مهمترین عناوین خبری
چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۱۵:۵۶ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۷۲۶۵
والیبال – بسکتبال

همه اشتباهات بزرگ کولاکوویچ 

اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,والیبال و بسکتبال,کولاکوویچ
با پایان لیگ جهانی والیبال انتقادات زیادی به سرمربی مونته نگرویی تیم ملی والیبال بود که به تعدادی از آنها اشاره شده است.

به گزارش ورزش سه، تیم ملی والیبال ایران در اولین تورنمنت رسمی که ایگور کولاکوویچ را روی نیمکت خود می‌دید نتوانست انتظارات را برآورده کند و عنوان یازدهمی لیگ جهانی را کسب کرد و در جدول رده بندی تنها تیم ایتالیا پایین‌تر از این قرار گرفت تا یکی از ضعیف‌ترین نتایج والیبال ایران در لیگ جهانی رقم بخورد.

 

در لیگ جهانی ۲۰۱۷ بیشتر تیم‌های شرکت کننده با ترکیب متفاوت نسبت به قبل حضور پیدا کرده بودند و مشخص بود که این تیم‌ها در این مسابقات به دنبال محک زدن بازیکنان جوان خود هستند. موضوعی که در تیم ایران رخ نداد و با کمترین تغییر ممکن پا به این مسابقات گذاشت.

 

تنها غایب تیم ایران در لیگ جهانی، شهرام محمودی بود که این بازیکن با وجود دعوت به تیم ملی ترجیح داد به استراحت بپردازد و بدون شک اگر دعوت کولاکوویچ را برای حضور در تیم ملی قبول می‌کرد یکی از بازیکنان اصلی تیم ایران در این مسابقات بود.

 

ملی‌پوشان والیبال ایران در هفته نخست لیگ جهانی والیبال به مصاف تیم‌های ایتالیا، برزیل و لهستان رفتند و تنها مقابل لهستان به پیروزی رسیدند و در ۲ بازی دیگر نتیجه را واگذار کردند. برد مقابل لهستان هم در شرایطی برگزار شد که تیم ایران به اجبار چندین تغییر در ترکیب اصلی خود داشت و شاید یکی از دلایل اصلی برد ایران در این مسابقه همین مسئله بوده باشد.

 

در هفته دوم لیگ جهانی که به میزبانی ایران برگزار شد شاگردان کولاکوویچ رودر روی تیم‌های آرژانتین، بلژیک و صربستان قرار گرفتند که در نهایت با ۲ پیروزی ۳ بر ۲ مقابل آرژانتین و بلژیک و شکست مقابل صربستان امیدهای خود را برای صعود به مرحله نهایی لیگ جهانی حفظ کردند.

 

ضعیف‌ترین عملکرد تیم ایران در لیگ جهانی ۲۰۱۷ در هفته سوم این مسابقات رخ داد. این تیم در هر ۳ بازی خود مقابل آمریکا، لهستان و روسیه شکست خورد تا نتواند حتی یک امتیاز از این ۳ مسابقه کسب کند.

 

این نتایج ناامیدکننده باعث شد بسیاری از کارشناسان والیبال، انتخاب ایگور کولاکوویچ را به عنوان سرمربی تیم ملی والیبال یک تصمیم اشتباه قلمداد کنند و همان طور که انتظار می‌رفت باز هم درباره دوران طلایی والیبال ایران در زمان ولاسکو صحبت‌های زیادی مطرح شد.

 

* اشتباهات کولاکوویچ کدام‌ها بودند؟

سرمربی مونته‌نگرویی تیم ملی والیبال ایران تصور نمی‌کرد تیم تحت هدایتش چنین عملکرد ضعیفی در لیگ جهانی داشته باشد. او با استفاده از بازیکنان اصلی تیم ایران تلاش کرد نتایج خوبی در لیگ جهانی کسب کند تا هم نظر مساعد فدراسیون والیبال نسبت به وی جلب شود و هم این که به پشتوانه این نتایج به یک محبوبیت قابل توجه در میان مردم دست پیدا کند، اتفاقی که پیش از این برای ولاسکو رخ داده بود و این مربی همچنان هم مورد علاقه مردم است.

 

بدون شک اگر تیم ایران با ترکیبی جوان و کم تجربه چنین نتایجی در لیگ جهانی کسب می‌کرد این گونه مورد هجمه منتقدان قرار نمی‌گرفت، چون حداقل چیزی که نصیب والیبال ایران می‌شد باتجربه شدن این بازیکنان در یک تورنمنت بین‌المللی بود و کسی دیگر نمی‌توانست به خاطر این نتایج به کولاکوویچ خرده بگیرد.

 

یکی از سیاست‌هایی که فدراسیون والیبال عنوان می‌کرد پس از المپیک به دنبال آن است جوانگرایی در تیم ملی بود. پیش از این که کولاکوویچ لیست بازیکنان مورد نظرش را منتشر کند کمتر کسی می‌توانست پیش‌بینی کند که در این فهرست بازیکن ۳۳ ساله هم حضور داشته باشد. فرهاد نظری افشار که در فصل گذشته لیگ برتر والیبال عملکرد خوبی داشت در شرایطی به تیم ملی دعوت شد که احتمالا خودش هم انتظار نداشت چنین اتفاقی رخ دهد.

 

با این وجود در طول لیگ جهانی این بازیکن فرصت چندانی برای بازی کردن پیدا نکرد. سوالی که مطرح می‌شود این است که اگر قرار به عدم استفاده از نظری افشار بود چرا به جای  او از یک بازیکن جوان و کم تجربه استفاده نشد تا حداقل بتواند از نزدیک عملکرد بازیکنان تیم‌های مطرح دنیا را تماشا کند. ضمن این که عملکرد برخی بازیکنان باتجربه هم آنقدرضعیف بود که پیش‌بینی می‌شد کولاکوویچ در مسابقات بعدی از این بازیکنان استفاده نکند اما کولاکوویچ همچنان روی استفاده از آنها مصر بود. نمونه بازی این مسئله امیر غفور بود که عملکرد خیلی ضعیفی در لیگ جهانی داشت اما در بیشتر مسابقات به میدان رفت.

 

* نقش نامشخص پیمان اکبری در کادر فنی تیم ملی

با توجه به این که کولاکوویچ هنوز به یک شناخت کامل از والیبال ایران نرسیده انتظار می‌رفت پیمان اکبری یاری‌رسان سرمربی مونته‌نگرویی تیم ملی باشد اما با توجه به اتفاقاتی که در طول لیگ جهانی رخ داد به نظر نمی‌رسد این اتفاق رخ داده باشد.

 

به عنوان مثال معنوی‌نژاد که در هفته سوم لیگ جهانی نتوانست به دلیل مصدومیت به میدان برود در ۲ هفته ابتدایی هم هر زمان که بازی کرد عملکرد فوق‌العاده‌ای داشت، اما کولاکوویچ باز هم به این بازیکن اعتماد نمی‌کرد. شاید اگر پیمان اکبری که اشراف کاملی به توانایی‌هایی معنوی‌نژاد دارد به کولاکوویچ توصیه می‌کرد از این بازیکن استفاده بیشتری کند تیم ملی می‌توانست از وجود این بازیکن بهره بیشتری ببرد اما باز هم به بازیکنانی اعتماد شد که سال‌هاست خیالشان از حضور در ترکیب تیم ملی راحت است.

 

* مدیریتی که دیده نشد

یکی از مهمترین شاخصه‌هایی که فدراسیون والیبال در انتخاب سرمربی تیم ملی مدنظر داشت کاریزماتیک بودن وی بود تا بتواند در تیم ملی یک مدیریت قوی برقرار کند. شاید اتفاقات حاشیه‌ای مثل بازیکن‌سالاری که گفته می‌شد در تیم ملی وجود داشت باعث شده بود فدراسیون والیبال به دنبال مربی باشد که در وهله اول توانایی مقابله با بازیکن‌سالاری را داشته باشد اما درگیری لفظی سال‌افزودن با ولاسکو باعث شد در این زمینه هم تردیدهای زیادی ایجاد شود. اگر تا پیش از این صحبت از حاشیه‌سازی برخی بازیکنان در تیم ملی مثل معروف و موسوی و ... بود این بار بازیکنان جوان و کم‌تجربه هم به خودشان این اجازه را می‌دهند وارد حاشیه شوند.

 

* کولاکوویچ همچنان فرصت دارد

با وجود این که انتقادها از کولاکوویچ بسیار زیاد شده اما این مربی تنها در یک تورنمنت تیم ایران را هدایت کرده و این احتمال وجود دارد که او بتواند اشتباهاتی که تا الان داشته را برطرف کند و بهترین تصمیم هم می‌تواند دادن فرصت دوباره به کولاکوویچ باشد. کولاکوویچ به خوبی متوجه شده که برآورده کردن انتظارات در ایران بسیار سخت است و اگر می خواهد همچنان سرمربی تیم ملی باشد در وهله اول باید بتواند اشتباهات غیرقابل انکاری که در لیگ جهانی داشته را تکرار نکند. فراموش نکنیم او مربی بزرگی است که سال‌ها سرمربیگری تیم ملی صربستان را بر عهده داشته و این که گفته می‌شود او برای تیم ایران کوچک است چندان نمی‌تواند منطقی باشد.

 

 

 

  • 16
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۲۱ خرداد
    دوستانه
    جمهوری چک - مقدونیه
    ۱۹:۳۰
  • لیگ آزادگان
    مس سونگون - مس کرمان
    ۱۹:۴۵
  • لیگ آزادگان
    آریو اسلامشهر - استقلال آبی پوش ملاثانی
    ۱۹:۴۵
  • لیگ آزادگان
    چادرملو اردکان - دریا بابل
    ۲۰:۰۰
  • لیگ آزادگان
    داماش گیلان - سایپا
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    هلند - ایسلند
    ۲۲:۱۵
  • دوستانه
    لهستان - ترکیه
    ۲۲:۱۵
  • سه شنبه ۲۲ خرداد
    مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    ژاپن - سوریه
    ۱۳:۴۴
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    کره جنوبی - چین
    ۱۴:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    استرالیا - فلسطین
    ۱۵:۴۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    قطر - هند
    ۱۹:۱۵
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    کویت - افغانستان
    ۱۹:۱۵
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    ایران - ازبکستان
    ۲۰:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    امارات - بحرین
    ۲۰:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    عربستان - اردن
    ۲۱:۳۰
  • دوستانه
    پرتغال - جمهوری ایرلند
    ۲۲:۱۵
ویژه سرپوش