دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۳:۳۲ - ۰۲ خرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۳۰۰۴۱۴
والیبال – بسکتبال

دلایل اعزام نشدن تيم والیبال دانش‌آموزی به مسابقات قهرمانی جهان؛ #شاید-ببازی!

تيم والیبال دانش‌آموزی,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,والیبال و بسکتبال

برخی رسانه‌ها مدعی شدند حضور تیم رژیم اشغالگر قدس، دلیل عدم اعزام دانش‌آموزان والیبال به مسابقات جهانی است.

 

فدراسیون ورزش‌های دانش‌آموزی می‌گوید به دلیل تشخیص کمیته فنی از اعزام کردن این تیم منصرف شدند.

 

به نظر می‌رسد پیش‌بینی اینکه ممکن است این تیم در این نبرد جهانی بازنده شود، موجب این تصمیم شده باشد.

 

تیم والیبال دانش‌آموزی ایران که این بار بنا به سیاست‌های موجود، نفرات آن را بازیکنانی از شهرستان‌های استان تهران تشکیل می‌دادند، مدتی قبل اردوهای خود را برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان آغاز کرد. این اردوها که به گفته سرمربی این تیم به مدت سه ماه طول کشید، از دو روز قبل و بعد از اعلام ابلاغیه‌ای از سوی فدراسیون ورزش‌های دانش‌آموزی و وزارت آموزش و پرورش با مضمون منتفی شدن این اعزام، تعطیل شد. همان زمان صحبت‌هایی در برخی رسانه‌ها مطرح شد مبنی بر اینکه فدراسیون ورزش‌های دانش‌آموزی به دلیل حضور تیم والیبال رژیم اشغالگر قدس در این مسابقات، از اعزام تیم ایران منصرف شده است.

 

خبری که رییس این فدراسیون آن را تکذیب كرده و از آن به عنوان شیطنت رسانه‌ای یاد می‌کند. در همین راستا برای روشن شدن این موضوع ابتدا به سراغ «سیاوش تاری‌‌وردی» سرمربی تیم والیبال دانش‌آموزی رفتیم تا دلایل این اتفاق را از وی جویا شویم. پس از آن «حسین بابویی» رییس فدراسیون ورزش‌های دانش‌‌آموزی در گفت‌وگو با قانون از دلایل دیگري برای تصمیم به عدم اعزام تیم والیبال دانش‌آموزی سخن به میان آورد.

 

تاری‌وردی: چه کسی پاسخگوی انگیزه از بین‌رفته بازیکنان است؟

سیاوش تاری‌وردی، سرمربی تیم والیبال دانش‌آموزی ایران که مدتی است هدایت این تیم را بر عهده گرفته، اظهار كرد:«تیم والیبال دانش‌آموزی که قرار بود به مسابقات قهرمانی جهان در جمهوری چک اعزام شود، از بازیکنان شهرستان‌های استان تهران تشکیل شده و از مدتی قبل تمرینات خود را آغاز کرده بود. چند روز قبل و در حالی که تیم‌راهي مسابقات بود، به ما ابلاغ شد که این تیم اعزام نخواهد شد. بعد از آن خبری در رسانه‌ها درج شد که به دلیل حضور تیم رژیم صهیونیستی در مسابقات، این اعزام صورت نخواهد گرفت.

 

این خبر برای من بسیار عجیب بود زیرا ابتدا باید به این اشاره کنم که ایران در این مسابقات با تیم رژیم اشغالگر قدس همگروه نیست و احتمال رویارویی اين دو تیم هم بسیار کم است؛ چراكه اسراييل تیم بسیار ضعیفی دارند و شانسی برای صعود از گروه خود ندارند. از طرفی تیم رژیم صهیونیستی در ادوار قبلی این مسابقات نیز حضور داشته و تیم ایران هم اعزام می‌شده‌است. برای همین بسیار متعجب مي‌شوم اگر به این دلیل از اعزام تیم ایران منصرف شده باشند». تاری‌وردی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به زیان‌هایی که عدم اعزام تیم دانش‌آموزی به همراه خواهد داشت، اشاره كرد و ادامه داد: «این تیم مدت‌ها تمرین کرده است و این نفرات نزدیک به سه ماه از خانواده، درس و مدرسه‌شان دور بودند و انگیزه فراوانی داشتند که بتوانند راهی این مسابقات شوند.

 

حال با این تصمیمی که گرفته شده، چه کسی جوابگوی انگیزه این بازیکنان است؟ بازیکنانی که امیدوار به حضور در نبرد جهانی بودند و حالا امكان دارد با این تصمیم ناگهانی از والیبال و ورزش زده شوند. از نظر سنی این بازیکنان روحیه حساسی دارند و نمی‌توان پیش‌بینی کرد چه عواقبی در پیش خواهد بود. ما از طریق برخی دوستان با هیات والیبال استان تهران و شخص محمدرضا داورزنی نیز مکاتباتی داشتیم اما هنوز به نتیجه مطلوب نرسیده‌ايم. ما هنوز امیدواریم اما از آنجایی که زمان زیادی تا اعزام این تیم نمانده است، نمی‌دانم این امیدواری تا چه حد به رفع کامل مشکل و اعزام شدن تیم به جمهوری چک و مسابقات جهانی منجر خواهد شد».

 

بابویی: کمیته فنی تصمیم به منتفی شدن اعزام گرفت

«حسین بابویی» رییس فدراسیون ورزش‌های دانش‌آموزی اظهارات دیگری درباره دلایل اعزام نشدن تیم والیبال به مسابقات جهانی دارد. وی می‌گوید: «متاسفانه چندی قبل یکی از کانال‌های تلگرامی که توسط فردی خارج از ایران مدیریت می‌شود، خبری ساختگی را منتشر کرد و موجب شد برخی ابهامات ایجاد شود. او مدعی شده بود که دلیل عدم اعزام تیم والیبال حضور تیم رژیم اشغالگر قدس است اما این موضوع به هیچ عنوان صحت ندارد و من به طور کامل این ماجرا را تکذیب می‌کنم.

 

در واقع این خبر دروغ، ساخته و پرداخته ذهن یک فرد است و هیچ منبع موثقی پشت آن وجود ندارد. واقعیت عدم اعزام پسران والیبال به مسابقات جهانی این است که کمیته فنی فدراسیون این تشخیص را داده و دلیل دیگری ندارد. همان‌طور که می‌دانید، فدراسیون ورزش‌های دانش آموزی متولی چندین و چند رشته است و ۳۰ رشته در بخش دختران و پسران زیر نظر ما هستند و باید بتوانیم همه این رشته‌ها را مدیریت کنیم. در همین راستا ما همیشه از کمیته فنی برای مسائلی که پیش روی ما هستند، کمک می‌گیریم.

 

این کمیته وظیفه دارد شرایط تیم‌هایی که قرار است به مسابقات جهانی یا آسیایی اعزام شوند را از همه لحاظ مورد بررسی قرار دهد و نتایج بررسی‌هایش را به ما اعلام کند. اگر تیمی به هر دلیلی نتواند نظر کمیته فنی را جلب کند، به مسابقات اعزام نمی‌شود و دلیل عدم اعزام اين تيم نیز همین است. برای مثال اين اواخر تیم کشتی آزاد و فرنگی دانش آموزی به جشنواره کشتی اعزام شدند و عنوان قهرمانی جهان را نیز کسب کردند. تیمی که به طور کامل از سوی کمیته فنی تایید شده بود و نتیجه هم گرفت.متاسفانه یک خبر جعلی و دروغ موجب شد انرژی زیادی برای توضیح واقعیت این ماجرا از ما گرفته شود».

 

رییس فدراسیون ورزش‌های دانش‌آموزی در ادامه اشاره كرد:«تیم والیبال به تورنمنت‌های دیگری اعزام خواهد شد اما صلاح است که به مسابقات قهرمانی جهان نرود. تیم‌های دانش آموزی با دیگر تیم‌های ملی یک تفاوت مهم دارند و آن این است که وقتی یک دوره به مسابقاتی اعزام می‌شوند و نتیجه عالی کسب می‌کنند، برای دور بعد آن نفرات دیگر دانش‌آموز نیستند و زیر نظر تیم‌های دانشجویی کار می‌کنند.

 

این یک پروسه زمان‌بر است که ما بتوانیم تیمی با همان کیفیت فنی برای دور بعدی داشته باشیم. به همین دلیل اردوها را تشکیل می‌دهیم تا نخبه‌ها و استعدادها را پیدا کنیم و دوباره تیم قدرتمندي تشکیل دهیم؛ بنا بر اين ممکن است در یک دوره تیم به حد کافی از نظر فنی ایده‌آل نباشد و ما تصمیم بگیریم برای اعزام بعدی به خودمان فرصت بدهیم. این بار نیز تشخیص دادیم که تیم فعلی توانمندی لازم برای مسابقات جهانی را ندارد و اگر فرصتی فراهم شود، این تیم را به مسابقات و تورنمنت‌های دیگری اعزام می‌کنیم».

 

پرتو جغتايي

 

  • 9
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش