به گزارش ایسنا، محمدرضا داورزنی معاون وزیر ورزش و جوانان پس از پایان مجمع انتخاباتی فدراسیون هندبال در جمع خبرنگاران بیان کرد: من از شما سوال میکنم مهندسی که در کار نبود؟ بعد از اجرای قانون منع به کار گیری بازنشستهها رحیمی چون قانون شامل حالش میشد از سمت خود در فدراسیون هندبال استعفا داد و فدراسیون سه ماه با سرپرست اداره شد. تلاش وزارت ورزش این بود که فدراسیون به ثبات برسد. هندبال باید برنامه خود را برای انتخابی المپیک و بازیهای آسیایی ۲۰۲۲ باید شروع میکرد. طبیعتاً میطلبید زودتر انتخابات را برگزار کنیم. هندبال هم جزو رشتههای مهیج و دانشگاهی است و طرفداران زیادی دارد .۱۵-۱۶ نفر برای انتخابات ثبت نام کرده بودند و همه آنها تجربه خوبی در هندبال داشتند و از مدیران اجرایی و دانشگاهی بودند. در نهایت با توجه به اینکه انتخابات به دور دوم کشیده شد آقای پاکدل توانست رأی مجمع را بگیرد ان شاالله از فردا کار خود را در هندبال شروع کند.
داورزنی در مورد اهدای کارت هدیه به رؤسای هیأتها و اسپانسری که به نفع کاندیدای خاصی پول رد و بدل میکرد، نیز گفت: من این را هم شنیدم. برخی افراد که در انتخابات شرکت میکنند اولین بحثهایی که مطرح میکنند این است که توانایی آوردن اسپانسر را داریم شعارهای تبلیغاتی که میدهند یکی آوردن اسپانسر است. اما اینکه بخواهند با دادن کارت هدیه و برخی بستهها مجمع را تحت تأثیر قرار دهند، وزارت ورزش تذکر داده و اگر این ثابت شود حتی شده انتخابات را باطل میکنیم چون برای ما حلاوت انتخابات خیلی مهم است. انتخابات سالمی بود و آقای پاکدل از خانواده خود هندبال است و علیرغم جوانی که دارند سابقه خوبی در حوزه اجرایی دارند. فکر میکنم اعضای مجمع به این بلوغ رسیدهاند.
او در مورد مشکلات مالی زمان سرپرستی هندبال نیز، تصریح کرد: این بحثها، بحثهای رسانهای نیست. وقتی قرار است فدراسیون به کسی دیگر سپرده شود تمام موجودیها صورت جلسه میشود. این چیزی نیست که بخواهد با یک حرف سندیت داشته باشد. آن چیزی که در هندبال بعد از رفتن آقای رحیمی منتقل شده اعداد قابل توجه ریالی و ارزی بوده است و به سرپرست تحویل داده شده است. به هر حال فدراسیون هم اعزامهایی داشته و اقداماتی انجام داده و هزینه کرده است. سرپرست فدراسیون هم بعد از استقرار آقای پاکدل کل موجودی را با هماهنگی ذی حساب به رئیس جدید منتقل میکند.
داورزنی در مورد مخالفت سرپرست فدراسیون جودو با سرمربی تیم ملی علی رغم اینکه فدراسیون جودو حاضر به پرداخت هزینههای این مربی است گفت: حتماً با مسئولان فدراسیون جودو صحبت میکنیم. فدراسیون جهانی هزینهای را پرداخت میکند و سعی میکنیم از این ظرفیتی که در اختیارمان گذاشته استفاده کنیم.
معاون قهرمانی وزارت ورزش در مورد بی نظمیهایی که در مجمع انتخاباتی هندبال به وجود آمد، بیان کرد: معمولاً در مجامع انتخاباتی چهار نفر با هم رقابت میکنند اما وقتی در مجمعی ۱۲ نفر با هم رقیب هستند و به دور دوم کشیده میشود. طبیعی است که استراحتی چند دقیقهای داشته باشد. دبیر اعلام کرد کسی از سالن خارج نشود اما دو ساعت و نیم بود که افراد در مجمع بودند. از بین کسانی که در مرحله اول بیشترین رأی را آورده بودند دو نفر به مرحله دوم رفتند و مجمع میخواست به این دو نفر رأی بدهد، به همین دلیل با تلفن حرف زدن برخی از افراد خیلی مهم نیست.
او در ادامه افزود: با تلفن حرف زدن غیر قانونی نبود. اینجا زندان نیست وقتی مجمع طولانی شد طبیعی است که خارج میشوند. تلفن حرف زدن و تردد به بیرون زمانی که قرار باشد اتفاق خاصی بیفتد ممکن است مشکل داشته باشد. اما امروز حتی خود اعضا درخواست ۱۰ دقیقه استراحت داشتند.
داورزنی در واکنش به این ادعا که شایع شده بود گواری رئیس فدراسیون میشود، گفت: اگر مجمع مهندسی شده بود پس چرا انتخاب نشد؟ گاهی مشاهده شده که برخی خود را نماینده وزارت میدانند اما اصلاً اینگونه نیست. امروز دیدید که چند نفر از کاندیداها از مدیران وزارت ورزش بودند ولی در رقابت شرکت کردند. وزارت ورزش اجازه ندارد نسبت به انتخابات اعضا را تحت فشار قرار دهد.
او در پاسخ به این سوال که چرا برخی از کارمندهای وزارت ورزش کاندیدای انتخابات مجمع میشوند؟ بیان کرد: آنها خلاف نمیکنند برخی مانند خلیلی که مربی و بازیکن هندبال بوده به عنوان کارشناس کاندیدا میشوند. آقای ناظمی هم ورزشکار بوده است. وقتی به دنبال رعایت دموکراسی هستید آحاد مردم این حق را دارند که اگر فکر میکنند توانمندی اداره یک فدراسیون را دارند در معرض انتخاب قرار گیرد. این مجمع است که انتخاب میکند کدام کاندیدا این توانایی را دارد.
او در این مورد افزود: شاهد بودید آقای گواری هم سابقه مدیر کلی استان و سرپرستی چند جا به ویژه خود هندبال را داشت بودند و ۱۴ رأی هم آورد. ولی پاکدل بدون اینکه اعضای مجمع تحت فشار باشند بیشترین رأی را آورد. کاندیداها قبل از انتخابات با هم تماس داشتند، برنامههای خود را مطرح کردند، پیگیری لازم را انجام دادند و سفرهای استانی هم رفتند و در مجمع هر کس تعدادی رأی آورد.
داورزنی در مورد کاندیداهایی که در انتخابات چند مجمع ثبت نام میکنند و روز انتخابات انصراف میدهند، گفت: برخی احساس میکنند توانایی کاندیدا شدن در رشتهای را دارند. بنابراین ضمن ثبت نام برنامههای خود را هم ارائه میدهند. اما پس از بررسیها متوجه میشوند که شانسی برای رأی آوردن ندارند یا برخی دیگر شانس بیشتری دارند. طبیعی است که انصراف میدهند. امروز هم کسانی بودند که به مجمع نیامدند و برخی نیز انصراف دادند. در مورد اینکه چه کسی کاندیدا میشود منعی وجود ندارد و نمیتوانیم بگوییم چرا انصراف دادی.
- 14
- 3