قهرمانان آسیا مقام نیاورند.»

 

او درباره صحبت‌های روز گذشته سلیمی مبنی بر اینکه اعتراضش در فضای مجازی بهتر جواب داده، گفت: «فضای مجازی در حال حاضر ممکن است بیشتر از رسانه نقش داشته باشد ولی رسانه هم می‌تواند به ورزشکارهایی که می‌خواهند صحبتی داشته باشند، کمک کند ولی بدی که فضای مجازی دارد، این است که اخبار غلط هم در آن زیاد است و شما در رسانه خبر غلط کمتر می‌بینید. متأسفانه الان هم که همه جای دنیا روی ایران زوم کرده‌اند و ما باید خیلی باهوش باشیم. به خدا هیچ کسی دلش برای ما نمی‌سوزد. نه امریکا، نه انگلیس و نه آلمان و فرانسه و ما باید خودمان حواس‌مان باشد.»

 

این دوومیدانی کار نظر حمید سوریان که در مصاحبه با «ایران» گفته بود که ورزشکاران باید از فضای مجازی فاصله بگیرند را تأیید کرد: «دقیقاً همین طور است. الان وضعیت طوری شده که همه چه جوان‌ها و چه بزرگسالان به نوعی معتاد فضای مجازی شده‌اند. فضای مجازی برای یک تایمی خوب است. ما هزار مسأله در فضای مجازی می‌بینیم و گاهی می‌خواهیم زندگی‌های خود را به آن شکل دربیاوریم ولی در همین امریکا و اروپا هم مردم برای فضای مجازی وقت کمی می‌گذارند. در خارج هر کسی یک برنامه ارتباطی دارد ولی در ایران چند برنامه وجود دارد.»

 

حدادی درباره اینکه خودش هم گاهی از اینکه امکانات، پول و مربی ندارد، گله می‌کند، چنین واکنشی داشت: «قطعاً من همه این موضوعات را درک می‌کنم و متوجه می‌شوم. یکسری از حرف‌های بهداد کاملاً درست است. یک ورزشکار گاهی از نبود مربی و امکانات ناراحت می‌شود ولی در کل باید به نظر مردم احترام بگذاریم. اگر فوتبالیست‌های تیم ملی پاداشی هم گرفته‌اند به خاطر شاد کردن دل مردم بوده است. مردم ما فوتبال را خیلی دوست دارند و کاری هم نمی‌توان کرد. اگر من روزی ۵ مدال المپیک بگیرم، شاید تأثیر زیادی در جامعه نگذارد ولی تیم ملی فوتبال یمن و عمان را ببرد، مردم خیلی خوشحال می‌شوند و تنها در فوتبال است که وقتی به جام جهانی می‌رویم، مردم به خیابان می‌ریزند و ممکن است ساعت‌ها پشت ترافیک بمانیم.»

 

صحبت‌های پایانی او درباره برنامه اردوی امریکا و احتمال همکاری دوباره‌اش با مک ویلکینز مربی امریکایی بود: «زمان این اردو هنوز به صورت دقیق مشخص نشده ولی حتماً قبل از عید خواهد بود. من با آقای مک صحبت کرده‌ام و قرار شده در مدتی که امریکا هستم، با ایشان کار کنم.»

 

رضایت بهداد از انتشار پست جنجالی

بهداد سلیمی، چهره شاخص و پرافتخار ورزش ایران که این روزها با انتشار پستی در اینستاگرام جنجال به پا کرده، دیروز در مصاحبه‌ای به رادیو تهران گفت: «پس از شنیدن صحبت‌های مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال برای پاداش یک میلیون دلاری، تصمیم گرفتم سکوتم را بشکنم. پاداشی که برای این بردهای بی‌اهمیت دادند تبعیض بین ورزشکاران بود. خیلی از قهرمانان المپیک ما به سختی روزگار می‌گذرانند و حق‌شان این نیست. پاداشی که بعد از ریو به من دادند، مصوبه کمیته ملی المپیک برای رکوردشکنی در یکضرب بود. از کاری که کردم راضی‌ام اما به خاطر دو سه کلمه‌ای که در شأن مردم ایران نبود، عذرخواهی کردم اما اصل موضوع پابرجاست. ۱۲ میلیارد تومان پاداشی که به فوتبال بابت چند برد دادند، مساوی با بودجه دو سال و نیم فدراسیون وزنه‌برداری با این همه قهرمان المپیک است. وزنه‌برداری در سال ۵ میلیارد بودجه می‌گیرد و این واقعاً بی‌عدالتی است.» دیروز مسعود سلطانی‌فر، وزیر ورزش در حاشیه افتتاح مجموعه ورزشی چندمنظوره شهید خوراکیان درباره اختلافات پیش آمده بین ورزشکاران درباره پاداش به بازیکنان فوتبال، گفت: «از خودشان بپرسید!»

 

عاشورزاده: حق را به بهداد سلیمی می‌دهم

قهرمان تیم ملی تکواندو ایران اعتقاد دارد تبعیض میان فوتبالیست‌ها و دیگر رشته‌ها با توجه به تفاوت دستیابی به افتخار باید مدیریت شود. فرزان عاشورزاده گفت:«به سلیمی حق می‌دهم، ما قهرمان می‌شویم و بازیکنان فوتبال دلار می‌گیرند! فوتبال اکثراً سلیقه‌ای است و شاید ورزشکاران رشته‌های دیگر یک هزارم فوتبالیست‌ها در فضای مجازی دنبال کننده نداشته باشند اما همان ۵ هزار نفرعلاقه شدیدی به آنها دارند. چندین بار کی روش را از نزدیک دیدم و از دیدگاه یک شهروند عادی که طرفدار تیم ملی است، از او خیلی خوشم می‌آمد.»

 

حامد جیرودی

 

  • 16
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • پنج شنبه ۱ آذر
    جام حذفی ایران
    پرسپولیس - مس سونگون
    ۱۶:۱۵
  • لیگ برتر امارات
    العروبه امارات - العین امارات
    ۱۹:۰۰
  • جمعه ۲ آذر
    جام حذفی ایران
    تراکتور - گل گهرسیرجان
    ۱۵:۰۰
  • جام حذفی ایران
    فرد البرز - خیبر خرم آباد
    ۱۶:۱۵
  • جام حذفی ایران
    شناورسازی قشم - مس رفسنجان
    ۱۷:۳۰
  • جام حذفی ایران
    پارس جنوبی جم - سپاهان
    ۱۷:۴۵
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الفیحا - الاهلی عربستان
    ۱۸:۲۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    النصر - القادسیه
    ۲۰:۳۰
  • بوندسلیگا آلمان
    بایرن مونیخ - آگزبورگ
    ۲۳:۰۰
  • لیگ یک فرانسه
    پاری سن ژرمن - تولوز
    ۲۳:۳۰
  • شنبه ۳ آذر
    لیگ برتر انگلیس
    لسترسیتی - چلسی
    ۱۶:۰۰
  • جام حذفی ایران
    استقلال خوزستان - پیکان
    ۱۶:۴۵
  • سری آ ایتالیا
    هلاس ورونا - اینتر
    ۱۷:۳۰
  • بوندسلیگا آلمان
    بایرلورکوزن - هایدنهایم
    ۱۸:۰۰
  • بوندسلیگا آلمان
    دورتموند - فرایبورگ
    ۱۸:۰۰
  • لیگ برتر انگلیس
    آرسنال - ناتینگهام فارست
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    استون ویلا - کریستال پالاس
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    فولام - ولورهمپتون
    ۱۸:۳۰
  • سری آ ایتالیا
    آث میلان - یوونتوس
    ۲۰:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    منچسترسیتی - تاتنهام
    ۲۱:۰۰
  • لالیگا اسپانیا
    سلتاویگو - بارسلونا
    ۲۳:۳۰
ویژه سرپوش