مهمترین عناوین خبری
دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۴:۱۶ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۴۴۷۶
سایر ورزشها

فعالیت زیر زمینی MMA در ایران

ورزش MMA,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

یکی از ورزش‌های جدید و جذاب برای جوانان ایران در این چند سال اخیر MMA بوده است. ورزشی که به یکباره با درخشش امیر علی‌اکبری قهرمان سابق کشتی فرنگی جهان، در ایران شناخته شد و حالا رشد چشمگیری در یکی دو سال اخیر داشته و هر روز بیشتر از قبل جوانان علاقه‌مند به ورزش و یا حتی برخی از ستاره‌ها، قهرمانان و چهره‌های ورزشی به این رشته کشیده شده‌اند.

 

جذابیت‌های زیاد MMA و همچنین درآمدهای مالی زیاد آن باعث شده تا موجی در ایران برای ورود به این رشته راه بیفتد. رشته‌ای که همانند بوکس در اوایل انقلاب، این روزها به طور زیرزمینی فعالیت می‌کند و هنوز ساختار درست و حسابی ندارد و فقط برخی از افرادی که به این رشته علاقه‌مند بودند و شناخت خوبی هم از زیر و بم این ورزش داشتند، آرام آرام و تقریبا به طور مخفیانه به دنبال برگزاری مسابقات این رشته در ایران هستند.

 

آخرین مسابقه‌ای هم که در این رشته در ایران برگزار شد، مربوط به رقابتی بود که به میزبانی رباط‌کریم برگزار شد. رقابتی که با استقبال عجیب علاقه‌مندان به این ورزش روبه‌رو شد تا نشان دهد که یک میهمان ناخوانده برای ورزش ایران است که حتما چالش‌های زیادی را به به وجود می‌آورد. این ورزش تقریبا تمامی رشته‌های ورزشی را به چالش کشیده و حالا بسیاری از ورزشکاران در رشته‌های مختلف رزمی و حتی کشتی و وزنه‌برداری سمت این رشته رفته‌اند.

 

یکی از برگزارکنندگان این رشته کاوه حیدریان است. کسی که می‌گوید بنیانگذار این ورزش در ایران بوده و حالا به دنبال کمک به جوانان ایرانی است که به جای رفتن به کشورهای دیگر برای حضور در مسابقات هنرهای رزمی در ایران بتوانند مسابقه بدهند: «وقتی با دنیای MMA آشنا شدم، کمتر کسی در ایران این نام را می‌شناخت، به همین دلیل تصمیم گرفتم فعالیت در این ورزش را شروع کنم، چرا که اعتقاد دارم کامل‌ترین رشته رزمی بوده و هست. با تحقیقاتی که کردم متوجه شدم برای رسیدن به قهرمانی در ورزش و همچنین رسیدن به شهرت این ورزش بهترین است. همچنین علاوه بر این دو مورد می‌توان درآمد هنگفتی از مبارزه در این ورزش به دست آورد. کاری که تقریبا در هیچ یک از رشته‌های رزمی دیگر امکان‌پذیر نیست.»

 

او درباره افزایش طرفداران این رشته در ایران می‌گوید: «برای ورود به این ورزش، هیچ مدرکی اعم از قهرمانی، کمربند و دان و مربیگری و... ملاک نیست و فقط فردی که می‌خواهد به طور حرفه‌ای در این ورزش فعالیت کند، باید یک مبارزه حرفه‌ای واقعی را در شرایط حرفه‌ای برگزار کرده باشد و فیلم آن هم موجود باشد. به همین سادگی علاقه‌مندان وارد این رشته می‌شوند.»

 

حیدریان درباره انگیزه‌هایش برای راه‌اندازی این ورزش در ایران ادامه می‌دهد: «وقتی برای نخستین بار می‌خواستم به طور حرفه‌ای در این رشته مسابقه بدهم، متوجه شدم که یکی از لیگ‌های خارجی در کشورهای همسایه برگزار می‌شود که توانایی ثبت رکورد دارند و به همین خاطر برای مبارزه راهی این کشور شدم که در آن مقطع فقط ۲۵۰ دلار ورودی از ایرانی‌ها گرفت. دلیل این کار هم این بود که می‌دانستند در ایران امکان برگزاری چنین مسابقاتی وجود ندارد. چند میلیون خرج سفرم شد و در نهایت هم مقابل حریفی قرار گرفتم که رکوردش خیلی بالا بود! وقتی با این وضعیت روبه‌رو شدم، این فکر در سرم افتاد که این کار را در ایران انجام دهیم و به جای خروج ارز بتوانم ارزآوری برای کشور داشته باشیم که باز هم با ممانعت روبه‌رو شدم ولی دلسرد نشدم و تصمیم گرفتم شخصا این کار را انجام دهم و در ایران چنین مسابقاتی را برگزار کنم. وقتی برخی از مربیان و دوستان را دور هم جمع کردم و موضوع را مطرح کردم، همه مرا مسخره کردند و رفتند و گفتند وقتی این رشته در ایران ممنوع است چطور می‌خواهی مسابقات برگزار کنی که در نهایت منجر به ثبت در سایت جهانی شود.»

 

او با اشاره به راه‌اندازی این مسابقات در ایران توضیحاتش را ادامه می‌دهد: «این رشته در سازمان‌های مستقل برگزار می‌شود. نه زیر نظر فدراسیون خاصی است و نه از حمایت دولت برخوردار است. پس از مخالفت‌ها و سختی‌ها توانستم نمایندگی یک سازمان برگزاری مسابقات به نام HFC از فدراسیون جهانی هوشارافو در کشور کانادا را دریافت کنم و مسابقات را به شکل اصلی و حرفه‌ای در ایران برگزار کنیم. پس از چند سال برگزاری، دوستان پیشنهاد دادند که یک سازمان با نام ایران (مانند سایر کشورها) ثبت کنیم که سازمان IFC مخفف ایران فایتینگ‌ چمپیونشیپ (مبارزات قهرمانی ایران) را ثبت کردیم. البته هنوز هم دلیل مخالفت مسوولان را متوجه نمی‌شوم و امیدوارم به زودی به این مخالفت‌ها پایان دهند و دست همکاری بدهیم، همین امسال چند سبک در فدراسیون ورزش‌های رزمی مجوز گرفته که همه ترکیبی هستند و با نام‌های من‌درآوردی در این ورزش فعالیت می‌کنند.»

 

 

محسن وظیفه

 

 

newspaper.iran-varzeshi.com
  • 24
  • 9
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱۰
غیر قابل انتشار: ۹
جدیدترین
قدیمی ترین
عزیزان من شدیدا دوست دارم در این مبارزات باشم و از لحاظ مالی بسیار دچار بحران هستم .. در بوکس بسیار باهوش و تمرینات جوجیتسو بسیار داشته ام .. لطفا منو معرفی کنید ۳۵ سال دارم قزوین هستم
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش