یکشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۳
۱۸:۲۶ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۶۹۹۷
والیبال – بسکتبال

دلایل افت تیم ملی والیبال در لیگ/ حسرت ایران چگونه سه ساله شد؟

اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,والیبال و بسکتبال,تیم ملی والیبال ایران
تیم ملی والیبال ایران در حالی از راهیابی به مرحله فینال بیست و هشتمین دوره رقابت های لیگ جهانی بازماند که با روزهای خوبش در این مسابقات فاصله زیادی پیدا کرده است.

به گزارش  مهر، پرونده لیگ جهانی والیبال در سال ۲۰۱۷ با انجام بازی ایران و روسیه بسته خواهد شد، لیگی که آخرین بار زمان کواچ به دل ما نشست و رتبه چهارم را کسب کردیم. با توجه به اینکه همیشه مسابقات بعد از المپیک  رنگ و بوی متفاوتی دارد همگان منتظر شروع لیگ جهانی والیبال و نمایش مدعیان بودند.

 

ایران هم از این قاعده مستنی نبود و با تغییر سرمربی که البته کار جدیدی برای والیبال ایران نیست گام در این تورنمنت جذاب گذاشت. حضور ۹ ساله ایگور کولاکویچ در تیم ملی صربستان و کار با ستارگان مطرح والیبال دنیا این امید را در دل خانواده والیبال زنده کرد که می توان بعد از رفتن ولاسکو بار دیگر تیم ملی را با یک سرمربی منظم و با دیسیپلین دید.

 

سرمربی تیم ملی که قبل از قبول سرمربیگری ایران از خداحافظی شهرام محمودی و مهدی مهدوی با خبر بود با همکاری پیمان اکبری دستیار اول خود لیست جدید تیم ملی را اعلام کرد، لیستی که برخلاف اکثر تیم های حاضر در لیگ جهانی اثری از جوانگرایی در آن دیده نمی شد. کولاکوویچ که خودش مدعی است در تغییر نسل تیم های والیبال و استفاده از بازیکنان جوان ید طولایی دارد به چند دلیل ریسک نکرد و به ترکیب همیشگی و تکراری ایران دست نبرد. شاید کسب نتیجه و یا نداشتن شناخت کافی از بازیکنان ایرانی مهمترین دلایل او برای لیستش بود.

 

لیگ جهانی شروع شد و تیم ملی کشورمان در هفته اول با تیم های برزیل، ایتالیا و لهستان همگروه بود. دو شکست مقابل برزیل و ایتالیا که البته با بازی نسبتا بد ملی پوشان همراه بود همان ابتدا کام والیبالی ها را تلخ کرد و البته صدای مخاطبان والیبال که «این مربی هم به درد ما نمی‌خورد» را درآورد. بازی سوم و تقابل با لهستان امیدها را زنده کرد، کولاکویچ مجبور بود در غیاب معروف، غلامی و موسوی مصدوم از امیدهای آینده دار والیبال استفاده کند. درخشش معنوی نژاد و سال افزون، دی جورجی و شاگردانش را غافلگیر کرد و ایران موفق شد ۳ بر یک لهستان قدرتمند را شکست دهد.(بازی هفته اول در ایتالیا).

 

تیم ملی والیبال کشورمان در هفته دوم لیگ جهانی میزبان شد و حضور پرشور هواداران بار دیگر در تالار آزادی بازیکنان را شارژ روحی کرده بود اما  این موضوع خیلی باعث نشد تا بردهای مقتدرانه ای داشته باشیم. بلژیک و آرژانتین را با نتایج مشابه ۳ بر ۲ از پیش رو برداشتیم و مقابل صربستان هم ۳ بر صفر مغلوب شدیم.

 

نمایش تیم ملی همانند هفته اول ضعف هایی داشت که اولین و مهم ترین آن مشکل همیشگی والیبال ما یعنی دریافت بود. کولاکوویچ حتی حاضر نشد تا یک امتیاز به نظری افشار که از بهترین دریافت کننده های والیبال ایران بوده استفاده کند و به استفاده از امیر غفور نا آماده که تازه از بند مصدومیت خارج شده بود اصرار می کرد.

 

هفته دوم در حالی به پایان رسید که هنوز روی کاغذ شانس راهیابی به جمع ۶ تیم پایانی لیگ جهانی وجود داشت و باید در ادامه راه با تیم های آمریکا، لهستان و روسیه روبرو می شدیم. این بار دیگر تماشاگر ایرانی حضور نداشت تا کمی موتور بازیکنان را گرم کند.

 

ایران در اولین گام با آمریکا بازی کرد و با ارائه یک نمایش بسیار ضعیف هم در بحث فنی و هم در بحث روانی ۳ بر صفر مغلوب شد. این در حالی بود که آمریکا مت اندرسون، دیوید لی، آدان راسل و چند بازیکن دیگر خود را کنار گذاشت و پیج بازیکنان ۲۳ ساله یانکی ها یک تنه تیم ما را شکست داد.

 

ایران شنبه شب در دومین بازی هفته سوم رو در روی لهستان قرار گرفت. ایران دو هفته پیش این تیم را در ایتالیا شکست داده و این بار در کشور لهستان میهمان عقاب های قرمز اروپا بود. شاید اگر تعویض های کولاکوویچ زودتر انجام می شد بهتر ظاهر می شدیم ولی باز هم همانند مصاف با آمریکا ۳ بر صفر مغلوب شدیم تا برای سومین  سال پیاپی حسرت حضور در مرحله نهایی لیگ جهانی به دل خانواده والیبال بماند.

 

تیم ملی والیبال امشب در آخرین گام با روسیه ای روبرو خواهد شد که تیمش را از نیمکت فنی گرفته تا بازیکنان دگرگون کرده و خون تازه ای را در رگ های والیبال کشورش جاری کرده است. از سرمربی جدید تیم ملی انتظار معجزه نداریم و این حق را به او می دهیم که شکست های تیم ملی و خوب بازی نکردن بازیکنانش را با نداشتن شناخت کافی از تیم ملی توجیه کند اما انتطارات از والیبال بالا رفته و دیگر این جمله که  گرفتن حتی یک ست از تیم های قدرتمند آرزوی ما بوده هم هواداران والیبال را قانع نمی کند.

 

به نظر می رسد این تیم ملی در کنار ستارگان و چهره های با تجربه نیاز به جوانانی همانند معنوی نژاد دارد تا روح تازه ای به تیم بدمند تا دوباره شادابی را در بازی تیم ملی شاهد باشیم. کولاکویچ دیگر بازیکنان تیم ملی را به خوبی میشناسد و باید دید در ادامه راه و مسابقات پیش رو آن چهره ای که همه از والیبال ایران انتظار دارند را شاهد خواهیم بود یا خیر.

 

 

 

 

 

  • 16
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۱۵ تیر
    جام ملت های اروپا
    پرتغال - فرانسه
    ۲۲:۳۰
  • شنبه ۱۶ تیر
    کوپا آمریکا
    ونزوئلا - کانادا
    ۰۴:۳۰
  • جی لیگ ژاپن
    گامبا اوزاکا - یوکوهاما مارینوس
    ۱۳:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    انگلیس - سوئیس
    ۱۹:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    هلند - ترکیه
    ۲۲:۳۰
  • یکشنبه ۱۷ تیر
    کوپا آمریکا
    کلمبیا - پاناما
    ۰۱:۳۰
  • کوپا آمریکا
    اروگوئه - برزیل
    ۰۴:۳۰
  • کوپا آمریکا
    -
    ۱۷:۳۰
  • دوشنبه ۱۸ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    هیوستون دینامو - لس آنجلس اف سی
    ۰۴:۰۰
  • لیگ MLS آمریکا
    لس آنجلس گلکسی - مینسوتا
    ۰۶:۰۰
ویژه سرپوش