مهمترین عناوین خبری
دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۵۸ - ۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۲۰۲۰۳۶
سایر ورزشها

تفتیان: امکان دویدن در فینال را نداشتم/ چه هزینه‌ای برای من می‌شود؟

حسن تفتیان,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش
حسن تفتیان شایعه تمارضش برای مسابقه ندادن در فینال رقابت‌های دوومیدانی دوحه را مضحک خواند و گفت: هر ورزشکاری که انقدر زحمت بکشد و فشارهای تمرین را تحمل کند، برای کسب مدال به مسابقات می‌رود.

به گزارش ایسنا، حسن تفتیان دونده سرعتی ایران که در مقدماتی و نیمه نهایی ۱۰۰ متر به ترتیب با رکوردهای ۱۰.۲۶ و ۱۰.۲۵ به فینال رسیده بود، به علت آسیب دیدگی در نیمه نهایی در فینال حاضر نشد. البته با توجه به رکوردهای سایر ورزشکاران در فینال این ماده (رکوردهای نفرات اول تا سوم فینال ۱۰۰ متر: ۱۰.۱۰، ۱۰.۱۳ و ۱۰.۱۸) این شائبه برای برخی به وجود آمد که تفتیان مصدومیت را بهانه کرده است.

 

حسن تفتیان در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد این اتفاقات و مسابقات دوومیدانی قهرمانی آسیا دوحه اظهار کرد: به هر حال هدف و تلاش خود من هم این بود که مثل دوره قبل نتیجه بگیرم. نمی‌دانم بگویم بدشانسی یا یک اتفاق بد افتاد که در متراژهای آخر نیمه نهایی آسیب دیدم و امکان دویدن در فینال را نداشتم. من سه هفته پیش در انتخابی تیم ملی رکورد ۱۰.۰۹ را دویده بودم، تازه این رکورد خوب در شرایط آفتاب، باران و سرمای آن موقع و نداشتن رقیب برایم ثبت شد. اکنون احتمال می‌رفت که در دوحه رکورد بهتری را بزنم. خودم همچین انتظاری داشتم و باید این اتفاق می‌افتاد.

 

وی ادامه داد: همه کارهایی را هم که باید انجام می‌دادم، انجام شد. در ۶ ماهی که برای قهرمانی آسیا آماده می‌شدم با کلی مذاکره، بحث، جدل و کش مکش زیاد، فدراسیون تنها توانست مرا یک اردوی ۲۰ روزه بفرستد. تازه هزینه ۱۰ روز آن را فدراسیون قبول کرد و هزینه ۱۰ روز دیگرش را اداره ورزش استان خراسان قبول کرد. با همه این شرایط باید خوب پیش می‌رفتیم اما این آسیب کمی کار را خراب کرد.

 

تفتیان در پاسخ به این سوال که برخی از اهالی دوومیدانی این آسیب را نوعی بهانه از سوی او عنوان کرده‌اند، گفت: اینها کمی حرف‌های خنده داری است. هر ورزشکاری که انقدر زحمت بکشد و فشارهای تمرین را تحمل کند، برای کسب مدال به مسابقات می‌رود. مسلماً بیشتر از هر کسی خود من ناراحت هستم که آسیب دیدگی پیش آمد و ضرر آن هم قبل از هرکسی به خود من می‌رسد.

 

دونده سرعتی ایران در ادامه گفت: من در فرانسه ۱۰ روز را با هزینه شخصی خودم بیشتر ماندم تا به آمادگی بیشتری برسم و بیشتر زیر نظر مربی‌ام باشم. ماساژورم را با هزینه شخصی به فرانسه بردم تا آن‌جا به من کمک و مرا ریکاوری کند. همه این کارها را خودم انجام دادم و اگر قرار باشد عده‌ای بگویند که بهانه آورده و ندویده خنده دار است. در حال حاضر زیر نظر کمیته پزشکی فدراسیون آسیبم را پیگیری می‌کنم و همین دیروز (شنبه) عصر وقت MRI داشتم تا همه چیز مشخص شود.

 

تفتیان در پاسخ به این سوال که برخی از مسئولان فدراسیون اعلام کرده‌اند که اگر آسیبی در کار نباشد، با او برخورد می‌شود هم گفت: نه این مسائل جای صحبت ندارد. یک فرد باید خیلی سطحی نگر باشد که این حرف‌ها را بزند. در این شرایط بیشتر از هر کسی خود من باید ناراحت باشم و اگر از آن طرف هم هر اتفاق خوبی رخ می‌داد خوشحالی آن اول برای کشورم بود. بعد از آن خودم بیشتر از هر کسی دوست داشتم که برنده باشم.

 

وی در واکنش به این موضوع که گفته می‌شود تفتیان با وجود هزینه‌های زیادی که فدراسیون برایش انجام می‌دهد نه در جاکارتا و نه در دوحه نتیجه‌ای نگرفته است، گفت: من واقعاً نمی دانم چه هزینه‌ای برای من می‌شود. من از آبان ماه برای آمادگی در این مسابقات استارت زدم و در کل این ۶ ماه تمرین کردم فقط هزینه یک اردوی ۱۰ روزه را فدراسیون قبول کرد و بخشی دیگر هم با حمایت نماینده شهرم اداره کل ورزش استان تقبل کرد. من حتی ۵ ماه دیگر که ایران تمرین کردم نه حقوق مربیان و نه حقوق ماساژورم پرداخت نشد. حتی یک روز هم اردو نبودم و هیچ هزینه‌ای برای من نشده است. هر چیزی بوده من خودم انجام دادم حالا جالب است که می‌شنوم هزینه‌های زیادی برایم شده است.

 

 

  • 11
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش