یکشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۳
۰۹:۴۶ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۲۳۲۴
والیبال – بسکتبال

خوش‌خبر:

غلامی گفت تا این مربی باشد من نیستم!

اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,والیبال و بسکتبال,عادل غلامی
نوبت اخراج این بار به عادل غلامی رسید. باز یک درگیری با یکی از دو ستاره حساسیت برانگیز تیم ملی. عادل در یکی از چرخش های تمرین با سید محمد موسوی جر و بحث پیدا می کند. این قدر عصبانی می شود که تمرین را ترک کند و حالا او از تیم ملی اخراج شده است.

بیانیه رسمی کادرفنی صادر شده و این بازیکن به دلیل از تن خارج کردن پیراهن تیم ملی و ترک تمرینات ، دیگر قرار نیست بتواند پیراهن تیم ملی را بر تن کند. اقدامی که فدراسیون والیبال باور دارد برخوردی قاطع با بازیکن سالاری است. رفتاری که بی شک برخوردی درست با بازیکن خاطی می تواند باشد اگر این شائبه را به وجود نیاورد که چر این برخوردها فقط درباره بقیه اتفاق می افتد و چرا در قبال این برخورد قاطع سریع ، سوی دیگر دعوا حتی به کمیته انضباطی فراخوانده نشده تا اقلا مشخص شود چطور با اخلاق ترین بازیکن تیم ملی والیبال ایران اینچنین از خود بی خود شده است و تیم ملی را تنها گذاشته.

 

امیر خوشخبر ، سرپرست تیم ملی والیبال ایران در گفت و گویی صریح با خبرآنلاین درباره این دعوا و حواشی  آن سخن گفته ، نکاتی که مشروحش را در ادامه می خوانید. البته بخش هایی از این گفت و گو به رسم امانت ، به خاطر نام برده شدن از افراد دیگر که در زمان گفت و گو ، امکان پاسخگویی را نداشتند ، منتشر نمی شود.

 

*آقای خوش خبر ، بیانیه تیم ملی صادر شد و همان طور که می شد پیش بینی کرد ، قربانی این دعوا هم عادل غلامی بود.

انتظار داشتم الان بگویید چه خوب که فدراسیون والیبال برای احترام به کادرفنی و شان تیم ملی برخورد مناسبی کرده است اما شما هم مثل رادیو ورزش دارید انتقاد می کنید. تازه آن دوستان که این اتفاق را به همه اتفاقات ۵ سال گذشته ربط داده بودند.

 

*بالاخره این دعوا دو طرف داشته و الان فقط با یک طرفش برخورد شده است.

این طور نیست. ما اصلا در این حکم به دعوایی که رخ داده ورود نکردیم. ماجرای عادل ، ماجرای در آوردن پیراهن و ترک تمرین تمرین تیم ملی است. به دلیل این اتفاق ، سرمربی تیم آقای کلاکویچ می گوید این رفتار خط قرمزش است و از نظر او عادل دیگر جایی در تمرینات تیمش ندارد.

 

*خب بالاخره یک اتفاقی افتاده که این واکنش را از با اخلاق ترین و کم حاشیه ترین بازیکن تیم ملی دیدیم.

هر اتفاقی هم که افتاده باشد ، او نباید این برخورد را می کرد. اصلا این رفتار قابل قبول نبود و سرمربی تاکید دارد که این اتفاق خط قرمزش بوده. در تمرینی که تماشاگر و خبرنگار حضور داشته ، او باید سعه صدر به خرج می داد. اصلا کل این دعوا و بحث این قدر کوچک و کوتاه بود که خود من ، کنار زمین اصلا متوجه ماجرا نشدم. ولی حتی اگر بدترین فحش ها هم داده می شد ف بازیکن نباید پیراهنش را در بیاورد و تمرین تیم را ترک کند.

