شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۳
۰۸:۱۴ - ۱۹ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۵۰۶۶
والیبال – بسکتبال

حاشیه‌ها در آستانه برگزاری تنها انتخابات باقی‌مانده فدراسیون‌ها به اوج رسید

یورش چندجانبه به بسکتبال!

بسکتبال,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,والیبال و بسکتبال

پیش‌بینی می‌شد که انتخاب جانشین مشحون بعد از ١٥ ریاست او در فدراسیون بسکتبال با حاشیه‌های فراوانی مواجه شود اما اتفاقات روزهای اخیر حاشیه‌ها و ابهامات را به جایی رسانده که بسکتبال را تحت‌تأثیر قرار داده است.اعلام نام اسامی کاندیداهای تأیید صلاحیت‌شده از سوی وزارت ورزش و مطرح‌شدن نام یک‌نفر به‌عنوان گزینه وزارت شائبه‌های زیادی را در فاصله چند روز مانده تا برگزاری انتخابات به وجود آورده که در ادامه به بررسی آنها پرداختیم.

 

کدام نامزدها رد صلاحیت شدند؟

بهروز منتقمی، سیدمهرداد‌ هاشمی، رمضانعلی دولو،‌ مهرداد آگین، مازیار ناظمی، سیدحسن طباطبایی، کرم‌الله علیمرادی، رضا درویش، محمد علیپور،‌ رضا مهندسی و رامین احمدی‌طباطبایی ١١نفری هستند که به‌عنوان کاندیداهای نهایی برای انتخابات فدراسیون بسکتبال معرفی شدند. پیش از این ٤نفر یعنی علی حایک، ناشر رضایی، حمید گرامیان و نعیمه موسوی ظفر انصراف خود را اعلام کرده بودند. با این شرایط، وضع ٩ نامزد دیگر هم که اقدام به نام‌نویسی کرده بودند، مشخص شد. محمدحسین انصاری‌جعفری، حسن میرزاآقابیک، محمد رضاعلی، یوسفی صادقلو، داریوش سلیمی، مازیار صبحی، همایون ایزدپناه، جواد داوری و شبنم کلاهی ٩نفری هستند که صلاحیت‌شان تأیید نشده است.

 

اعتراض، انصراف و احتمال تجدیدنظر

روز گذشته بعد از لیست نهایی کاندیداهای انتخابات فدراسیون بسکتبال اتفاقات متعددی رخ داد. محمد علیپور، رئیس فدراسیون انجمن‌های ورزشی که وسوسه شده بود در انتخابات فدراسیون بسکتبال رقابت کند و تأیید صلاحیت هم شده بود، تصمیم گرفت قبل از تشکیل مجمع انصرافش را اعلام کند. او دلیل تصمیم خود را حضور در انتخابات کمیته ملی المپیک عنوان کرد. از سوی دیگر شنیده می‌شود برخی از کاندیداها ازجمله جواد داوری، بازیکن سابق تیم‌ملی ممکن است با ارایه برخی مدارک جدید دیرتر از سایرین به لیست کاندیداها اضافه شوند.

 

حاشیه اصلی اما پیرامون حسن میرزاآقابیک بود که با وجود بازنشستگی مدارک ایثارگری خود را ارایه کرده بود اما ردصلاحیت شد. او که هم‌اکنون ریاست انجمن راگبی را برعهده دارد، در یکی، ٢ماه اخیر با چالش‌های زیادی روبه‌رو شده بود و آنطور که شنیده می‌شود، تأییدنشدن صلاحیتش هم به نهادهای غیرورزشی ارتباط دارد. میرزاآقابیک در اظهارنظری عجیب بعد از ردصلاحیتش گفت: «از وزیر تا وکیل باید پاسخگو باشند که پشت ردصلاحیت من چیست، حتی مقام محترم رئیس‌جمهوری باید پیگیر باشد؛ حق شهروندی پس کجاست؟»

 

رد پای وزارت ورزش

نکته‌ای که باعث اعتراض برخی از اهالی بسکتبال شده، حضور پرتعداد کارمندان وزارت ورزش در انتخابات این رشته است. بهروز منتقمی، مازیار ناظمی، رمضانعلی دولو، سیدحسن طباطبایی و رامین طباطبایی ٥نفری هستند که از میان ١٠ کاندیدای باقیمانده در انتخابات هم‌اکنون در وزارت ورزش فعالیت می‌کنند. در واقع نیمی از کاندیداهای ریاست بسکتبال کارمند وزارت ورزش هستند و همین مسأله شائبه دخالت وزارتخانه در انتخابات را تقویت می‌کند.

 

البته باید دید کدام‌یک از آنها تا پایان رقابت باقی خواهد ماند و کدام نفرات کنار می‌روند. در روزهای اخیر برخی رسانه‌ها از سیدحسن طباطبایی، مدیر فعلی مجموعه ورزشی آزادی به‌عنوان گزینه وزارت ورزش برای ریاست در فدراسیون بسکتبال خبر داده‌اند اما اخبار دریافتی ما نشان می‌دهد که مازیار ناظمی هم در انتخابات پیش‌رو برنامه‌های خوبی ارایه کرده و کم‌شانس نیست.

 

مشحون از کدام کاندیدا حمایت می‌کند؟

یکی از سوالات روز این است که محمود مشحون با توجه به سابقه طولانی حضور در فدراسیون بسکتبال و مقبولیتی که بین روسای هیأت‌های استانی دارد، از کدام کاندیدا حمایت می‌کند؟ همان‌طور که از طباطبایی به‌عنوان گزینه وزارت ورزش نام برده شده، شایعاتی پیرامون اقدامات گسترده محمود مشحون و برادرش برای حمایت از گزینه وزارتخانه شنیده می‌شود. برخی از رسانه‌ها از تماس برادران مشحون با روسای هیأت‌های استانی برای رأی‌دادن به طباطبایی خبر دادند، اگرچه رئیس سابق فدراسیون این موضوع را تأیید نمی‌کند.

