به گزارش ورزش سه، صمد نیکخواه بهرامی که در ۳۴ سالگی همچنان یکی از بهترین بازیکنان بسکتبال ایران محسوب می شود و اخیرا قراردادش را با یک تیم چینی به نام «جیانگ سو» امضا کرده، نزدیک به ۲ سال است که از تیم ملی دور شده است. او برای چندمین فصل متوالی به بازی در لیگ چین ادامه خواهد داد و به نظر می رسد به دلیل اختلاف با مدیران فدراسیون دیگر بازگشتی هم به تیم ملی نخواهد داشت. به بهانه عقد قرارداد صمد نیکخواه بهرامی با یک تیم چینی با او دقایقی همکلام شدیم. در ادامه صحبت های کاپیتان سابق تیم ملی در گفت و گو با ورزش سه را می خوانید.
در چین اذیتم نمی کنند
تصمیم گرفتم برای چندمین فصل متوالی در چین باشم و دلیل این تصمیم گیری هم بیشتر به خاطر آرامشی که در چین دارم. کسی اذیتم نمی کند، بی جهت جریمه نمی شوم و همه چیز روی روال و نظم خاص خودش است. البته دوست داشتم در لیگ ایران بازی کنم اما همانطور که گفتم فعلا به کارم در لیگ چین ادامه می دهم. سطح قراردادها هم کاملا با ایران متفاوت است. شاید سال آخر بازی ام را در ایران باشم اما فعلا می خواهم به کارم ادامه دهم و تصمیمی برای خداحافظی ندارم.
کار آسیایی ها در چین سخت است
تیم جیانگ سو جزو تیم های قدرتمند چین نیست. به خاطر اینکه لیگ چین قانونی دارد که فقط تیم های پایین جدولی می توانند جدا از ۲ بازیکن خارجی یک بازیکن آسیایی هم بگیرند، ما می توانیم فقط به این تیم ها برویم. تیم های فصل های قبل من هم پایین جدولی بودند اما چون به رده های بالاتر می روند، دیگر نمی توانند بازیکن آسیایی بگیرند و من باید به تیم های دیگری بروم. آنها ۲ سهمیه خارجی شان را با بازیکنان آمریکایی و اروپایی پر می کنند.
امیدوارم «کراس فیت» گسترش پیدا کند
من یک باشگاه ورزشی در رشته «کراس فیت» افتتاح کردم که اولین باشگاه ورزشی در این رشته در ایران است. این ورزش برای آمادگی جسمانی بیشتر ورزشکاران حرفه ای است و از فاز بدنسازی که مربوط به تمرینات قدرتی است، بیرون می آید. خودم این ورزش را دنبال می کردم و تصمیم گرفتم برای گسترش این رشته که در دنیا مرسوم شده، باشگاهی افتتاح کنم. البته بحث اقتصادی و درآمدزایی هم دارد اما امیدوارم در ورزش ایران مثمرثمر باشد.
حرف و عمل مشحون فرق دارد
اخیرا هیچ ارتباطی با فدراسیون و کادرفنی تیم ملی نداشتم. شنیدم که مشحون گفته بهتر از صمد نیکخواه و مهدی کامرانی پیدا نمی شود اما حرف و عمل این آقایان با هم متفاوت است. من همیشه گفتم باعث افتخارم است که برای تیم ملی بازی کنم چون هر چیزی که در بسکتبال به دست آوردم به واسطه حضورم در تیم ملی بوده است. به نظرم می توانم به تیم ملی کمک کنم اما وقتی نمی خواهند دیگر نمی توانم اصرار کنم.
به شعور مردم توهین می کنند
سال گذشته می گفتند نظر سرمربی آلمانی است که برخی بازیکنان از جمله مرا به تیم ملی دعوت نکند اما دیدید که با تغییر سرمربی هم این اتفاق ادامه پیدا کرد. من همان موقع نیز می دانستم که فدراسیون خودش چنین کاری کرده اما آقایان با صحبت هایشان به شعور مردم توهین کردند. پاسخ های غیرمنطقی در قبال سوال های مردم می شنوم. شاید از قیافه من خوششان نمی آید چون از نظر فنی که قطعا نمی توانند مرا رد کنند.
وزارتخانه چرا برخوردی نمی کند؟
من در یک مقطع خیلی دوست داشتم در تیم ملی باشم چون باعث پیشرفتم می شد. از یک زمانی به بعد دیگر من به تیم ملی احتیاج نداشتم و فقط به خاطر کمک به کشورم می خواستم در تیم ملی حضور داشته باشم. اگر قرار به مشهور بودن و قرارداد خوب بستن بوده باشد، دیگر از من گذشته و آنقدر شناخته شده هستم که نیازی به حضور در تیم ملی نداشته باشم. الان تیم ملی است که نیاز به من دارد. کارهایی که آقایان انجام می دهند، به بسکتبال ضربه زده و نمی دانم چرا هیچ مسئولی در بدنه ورزش کشور با این آقایان برخورد نمی کند. مگر وزارت ورزش سازوکاری برای کنترل فدراسیون ها ندارد؟
با موزیک گوش دادن بی غیرت می شویم؟
شنیدم محمد حسن زاده بازیکن تیم ملی در اردوها موزیک گوش داده و مسئولان تیم ملی و فدراسیون به او گفته اند بی غیرت! اتفاقا رسم است که بازیکنان قبل از تمرین و مسابقات به خاطر آرامش خودشان موزیک گوش می کنند. این مسائل را وزارت ورزش می بیند یا خیر؟ البته پیش خودم می گویم وقتی مرا به این راحتی کنار زدند، دیگر این بازیکنان که راحت تر از من کنار می روند. مطمئن باشید که این بازیکنان و مربیانی که الان سکوت کرده اند، سر آنها هم چنین بلایی می آید.
حدادی را هم حذف می کنند
حامد حدادی بازیکن بزرگی است و شاید آخرین بازیکن از نسل ما باشد که در تیم ملی مانده است. او می تواند به تیم ملی کمک کند و جای شکر دارد که او هنوز در تیم ملی حضور دارد اما معتقدم برای او هم چنین اتفاقاتی که برای ما رقم زدند را تکرار می کنند. هر بازیکنی که در تیم ملی است، روی لبه تیغ قرار دارد و اگر به مسئولان نگویند چشم، می گویند نمک نشناس است. خوب است که من چیزی از این آقایان نخواستم که الان پشت سرم اینطور صحبت می کنند.
- 17
- 4