 

*ببخشید ولی هر بار به نظر می رسد یک جوی در حمایت از چند چهره خاص در تیم ملی وجود دارد که شاهد این اتفاقات می شویم. مگر می شود یکی بی دلیل این برخورد را داشته باشد؟ آن هم بازیکنی مثل عادل غلامی؟

واقعا اتفاق عجیبی نبوده. بگذارید من کل ماجرا را برای تان تعریف کنم. در این تمرین چرخشی تیمی که داریم ، سرعتی زن ها ضربه شان را می زنند و می روند می نشینند ، انگار محمد موسوی دقایق زیادی بیرون بوده ، وقتی به زمین می آید ، نوبتش را که می زند می گوید چون بدنش سرد می شود ، نوبت عادل را می گیرد. ان لحظه بحثی بین شان پیش می آید. کلاکوویچ می پرسد چه شده که عادل می گوید هیچی داریم جوک می گوییم. لحظاتی بعد ولی عادل قهر می کند ، این اتفاق این قدر سریع می افتد که من که سرم پشت به تمرین بود و با تلفن حرف می زدم اصلا متوجه ماجرا نشدم.

 

*خب حتما حرفی بوده که این واکنش رخ داده دیگر.

اصلا اگر حرفی هم بوده نباید این برخورد بشود ، اینکه ده نفر بیفتند دنبالش و بگویند نرو و او برود و کلی غر بزند و بگوید یا با فلانی برخورد می شود یا تا این مربی هست من نیستم ، توجیهی ندارد. بعد هم که مثلا بیایند در رسانه ای مثل رادیو ورزش ربطش بدهند به گذشته و رژه المپیک و این حرف ها.

 

*درباره رژه المپیک هم اتفاقا همین بحث وجود داشته که گروهی خاص هر کاری دوست دارند در تیم ملی می کنند و پشت شان به شما گرم است.

من چند بار ماجرای المپیک را توضیح بدهم؟ بابا ما برای اینکه این بچه ها به رژه نیایند از آقای اصغر رحیمی اجازه گرفتیم. او سرپرست کاروان است. از خودش بپرسید. چیز سختی که نیست. ما با مربی تیم حرف زدیم. این بچه ها گفتند بازی دارند و نمی خواهند به رژه بیایند. ما هم از مسئولان کمیته اجازه گرفتیم. این کجایش ایراد دارد؟ حتی من به اصغر رحیمی گفتم اگر لازم است این ها باشند ، حتما بیاوریم شان که گفت نه نیازی نیست. بعدش هم که شلوغ شد و بحث پیش آمد ، من به او گفتم اگر بخواهی همین امروز برشان می گردانیم تهران که گفت از این کارها نکنید ، فردا بازی دارید ...

 

*بعد برای همین بود که در اینستاگرام های شان چیز دیگری نوشتند و بهانه آوردند که چون به شما کت و شلوار رژه ندادند ، قهر کردند؟

آن بحث شان اشتباه بود . نباید آن موضوع را بزرگش می کردند. اصل موضوع همانی بود که ما توضیح دادیم.

 

*ببخشید ولی اجازه می دهید باور نکنم . بالاخره آن بازیکنان خودشان حقیقت را گفتند و انتظار دارید توجیه شما را بپذیریم؟ بعد هم که برخوردی با رفتارشان نشد.

من آن رفتارشان را توجیه نمی کنم. اتفاقا همان موقع هم به شدت به آنها اعتراض کردیم و تذکر دادیم. ولی نمی توانستیم که دارشان بزنیم. تازه نمی توانستیم که برخوردمان را توی جمع داشته باشیم.

 

*ولی همین ها روزی که جلوی دوربین ها به رئیس دفتر رئیس جمهور و نایب رئیس مجلس برای اینکه پاداش های شان ، پاداش های خارج از عرفی که می خواستند ، ان برخورد بد را داشتند هم شما و دوستان تان کوتاه آمدید. این برخوردهای طلبکارانه از قدیم وجود داشته و حالا دیگر افکار عمومی به این برخوردها واکنش نشان می دهند.

اتفاقا ما همان موقع هم به شدت با این رفتار برخورد کردیم. رفتار خوبی نبود و با او برخورد کردیم. واقعا چه فرقی بین بچه ها برای ما وجود دارد؟

 

*راستش را بخواهید در مورد شما این شائبه وجود دارد و خودتان هم می دانید!

بله . مگر کم درباره من از این حرف ها زدند؟ مگر نگفتند سال ۲۰۱۳ این بچه ها برای من ماشین ۱۵۰ میلیون تومانی خریده اند؟ خب گفتند اسنادش هم دارند ، پس کو این اسناد. گفتند به وزیر که من برای این بازیکنان چه کارها که (....) نمی کنم! {بخش هایی از این گفت و گو قابل انتشار نیست} به خانواده ام زنگ زدند و تهدیدم کردند. می گفتند من با این ها باند هستم. هزار جور حرف زدند که من ریختم توی سینه ام و هیچ جوابی ندادم.

 

اگر قرار بود جواب بدهم ، کلی حرف داشتم. من خیلی حرف درباره تهمت های شان دارم اما واقعا چه فرقی برای من دارد. من چه پوئنی به این بچه ها دادم. این همه اتهام زدند. با این ها تجارت که ندارم. برج که نساختیم که منافع مشترک داشته باشیم. والیبال ماست و همین ها دیگر. بهتر از سعید معروف ، محمد موسوی ، عادل غلامی ، شهرام محمودی ، فرهاد ظریف و امیر غفور مگر داریم ؟ این ها برای اینکه در تیم ملی بازی کنند می آیند به من ماین ۱۵۰ میلیون تومانی بدهند؟ آن هم بچه هایی که سر پاداش ۲۰۰ دلاری درون تمرینات شاکی می شوند؟

 

*البته درباره تجارت که این روزها یک بحث هایی درباره رستوران داری آقازاده یکی از بزرگان با بازیکن تیم ملی وجود دارد و کلی هم در فدراسیون والیبال و هم فدراسیون تکواندو سر و صدا کرده است. حتی اقای امیر حیدری درباره اش سخن گفته بودند.

بابا تجارت و رستوران داری سعید معروف چه ارتباطی به من دارد. این چه ارتباطی به من دارد یا به حضور سعید معروف در تیم ملی. این سعید معروف بهترین پاسور دنیاست. این را من نگفتم ، حتی کواچ گفته.

 

*اما درباره همین سعید معروف این بحث وجود داشت که این قدر در کار کواچ دخالت کرد که فریاد او را در آورد.

یک بار این بحث وجود داشت. کواچ شاکی بود که بچه ها زیاد حرف می زنند . به جان فرزندم قسم می خورم ، این اعتراض که مطرح شد ، هیچ کدام از بچه ها حرف نزدند ، طوری که بعد از بازی با روسیه کواچ در رختکن به سعید گفت چرا حرف نمی زدی در بازی. سعید هم گفت شما خودت خواستی. بعد کواچ گفت تو کاپیتانی و بید حرف بزنی . در رختکن هم به بچه ها گفت باید خدا را شکر کنید در دوره ای والیبالیست هستید که سعید معروف را دارید که با پاس هایش به بازی تان ریتم می دهد و حسابی کارتان به چشم می آید.

 

*ببخشید ولی فکر می کنم شما تعریف تان با بازیکن سالاری با ما تفاوت دارد. مثلا در مورد حذف ظریف از تیم و اردوی آمریکا اگر اشتباه نکنم مشکلاتی بوده.

باز ناچارم قسم بخورم که ظریف فقط با شخص کواچ بحثش شد. می خواست تعویضش کند. ست پنجم بازی بود. ظریف گرمکن تنش بود و گفت بدنم سرد شده و در مکثی که کرد تعویض از دست رفت ، اصلا دعوایی با بازیکنان نداشت. خود کواچ گفت برش گردانیم تهران .

 

*به هر حال برای هر کدام از این موارد شما توجیهی می آورید. مثلا در همین ماجرای عادل. شما گفتید کل ماجرا خیلی سریع اتفاق افتاد ، بعد گفتید ده نفر وساطت کردند یا دوباره گفتید او گفته تا کلاکوویچ باشد بر نمی گردد. بالاخره این اتفاق این قدر سریع افتاده که شما حتی متوجه نشدید یا این قدر شلوغ بوده؟!

ببینید من با تلفن حرف می زدم که دیدم آنالیزور تیم به من اشاره می کند و می گوید یکی پیراهنش را در آورد و رفت. من برگشتم و دیدم خبری نیست. بعد از پیمان اکبری پرسیدم. او گفت عادل عصبی شده و پیراهنش را در اورده و تمرین را ترک کرده است. من رفتم رختکن و خوابگاه دنبالش. دیدم لباس تنش کرده و دارد می رود. آنجا گفت تا با موسوی و رفتارش برخورد شود بر نمی گردد .

 

من گفتم یعنی نمی خواهی در تیم ملی باشی؟ گفت اگر برخورد نکنند تا کلاکوویچ باشد بر نمی گردم. من هم گفتم تا ۲۰۲۰ او سرمربی تیم ملی است. گفتم برو خانه آرام شو تا ببینم چه می کنیم برای شب. شبش هم زنگ زدم خیلی با هم حرف زدیم اما به جایی نرسید. من قبل از اینکه تمرین تمام شود به همه مربیان گفتم کسی درباره ماجرا حرفی نزند تا شاید بشود مشکل را جمع کرد. اگرچه کلاکوویچ خیلی شاکی بود و می گفت او حرفش را گوش نداده .

 

*این حرف هایی که درباره کلاکوویچ گفته را پس در تمرین به کسی نگفته بود؟

نه فقط به من گفته و من الان چون شما پیگیر شدید توضیح دادم.

 

*این تماس تان چه ساعتی بوده؟ تمرین کی تمام شد؟

 تمرین ۷ شب و حرف های ما حدود ۱۰ شب چون عادل موبایلش را جا گذاشته بود خانه.

 

*جالب است که شما ساعت ۸ شب با خبرنگاران مصاحبه کردید و گفتید عادل غلامی احتمالا از تیم ملی اخراج می شود! یعنی قبل از اینکه رایزنی کنید ، او را از تصمیم تان مطلع کردید.

من این حرف را نزدم. حتی به بقیه هم گفتم که این حرف را نزنند و بگذارند تشکیل جلسه بدهیم. اتفاقا خبرنگار شما هم آنجا بود و این سئوال را فکر کنم او پرسید{مهری رنجبر همکار ما را همزمان روی خط می آوریم. مشخص می شود که از استاد پرسیده اند مجازات عادل غلامی می تواند اخراج و محرومیت از تیم ملی باشد؟ و خوش خبر این موضوع را همان زمان تائید کرده است. اتفاقی که تیتر همه خبرگزاری ها در همان ساعت و دقیقه شده است.

 

*ببخشید ولی وقتی به قول خودتان پازل ها را کنار هم می چینیم ، به نظر می رسد این قدری که مثلا درباره محمد موسوی سهل می گیرید ، درباره عادل غلامی این برخورد را نداشتید احیانا!

یعنی من با او پدرکشتگی داشتم؟ چه کار باید می کردم؟ تمام تلاشم را کردم. بروید از خود عادل بپرسید. او اگر همان موقع که رفتم دنبالش می آمد پایین هیچ یک از این اتفاق ها نمی افتاد.

فرهاد عشوندی

 

  • 18
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۱۵ تیر
    جام ملت های اروپا
    پرتغال - فرانسه
    ۲۲:۳۰
  • شنبه ۱۶ تیر
    کوپا آمریکا
    ونزوئلا - کانادا
    ۰۴:۳۰
  • جی لیگ ژاپن
    گامبا اوزاکا - یوکوهاما مارینوس
    ۱۳:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    انگلیس - سوئیس
    ۱۹:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    هلند - ترکیه
    ۲۲:۳۰
  • یکشنبه ۱۷ تیر
    کوپا آمریکا
    کلمبیا - پاناما
    ۰۱:۳۰
  • کوپا آمریکا
    اروگوئه - برزیل
    ۰۴:۳۰
  • کوپا آمریکا
    -
    ۱۷:۳۰
  • دوشنبه ۱۸ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    هیوستون دینامو - لس آنجلس اف سی
    ۰۴:۰۰
  • لیگ MLS آمریکا
    لس آنجلس گلکسی - مینسوتا
    ۰۶:۰۰
ویژه سرپوش