 

محمود مشحون که حتی گفته شده به دنبال ماندن در فدراسیون با سمت نایب‌‌رئیسی است، در این‌باره می‌گوید: «خوشبختانه من دنبال این قضیه نیستم. البته خیلی از کاندیداها و روسای هیأت‌های استانی به من لطف دارند و در این مدت با من تماس گرفتند. من فقط امیدوارم هرکسی که رئیس فدراسیون می‌شود، بتواند به بنرهایی که افتخارات بسکتبال را در سالن آزادی نشان می‌دهد، اضافه کند. همان‌طور که گفتم، همه را تشویق می‌کنم تا به بهترین گزینه رأی بدهند. مطمئن باشید روسای هیأت‌های استانی در بسکتبال شخصیت بالایی دارند و خریدنی نیستند.»

 

طباطبایی: وزارتخانه از کسی حمایت نمی‌کند

سیدحسن طباطبایی، مدیر فعلی مجموعه ورزشی آزادی تهران که از او به‌عنوان گزینه وزارت ورزش در انتخابات فدراسیون بسکتبال نام برده می‌شود، در واکنش به شائبه‌های مطرح‌شده به «شهروند» می‌گوید: «وزارت ورزش مثل سایر فدراسیون‌ها در انتخابات بسکتبال هم از کسی حمایت نمی‌کند. من برنامه‌های زیادی دارم و تلاش می‌کنم رضایت اعضای مجمع را جلب کنم اما این‌که می‌گویند گزینه وزارت هستم، درست نیست. امیدوارم بتوانم رأی اعتماد اهالی بسکتبال را بگیرم و اگر این اتفاق رخ دهد، قطعا تمام تمرکزم روی بسکتبال است و از مدیریت مجموعه آزادی استعفا خواهم داد.»

 

وی در واکنش به این‌که گفته می‌شود با حمایت مشحون مواجه شده، می‌افزاید: «مشحون سرمایه بزرگی برای بسکتبال و ورزش کشور است. صحبت خاصی بین من و ایشان نبوده و نباید به حاشیه‌ها توجه کرد. امیدوارم هر اتفاقی که برای بسکتبال روز شنبه رخ می‌دهد، باعث پیشرفت این رشته شود.»

 

در انتظار دموکراسی واقعی

بسکتبال یکی از رشته‌های تیمی پرطرفدار و البته مهم برای ورزش ایران محسوب می‌شود. محمود مشحون سال‌های زیادی برای بسکتبال ایران چه خوب و چه بد زحمت کشیده و همان‌طور که خودش هم گفته، دیگر زمانش رسیده تا از ورزش جدا شود و در ٧٧سالگی به استراحت بپردازد. حالا که قرار است تغییراتی در بدنه بسکتبال رخ دهد، اهالی این رشته توقع دارند نگرش هم در رأس فدراسیون تغییر کند تا باعث پیشرفت بسکتبال شود.

 

محبوبیت بسکتبال خیلی از افراد را به حضور در انتخابات این فدراسیون وسوسه کرد و با وجود فرصت محدود مذاکرات پشت پرده زیادی هم صورت گرفت. همان‌طور که دربرخی از فدراسیون‌ها حتی نظر وزیر ورزش و داورزنی با اعضای مجمع برای انتخاب رئیس متفاوت بود، شاید این‌بار هم این اتفاق رخ دهد. بنابراین بهتر است شاهد تلاشی از سوی وزارت ورزش و افراد دیگر برای برنده‌شدن یک فرد خاص در انتخابات پیش‌رو باشیم.

 

 

shahrvand-newspaper.ir
  • 18
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
کاظم نوربخش بیوگرافی کاظم نوربخش بازیگر کمدین ایرانی

تاریخ تولد: ۱ مهر ۱۳۵۵

محل تولد: بیجار، کردستان، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: دیپلم انسانی

ادامه
جیمی ولز بیوگرافی جیمی ولز نابغه پشت ویکی پدیا

تاریخ تولد: ۷ اوت ۱۹۶۶

محل تولد: هانتسویل، آلاباما، ایالات متحده آمریکا

ملیت: آمریکایی، بریتانیایی

حرفه: موسس بنیاد ویکی مدیا

ثروت: ۱/۵ میلیون دلار

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • پنج شنبه ۱۰ خرداد
    لیگ آزادگان
    چادرملو اردکان - فجر سپاسی
    ۱۹:۳۰
  • جمعه ۱۱ خرداد
    دوستانه
    آاس رم - آث میلان
    ۱۳:۳۰
  • جام حذفی عربستان
    الهلال - النصر
    ۲۱:۳۰
  • شنبه ۱۲ خرداد
    لیگ برتر امارات
    خور فکان - الاتحاد کلبا
    ۱۷:۵۰
  • لیگ برتر ایران
    پیکان - استقلال
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    ملوان - آلومینیوم اراک
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    صنعت نفت آبادان - تراکتور
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    گل گهرسیرجان - ذوب آهن
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    سپاهان - شمس آذر قزوین
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    پرسپولیس - مس رفسنجان
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    نساجی مازندران - فولاد
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    استقلال خوزستان - هوادار
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر امارات
    شارجه امارات - الوحده امارات
    ۲۰:۳۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    رئال مادرید - دورتموند
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش