مهمترین عناوین خبری
دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۰۳ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۵۰۶۵۰۷
والیبال – بسکتبال

عضو کمیته‌ فنی بسکتبال: فدراسیون مقصر ناکامی جوانان در کسب سهمیه جهانی است

بسکتبال جوانان,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,والیبال و بسکتبال
عباس مرشدی سیاست‌ها و برنامه‌ریزی نادرست فدراسیون را دلیل ناکامی جوانان در کسب سهمیه جام جهانی معرفی کرد.

عضو کمیته‌ فنی فدراسیون بسکتبال در گفت‌وگو با ایسنا، درباره ناکامی تیم‌ ‌ملی جوانان در کسب سهمیه جام جهانی، اظهار کرد: باید به عقب برگردیم و ببینیم فدراسیون چطور شروع کرد، ادامه‌ داد و به این جا رسید. واقعیت امر این است که من هم هیچ وقت دغدغه‌ جهانی شدن نداشتم. حتی برای این تیم نیز که با دوستان صحبت می‌کردم مطمئن بودیم جهانی می‌شویم و امیدوار به کسب سکویی شایسته بودیم. واقعا می‌گویم که از صمیم قلب ناراحت هستم چرا که اگر تیم‌ ‌ملی جوانان نتیجه‌ می گرفت در کنار جهانی شدن بسکتبال ایران خودش را به فیبا ثابت می‌کرد.

 

مرشدی با اشاره به پتانسیل‌ جوانان ایران، گفت‌: قبل از مسابقات، فیبا از توانایی بازیکنان ایران حرف می زد اما بعد از آن چون نتیجه‌ نگرفتیم اتفاقی نیفتاد. امیرحسین رضایی فر، بهشاد عرب زاده، متین آقاجانپور و دیگر ملی‌پوشان ما چرا نباید در بین بهترین‌ها جای بگیرند؟

 

سیاست های فدراسیون دلیل ناکامی

پیشکسوت بسکتبال ایران با اشاره به تصمیم‌های فدراسیون برای تیم‌ ‌ملی جوانان، بیان‌ کرد: به نظرم سیاست ها  و انتخاب های اشتباه فدراسیون برای تیم‌ ‌ملی جوانان دلیل ناکامی تیم است. تیم‌ ‌ملی امید به جام ویلیام جونز اعزام شد. خروجی این اعزام چه بود؟ آیا تیم امید بازیکنی را به تیم بزرگسالان معرفی کرد؟ وحید دلیر زهان هم که قبلا در تیم بزرگسالان بود. چرا این تصمیم گرفته شد؟ وقتی جوانان رقابت به این مهمی داشته دلیلی  نداشت تیم امید به ویلیام جونز برود.

 

عضو کمیته‌ فنی فدراسیون بسکتبال، افزود: اگر تیم جوانان در این تورنمنت شرکت می‌کردم تجربه خوبی به دست می آورد و کادر فنی هم می‌توانست شناخت بهتری از بازیکنان در جریان مسابقات کسب کند. به نظر من به هیچ وجه ایرادی به مربیان ملی نیست و مقصر سیاست‌های فدراسیون است.

 

کادر فنی مقصر نیست

مرشدی درباره کادر فنی تیم‌ ‌ملی جوانان، گفت‌: مجموع کادر فنی تیم‌ ‌ملی جوانان از تمام کادرهای فنی تیم‌های ملی قوی‌تر است. شاید رزومه محسن شاه علی برای سرمربیگری کافی نباشد، اما کمک های او با سابقه و توانمند هستند که باعث می‌شود کل کادر فنی قوی شود. در مجموع معتقدم لازم و ملزوم‌های کافی برای موفقیت جوانان آماده نبود که به عدم سیاست گذاری مثبت فدراسیون بر می‌گردد. حالا شاید آقای طباطبایی آن قدر سرش شلوغ بوده و نتوانسته به همه تیم‌ها برسد. من بحث را بیشتر باز نمی‌کنم چون می ترسم فکر بد شود اما مواردی بود  که به فدراسیون ارائه کردیم که به آن توجه نشد.

 

او افزود: در جلسه کمیته‌ فنی آمل من و آقای سلیمانی تاکید کردیم که بهتر است یک مربی با تجربه به عنوان سرپرست در تیم‌های ملی رده‌ پایه باشد و در شرایط لازم به کادر فنی کمک کند، اما متاسفانه آن قدر ذهن‌ها منفی بود فکر کردند من برای خودم گفته‌ام. به همین دلیل کسی قبول نکرد. حالا ما نه تنها نتیجه‌ نگرفتیم،‌ بلکه بازیکنان را هم از دست داده‌ایم.

 

از ترونیچ درست استفاده نمی‌شود

مرشدی در پاسخ به این پرسش که حضور نناد ترونیچ در تیم جوانان را چطور ارزیابی کرد؟ تصریح کرد: ما پول به نناد می‌دهیم برای این که هدر نرود. بازیکنانمان را در اختیارش می گذاریم که نابود کند؟ تیم‌ ‌ملی نوجوانان را به او دادیم و در شرایطی که شایسته بودند نتیجه‌ نگرفتند و نابود شدند. برای جوانان هم که این اتفاق افتاد. نناد یک مدرس قابل و توانمند است که باید مسائل تئوری بسکتبال در ایران را ارتقا بدهد نه این که سرمربی تیم شود. کار او آموزش و برگزاری کلینیک است. به جای این که هزینه کنیم و او را به تایلند بفرستیم به استان ها اعزام می کردیم تا به مربیان آموزش بدهد. ما پول دلاری به او می‌دهیم اما هیچ برنامه‌ای برای استفاده درست از او نداریم.

 

کسی برای بسکتبال سه نفره از من کمک نخواست

مرشدی که پیش از این رییس کمیته‌ سه نفره بود درباره وضعیت این رشته و دلیل رفتنش از این کمیته‌ نیز، گفت‌: برای این سوال از شما تشکر می‌کنم. در زمانی که مسئول کمیته‌ سه نفره شدم این رشته هیچ جایگاهی در کشور نداشت. تمام تلاش ما این بود سه نفره را به همه معرفی کنیم. کلاس‌های مختلف گذاشتیم و سمینارهایی داشتیم و قوانین سه نفره را به استان‌ها منتقل کردیم. به استانهای مختلف سفر کردیم تا بسکتبال سه نفره شناخته شود. آقای کسایی پور زمانی که آمد دیگر دغدغه‌ شناخته شدن نداشت و جلو بود. به نظرم فدراسیون می‌توانست از محمد کسایی پور به عنوان یک مربی کار بلد استفاده‌های بهتری کند. حتی از من هم هیچ سوالی نشد. من که در کلاس قطر شرکت کردم و در این رشته بی تجربه نبودم، می‌توانستم کمک کنم ، اما حتی فدراسیون نگفت‌ حالا که تو را نمی‌خواهیم تجربیاتت را در اختیار ما قرار بده. به نظرم کسایی پور هم در این قسمت سوخت.

 

حمایت و نظارت در تیمهای ملی نیست

مرشدی افزود: درباره نتایج تیم‌ ‌ملی در غرب آسیا نیز باید بگویم اگر من هم مسئول تیم بودم، همین نفرات را انتخاب می‌کردم. می‌گویند چرا کسایی پور همیشه به مسافرت می‌رود. این به من مربوط نیست اما در بحث فنی می‌گویم که من هم همین انتخاب‌ها را انجام می دادم. با این حال مساله این است که فقط انتخاب افراد مهم نیست و باید یک برنامه‌ریزی و حمایت قوی شود. تیم‌ ‌ملی نوجوانان در غرب آسیا قهرمان نشد. علی آرزومندی را خودمان در کمیته‌ فنی انتخاب کردیم. اما آیا فقط او بود؟ ما نباید تنها انتخاب کنیم،‌ بلکه باید حمایت هم داشته باشیم. باید از تیم‌های ملی در مسیر آماده سازی حمایت می‌شد و نظارت می‌کردیم.

 

 قهرمان بازی‌های آسیایی هستیم

پیشکسوت بسکتبال ایران در پاسخ به این سوال که آیا انتظار قهرمانی از تیم‌ ‌ملی در بازی‌های آسیایی درست است؟ گفت‌: با شرایط موجود تیم‌ ‌ملی ایران قهرمان می‌شود. تیم ما بی تجربه نیست. تجربه این نوع تورنمنت‌ها را دارد. از طرفی چین قبل از جام جهانی با ترکیب اصلی به بازی‌های آسیایی جاکارتا نمی آید. فیلیپین تیم خوبی اعزام نمی‌کند. طبق گفته سرمربی تیم امید و مدیر تیم‌های ملی توانستیم تیم اصلی  کره را با تیم امید شکست دهیم، پس قطعا با تیم بزرگسالان نیز آنها را مغلوب می‌کنیم. ژاپن هم بازیکن تبعه جدیدش را نمی آورد. با این وضعیت از امروز باید بگویم تیم‌ ‌ملی قهرمان بازی‌های آسیایی خواهد شد. البته باید دعا کنیم که حدادی هم سالم بماند و برایمان بازی کند. به‌ هر حال همه می دانیم حضور او در تیم‌ ‌ملی هم برای ما و هم بر عملکرد حریف تاثیر زیادی دارد.

 

 

  • 18
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش